Hirdetés

2019. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-08 20:04:39

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje + ok max 15 sorban
ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor itt már nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
ha a probléma megoldódott, írd meg az eredeti hsz-re válaszolva
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) syberia


syberia
(PH! kedvence)

1 hete vettem egy Galaxy 9800gtx+ kártyát emerico2004-től, másnap kiderült hogy ez egy sima 9800gtx (alacsonyabb órajel, régebbi gyártástechnológia, magasabbfogyasztás) :( Telefonon jeleztem felé hogy nem azt kaptam amire számítottam és kértem hogy cserélje ki, vagy vegye vissza a kártyát. Több mint két hét eltelt és nem volt képes tisztázni az üzletünket azzal hogy visszavásárolja tőlem, az meg egyenes nevetséges hogy "majd ha lesz olyan kártyája akkor kicseréli nekem". Nem azért fizettem ki neki 16.000 forintot hogy gyengébb terméket kapjak!

Nekem eddig nem volt gondom itt senkivel (sem eladóként,sem vevőként),
sok pozitív értékeléssel bíró eladó kellett csalódást okozzon :(((

Kapott 1 hetet, hogy rendezze a dolgot, ellenkező esetben hirdetési joga megvonásra kerül!

Update 2011.04.04.: syberia visszajelzése alapján rendezettnek tekintve (a kártyát kicserélte az eladó), és ezzel lezárva az ügy!

[ Módosította: kaller1 ]

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#6002) salgocomp


salgocomp
(senior tag)

Csakcsere nevű tagot szeretném jelenteni, mert kb másfél hete elküldtem neki 2 db Wifi kártyát ( ő már árulja is... ). amiért cserébe választottam egy DVD-írót. Nos az írót közben a testvére elvitte otthonról, mondom jó, akkor választottam helyette egy asztali DVD lejátszót, amit már 23.án (állítása szerinte sima levélként, nem ajánlottan, amin megint csak csodálkoztam, mert szerintem egy DVD lejátszót sima levélként elég nehéz feladni...) feladott, de azóta sem ért ide...bárhogy nézem ez már 8 napja feladta, már rég ide kellett volna érnie. Nem azon a 400 FT postaköltséggel van a baj amit elbuktam, hanem azzal hogy ilyen szavahihetetlen emberek vannak az oldalon :S

Kapott privit, hirdetési joga megvonva az ügy rendezéséig!

[ Módosította: kaller1 ]

(#6004) DeeVorced


DeeVorced
(újonc)

Kicsit megkésve, de jómagam is csalót szeretnék bejelenteni, habzsidőzsik személyében.

Az eset: ennek a hirdetésének alapján megrendeltem tőle 2011.02.02.-án 2 db 2GB-os 800 MHz-es DDR2 új állapotú, bontatlan! RAM-ot, utánvételes postázásban egyeztünk meg. Február 7-én megérkezett a csomag, kifizettem az utánvét költségével együtt csaknem 12000 Ft-ot. Kibontva a csomagot ezt találtam benne, ami ugye 2 db SD RAM, egyikről beazonosítható, hogy 256 MB-os, a másikról még az sem. Azonnal megkerestem PÜ-ben a tényekkel, azzal, hogy amit elküldött, az távolról sem ugatja azt, amit megrendeltem.
Csak a tiszta kép miatt idézném a reagálását: "Igen igen már meg is van kinek letek félre küldve!! nagyon nagy elnéézésedet kérném! még ms viszaküldte a másik srác a ramokat én holnap feladom ajánlva neked a felmerült költségeket én állom!! elnézésedet kérném szépen!!"
Ez történt még február 7-én, az ajánlatát elfogadó üzenetemre aznap még egy PÜ-t küldött: renben! nagyon nagy elnézés mégegyszer csak a pufitasi miatt rontottam el mert nem volt jó az én csomagolásom!! de javítom a hibát".
Ezen időpont után semmilyen reagálása nem volt, a hirdetést törölte, utoljára 2011.02.11.-én lépett be és azóta sem. A magam részéről ajánlott levélben, az általa küldött csomagolásban a feladási címre - ahol ugyebár az én pénzem is landolt - feladtam az "eltévedt" SD RAM-jait, onnan "NEM KERESTE" jelzéssel vissza is érkeztek (a visszaérkezett ajánlott levél).
A cím: MAKA JÓZSEF 2194 TURA, DÉLIBÁB U. 25.
Így utólag rákeresve a neten több Hardveraprós bejegyzést is kidobott a google, másokat is megkárosított, egyébiránt azóta törlődött a habzsidőzsik nickje mellől a Szeged, mint lakhely bejegyzése...

Kérem egyrészt a T. Moderátorokat, hogy vizsgálják meg, nem károsít-e meg esetleg más nicken újabb balekokat, mint jómagam is, a Fórum- és Üzlettársakat pedig arra kérném, hogy akit megkárosított, esetleg jutott is vele valamire, az értesítsen.

Köszönettel: Pataki Gábor alias DeeVorced

Az illetőnek nincs élő hirdetése jelenleg, de nem is lesz, hirdetési joga megvonva,privát ment neki.

[ Módosította: Oczu ]

Az emberi hülyeség és a Világegyetem végtelen... bár ez utóbbiban nem vagyok biztos:) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=DeeVorced

(#6005) ppszabi válasza Kalandor (#1) üzenetére


ppszabi
(újonc)

helló!!!

nekem volt egy xbox360-készülékem amit itt hirdettem:

http://hardverapro.hu/apro/elado_xbox360_gep_kituno_allapot/hsz_1-50.html

ezt a készüléket ideiglenes megbeszélés alapján egy fiatalembernek adtam egy ipodért cserébe, akivel ugyebár ahogyan azt írtam is csak próbaidőre lett odaadva, pár nap elteltével jeleztem neki hogy vissza szeretném adni neki az ipod-ot és ő pedig adja vissza az xbox360-at, de ő azt mondta mivel eltelt ez a pár nap igy ő már nem hajlandó visszacserélni, de viszont ott maradt nála egy fontos ipod kiegészitő amit nem adott oda, valamint nálam pedig az xbox360-hoz tartozó dolgok maradtak meg mint 40db játék meg ilyenek.
az illetővel tegnap beszéltem itt fórumon privátban.. és meg is írta hogy jól átvert vaélamint eltitkolt a készüléknek bizonyos hibáit amit csak most vedeztem fel.
tehát lényegében átvertek/ és még el is lopták az xbox360-at ami az én tulajdonomat képezi. :O

az illető neve itt forumon:
Pola0520
és Lepsény-ben él.

aki tud valamit, vagy tudna segiteni kérem irjon! a segitőknek előre is kőszőnőm! :R
engem még soha nem vertek át ennyire durván, és nem tudom mit kellene tennem hogy visszakaphassam hőn szeretett xbox360 készülékemet. :O :O

üdv:ppszabi

1 hetet adtam neki az ügy rendezésére,

[ Módosította: Oczu ]

Az ember elvárja ha egyszer valakinek ir valamit, akkor arra választ is kapjon..:)

(#6006) Lajkó


Lajkó
(őstag)

scorpio7541 -ra szeretném felhívni a figyelmeteket! Volt már itt gondja, és úgy érzékelem, hogy szeretne még... :)
Eme hírdetésem kapcsán privifolyamba bonyolódtam vele. Szeretett volna csereberélni, de mivel messze van, így csak is posta! Bár ez általában nálam is érvényes a lakhelyem miatt...
Alku-alku hátán, aztán megegyeztünk. Utánanéztem a megbízhatóságának, és EZT találtam! Emiatt (meg egyébként sem), nem küldtem el neki előre a telóm, de feltártam neki az opciókat, miszerint nekem közel 100 pozitívom van, ésstb., úgyhogy ha gondolja, akkor elküldi, megkapom, és postafordultával küldöm én is a telefont.
Ezt lereagálta annyival ( tudom, hogy nem szabad idézgetni, de ez tetszett! :) ) hogy: -"Akkor dugd fel a valagadba a telefonod!"
Nem károsított meg, mert szemfüles vagyok, és valahol Őt is meg lehet érteni (Bár nekem nem megy!), de elgondolkodtató ahogy a dolgokat kezeli! :F

(#6007) Pola0520 válasza ppszabi (#6005) üzenetére


Pola0520
(lelkes újonc)

Már megint szépíted a történeted a magad részére, teljesen nem így volt a dolog.
Elejétől kezdve elmesélem:
2011-03-18-án rá írtam hogy érdekelné-e a csere ő mondta hogy érdekli de még egy kicsit vár vele de addigis küldjek róla képeket infót stb-t ezt megtettem.
2011-03-22.-re meg sikerült egyeznünk úgy volt hogy oké mehet a csere.
2011-03-23.-án rá írtam hogy sikerült fuvart szereznem mehetünk-e ő írta igen mehetünk beszéltem a fuvarossal hogy készülődjön én is neki álltam készülődni aztán bejelentette hogy nem jó neki mert "nagy bevásárlásra" kell mennie aztán nagy nehezen kb 15perc telefonálás után rásikerült rábeszélni hogy maradjon otthon mert én már elrendeztem mindent nem mondhatja le az utolsó pillanatban. A töltő (ez a nagyon fontos tartozék 500ft usb-s adapter) Írtam neki hogy azt sajnos nem sikerült szerezni de ezt a benzinköltségből átvállalom tehát én fizettem az egész utiköltséget.Oda értünk mondta hogy akkor egy napig ilyen próba szerűség lesz ha azon bellül van valami kifogása valamelyikőnknek akkor csere vissza mondtam oké, írjunk egy papírt is ő mondta á nem kell felesleges.Ja és ezen felül ott a helyszinen bejelentette hogy az 50db játék helyett csak 10van több kábelt és a dobozt is vissza fogta mondván hogy nincs otthon majd lehozza nekem valamelyik nap.
2011-03-24-én Írta idézem "Most épp a készulékről írom ezt az üzenetet fasza csak hamar lemerül...Amikor tudod hozni az adaptert akkor oda is adom a cuccokat."
Írtam neki hogy most úgy lenne reálisabb ha ő jönne mondta rendben van amint lesz lehetősége jön.
2011-04-02-án írja hogy csere vissza mert most jött rá hogy karcos meg hogy hamar lemerűl az aksija. Hát azért hülyének ne nézzen engem se senki a karcot ott helyben észre lehetett volna venni az aksi tényleg pár órás persze azt végig lehet vele játszani de azért csakcsak egy 4-colos kijelzőről beszélünk és elég nagy hardveres használatról. Ezután rendőrrel meg ilyenekkel fenyegetőzött.

Hát én biztosan nem fogom vissza cserélni felőlem vigye rendőrségre ott vagy elküldik onnan vagy megszívjuk mindketten a tört,hamisított szoftverek végett...

Én úgy gondolom ez teljesen reális üzlet volt ha ezért engem kifognak innen tiltani vagy felfognak jelenteni akkor tegyék ezt az egészben csak az esik rosszúl hogy a nevemet bemocskolja egy ilyen ember de tanúltam is belőle hogy jól meg kell gondolni kivel üzletelek és azt is csak papíral.

06306670952

(#6008) Pola0520 válasza ppszabi (#6005) üzenetére


Pola0520
(lelkes újonc)

Szerintem csak arról van itt szó hogy több mint egy hét után rájött hogy az xboxnak nagyobb az anyagi és az eszmei értéke is és hogy rossz üzletet csinált.És azzal takarózik hogy átvágtam. (ppszabi).

06306670952

(#6010) KIRU_l válasza DeeVorced (#6004) üzenetére


KIRU_l
(újonc)

Kedves moderátorok, elkérhetnénk a legutolsó ip címét habzsidőzsik felhasználónak? Illetve engem anno ezen az felhasználóneven vágott át:ÁrvaiDani, ha lehet ennek az accountnak az utolsó ipjét is elkérném. Fontos lenne, hátha így meglesz.

kiru_l felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#6011) Oczu válasza KIRU_l (#6010) üzenetére


Oczu
(senior tag)

Kérésed sajnos nem teljesíthető, egyedül a rendőrség kérhet ilyen jellegű adatokat

(#6012) DeeVorced válasza DeeVorced (#6004) üzenetére


DeeVorced
(újonc)

Köszönöm, de a privátnak nem sok értelmét látom, 2011.02.12. óta nem lépett be...

Továbbra is várom azok jelentkezését, akinek kárt okozott rajtam és KIRU_I-en kívül, ezen az ÁrvaiDani, habzsidőzsik nicken átvert, megkárosított, vagy károkozóként a Maka József, Árvai Dániel nevek, Nyárád, Tura lakhelyek felmerültek.

Ha legalább hárman vagyunk, a Btk. szerint üzletszerűség minősítő körülménye fennáll, így nem számít, hogy csak szabálysértési értékhatárra követte el a csalást, az bűncselekmény.

Köszönöm...

Az emberi hülyeség és a Világegyetem végtelen... bár ez utóbbiban nem vagyok biztos:) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=DeeVorced

(#6014) Slownz válasza KIRU_l (#6013) üzenetére


Slownz
(senior tag)

Szeretném a segítségeteket kérni kisbogyai kollégával lefolytatott biznisz kapcsán. Többször rákérdeztem, telefonon és levélben is, hogy biztos kifogásolhatatlan műszaki és esztétikai állapotban van. Erre valami ilyesmi volt a válasz, hogy "persze, de én nem akarlak átb@szni, úgyhogy ha valami baj van vele, visszaveszem". Az átvételnél azért nem vizsgáltam át a cuccot, mert a párja a kisgyerekkel adta át, így nem akartam a kicsit feltartani. Miután otthon kibontottam, a jobb oldali szatelit, több helyen kissé szakadt, továbbá ami a fő probléma, hogy hiányoznak a gumi talpai, tehát nehézkesen áll meg a helyén, kisebb mozgatásra eldől.
Ez után természetesen írtam, neki, hogy találjunk valami kompromisszumot, ez a válasz érkezett:

"és a működését befolyásolja?
szerintem nem bolti árában adtam,és amiért én árultam volna abból is lejjebb mentem,most nem tudom mit is akarsz ezzel,nem mai darab de ezt te is tudtad,szerinted most mit kellene tennem?
korának megfelelő állapotban van,és műszakilag is rendben van,de ha tudom hogy ez mind fontos akkor miért nem kérdezted,vagy nézted meg mikor átvetted és akkor mondtál volna nemet,hogy neked így nem kell.
szerintem nem vertelek át,mert nagyon szépen szól,és az általad mondott dolgokat nem kétlem,bár én nem nézem a hangfalakat,hanem hallgatni szoktam."

"Szia!

Ma estig tudok várni valamiféle reakcióra, én abszolút kompromisszum kész vagyok, utána írok a megfelelő topicba, és akkor admin eldönti, hogy jogosan pattogok-e avagy sem

Üdv"

"Akkor irsz"

Nem tudom ez milyen szabálysértésnek minősül, de legalább egy *HATALMAS* feketepontot megelőlegeznék neki.

Tel számai: 0620/3649888, 06203939774

Privát megy neki, rendezze az ügyet

[ Módosította: Oczu ]

(#6016) epityu85


epityu85
(újonc)

Sziasztok!

1000mester kolléga eladott nekem egy 250GB-os winchestert, amit azóta sem láttam. Azt mondta múlt héten kedden hogy már feladta, de azóta sem jött meg. a pénzt utaltam (4500ft) Azóta privire sem válaszol, stb. Hát ezért nem tudom milyen büntetés jár... Üdv.

Ment neki egy privát, rendezze az ügyet

[ Módosította: Oczu ]

(#6017) cashback


cashback
(őstag)

Újabb Nigériai csaló. :))

Meg akarja venni... vagyis fizetni akar azért mert én keresek telefont. :C

"Keresek i900 Omnia-t (hibás is jöhet)... főleg cserebere +némi kp.
jenney anderson
címzett: saját magam

részletek megjelenítése ápr. 1. (3 napja)

Hello

DO you still have these item available for sale let me know the last
price you want to sell the item kindly get back to me at
(jenneyanderson01@gmail.com)

so hope to read from you as fast as possible ok.

Thanks."

NEM kell ide beírni az ilyen témát, mert nem ide tartozik! Innentől az ilyen nigériai csalás témájú postok törölve lesznek!

[ Módosította: kaller1 ]

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#6018) x6radio válasza DeeVorced (#6012) üzenetére


x6radio
(tag)

Tudtommal már eltörölték azt a minimum 20.000ft-os értékhatárt ami csak szabálysértés volt és már úgy van hogy mindegy milyen értékben, a csalás vétségnek számít, ugyan csak vétség, első alkalommal még nem valószínű, hogy lesz valami, ha beleegyezik egy úgy mondott közvetítői eljárásba, és megtéríti az okozott anyagi kárt. De amennyiben még egyszer felmerül hasonló eset, úgy már csalás bűncselekmény címmel zajlik.

Amennyiben tudod, tegyél feljelentést. Remélhetőleg ez az értékkorlát már nincs, mint ahogy azt olvastam is. A Prohardver kiadja a nyomozáshoz a szükséges adatokat, de így is lesz minimum pár hónap az ügy. Sokáig szeretnek ülni a papírokon :)

Remélem valamit azért sikerül tenni ezügyben.
Sok sikert kívánok

Üdv.

Dávid

Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi

(#6020) Slownz válasza Slownz (#6014) üzenetére


Slownz
(senior tag)

Helló!

24 óra elteltével sem kaptam semmi reakciót, holott a srác többször bejelentkezett, legutóbb: 2011-04-05 13:33

További lépések?

Üdv, és köszi

(#6021) zarayg


zarayg
(fanatikus tag)

http://hardverapro.hu/apro/amd_athlon_xp_4200_elado/hsz_1-50.html

http://hardverapro.hu/apro/hibatlan_amd_athlon_64_x2_6000_3ghz/hsz_1-50.html

:)

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm. || Üzletszabályzatomat itt olvashatod el: https://bit.ly/2Mr3ARe

(#6022) Csabixxx


Csabixxx
(kvázi-tag)

Egy ujabb csalo!!!!
szilagyit ezért az üzletért,ha lehet ezt üzletnek nevezni.Azt mondta a kártyának nincs semmi baja, 3 nap probanapot igért ha valami van szoljak és vissza adja a pénzemet. Én még aznap kiprobáltam ,de el sem indult a kártya irtam és hivtam is,hogy nem megy erre ő mondta ,hogy bios resetet kell csinálni meg stb... szerinte talán ez lehet a baj. De ugy sem volt jo, utána egy hétig csönd se telefonon se itt a PH-án nem értem el , utána irt,hogy költözködtek meg stb.. de egyszer sem tudta felvenni a telefont (érdekes). Sikerült megbeszélnünk egy találkozot felhivtam,hogy hol van ,erre ő: kések negyed órát, utána hivtam ,de már nem volt elérhetö és persze nem is jött el. 10k ba került ez nekem Nem ajánlom senkinek,hogy üzleteljen vele.
Ez egy szemét f........ csaló!!!

privát ment neki, 1 hét áll rendelkezésére + hírdetési joga megvonva

[ Módosította: Oczu ]

(#6023) intruder3.0 válasza pszihó (#5997) üzenetére


intruder3.0
(lelkes újonc)

hm .ki a csaló?(ESETLEG KÁR ÉRT NEM) több embertől is vásároltam itt és nem volt gond. kellet volna a ramod , fel is hívtál meg beszéltünk egy időpontot,amit te mondtál ,majd rá nem sokkal meg is változtattad,igaz azt is mondtad ha előbb érek oda mint a másik vevőd akkor az ennyim a RAM.aki gyorsabb azé.ezt te írtad pü ben. itt megszólalt a pici csengő.(én vagyok erkölcsileg ingoványos) haha .igaz írtam SMS-t, nem érek oda a második ralira, onnantól kezdve állandóan hívogattál ,itt meg ott leszel menjek , majd kaptam tőled egy cinkotai címet ,lakó helyemtől jó messze ,itt már kissé többe került volna a RAM,+ benzin mint a bolti új ár. de nem értem miért kell a RAM-mal üldözni hiszen volt másik vevőd is rá ,esetleg ö sem vette át? időközben látom eladtad ,én is vettem mástól . had döntesék ezek után el kinél akarok vásárolni .ha találkozok valakivel és nem szimpatikus nem veszek tőle semmit ha ezek után nem akar velem senki üzletelni akkor így jártam. utolsó sorban te írogattál egy másik Nick neven az eladó porcira .meg is adtam egy barátom számát,pu ben meg is beszéltél vele egy időpontot .amire te nem jöttél el.a barátom számát csak a kamu cinked tudta ,érdekes utána te tele szemetelted a hirdetéseimet idézve a veb stick számával ,a barátom számával, hogyan is van ez? [Moderálva]

Kerüljük a személyeskedést!Az nem vezet sehová!Csak higgadtan, észérvekkel reagálj!

[ Módosította: Undoroid ]

a telefon számom publikus .06 20 2727837

(#6024) kisbogyai válasza Slownz (#6014) üzenetére


kisbogyai
(lelkes újonc)

Abban van igaza a.........,hogy egy 2.1 hangfalszett egyik talpáról hiányoznak a gumi lapkák,és ahogy ő mondta az egyik hangfalon egy pici helyen ki van szakadva a hálója,de nálam itt volt az asztalon,és ha én nem láttam akkor biztosan nem lehet nagy,hozzáteszem nem mai darabról van szó.
Szerintem nincs rossz vagy használhatatlan állapotban,sőt a hangja kiváló pláne aki ismeri mindenki ilyet szeretne,de ez mellékes.
A jó madárnak én valóban mondtam azt hogy ha bármi van visszaveszem,de ez nem arra vonatkozik hogy van rajta egy makró szakadás,mert nagyobb nem igen lehet,meg hogy a pici gumilapok egyik másik talpon nincsenek meg akkor is visszaveszem,mondtam neki azt is hogy korának megfelelő állapotú,és az általam meghirdetett árból kapásból cigánykodott,amibe belementem,elvégre is eladni akartam,ezzel sem volt gondom,de azt hogy a párom mondta hogy nézze meg mikor átvette,és azt mondta hogy ö siet,és mennie kell az egyiket megnézte,és rohant is,pedig ott is mondhatta volna hogy márpedig így vagy ennyiért nem kell,de neki sietnie kellett,részemről nem lett volna harag.
Ezzel szemben ő erre hivatkozik amit mondtam,mert ugye én nem ferdítem a dolgokat,mivel ö azt állítja hogy a párom mivel a babánkkal ment átadni,mivel én éppen melóztam,nem akarta őket feltartani,ezért nem nézte meg,szóval akkor most hogyan is állunk?
Most meg sír,és fenyegetőzik nekem hogy ír ide meg oda,és akkor mivel én amit neked is írtam akkor ennyi?
Nekem volt már jó pár üzletem és nagyobb értékű dolgokat is eladtam már itt régebben,és soha senki nem panaszkodott,de nem is érdekel,mivel ahogy nézem itt bár 90 akárhány napja van itt a kisparaszt,és mert nagyobb rangja vagy titulusa van mint nekem,gyorsba így ennyi is lesz,én soha nem basztam át senkit és ha jogos volt a problémája,zokszó nélkül elintéztük,nem véletlenül nem találkoztatok még ilyen dolog miatt velem.
De teszek rá,ha az uj szabályok meg rang és jelentgetés miatt így intézitek a dolgokat,akkor az oldal is ennyit fog majd érni,de sok sikert nektek is meg a jómadárnak

Kulturáltan, ha lehetséges.

[ Módosította: Oczu ]

(#6025) Dodder válasza kisbogyai (#6024) üzenetére


Dodder
(tag)

A hirdetésben azt irtad idézem:".Müszakilag és esztétikailag tökéletes állapotban van".
Akkor igaza van hogy reklamál mert rá is kérdezett az állapotára.Ha megigérted hogy visszaveszed akkor vedd is vissza. Te sem vennél meg hiányos alkatrészt.
Amúgy nem kell a másikat sértegetni ha igaza van.
A hozzáállásod is hagy kívánni valót magad után.

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#6026) kisbogyai válasza Dodder (#6025) üzenetére


kisbogyai
(lelkes újonc)

Ja biztos igaza van,bolti állapotú ne legyen egy 4-5 éves hangfalpár?
Semmi gondom nem lett volna a ....... ha mikor átveszi jobban megnézi és nem SIET,hanem veszi a fáradságot és megnézi,ha már bolti állapot kell neki,és akkor mondja hogy nem kell vagy ennyiért nem kell,és akkor én mondom hogy mennék e lejjebb vagy akkor megtartom,esetleg hirdetem tovább.
A korrekt dologhoz ennyi hozzátartozott volna,nem sírni kell,meg csalónak tituláltatni az embert,sok ilyen gyökér van az országban mint ez a ......
Na mindegy,egy paraszttal többről tudok,meg az itteni hozzáállásokról,szerencse nem mindenki ilyen itt,de ugye kivétel erősíti a szabályt.
Neked meg biztos sok közöd van a dolgokhoz,de erről ennyit én nem fogom itt ilyen emberek miatt a számat koptatni,kisparasztnak meglett az öröme,ennyivel legyen boldogabb,csak nehogy a következő ember akivel így csinál,ne álljon meg ennyinél.
Részemről itt befejeztem a dolgokat.

Kulturáltan, ha lehetséges

[ Módosította: Oczu ]

(#6030) boxos23 válasza Slownz (#6028) üzenetére


boxos23
(senior tag)

ugy néz ki találtam egy csalót aki sikeresen át is vert.Még szerdáig adtam neki időt hogy elküldje a csomagot ha nem jön meg kiirom a nevét és tőlle nem kell vásárolni .Meg leirom a teljes sztorit

Ha megkérhetlek, csakis akkor post-olj, ha már konkrét nevet akarsz beírni. Addig is az ilyen hsz OFF

[ Módosította: Oczu ]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!! XD

(#6034) BeerBier


BeerBier
(senior tag)

Szeretném bejelenteni Berkes100 nevü "urat",aki egy telefonnal kárositott meg.
Én egy működő telefont adtam át neki tartozikokkal,ő 2 db nem működő merevlemezt adott értük.Amikor megemlitettem hogy nem jók a cuccok és vissza kellene cserélni,elkezdte húzni halasztani a dolgokat.Immár 2 hete utolérhetetlen az "úr".
Holnapi nap rendőrségre viszem az ügyet..

[ Szerkesztve ]

Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit

(#6035) SilveRado


SilveRado
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Előzmények:

Nagy Fekete pontot kérek Stenli89.
Ezért Katt ide +kapott még usb-s GPS-t és bluetooth-ot is a pc mellé. meg egy két apróságot.
Meg volt beszélve hogy elmegyek hozzá elcseréljük a pc-t a notira és majd kifizeti az útiköltségem felét még ott mivel ott helyben nem tudta kifizetni mert az anyukája már elaludt és nem akarta felkölteni azt mondta elutalja a pénzt. 2011. 03. 10.-ig.
Többször is írtam neki hogy akkor majd várom még hívtam is telefonon és azt mondta rendben van. Majd mivel láttam nem jött meg a pénz adtam neki időt 2011.03.21. -ig.
A pénz nem jött meg levelemre nem válaszol. Ha lehet kerüljétek!!!!
Állítólag elköltözött Kecskemétre aki meg tudja a címét az kérem írja meg nekem Priviben. Előre is köszönöm.

Most:

Privát üzenet törölve, a másik fél belegyezése nélkül TILOS közzé tenni!

Tehát most már kezdem unni a gyereket MINDENKI VIGYÁZZON VELE.
Találtam mást is még Katt ide

[ Módosította: Oczu ]

(#6036) Lezsek


Lezsek
(újonc)

Tisztelet mindenkinek!

Szeretném bejelenteni; zsiroska22 -t, aki egy telefonnal károsított meg!

A történet;

2011/04/04.én, vásároltam előre utalással egy Nokia N95 készüléket! Az előre utalás, azért kellett, mert, ritka az utánvét, akár csak a fehér holló! :( Az összeget, elutaltam az adott napon, ő erre azt írta, hogy másnap feladja. írta is, Du-án, feladtam a készüléket, ami a mai napig nem ért ide! A Freemail-re, válaszolgat, ahogy éppen kedve tartja! De, értelmes információval, nem szolgál! Felszólítottam, hogy küldje a feladóvény másolatát, de ezt sem tette meg! most 00:03-kor, írtam neki egy levelet, amiben felszólítottam, hogy 3 napja van, hogy visszautalja a pénzem különben, feljelentem a rendőrségen! Várom a válaszát!
Esetleg, ha valaki is összetalálkozik vele, akkor vigyázzatok vele, nagyon zsivány ember lehet! a bankszámlaszáma és a hozzá tartozó név;
11600006-00000000-40274555
Majoros István

:Y VIGYÁZZATOK VELE! :Y

(#6037) boxos23


boxos23
(senior tag)

csalóval találkoztam nick neve: streetlegal senki ne rendeljen tölle semit mert engem sikeresen átt vert ha több adat kell nevét címét tudom. Ilyen esetekben érdemes szolni a rendörségnek?
egy K750i tipusú mobilt küldtem postán annak fejében hogy küld nekem 2x1Gb DDR1 memóriát amit még a mai napig nem katam meg a telefonja kikapcsolva privát üzieimre nem válaszol és ennek már több mint 2hete.

[ Szerkesztve ]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!! XD

(#6038) boxos23


boxos23
(senior tag)

Ma is irtam neki és volt is fent az oldalon de nem ir vissza VIGYÁZZATOK NEHOGY VALAKIT ÁTVERJEN

A neve az oldalon Streetlegal

Konkrét nevet is irhatok ????

[ Szerkesztve ]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!! XD

(#6039) boxos23


boxos23
(senior tag)

Nem érdekel irok nevet tudja meg mindenki hogy a Steerlegal név ki takar
SÁRINGER ISTVÁN Lakhely ENYING 8130
Kérek mindenkit óvakodjon tőlle ne járjon ugy mint én.
Azét megpróbálkozom és holnap megteszem a feljelentést.

[ Szerkesztve ]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!! XD

(#6040) boxos23 válasza boxos23 (#6030) üzenetére


boxos23
(senior tag)

Kiirtam a konkrét nevet is mostmár mert megérdemli.

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen!! XD

(#6041) joky72


joky72
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek..
Szeretném a figyelmet felhivni egy csalora.A neve
akon13
Balázs Richárd...5000,Szolnok
Orosz György út 11. 6/27

[link].Kerestem egy 478-as lapot,mire Ö jelentkezett,Megkötöttük az üzletet,elküldte 5.000 ft-rt.Leprobáltam amint megjött,elindult a lap,okés,neki álltam betettem gépházba,majd telepiteni.DE amikor a particiot beadta ""kék halál""vgy 10X egymás után mindig.Írtam neki,mire nagy huza-vona után megyeztünk egy másik alkuba.Küld egy HD 3850 PCI-E vga-t,én meg küldök egy DELL Procession gépházat,benne egy 775 lappal.Elküldtem,megérkezett a vga.Bele gépbe,bekapcsolom.Csikos a képe,hol ráhuz,hol nem,minden baja van,Csináltam rola videot,és elküldtem neki,mire Ö hogy jo volt mikor elküldte.Elküldtem egy kollegához javitásra [link],aki megmondta hogy javithatattlan...Irtam neki hogy akkor csere minden vissza,de semmi.A telefont már fel sem vesszi,más vesszi fel helyette,msn ha irok semmi,ha itt irok semmi.Irtam arra a topikra hogy kivel nem érdemes üzletelni,arra viszont többen is jelentkeztek,hogy öket is ugyan ilyen modszerel verte át.

Kérem az illetékeseket hogy tegyenek rola hogy ez a szélhámos az oldalrol ki legyen téve!!!!!!!

Tettem róla!

[ Módosította: kaller1 ]

(#6042) Redskull42


Redskull42
(újonc)

Hello. farkastibor1 felhasználónak adtam el egy Battlefield Bad company 2 kódot 2011.04.06-én.Azt mondta hogy elutalta a pénzt,de a mai napig nem jött meg.
3xírtam neki.Nem válaszolt egyszer sem,pedig azóta feljelentkezett.
Kerüljétek. :O

(#6043) master90


master90
(fanatikus tag)

csalóra akadtam hesoyam5 valószínűleg több felhasználóneve is van mert mert eben a profiljában csak 2 db hirdetés van és 1db hsz

Engem egy telefonal károsítót meg amit ó adót nekem az meg nem is működik csak akkor jött fel utoljára amikor levegye a hirdetést privát üzenetre nem válaszolt! kérem töröljétek mert túlsók van az ilyen és ehhez hasonló csalókból én korrekt vagyok a másikkal én is ezt várom el és tisztességesen nem is lehet árulni a saját holmiját.
tök korrekt embereknek tűnök is átugyák baszni az ember fejét tisztelet a kivételnek :R
:W :W :W

Bannolva a másik regjével együtt!

[ Módosította: kaller1 ]

nem csak nézz láss is

(#6044) Vicoo


Vicoo
(senior tag)

salinger, a "kedves" felhasználó az én hirdetésem szövegével árulja a kártyámat, amire a pénznek ma reggel kellett volna megérkezni. A privátra nem reagál. link a hirdetésre

Hirdetési jogát megvontam, Gáspár Ferenc barátunknak ma 17:00-ig kapott határidőt, hogy rendezze veled és Shteer kollégával a dolgot, aztán kiteszem. És ha nem sikerül rendeznie akkor mindenképp jelentsd fel, mivel jelenleg is rendőrségi nyomozás folyik ellene.

[ Módosította: Janoska26 ]

(#6045) anvigh84


anvigh84
(újonc)

Szeretnék jelenteni egy csalót!
A nickneve : pitbull77
Nos a következő történt. Március 15-én megegyeztünk 10ezer forintban és átutaltam neki a következő termékért: [elado 2x2 gb geil kit value cl5-s memoria még garis].
Azóta se kaptam meg a ramokat, és már a privát üzenetekre sem válaszol. Azóta "nyomoztam" egy kicsit utána, és kiderült, hogy nem csak engem vágott át.
De remélem elkapják és megkapja a megérdemelt büntetést.
Mindenesetre jövőhéten megteszem a feljelentést is a rendőrségen.
Ha van valaki, akit szintén átvert, nyugodtan csatlakozhat, mert minél többen jelentik, anmnál nagyobb az esély,. hogy elkapják.

Bannolva az oldalról!

[ Módosította: kaller1 ]

Andrew

(#6046) creation válasza anvigh84 (#6045) üzenetére


creation
(senior tag)
LOGOUT blog

Csatlakoznék anvigh84 kollegához, mint pitbull77 által átvertek egyike.
pitbull 77 névre keresve hardverekben még él hirdetésem ami kapcsán átvert.
A hirdetést mindaddig míg be nem fejeződik a rendőrségi macera, fent tartom.

Rendelkezésemre áll egy tőle kapott termék, ami nem fedi a megbeszélt valóságot, így van címünk, telefonszámunk, nevünk, infónk a szomszédoktól és némi ujjlenyomatunk :)

Rendőrségi feljelentés várhatóan részemről is bekövetkezik a következő héten.

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#6047) RainerNoni


RainerNoni
(újonc)

boxos01 nevű társunkat szeretném jelenteni. Megbeszélten elküldtem neki a csereterméket, postát állva. A cserébe felajállot terméket nem kaptam meg, levelemre nem hajlandó válaszolni...

Egy pozitív értékelés csak pár percet vesz el életünkből!Ennyit tegyünk meg egymásért!!

(#6048) RainerNoni válasza boxos23 (#6037) üzenetére


RainerNoni
(újonc)

Sajnálatos módon nem olvastam elöbb ezt a topicot. Kedves pitbull barátunk engem is átvert, a megbeszélt csomagot nem vette át, mert "drágaaposta". Hatalmas feketepont neki!!!!

Egy pozitív értékelés csak pár percet vesz el életünkből!Ennyit tegyünk meg egymásért!!

(#6049) unicross


unicross
(újonc)

Nem szeretek senkit felírni a "rosszak" közé, de Barell vagy polgári nevén Harazin János Tamás,
2364 Ócsa, Halászy Károly utca 33."kolléga" kiverte nálam a biztosítékot. Több mint egy hónapja hazudozik, ígérget, és egy ideje nem is válaszol a levelekre. Egy nevetséges 1000ft-os tételt nem hajlandó kifizetni. Ha neki megéri hogy egy ilyen csekély összeg miatt itt találja magát hát sajnálom.
Óvaintek mindenkit, hogy vele bármilyen üzletet is kössön, főleg postai úton, mert vagy a pénzét vagy a hirdetett termékét, esetemben mind a kettőt bukni fogja.

(#6050) shteer válasza Vicoo (#6044) üzenetére


shteer
(Jómunkásember)

velem rendezte, remélem megoldódik a te ügyed is

G25 / G27 pedál adapter Fanatec kormányhoz eladó

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.