Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Wannacoke

  tag

  Nem hittem volna hogy bekövetkezik ez a pillanat valaha is hogy ide írok, de sajnos yve60 nevű fórum "társunk" vett egy psp -t mondta hogy utánvétellel mennyen, és már 2 hete adtam fel, pénz sehol. Utána nézettem a postán hogy mégis mi van és azt mondták hogy nem fizeti ki a csomagot. és nekem kéne kifizetni 2000 forintot.ha kell a privátok még megvannak de elég szépen lehúzott irtam neki természetesen nem ír vissza :(

 • Djroberto

  tag

  Magaddal is foglalkozhatnál egy picit.:igaz kb 1 hónapos történet,de látom milyen rendes vagy hogy foglalkozol az itteni dolgokkal illetve történésekkel.
  Azért nem minden " pap sajt" mi? :C

  Sztori: 2x2Gb buffalo 667mhz ramot küldtem kedves Misi1979 kollégának,előre mondván hát nézzem meg ebben a topikban a munkásságát és egyből rájövök hogy mekkora ász ember és milyen rohadt megbízható is. Senkit sem károsít meg.

  Az egyesség ha jól rémlik úgy szólt,hogy 6.000ft + 2x1Gb noti memória,amit majd küldeni fog. Emberünk meg kapta a memóriákat ,majd a pénz is megérkezett pár napra rá. A 2x1gb küldése hát nem ment olyan gyorsan,kb 2 hetet vártam rá : "állítása szerint a titkárnője vagy valakije nem tudta fel adni".

  Közölte privátban ha adott xx dátum-ra nem jönnek a memóriák kárpótol 3000ft összeggel,plusz a memóriákkal is.Na a memók csak nem jöttek meg így közöltem vele hogy élnék ezzel az ő általa fel ajánlott opcióval. " ez sem valósult meg" igaz nem lepődök meg rajta.

  Nagy nehezen meg is jöttek a memóriák,amiket tesztelve feltűnt hogy az egyik full halott sajnos. írtam neki privátot,majd fel is hívtam ahol meg kérdőjelezte: " hogy én nem-e karcoltam meg azt a memóriát miután kellett várnom rá x időt,és így akarok e-vele kibaszni? Mert hogy ő honnan tudja hogy én nem-e egy ilyen ember vagyok.": :C
  Erre csak rácsapni lehetett a telefont,mást nem,ez valami iszonyat agyi szint.

  Ja utólag is,mennyi értelme van? kapok 1 pár HP memót,ami párban működik csak mert finnyás,és fogom és el rontom az egyiket,azért hogy a másikkal semmit sem tudjak kezdeni, hm logikus.Inkább közöltem vele,hogy ez nem tétel hagyjuk a picsába az egészet.

  Ezt csak azért írtam le,hogy mekkora munkásságod van itt a csaló topikban,grat. :C :C

  De a legjobb én adjak rá garanciát,te nuku,ugyebár. És el van intézve részedről a dolog,hogy szervízes vette ki,plusz van 2 tanúd is. Ez kb olyan,hogy akárki szerez 4-5 tanút. mekkora gány dolog? :F

  [ Szerkesztve ]

  :-)

 • Misi1979

  őstag

  Gondolkodtam egy keveset, hogy válaszoljak-e rá..
  Címszavakban:
  ramot kerestem, megkeresett djroberto, mondtam, előre nincs utalás, biztosítékot kért, mondom, én nem gyűjtöm a pirospontokat, ellenben jópár bejegyzésem mutathatja, nem lesz gond velem, erre beleegyezett.
  -küldte a ramokat (24-én kaptam meg), én utaltattam kb 2 napra rá a pénzt (26-án), valamint, de ezt jeleztem is felé privátkban, sűrű elnézéskérések között, hogy elfelejtettem intézkedni a posta miatt. Végülis 3-án vagy 4-én lett feladva a csomag, ajánlva. Ez testvérek között sem 2 hét, de ez a legapróbb sarkítás.

  Igaz, felajánlottam neki egy olyat, hogy ha nem jön meg a szept. 4-i héten a csomag, utalok neki 3ezer forintot, hogy nyugodjon már meg.. de a stílusa, amit megengedett privát üzenetekben, hát.. furcsa volt.

  Aztán meg felhív, hogy van egy kis baj a ramokkal, amiket végülis megkapott, nem működik az egyik. Mondom neki, nálam még mentek, hp spare ramokról van szó egy tabletből, ráadásul nem is én cseréltem ki őket, hanem szerelő.. erre nekiáll telefonban anyázni, meg hogy nézzem meg mikkel foglalkozik az adatlapján, stb.. meg hogy laptopszalon cikkírója az ismerőse.. meg hogy a diplomás ... felmenőim:) és a végén tiltóra tett, válasz lehetőség nélkül, pedig én bizisten igyekeztem normális stílusban válaszoni neki.. még ha ez néha nehéz is volt.

  Mondanám, hogy a továbbiakat az üzleti viták topicban.. de nincs kedvem hozzá.

  A kismókusok kenyérre is kenhetik.

 • Foglalt név

  őstag

  Attól függetlenül, hogy igazad van-e vagy sem, ezt a stílust nem szeretjük itt, úgyhogy a továbbiakban mellőzd! Azt pedig misi jól írta, hogy a törölt posztok az üzleti vitába illettek volna.

 • Ches

  csendes tag

  Engem meg csak megpróbált lehúzni "swenn", és ezekszerint jó volt a megérzésem...

  [ Szerkesztve ]

 • Füge007

  senior tag

  swenn engem is megkárosított! Mint látom nem magam vagyok, kérek mindenkit akit átejtett keressen meg priviben. Savanya kollégával már beszéltem, összeszedjük a bizonyítékokat és feljelentjük.

  Nem hagyhatjuk futni, pláne, hogy másokat is megkárosítson!

  Füge

 • Nus

  tag

  Sziasztok!

  Sajnos ide kell irnom :( Meghírdettem 2x512 Mb Kingmax DDR2 800-as ramot hírdetés itt: [link]
  Már nem volt rá szükségem mivel az alaplapomba csak két slot van és szombaton itt a PH-n hd3650-65hz-től személyesen vettem 2x1Gb 800-as Kingmaxot. A ramok hibátlanok voltak szombatig azzal ment a gépem, majd kivettem műanyag ram tokba raktam és meghírdettem. Akadt is rá jelntkező TravellTech személyében [link] Még szombaton megegyeztünk, hogy hétfőn postázni fogom neki, ő állja a postaköltséget és 2940 Ft utal majd nekem. Én a megállapodás szerint hétfőn feladtam a ramokat elsőbbségivel, ügyelve a csomagolásra. Ramtokban volt, majd benne még egy dobozban ami kivolt bélelve minden oldalrol. Kedden semmi, szerda semmi, majd szerda délután gondoltam megkérdezem, hogy mik a fejlemények, mert magátol egy sort nem irt. Erre nemsokrá írja, hogy megkapta, de elvan repedve az egyik ram és ennyi. Leírtam neki, hogy a ramok hibátlanok voltak, szombatig azokkal ment a gépem, a csomagolásra odafigyeltem, nem ma kezdem, üzleteltem már Ph-n, Hwsw-n elég sokat és Vaterán is kb.már öt éve és soha nem volt gond. Semmi válasz nem érkezett erre, pedig többször bejelentkezett. Követkző üzenetemben leírtam a telszámom, hogy hívjon fel és beszéljük meg. Erre annyi volt a rövid üzije, hogy Ő nem használ telefont és megint leirta, hogy elvan repedve, egy sor volt az üzenet. Semmi hajladóságot nem mutat arra, hogy megoldást találjunk ő nem használ telefont és egy soros üzeneteket ír már amikor ír egyáltalán. Válaszoltam neki, hogy nem tetszik a hozzá állása, a csomagoláson látszódna ha a posta összetörte volna én biztos vagyok benne, hogy a ramoknak semmi baja, utalja át a pénzt. Semmi válasz szintén pedig többször bejelntkezett. Legutolsó üzimben elmagyaráztam neki, ha kell személyesen fogok lemenni a pénzemért, de akkor az üzemanyag költséget is lefogom rajta verni! Szintén semmi válasz pedig azóta is többször bejelntkezett!

  Ennyi eddig a történet, folytatás lesz, mert nem a pénz idegesit, hanem ez a hozzá állás részéröl. Nem fogom annyiban hagyni, nemtudom megszámolni mennyi üzletet bonyolítottam 5 év alatt, soha semmilyen problémám nem volt. Eddigiek alapján is azt mondhatom, hogy TravellTech mindenképp kerüljétek nem korrekt ember.

  Üdv...

  The sky was pink...

 • zöldfülű

  csendes tag

  Nem tudom jó helyre írom-e, ha nem akkor kérlek a megfelelő helyen tegyétek közzé a figyelmeztetést!

  Sziasztok!

  Vigyázzatok egy JOE JOE nevű citromailos email fiókkal rendelkező személytől! ( aki kéri mert kapott hasonló emailt, megadom a konkrét emailcímet neki, de nem tehetem közzé, mivel így konkrétan azonosítható személlyé válik s akár be is perelhetne nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt függetlenül attól, hogy az itt leírtak igazak vagy sem) Valószínüleg pénzre hajt áru nélkül. Magán emailt ír nagyon olcsón árut akar felkínálni, de előreutalást kér mondvacsinált okkal (nekem azt akarta beadni hétvégén, hogy keddre kell neki a pénz ezért -- talán ezért is olyan olcsó a termék-- , de utánvéttel már nem kapja meg a pénzt.) Nem kér konkrét előreutalást, azt akarja, hogy te ajánld fel ezt. Ne dőljetek be annak sem, ha biztosíték képpen azt írja elküldi nektek a lakáscímét és elérhetőségeit (ezt amúgy sem tudjátok ellenőrizni magánemberként) Ha utánanéztek, sürgősen kell neki a pénz, azonban a kínált temék-- ami épp neked is kell-- nincs fenn a hardveraprón, nem is hírdette azt eddig. A hardveraprón egyetlen személy van hasonló névvel, aki már 2003 12. 24 óta tag, azonban bejelentkezés után többet nem is tűnt fel a fórumon így hiába majd hat éve újonc, valószínüleg nem megbízható!!! Természetesen nem mondhatom azt, hogy a két személy egy és ugyanaz, de igen nagy a valószínűsége ennek!!!! Emellett a neve melletti hardveraprós email cím sem él, onnan error üzenettel jön vissza válaszmail. Szóval vigyázzatok, ha valaki nem elég óvatos, könnyen abba a csapdába kerülhet, hogy egy jó vétel reményében pénzt dob ki az ablakon egy csalónak.

  [ Szerkesztve ]

  "Az ember egy kupacba gyűjti össze élete minden hibáját. Így hozza létre a szörnyet, amit végzetnek nevez" John Homes

 • DroiDMester

  veterán

  Énis szeretnék egy Csaló hazug embert bejelenteni sajnos csak PH.s nic nevét tudom Balupapa 2009.10.06.án elcseréltük a prociainkat ezvolt Balupapa procija és az enyém amit adtam cserébe és még adtam rá 2x1.giga kingmax DDR2.es 1066.MHz es ramot itt hirdeti a procijára 3.nap próba garanciát vállalt (az enyémmel nem volt gond még 34.hónap bolti garancia) viszont amit adott proci 2.nap után elromlott nem volt agyon tuningolva még annyira sem mint amit adtam cserébe és az 2.hónapja úgy ment! még időben mielött letelt volna a 3.nap próba garancia felhívtam őt telefonon és mondtam neki mia helyzet egyből arra hivatkozott hogy letelt a 3,nap mikor még csak 2.telt le! azóta nem veszi fel a telefont! itt PH.n privát üzenetekre sem válaszol! 54 000.Ft al károsított meg!! :W

 • DroiDMester

  veterán

  közben válaszolt itt PH.n PÜ.ben de mindent letagadott még azt is hogy 3.nap próba garanciát vállal rá erről pedig van írásos bizonyítékom is hogy 3.napot vállalt rá! csak arra hivatkozik hogy túl hajtottam a procit pedig még gyári feszültség se volt adva a procinak a procinak a ViD.je 1,1875.v én pedig 1,1750.v al használtam tehát hogy lehet alul feszelve túlhajtani egy procit ez bizonyítsa már be valaki nekem! se visszacserélni se kifizetni nem akarja! szép kis ember ez! nem 3-4.e ről van szó mert az le Sz@rnám de többint 50.e azé nem kis pénz! :W

 • Balupapa

  senior tag

  Üdv mindenkinek!

  Bemásolom a saját privát üzeneteim:

  Hali!

  Elsősorban nagyon sajnálom, hogy a helyzet így alakult. De sajnos nem tudok mit tenni, mivel ami történt nem az én hibám. Mielőtt a processzort megvetted volna, láthattad, hogy én is tuningoltam és próbaképpen ( 1du-ra) mekkora feszültséget adtam neki. Tehát mivel elég jól értesz ezekhez a dolgokhoz tisztában voltál a helyzettel. Tehát vállaltad a felelősséget, hogy elcseréljük. Nálam a processzor tökéletesen működött. Tehát tőlem egy jó processzort vettél át. Ki is próbáltad rögtön vissza jeleztél, hogy minden rendben. Tehát innentől kezdve bármi történjék is vele az már nem az én felelősségem. Mivel a hirdetésemben "próba garancia" szerepelt és nem "3 napos próba idő " így nem áll módodban reklamálni mert a kipróbálás megtörtént és ahogy írtad mindent rendben találtál. Ha a boltban vetted volna újonnan, akár 3 év garanciával akkor is érvényességét vesztette mivel az "Általános garanciális feltétel"-eket megszegted az általad képpel is bizonyított túlhajtással és nagyobb feszültséggel. Akkor élhetnél bármilyen reklamációval ha a processzort rendeltetés szerűen használtad volna.
  Még egyszer nagyon sajnálom és remélem, hogy normális emberek módjára meg tudtuk beszélni a dolgokat.

  Hirdetésem:

  "VID: 1.185
  Stepping: E0
  kiszeres: tálcás
  garancia: próba, kipróbálható.
  tuning: 8.5x400 1.08V (ez a legkisebb fesz a lapomon)
  8.5x435 1.1V (3700Mhz!)
  2 napos proci.
  magasabb fsb nincs, maximus elvérzik e fölött."

  Én nem látok 3 nap garanciát.

  Forrás: Aqua computer

  9. Mik a garancia alól kizáró okok?

  - A terméken égés, törés, repedés vagy egyéb fizikai-, látható sérülés.

  - Nem rendeltetésszerű használat. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat, a termék leírásában megadott paramétereket meghaladó mechanikai / elektromos terhelés illetve egyéb nem a célnak való felhasználás.

  Részemről lezártnak tekintem.

  Nem rendeltetésszerű használat. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat, a termék leírásában megadott paramétereket meghaladó mechanikai / elektromos terhelés illetve egyéb nem a célnak való felhasználás.

  Részemről lezártnak tekintem.

  A Fizikai fenyegetésre inkább nem reagálnék, írásos nyoma van, hogy megfenyegettél, akár holnap fel is jelenthetlek.

  A BIRTOKOMBAN VAN OLYAN KÉP AMIBEN A KOLLÉGA 1.232V-on és 4ghzen hajtja a proceszorom ezáltal ugrot a 3nap garancia, és msn beszélgetés közben irta hogy a GTL-eket allitgatja stb.

  Mellesleg az nem igaz, hogy a privt üzenetekre nem válaszoltam, fizikai fenyegetések jöttek.

  [ Szerkesztve ]

  _-=*WheelWhores*=-_

 • Backagain

  csendes tag

  Szeretném felhívni mindenki figyelmét gabikatoto kollegára. Minden hirdetésembe belerondít, a mániája, hogy csaló vagyok, és ezt lehetetlen dolgokkal támasztja alá. Pl. volt egy eladó PSP-m, amit 2hét alatt nem sikerült eladnom sajnos. Ő egyből belém kötött, mondván, hogy "ha lenne PSP-m, már rég eladtam volna", meg hogy ő ezalatt az idő alatt eladott 5öt. Biztos jobban tudja, 14éves létére sajnos fogyatékos szegény. Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de már idegesít a dolog eléggé, az üzletrontó HSZ-ei miatt már moderátornak is szólnom kellett, de nem képes leszállni rólam. Kérek minden moderátort, aki ezt olvassa, szóljon már szegény gyereknek, hogy akadjon le, a dolgok nem így működnek itt.

  Backagain

  [ Szerkesztve ]

  "Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél"

 • roli25

  csendes tag

  Sziasztok! Egy olyan gondom van, hogy van egy noobika nevü felhasználo akivel tegnap cseréltem el a laptopomat egy iphone-ra de sajna az iphone aksija halott!!! Max 20 percet bir!! Talikor azt mondta, hogy elfelejtette feltölteni!! Mit tehetek ez ügyben?? :O

 • zöldfülű

  csendes tag

  Sziasztok!

  joejoe vagy BoatJoe néven elhíresült csaló ellen néhány károsult büntetőeljárást indított.
  Aki szeretne csatlakozni a büntetőeljárásban a sértettekhez és a többiekkel együttesen érvényesíteni a csalóval szembeni kárigényét az jelentkezzem nálam priviben.

  Kérlek értesítsétek a többieket is, akikről tudjátok, hogy megkárosította őket Boatjoe.

  Üdvözlettel:

  Beatrix.

  [ Szerkesztve ]

  "Az ember egy kupacba gyűjti össze élete minden hibáját. Így hozza létre a szörnyet, amit végzetnek nevez" John Homes

 • Foglalt név

  őstag

  Az első hozzászólásban foglaltak be nem tartása miatt 3 órára távozik:
  Imperator999, dolargaan, Speed, Sárpac és LorD_ARmES.

  Az érintettekkel együtt legyetek szívesek a technikai részleteket az arra való Üzleti vita topikban megvitatni.

  [ Szerkesztve ]

 • devilke

  tag

  kraftwerke tobb regisztracioval is rendelkezik, es ezt uzletrontasra hasznalja fel.

  termeszetesen amennyiben szukseges mutatom a bizonyitekokat.

 • AccessDenny

  csendes tag

  Lenne itt egy kis probléma ezzel az emberrel : iwiw nick1 nick2 Elvileg vga memória javítással foglalkozik, gyakorlatilag ásó való a kezébe (meg egyéb testüregeibe is) egy szerencsétlen, semmit hozzá nem értő kontár ember. Odaadtam neki egy halom kártyát, többek között két 8800GTS 320 is volt benne, az egyik nem adott képet, a másiknak kontaktos volt a memóriája, állítása szerint sikerült neki azt az egyet megcsinálni, ami memória hibás volt, gyakorlatilag nem tudom, hogy működik-e, mert nem merem bedugni a konnektorba, röviden felrajzolom munkásságát, amelyet kérésre képekkel tudok illusztrálni:
  1 kondik gyepálása(levétel, letépés, félig leszakítás)
  2 fet-ek kettétördelése, lebarmolása
  3 csavarfejek szétbaszása
  4 csavarok lenyúlsa
  5 hűtő rögzítőkeret lenyúlása
  6 belefaragás a nyákba

  Az általa működöképesnek ítélt 8800GTS-en a kb 10 kondiból 3-at találtam, ami nincs rajta a helyei inkább letépésre utalnak, mint leforrasztásra, a tápcsatlakozó műanyagja le lett nyúlva, szal vas tűk lógnak a kártyáról(mire kellhetett neki?) és a tűk túloldalán a forrasztás elbarmolva, egy tű hiányzik a 6-ból, csavarok feje kegyetlenül szétnyalva, egy csavar hiányzik.

  Egy szerencsétlen kókányoló para....szttal van dolgunk, aki látja kö.pjön rá helyettem.

  Ezt a hozzászólást azért írtam, mert a keresés a ph-s felhasználónevekre nem hozott eredményt ebben a topikban, és nem szeretném, hogy másnak is károkat okozzon ez a....

 • Hatvan9

  senior tag

  szeretném javítani az előző hozászolásom(3454#) gyikhus korrekt vevő mindenkinek nyugodt szível ajánlom a táp baleset volt! :R

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák