Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hulk111

  csendes tag

  edit25-el nekem is volt dolgom. Vettem tőle egy sempron 145-öt 8 ezerért,ami állítólag kétmagosítható. Amikor nem sikerült a kétmagosítás kértem tőle egy cpu-z képet arról,hogy neki működött-e. Erre küldött egy kamu(vízjeles)képet. Visszavételre nem volt hajlandó. Pár hónapja történt,akkor nem kértem neki feketét,mert nem találtam hirdetés linkjét,mert törölte. Most kérnék neki egy fekete pontot.

  Megbízhatóság: https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?type=-&stext=hulk111&submit= üdv.hulk111

 • edit25

  csendes tag

  Szeretnék kérni én is egy hatalmas FEKETE pontot Oldfirehand-nak, A szóban forgó terméket aznap átvette, mikor EZT átvette.
  Igen késtem a feladással elég sokat, de megbeszéltük a dolgot és megértette, nem kaptam meg időben a postázási címet és a nevét is csak később küldte el, nekem pedig nagyon sürgősen el kellett mennem egy hónapra, családi okok miatt. Megígértem neki feladom 4.-én, de nem tudtam tartani a határidőt és 5.-én adtam fel. Mikor írtam neki, hogy feladtam kikelt magából, felajánlottam neki, hogy visszafordítottam a csomagot és elutalom neki az összeget amit kifizetett, de erre nem jött válasz másnap délutánig, mikor már ezt nem tudtam megtenni.
  Mindig tartottam vele a kapcsolatot ahogy csak tudtam, nem akartam eltűnni és megkárosítani sem.
  Amiért pedig megpróbált lejáratni megérdemelné a feketét ő is. Tekintve, hogy ezt azután teszi, ahogy a csomagot már átvette.
  Nem félek a fekete ponttól, mert részben az én hibám volt, részben pedig az övé, mert egy hetet vártam az összegre is és a postázási címe is a nevével több napot vett igénybe mire megérkezett.

  [ Módosította: Oczu ]

Hozzászólok Aktív témák