Hozzászólok Aktív témák

 • Chipyttababy

  csendes tag

  Ha 10 ezer forint felett van az összeg, akkor olyat nem veszek távolról. Nem csak a csalással van a gond, lehet lopott a mobil, lehet hamisított a szoftver és még nagyobb bajba kerülhet sz illető. Aki 10 ezer forint felett vásárol, legyen már annyi igényesség benne minimum, hogy elmegy, személyesen megnézi, hogy kitől vásárol, kipróbálja ott helyben, kéri, hogy mutassa be a birtoklást igazoló számlát illetve mondjon róla valamit és kpban fizet!

  "Nem értem miért vagy ennyire ellene az utalásnak" - azért, mert sajnos nem olyan világot élünk, hogy bárkiben bárhol meg lehessen bízni. Engem például lányok próbáltak meg átverni azzal, hogy a barátnő mondta meg írta msn-en, hogy majd segít összehozni a másik lánnyal és ez miatt majd az ajándékokat megveszi neki és erre kér 20e forintot, előre, mert ő tudja, hogy milyen holmikat szeret az a másik csaj. Emberek, legyünk észnél, ez nem a kánaán meg a mennyország.

  Kedves Omega81 "Nem akartalak megbántani, de nem vagy szimpatikus." - hát ezaz, hogy a csaló meg szimpatikusnak tűnik, nagyon kedves, bájos, előadja, hogy mennyire segíteni akar(ameddig Ön utal és nincs az ő számláján a pénz) és úgy átvágja, mint a pinty. Azért nem vagyok szimpatikus, mert leírom a véleményem és nem szeretném, hogy mások is csalás áldozatává váljanak? Érdekes fölfogás, nem mondom... Meg én vagyok az idegesítő... Inkább nem kommentálom.

  Kaller1: Attól, hogy újonc, nem jelent semmit, nézze meg pl pinkbaby16-ot. Csinál egy mázsa jó értékelést, aztán egyszer csak "elfelejti" küldeni a csomagot. Sajnos a kettő nem függ össze.

  Silent77: Utánvéttel megint ugyanaz a helyzet: Átvételkor nem lehet ellenőrizni a csomagot semmilyen módon sem, nem biztonságos, nem vállalja senki sem a felelősséget. Jobb az óvatosság, inkább a személyes átvét.

  Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

 • schmidtgabi

  csendes tag

  Hosszas vita után megoldódott az ügyünk és Augusztus 06.-án megkaptam az összeget H.Viktortól.
  Írhatnék még itt sok-sok mindenről de már belefáradtam és már így,hogy visszakaptam a pénzem,nem is érdekel tovább.Üdv.Gabi

  [ Szerkesztve ]

 • kukac1999

  tag

  Tati0711 húzott le 3500 al.....ezzel az üzlettel [link]....nem kaptam meg a Ramokat...már 3 hete a dolognak,de privátra sem válaszol pedig belépett azóta már párszor.
  Sajnos itt hagyom a PH-t mert ez már nem az első eset,hogy átvertek itt és villámgyorsan szaporodnak az átverések és lehúzások....Tudom a PH egy közösség és jó is......igen az,de a rossz tapasztalatok miatt lelépek.....a forumokra azért benézek néha.

  https://www.facebook.com/pcszerviz.varpalota.3

 • #65675776

  törölt tag

  A továbbiakban szigorúan vesszük Foglalt név kijelentését, és a #1 hsz-t. Ennek megfelelően az Off-olók kitiltást kaptak. Aki csak három órát, az első eset volt, aki többet, az már valami miatt korábban is volt figyelmeztetve (minél többször, annál többet kapott). A tétek a továbbiakban emelkednek.

  Akinek bármiféle javaslata van a Hardverapróval kapcsolatban, az az erre szolgáló topicban írja ezt le.

  A továbbiakban a topicba valóban csak az ide tartozó hsz-ok kerüljenek!

 • #56813824

  törölt tag

  ÜDv , már csak pár nap és elkapját a teves csaló t.
  Nyugdojatok meg, az összes telefonszámát figyelik.
  Ip címeit beazonosították.
  Rajta van egy magánnyomozó is.
  Örülhet a a rendőrség kapja el.
  Mert akkor nem verik agyba főbe:)

 • Dorn

  csendes tag

  hellotok!
  nekem volt egy esetem hogy küldtem egy csomagot és nem kaptam érte semitse!
  mit tegyek.
  sajnos a postai papir már nincs meg de asszem megvan képen a gépen!
  Lecko felhasználo igaz már nemmostanába jelentkezet be.
  megvan a teljes neve is mert megtaláltam iwiwen kicsit ránymoztam, várom válaszukat!
  és bejelentenék még egy csalot most már másodjára jelentkezet be az oldalra.
  mostani felhasználói neve igazi_magyar
  ö átakart baszni csak nemsikerült neki.
  üdv

 • xxman

  senior tag

  már jelentettem egyszer de kérném a moderátorok segítségét hogy nézzenek utána tetlen01 kollega többi nickjének , és kérdezném hogy mi alapján tudnám feljelenteni (20E FTvel rövidített meg)

  I just wanna have some fun.

 • Misi1979

  őstag

  mi alapján: fogsz minden adatot, kinyomtatott üzenetváltást stb. és befáradsz vele egy rendőrségre, ismeretlen tettes ellen.

  Értékhatárral ne törődj. Lerázni ne hagyd magad. Amit megtehetsz, hogy a vállalt teljesítési határidőre ráhagysz 2 hetet és azután menj feljelentést tenni.

  A kismókusok kenyérre is kenhetik.

 • kymera

  senior tag

  Üdvözlet minden fórumtársnak !

  Szerencsére nagyon ritkán kell ebbe a topicba írnom - de a mostani eset kiverte nálam a biztosítékot.

  Igyekszem rövid lenni - tehát a tények :

  - azzal kezdeném hogy van egy kis hardware-es tapasztalatom...

  - nemrég megkeresett Blabcsi nevű fórumtársunk egy problémával - miszerint tönkrement az alaplapja (MSI , DDR1,AGP,DualCore ready) és megkérdezte hogy tudok-e ebben segíteni neki. Mivel én hajdúszoboszlói vagyok és ő debreceni - megbeszéltünk következő napra egy találkozót , ahol átadtam egy ECS alaplapot . Nemsoká felhívott hogy sajnos telepítés közben fagyogat a lap illetve fel sem megy rá a windows. Abban maradtunk - gond egy szál sem - csere lesz.Vittem neki egy második lapot - ugyanolyat (ECS) - de azzal el sem indult a gép.Komolyabban ráfeküdtem a témára és kiderült hogy az ECS chipset-je nem támogatja a D820-as procit. (megjegyezném hogy mindkét alaplap hibátlan volt ). Természetesen,ezek után az alaplap árát teljes egészében visszaadtam.
  Abban maradtunk , hogy ha tudok egy hasonló alaplapot(DDR1,AGP,DC ready) - akkor szólok. (körbekérdeztem az ismerősöknél , de sajnos nem sikerült ilyen lapra szert tennem)
  Eltelt pár nap - majd megkeresett hogy sikerült vennie egy helyi számtech-boltban egy Asus alaplapot - de valahogy az sem igazán akar menni.
  A történethez az is hozzátartozik hogy ezt az esetet megelőzően már üzleteltünk és egy nagyon szimpatikus és korrekt fórumtársnak ismertem meg Blabcsit .
  Felvetettem neki hogy (mivel kicsi az esélye egy ilyen alaplapnak a beszerzésének) - beszámítom az alkatrészeit és viszek egy modernebb alaplapot . (MSI 7379 - G31-es chipset). Ezt követően vittem a lapot és meg is ejtettük a cserét (AGP-s videokártyát cseréltük PCI-e -re és a DDR1-es modulokat DDR2-esekre értékegyeztetéssel) - bónuszba megkaptam a tönkrement alaplapot.
  Úgy nézett ki hogy kezd összeállni a dolog és végre működött a konfig - sőt sokkal komolyabb teszteredményeket produkált. Találkozóink során felvetődött hogy a jövőben egy tápra is szüksége lehet mivel egy elég rossz minőségű táp volt a konfigban (erősen noname - beazonosíthatatlan tápról beszélünk , még arra sem vették a fáradtságot a dzsunkán ahol gyártották hogy valami márkajelzést ragasszanak rá)
  Köztudott hogy a D820-as proci nem arról híres hogy keveset fogyaszt (95-110W) - így érdemes odafigyelni hogy milyen tápot használ az ember.

  -kb 1-2 hét elteltével ismét megkeresett Blabcsi azzal hogy nem indul a gép. Kicsit csodálkoztam , mivel az alaplap amit kapott vadonat új volt.(OEM) . Megkértem hogy szerelje ki a házból , majd elmentem érte és elvittem egy komoly szervizes kollégához (mivel már elég gyanús volt az eset , elvittem az ő régi lapját is)
  Első ránézésre egy FAT égett meg de utólag kiderült hogy az alaplapon tönkrement a chipset - azaz valószinűleg túlhevült vagy magasabb feszültséget kapott a kelleténél . És láss csodát - az előző alaplapja is ugyanígy halálozott el - azaz valószinűleg ugyanazon probléma okozta a meghibásodását.
  Ide még be kell "szúrnom" azt a nem elhanyagolandó tényt hogy voltam olyan "szemét és elvetemült" hogy a szervízidőszak időtartamára biztosítottam a "kedves" fórumtársnak egy cserelapot hogy ne maradjon gép nélkül (igaz - egy szerényebb tudású Asrockot - de gondolom ha valakinek tönkremegy a mobiltelefonja és elviszi szervízbe akkor a szolgáltató egy sokkal értékesebb mobilt ad kölcsön a szervízidőszakra....)

  Természetesen tájékoztattam a kollégát hogy sajnos mindkét alaplap javíthatatlan és hogy valószinűleg a táp lesz a ludas. Megkérdezte hogy tudnék-e esetleg egy értelmes tápot - természetesen tudtam és engedményesen vittem is egyet (400 W Delta).
  Beszereléskor egy táp-teszterrel leteszteltük az ő régi tápját - de nem mutatott semmilyen anomáliát. (természetesen egy táp teszter nem tudja komolyan leterhelni a tápot - ez csak a pillanatnyi állapotát jelzi - de ettől még lehet hibás a táp) .

  A probléma akkor kezdődött amikor tájékoztattam hogy idővel (amikor már sikerült neki egy másik alaplapot szereznie) majd szolgáltassa vissza a cserelapot (Asrock).
  Az ő álláspontja szerint - én tartozom neki egy komolyabb alaplappal és csak akkor hajlandó visszaadni az alaplapot ha viszem neki a komolyabb lapot vagy az ellenértékét....:W
  Felhívtam és elmagyaráztam hogy ez erősen inkorrekt hozzáállás.Felvetettem azt is hogy mind a régi és mind az újonnan (tőlem vásárolt) alaplapját elviszem egy független szakértőhöz és készíttetek egy szakvéleményt a meghibásodások okáról. Mivel a kollégának van lakásbiztosítása - ezt ő el is fogadta és abban maradtunk hogy megkeres azzal kapcsolatban hogy a biztosítása fedezi-e az ilyen jellegű károkat.

  Nem szeretném most részletezni hogy számomra ez a tranzakció már rég nem a haszonról szólt (pár felesleges Debrecen-Hajdúszoboszló út , telefonálgatások,szervízköltségek,szivességek,stb) - talán a saját rokonának tesz meg ennyit az ember.

  És hogy a történet még kerekebb legyen - "szívességből" mert rendes voltam , az alábbi privivel hálálta meg a kolléga a jóindulatomat:

  [privátok törölve]

  Még azt is hozzáfűzte: " hogy akkor most mi legyen"...

  Természetesen minden kijelentésemért vállalom a felelősséget és az itt leirtakról megvan a megfelelő tárgyi (alaplapok,vélemények,stb) bizonyítékom.

  Lehet hogy én vagyok a szemét....? :F

  Köszönet mindazoknak akik vették a fáradtságot és végigolvasták ezt a hozzászólást.
  Remélem mindenki leszürte a lényeget: légy rendes mindenkivel és attól kapod a legnagyobb pofont akivel a legrendesebb voltál....

  Szép napot mindenkinek

  [ Módosította: ollie ]

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

 • Blabcsi

  senior tag

  No akkor ezekhez én is szeretnék pár szót fűzni.:
  1.: Mint írtad: " (MSI 7379 - G31-es chipset) " ez nem egészen igaz, hiszen MS-7504-ről van szó. ( Csak a pontosság kedvéért. )
  2.: Az AGP-s VGA egy ATI HD 3650 512-es volt --> X1700fsc. OEM 265-os.
  3.: RAM-ok: 2db 1Gb DDR1 Egy kingston, és egy hiewievell --> 2X1Gb.Hynix
  3.: A táp-ról annyit, hogy a Becks- nevű informatikai cégtől vásároltam ÚJonnan, mint Codegen tápot 460W-os volt. Teljesen működő képes, jó állapotú, mint ahogy azt a "kedves" fórumtárs is megállapította. Helyette, rábeszélésére 400W Delta.
  4.: Legjobb tudomásom szerint az ÚJ lapokra, még ha OEM is min 1 év gar jár. És persze számla.
  5.: Mint ahogy a fórumtárs is megállapította SAJÁT SZEMÉVEL ! ! ! nem volt egyik lapon sem égés, vagy sérülés nyom.
  6.: A kérdés, hogy akkor, most mi legyen? Természetesen nem arra vonatkozott, hogy vissza adja-e a pénzem, vagy a használhatatlan alaplapot, netán forduljunk a rend megbízhatatlan őreihez, hanem arra, hogy el adhatom-e a nálam lévő ASROCK lapot. Hiszen így bár jelentősen bukom rajta, de valahol kvittek vagyunk.
  További zökkenő mentes fórumozást minden kedves fórumtársunknak.
  :R

  ui.: Ami nálam kiverte a biztosítékot: Se alaplap, se lóvé. Helyes ez így? 8000Ft. a levegőben elpárolgott.....

  :R

  https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

 • Blabcsi

  senior tag

  OH sorry, mily bily balga és feledékeny vagyok.
  A linkek.: Megbízhatóságom: 1 és 2 .

  Valamint a kedves fórumtársé: kymera
  :R

  https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

 • karesz86

  tag

  Jó napot mindenkinek :U be szeretném jelenteni a PH legnagyob csaloját!!.. :W [laci921225] elküldtem neki ezt a kártyát [6600gt] eltelt 3nap azt monta tökéletes :C ja és teszem hozá 3nap garit atam rá és a 4 nap után azt mondta hogy nem birja a tápja mert a vga + áramot követel és hogy a vg án nem forog a venti és nem ad képet ugy akarta visza sózni rám hogy leégete tejesen és még nekem került + pénz kidobásba, tejesen lehuzot 5k útaltam el neki nem rég egy pendrivér és nem kaptam semmit :W ez egy ajas szemét :W :W :W :W :W :W Vigyázon mindenki vele!!!!!!!!!! :W :W

 • kymera

  senior tag

  Üdv ismét mindenkinek.

  Akkor vegyük csak sorban:

  1.: Mint írtad: " (MSI 7379 - G31-es chipset) " ez nem egészen igaz, hiszen MS-7504-ről van szó. ( Csak a pontosság kedvéért. ) - ez jogos - valóban MSI 7504-es a tőlem vásárolt alaplap.

  2.: Az AGP-s VGA egy ATI HD 3650 512-es volt --> X1700fsc. OEM 265-os. - ezt nem is tagadtam - irtam is hogy beszámítottam a régi alkatrészeidet.

  3.: RAM-ok: 2db 1Gb DDR1 Egy kingston, és egy hiewievell --> 2X1Gb.Hynix - ugyanazt tudom mondani mint az előző pontnál - igen , így volt - ezeket is elcseréltük . De hol a probléma ?!!!

  Tudtommal nem a VGA vagy a RAM miatt van a gond - hanem az alaplap miatt - vagy tévedek ?

  3.: A táp-ról annyit, hogy a Becks- nevű informatikai cégtől vásároltam ÚJonnan, mint Codegen tápot 460W-os volt. Teljesen működő képes, jó állapotú, mint ahogy azt a "kedves" fórumtárs is megállapította. Helyette, rábeszélésére 400W Delta. - ez nem fedi a valóságot ! (legyen ez 3/A mert a kolléga 2 db 3-as pontot "alkotott") Miért is beszéltem volna rá ? hisz örültem hogy minden működik. Persze ez csak 1-2 hétig tartott - mert a "Beck's nevű informatikai cégtől vásárolt komoly , felsőkategóriás Codegen táp" gondoskodott az MSI alaplap sorsáról is.

  4.: Legjobb tudomásom szerint az ÚJ lapokra, még ha OEM is min 1 év gar jár. És persze számla. - ez mind rendben is volna ha bolt volnék és nem magánszemélyként hirdetnék ! - mint ilyen , nem adhatok számlát. Amúgy felhívnám a "kedves kolléga" figyelmét arra , hogy a hirdetésben ahol az MSI 7504-es alaplapot hírdettem - 1 hét próbagaranciát vállaltam nem pedig 1 évet !
  Egy alaplap meghibásodása esetén , bevett gyakorlat hogy bekérik a konfiguráció többi darabját is - mégpedig azért hogy kiderítsék a hiba okát. (VGA-t , tápot , RAM-okat,stb)

  5.: Mint ahogy a fórumtárs is megállapította SAJÁT SZEMÉVEL ! ! ! nem volt egyik lapon sem égés, vagy sérülés nyom. - ez is fedi a valóságot . Szemmel látható égésnyom nem volt az alaplapokon - mégis egyik sem ment. A szervízbe , ahová a lapokat elvittem , tájékoztattak hogy mindkét lap ugyanazt a hibát produkálja. (FAT és chipset - északi híd - halott)
  Szerencsére megvan mindkét lap - így könnyű lesz megállapítani hogy miért is ment tönkre mindkettő.

  6.: A kérdés, hogy akkor, most mi legyen? Természetesen nem arra vonatkozott, hogy vissza adja-e a pénzem, vagy a használhatatlan alaplapot, netán forduljunk a rend megbízhatatlan őreihez, hanem arra, hogy el adhatom-e a nálam lévő ASROCK lapot. Hiszen így bár jelentősen bukom rajta, de valahol kvittek vagyunk. - mint azt már az előzőekben leirtam - a kölcsönkapott alaplapot nem ILLIK eladni . Voltam olyan "szemét" és gondoskodtam egy kölcsönlapról hogy a kolléga ne maradjon gép nélkül a szervízidőszak végéig - azért hogy ezt ő utólag eladja....érdekes hozzáállás .
  Gondolom más fórumtárs is adott volna neki kölcsön egy alaplapot hogy ne maradjon gép nélkül....

  "A becsület mindennél többet ér." - idézet Blabcsi kolléga aláírásából....

  Kívánok mindenkinek szép estét és nyugodalmas jó éjszakát .

  [ Szerkesztve ]

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

 • kymera

  senior tag

  A "szélhámosságomhoz" és az általam leirtakhoz még csak annyit fűznék hozzá hogy túl vagyok az 500.-ik adásvételen...
  Soha nem károsítottam meg /vagy vertem át senkit - egy darab fekete pontom sincs (ellenőrizhető a megfelelő topicban).
  Eddig 2 problémás üzletem volt (mindkettő megtalálható ebben a topicban). Az egyiket sikerült korrektül rendezni - a másik folyamatban van Blabcsi kollégával kapcsolatban - de valószinűleg én húzom a rövidebbet.

  Legyen ez tanulság mindenkinek aki rendes akar lenni :W

  Szép estét

  :R

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

 • Blabcsi

  senior tag

  Köszönöm kedves kymera fórumtárs" felemelő" hozzászólásait.
  Őszintén örülök annak, hogy túl jutott a bűvös 500 üzleten mindössze 831 nap alatt. Ez több, mint napi 1,6 üzlet. ( Szerintem egy PC-boltnak is szép teljesítmény. )
  Mindazonáltal nem tudom honnan veszi a kedves fórumtárs, hogy az általam addig használt táp " komoly , felsőkategóriás Codegen táp " -lenne. Én csak azt állítottam, hogy nekem úgy adták el anno, hogy jó minőségű és megbízható Codegen táp. ( LPK19-30 ) Mintha valami ilyesmi lett volna. Ha nem tévedek.
  Én bízom abban, hogy ez a " problémás " üzlet korrekt módon fog lezárulni.
  Nekem sem célom, sem terveim nincsenek arra, hogy bárkit is megkárosítsak.
  De ugyanakkor szeretném leszögezni, hogy NEM vagyok palimadár, aki kiad egy bizonytalan eredetű alaplapért X összeget, aztán szó nélkül tűrje, hogy 1: hülyének nézzék, 2: Megkérdőjelezzék a családcentrikusságát, 3: A BECSÜLETÉT kérdőre vonják, 4: Benyeljék a pénzét.
  A kérdésem még továbbra is él: Mi legyen?

  Lehetőségek:
  1.: Visszaadom az ASROCK lapot és visszakapom a 8000Ft.-om. Ha ez nem működik ( bár ez lenne a normális megoldás ) :
  2.: Én is " benyelem " a kedves fórumtárs által kölcsön adott lapot és kész, kvittek vagyunk.
  További reális megoldást nem látok.

  Szerintem én még mindig korrekt vagyok, bár lehet ez csak egy irányú, hiszen nem én kezdtem azzal, hogy bemocskolom a másikat.... Amit én tettem az csak segítség kérés, illetve felvilágosítás kérés a lehetőségeimről. [link] ( Lent, a kép )
  További kellemes időtöltést az oldalon mindenkinek.
  :R

  https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

 • ollie

  MODERÁTOR

  Tilos privát üzeneteket nyilvánosságra hozni!

  [ Szerkesztve ]

  ***

 • bullseye

  addikt

  hát az én paraszt eszemmel ez így néz ki.

  kymera elvitte a kifizetett és meghalt MSI alaplapot megvizsgáltatni, és olyan eredményt kapott (de nem tudni, mennyire hivatalosat), ami alapján arra garancia nem érvényesíthető. A csere Asrock lap azonban ettől függtlenül az övé, és visszajár neki.

  Ha Blabcsi úgy véli, hogy a vizsgálat hibás, elhamarkodott, stb, és az alaplap rejtett hiba, vagy hasonló garanciális okokból ment tönkre, (mivel az alaplapja, amiért fizetett visszajár neki amúgy is) elviheti azt szakszervízbe, ahogy a gyanúsított tápot is bemérettetheti profikkal, és ha azok hivatalos papíron állítják, hogy neki van igaza (pl. nem túlfesz ölte le az északi hidat, a táp tökéletes, és simán lezár túlterheléskor, stb. stb.) Akkor kymera tartozik neki garanciális cserében egy lappal (amennyiben ez az egész az általa megadott 1 héten belül történt, és erre az időtartamra Blabcsi figyelmeztetve lett átvételkor). Az Asrock ettől függetlenül is visszajár, hacsak nem születik olyan közös megegyezés, hogy marad a lap, és az esetleges különbözetet máshogy rendezik...

  minden anyázás, "kedvesezés", mártírkodás, sértődés és hasonló érzelmi elem, csak csökkenti az esélyét, hogy normálisan, sőt, hoyg egyáltalán rendeződjön a kérdés.

  Uff

  [ Szerkesztve ]

  'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

 • Blabcsi

  senior tag

  Üdv.
  Természetesen hajlandó vagyok visszaadni az ASROCK lapot ( hiszen nincs rá szükségem ), amennyiben én is visszakapom mind a két MSI lapot.
  Természetesen én is el tudom vinni szakszervizbe és tudok kérni szakvéleményt.
  További szép estét.
  :R

  https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

 • kaller1

  veterán

  Blabcsi és kymera lehetőleg az üzleti vita topikban folytassátok a dolgot. :R

  .::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.

 • poffsoft

  addikt

  Szerintem a kontrapartner nem fog védekezni, azonban konkrétan csaló, így ide is beszúrom a sztorit:[link]
  az üzlet:x800xl

  A csaló pedig chris31

  [ Szerkesztve ]

  [ Szerkesztve ]

 • Dorn

  csendes tag

  Bejelentenk sajnos egy ujab csalot igaz_magyar nicken fut.
  Már ugy volt hogy utalom a pénzt , kaptam egy telefon hivást egy embertöl akit márt átvert hogy ne utaljak és ne postázak neki elöre pénzt mert öt már átverte egyszer.
  legyenek szivesen ne küldjenek neki elöre semmit.
  ne is foglalkozzanak vele.
  üdv

 • shady1989

  tag

  nah elsőként szeretnék ezekre válaszólni! elesnorbi visszakapta a cuccát amit szintén nem írt ide le! jeleztem felé hogy nem jutok el egyszerűen postára mert sokáig melózom! Taru a vádaskodás helyett gyere el hozzám és nézd meg megjötte a cucc vagy sem! elegem van hogy alaptalanul vádaskodtok!

 • Taru

  tag

  Vagy lenyúltad vagy ellopták a postán (ebből a kettőből egyiket sem tudom ellenőrizni, a posta nem fogja bevállalni se hogy elhagyta se hogy lenyúlta tehát azt nem tudom ellenőrizni). Viszont a külföldi postan (mert külföldről jött a csomag) kerestettem és azt nyilatkozták, úgy látják rendben megérkezett Magyaroroszágra (emlékszel ezt már akkor is tudták) és megkérdezték az itteni postát (mivel csak a külföldi postának van olyan nyilvántartási száma a csomagról amivel tudd érdeklődni, nekem sajnos nincs), hogy mi van a csomaggal, ki lett-e szállítva azok meg azt mondták ki lett. Innen nem tudok tovább lépni. Ha gondolod legyen kiegészítve az a post azzal, hogy vagy a te lakókörzeteddel kell vigyázni mert lopnak a postások, mivel tény elöször küldettem oda bármit is és elsőre el is tünt így a minimum az, hogy azok lopnak (ha mondjuk te nem akkor ők tuti).

 • zeppike

  csendes tag

  Én kérnék:

  G92 : fekete pont, mert utánvéttel megvásároltam tőle egy 2gb DDR2 memóriát (7100Ft) (sajnos nem tudom linkelni a hirdetést). Felhívta a figyelmem, hogy csak az én felelősségemre postáz, mire mondtam, hogy ha rendesen becsomagolja nem lehet gond, mire ő elküldte egy fecniben, és természetesen nem működött. Azóta elérhetetlen!

  (Ha bármilyen info van róla kérlek tudassátok velem priviben!)

  [ Szerkesztve ]

 • Everman

  addikt

  [link]

  mikike17 saját bevallása szerint olyan készülékeket árul, amit részletre hoznak el haverjai az üzletből és a később esedékes törlesztéseket nem szándékoznak fizetni.

  Mikor szóvá tettem az irreális árat, akkor ezt kaptam válaszul:
  "de kint van a cimborám és akinek kell rendelek semmi kamu nincs ebben csak arra viszont nem gondolsz mert tul okosvagy hogy ki lehet hozni részletre is és a hanem fizeted be csak egy részét akkor sokkal olcsóbban van mint gondolnád…"

  Ez egyrészt bűncselekmény, másrészt mivel ezek a készülékek letiltásra kerülnek, így a vásárlói is át vannak verve.

  Beírtam az érintett nickjét. - dabadab

  [ Módosította: dabadab ]

 • buffon007

  tag

  dizo : fekete pont jár neki,az alábbiak alapján:

  Feladtam egy hírdetést,miszerint szeretnék vásárolni PS3-at,és ezért kérek ajánlatokat.Dizo jelentkezett,miszerint neki van egy Playstation 3-ja,80gb HDD-s,ad vele egy eredeti játékot,és fél év garancia van még rá!Ezután érdeklődtem,hogy mit is tudhatok a garanciáról,mi a hátulütője a gépnek,miért akar megszabadulni tőle stb stb....:)
  Mikor kértem,hogy képet mutasson a gépről,illetve kérdeztem,hogy pesti-e a személyes átvétel helye,erre az a válasz jött:

  "Üdv.

  Tessék a képek: [link] [link]"

  az 1-es link-en szereplő gép,amit a google kiad egy angol webstore kínálatából van,és mindjárt gondolhatjuk azt,hogy nem ő árulja a terméket oda,nekik,ugyanis a srác sürgősen akarja eladni,ugyanis anyagi problémáji vannak,de erről később.
  a kép címe:
  http://kepfeltoltes.hu/100813/ps02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  és a kép a storeban:
  http://www.ecvv.com/product/1333649.html

  a 2-es link képe:
  http://kepfeltoltes.hu/091017/ps3games_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  (ezt már nem akartam keresni)

  majd írta,hogy ő már össze is készítette a masinát

  Mivel nem voltam 1egész napot itt(nem szörnyű?),már PM-ben közölte velem a bankszámlaszámát és nevét,vmint egyéb adatait.Kaptam hétfőig haladékot,hogy utaljak,és OTP-ből,mert ő is OTP-s.De kedves,megengedi,hogy utaljak.Persze éppen utazik hétfőn Horvátországba,így ma,vagy hétfőn még postázni fogja a gépet.(Csak sajnos el fog tűnni a csomag)

  Utána jött egy PH hírdetés,amiben hírdette a gépet,ahol más is jelezte,h. szerinte kamu a hírdetés,így felvettem a képet a hírdetéssel kapcsolatosan egy-két moddal,így majd eldől minden.Közben sikerült ráakadnom a gép képére máshonnan,ami kicsit is furcsa(Ha nagyon véletlen is ő árulná azt is,miért nem azzal linkeli a képet,miért képfeltöltés.hu-ról???).Valamint utazik Horvátországba,hosszabb időre,mert rossz az anyagi helyzete.Érthető?Vagy csak én nem értem,és én vagyok értetlen?

 • Doomgiver

  aktív tag

  FEKETE PONTOT LACA120 NAK! Nemkárosított meg semmivel de hazudozik jobbra balra aztsetudja h mitakat és potyára foglalózta a CPU mat... több vevő is lett volna..

  Vigyázzatok vele! Többet hazudik mint eszik... és ráadásul 15 éves!

  Köszöntem! :R

  "The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

 • Ghost79

  tag

  Kísértetiesen h. gyula eset,az is másnap utazna mindíg.

  [ Módosította: #65675776 ]

 • kerxy

  senior tag

  http://hardverapro.hu/tag/testverek.html valószínű, hogy ő csak álnéven http://hardverapro.hu/tag/ricskok14.html Ugyan azt árulja, mint az első amielőtt ki nem csaptátok, és a stílus is ilyen. Nézzétek meg

  [ Szerkesztve ]

 • kbalazs88

  csendes tag

  http://hardverapro.hu/tag/35loem.html

  hangkártyát rakott fel gyanúsan olcsón, előre utalást kért. nem egyeztem bele ezért, kiegyeztünk postai utánvétben, elkérte az elérhetőségeimet, és három hete mindig valamilyen kibúvó indokkal nem küldi el (nem tud postára menni, nincs gari papir, stb) szerintem fantomterméket árul. és most 3699 ft helyett 5000 ért van fent a kialkudott kártya, és azóta nem kapok választ privátra. se termék se semmi. még jó hogy nem utaltam előre.
  ti se tegyétek, ha vele üzleteltek!
  :W

  [ Szerkesztve ]

  dr.gonzo || +36 (30) 234-45-négy-egy

 • tecsos

  újonc

  Én is beleestem a csapdába én is utaltam neki.
  Ma már nem tudom a feljelentést megtenni, de holnap megyek és megteszem.
  Az Interneten olvasottakat összegyűjtöttem és kinyomtattam. Most megírom a
  feljelentést, és mellékelem az infókat amit csak összeszedtem. Van két telefon-
  szám, és három számlaszám, név és cím. Állítólag a megadott címen az anyukája él.
  A telefonok ki vannak kapcsolva. A bankszámlaszámokat is cserélgeti
  Az írások szerint H. Gyula az "ELADÓ" de van még valaki vele aki nekem Kovács
  Árpádnak adta ki magát ez valószínűleg hamis név.
  Én is mindenkit megkérek, hogy jelentse fel ezt a semmirekellőt.
  Írjatok a fórumba, vagy nekem tecsos@citromail.hu ha vaamit megtudtok az ügyről, vagy a fejleményekről.

  [ Módosította: #65675776 ]

 • tecsos

  újonc

  matykooo nekem azt mondták a rendőrök, hogy meg lehet találni az illetőt. Remélem meg lesz a csávó. A neten néztem magánnyomozót szerintük nem gond megtalálni. Össze kéne fognunk, és egy nyomozót megbízni aki kihajtja belőle a pénzünket.

Hozzászólok Aktív témák