Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Szeretnék jelenteni egy csalót, olliver néven!

  Egy iPhone 4-et szerettem volna venni tőle a saját 3G-m beszámításával. 2 napja le volt beszélve szinte minden részlet, hogy mikor, hol találkozunk. Úgy beszéltük meg, hogy lejön Hatvanba vonattal, az eredetileg megbeszélt ár +10K-ért, amiből 3-at előre kért mobil feltöltés formájában, mert "hosszú útra indul és lemerült az egyenlege így nem tud majd felhívni, stb, stb...". Voltam olyan hülye, hogy elutaltam neki. Ma reggel 10 előtt 10 perccel beszéltük meg a találkozót, ki is vettem egy szabadnapot suliból. A kedves barátom persze sehol, a telefont pedig nem veszi fel, msnről eltűnt, privire nem válaszol.

  Buktam rajta 3K-t, egy napot a suliból és most megint keresgélhetek telefont... :(((

  Kapott privit, hirdetési jogosultságát megvontam...

  [ Módosította: Janoska26 ]

  Geza60

 • Sziasztok!

  Szeretnék válaszolni a felhozott vádakra. Az alaplapot úgy hirdettem, hogy teszteletlen és ajánlatokat várok rá.
  A vevő által említett "több ezer ft"-os vételár 1500Ft volt + a foxpost csomagküldés ára, amiért kapott egy alaplapot, egy processzort és egy hűtőt. Privát beszélgetésben jeleztem neki, hogy ilyen régi alkatrészeim nincsenek, nem is terveztem vásárolni hozzá azért hogy ezt az egy lapot teszteljem.
  Azt is megbeszéltük, amikor jelezte, "hogy küldjem csak működjön", hogy visszamondhatja, visszautalom a pénzt és eladom másnak, sokan jelentkeztek rá.
  A vételárat nem én határoztam meg, ajánlatokat vártam, jelképes összeget kértem érte, hátha valakinek jó lesz valamire. Mivel nem szeretek porosan, koszosan elindítani semmilyen alaplapot, így mindig az az alap, hogy portalanítom és adott esetben újrapasztázom a hűtéseit. Ráadásul akár hibás, akár hibátlan átadni sem szeretem koszosan.

  Beleszámíthat ez az egész 1500Ft-os üzlet vastagon a jövőben bármibe, nem az első adásvételem az oldalon. Nem egy hibás, teszteletlen alaplapot vettem már én is, szinte mindegyikbe bele tudtam volna kötni.
  A jövőben odafigyelek ezekre jobban, illetve a hirdetés szövegezésével és a képekkel is bebiztosítom magam az ilyen helyzetek ellen.

  Köszönöm, hogy elmondhattam az én oldalamat is.

  Mint írtam, a letört műanyagok a vevő dolga, azt látni kellett volna, a gond a hiányzó mikroalkatrészekkel van, azt élőben lehet észrevenni, egy ilyen képről aligha. Márpedig ha ilyesmi hiányzik, az a termék ha teszteletlen ha nem, nagy eséllyel nem lesz hibátlan.

  [ Módosította: Kalandor ]

  Geza60

Hozzászólok Aktív témák