Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Crus

  tag

  Fekete pontot ennek az gábbor "úrnak", mivel a félretett 2 játékért nem jelentkezett, miatta mondtam le pedig más már rég elvitte volna!

  Amikor megbeszéltünk egy átadást, közben lebetegedtem, de előtte nap írtam neki, hogy beteg vagyok. Válaszra sem méltatott. Utána írtam még neki arra sem reagált.

  Most, hogy írtam neki, hogy megy a fekete pont, érdekes azonnal reagált, persze én vagyok a rossz... részemről örök ignore on!

 • mobiladasvet

  csendes tag

  Sziasztok!
  Jelenteni szeretném Adam01-et!
  Ugyanis vele a hétvégén üzleteltem,semmi nem volt a telefonnal...
  Tegnap délután felhivott hogy nem jó a telefonom mikor tudnánk visszacserélni vagy letiltja a telefont!Én vissza cseréltem..Azt mondta hogy VASÁRNAP(mikor üzleteltünk)este nem jött be a kép és reggelre semmi...=/ (pedig mikor cseréltünk alig akartam odaadni a telefonom,mert olyan jó állapotban volt!ja és két nap alatt hogy tud elromlani???)De akkor miért nem hivott fel hétfőn hogy nem jó a telefon?????Mért kedd délután ?!Jó kérdés mi?
  Meg azt hazudta hogy 10 000 forintot kiadott a szerelőnek...Megmondta a szerelő hogy javithatatlan...(persze esetleg 10 000 forintot azért adott ki hogy becsapjanak..)
  De ha a munkáért kért volna pénzt,akkor is csak 4000 Ft körül!!!

  Ajánlom senki ne üzleteljen vele,vagy ne adja neki vissza a telefont!

  Ne essetek bele a csapdájába!!!!!!

  :W :W

  És a mégjobb hogy,most telefon nélkül maradtam!!

  Barátság aranyfonál,ami könnyen elszakad.Összelehet ugyan kötni de a csomó megmarad!

 • Atos23

  senior tag

  Szeretnék jelenteni egy "Úriembert", aki csalássorozatot követett el a PH hírdetési rendszerén. Eddig magammal együtt három sértettet találtam.

  Nickjei:

  - Yana076
  - szigni76

  Módszerei:
  - B3AST fórumtársnak CD-DVD lemezeket küldött utánvéttel 40.000 Ft feletti értékben. A dobozban újságpapír volt.
  - PH-User fórumtárs előreutalt szintén lemezekre részére 20.000 Ft körüli összeget. Nem kapott árut több hét alatt sem. Az eladó tagadja, hogy csalna, de nem tud postai feladóvevényt felmutatni, ellenben a fórumtársat megfenyegette "szétveréssel".
  - Részemre a piaci ár alatt ajánlott fel hardvereszközöket (VGA + HDD). Előreutaltam neki, de nem kaptam árut. Felém is fenyegetőzik, hogy nem kapott utalást, ezért a rámküldi a rendőröket és házkutatást tartanak nálam. :) :) Minden esetben, amikor rajtakaptuk a csaláson, neki áll feljebb, és minden esetben ő fenyegetőzik feljelentéssel, de kedvenc megjegyzései: "Házkutatás lesz nálad", "Címed alapján szétverlek". :)

  Szokása, hogy álnéven tölti ki adatlapján a valós név rovatot, de a telefonszámok megtalálhatóak. Iwiw-en már sikerült fellelni. Adatvédelmi okokból a neveket és telefonszámokat nem közlöm.

  Részemről az OTP-nél kérek igazolást az utalás elküldéséről, majd feljelentést teszek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, akik a bankszámlaszámot, és a fórumon adott számlaszámot és elérhetőségeket (remélem) összevetik.

  Várom további sértettek jelentkezését!
  [B]

  És igaz a mondás: teljesen Újoncoknak ne utalj előre!

  [/B]

 • orbano

  félisten

  Ilyeneket nem lehetne felhasználóstul, mindenestül törölni? :U

  A vér nem válik VAZZE!™

 • N-vidi-A

  őstag

  Ennek a hírdetésnek a "tulajdonosát" kérném eltávolítani az oldalról!

  [link]

  Az utolsó hsz-emben le írtam miért!

  :R

  Migiri, migiri, úgy ám! :D

 • sniper elite

  senior tag

  Szerintem kamu amit árul, érdemes megnézni miket árul milyen árakon, és mindenből csak 1 van neki... [link] 0napos reg!

 • janos666

  nagyúr

  Egyelőre csak tisztázatlan az ügy, de segítséget kérnék (pl moderátor, házigazda, vagy aki ilyeneket intéz). :U

  2009-05-09-én este az előzetesen privát üzenetekben egyeztetett módon átvettem az ezen hirdetésben szereplő alaplapot (személyesen, készpénzért), Kiralychip-től.

  Akkor nem volt semmi gond, épp csak kinyitottuk a dobozt, hogy benne van-e a cucc, átadtam a pénzt, és már köszöntünk is el. Illetve még arról esett szó, hogy a számla nincs a dobozban, mert több alaktrész is szerepel rajta, de ha valami gond van, és szólok, akkor átadja, míg gariztatok (ezzel nem is vitáztam, én is gyakran csinálom így, bár általában előre szólok róla, és viszek fénymásolatot, ha kérik, de velem is volt már, hogy elfelejtettem...).
  Itthon észrevettem, hogy picit el van ferdülve az egyik CPU pin, és pasztás a leszorító keret belső fele, tehát talán mégsem "vadiúj", mint ahogy a hirdetés allította, de gond nélkül működött, így nem forszíroztam a dolgot.

  A hirdetés címében is szerepelt, hogy garanciás, ha összevetjük azzal, hogy 2009-04-09-én adta fel a hirdetést, mely azt is állította, hogy "vadiúj", és a gari min 6 hónap, de inkább 12, akkor most még vastagon érvényesnek kéne lennie a garanciának.

  Mivel az én adatlapomon ki van töltve a telefonszám, az övén nem, ezért úgy alakult, hogy ő csörgetett meg engem, hogy egymásra találjunk a helyszínen (nem adta meg a sajátját, hanem mondta hogy ő hívja az adatlapos számomat, ha odaért...). Mivel a telefonom csak 1 hónapig visszamenően tárolja a számokat, és amúgy sem emlékszem, hogy rejtett számmal hívott-e, vagy hívószám küldéssel, így csak ph-n keresztül tudom már elérni, felhívni nem tudom.

  2009-06-29 21:12:08-kor írtam neki egy privát üzenetet, hogy gariztatni kéne az alaplapot, adjon telefonszámot, vagy hívjon fel, és egyeztessünk róla, hogy oldhatnánk meg. (Adja át a számlát, vagy vigye el ő az alaplapot oda, ahol vette, stb.)
  Az adatlapja szerint rendszeresen belépett, mégsem válaszolt, így írkáltam még neki itt, és az adatlapján megadott email címére is, de azóta sem reagál semmit.
  A harmadik üzenetemben kértem, hogy ha soha nem is volt garanciás a lap, akkor bökje már ki, veszek új lapot, de ne üljek itt hetekig arra várva, hátha visszaír végre.

  Semmi reakció, pedig ez a leg idegesítőbb. Ha elküldene anyám ********-ba, akkor visszaírnám, hogy "kösz *******", vennék egy új alaplapot, és nem idegesítene tovább a dolog (átvertek a garival, ennyi). De így most itt áll a gép már egy hete, és még most se tudom mi lesz vele, csak idegesítem magam, mikor látom, hogy már megint belépett.

  Ami még nagyon furcsa, hogy rendszeresen belép ezzel az accounttal, holott még életben nem írt vele egyetlen hozzászólást sem, és csak ez az egyetlen hirdetése volt még (amit azóta sem érvénytelenített, de nem is uppolta, így nem valószinű, hogy több eladó darab is van neki ebből a lapból, és még mindíg árulja, de nem tudom mi mást csinálhatna). Minek lép akkor be? Ha csak vásárolgat úgy, hogy privátokban tárgyal, akkor is fel kellett volna már figyelni az én üzeneteimre is.

  Megnézné valaki, hogy van-e duplaregje, és ott ki van-e töltve a telefonszáma, vagy más-e az email címe?
  Vagy mi ilyenkor a teendő? :(

 • SilentWolf

  csendes tag

  Sziasztok Jelenteni Szeretném
  The Don kollégát

  Eset a következő volt:
  Procimat cseréltem vele egy alaplapra
  Athlon 2500+s462
  Cserébe kaptam:
  Alaplap: Mercury KOBKT266a(nem működik, szervízben azt mondták Chipset Hibás)
  Vga: NoName MX400Nvidia(Működik 1 órán át majd melegedés miatt leáll)
  1300S462Duron(Amivel a 2500+-t hűtöttem azzal a Hűtővel 60° 2500(30°ment vele)
  <---- szerintem ez sem tökéletes)

  Volt szó hogy vissza bótoljuk a dolgot de azóta nem jelentkezik adtam neki közel 2 hetet azóta egy privire sem válaszol!
  Többen tanácsolták hogy jelentsem most jött el az ideje remélem más nem fog rosszul járni vele!

  Előre is köszönöm az intézkedést!

  Csak Újpesten és környékén

 • Vogtp

  csendes tag

  Sziasztok!

  Vigyázatok firetalking-al!
  Vettem egy állítólag jó alaplapot amire 1 hét garit vállalt.A lap rossz!
  Üzikre nem válaszol, ha a telefont felveszi véletlenül igérget, amit persze nem tart be. A sokadik időpontra nem jött el.Most már ott tart, hogy kinyomja a telefont, ha hívom.
  Szóval tessék elkerülni!
  [link]

  Ahhoz, hogy rájöjj ki vagy, rá kell jönnöd, ki nem vagy!

 • -NOKIA-

  Ármester

  Hali!
  Arzelius Vin - el vigyázzatok!
  Ezért: [link]
  Kettőre beszéltük meg ma a talit, másfél órát utaztam ma oda és vissza ez az üzlet miatt, először ki volt kapcsolva, majd nagy nehezen sikerült elérnem, ekkor azt mondta 10 perc és ott van a megbeszélt helyen! Fél óra múlva hívogattam, nem vette fel! Háromnegyed órát vártam rá, arra nem volt képes hogy visszahívjon!

  [ Szerkesztve ]

 • Vogtp

  csendes tag

  A firetalking-os hozzászólásom tárgytalan.
  Nem sokkal a beírásom után renedeződött a helyzet. :K
  Szép napot!

  Ahhoz, hogy rájöjj ki vagy, rá kell jönnöd, ki nem vagy!

 • lolmár

  csendes tag

  Hello!
  Negatívot kérnék "[vigyori78]-nak
  Megbeszéltük hogy elküldi a telot aztán mutat egy feladovevényt és még aznap elküldöm
  elmentem a postára ami ismeretlen okok miat bezárt :/
  hazamentem irtam neki azonali válaszként jött: "ha nem adod fel ma a telot ma estére ott vagyok rendőrhaveromal"
  mivel nem akkarok balhét bementem a városba feladtam .
  Megjöt a csomagja felnyitotam. kivan tömve papiral.
  Írtam neki privátot amire válaszolt hogy mit beszélek én ő belerakta és hogy felfog jelenteni....
  Erre mondtam hogy jelents bukod azt az 5000Ft-ot amit a feljelentésre költesz.
  És nagy nehezen felhívot megbeszéltük rá 2 napra jöt egy olyan ajánlat hogy válasszak a teloi közül 20 ezer ft értékig. és rá 3 napra meg hogy megy ki Ausztriába hoz 2simes iPhone klonokat és abba bele egyeztem de azota is feladta nem ért ide semmi nem válaszol.
  Kb 18 ezerel letem megkárosítva ez a mai világba nem kis pénz.

  Ne tilcsátok ki mivel még tárgyalunk csak nem válaszol.
  Most mit csináljak?

  Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát.

 • Gampa

  aktív tag

  Én meg téged nem ajánlak senkinek,mivel nem lett 100%osan megbeszélve a találkozó.Ennyit rollad.Meg az is érdekes hogy minden nap változtattad az árat.Link és megbizhatatlan vagy!!!!!

 • Dimacherius

  csendes tag

  Szeretném töröltetni ezt a topicot és egyben jelenteném, hogy janos80 nicknevű emberke
  erőteljesen rontja az üzletemet, így szeretném ha több hozzászólása nem lenne az én hirdetéseimben....

  Üzletrontóként jelentve (janos80)

  A törlésre kért topic:

  http://hardverapro.hu/apro/vadonatuj_kabelek_eladok/hsz_1-50.html

  Köszönettel:

  Dimacherius (Aki bárkinek szívesen segít megtisztítani a fórumot a felesleges okoskodóktól)

  We are the most powerful military in the history of man...!!!!

 • Flitter

  tag

  Miért hazudsz?

  Arról írjál miféle priviket írkálsz.

  Ad 1.Jó alaplapot kaptál
  Ad 2.érdekes módon nem jelezted felém,hogy hibás.(majd két hét múlva priviben)
  Ad 3.Az uraságnak meg írtam ha nem jó vissza veszem még 06.25-én!Azóta se híre se hamva holott be igért fűt fát-szeretettel várom a fűt is +fát is.
  Ad 4.Hogy te H..e vagy az alaplaphoz arról nem én tehetek.
  Ad 5. az ami hibátlan,nem kell,hogy meg javuljon mert miért is?
  Igaz a telszámom valóban nem volt ki írva de te tudtad szerencsétlen mert azon hivogattál!
  Miért nem hoztad vissza ahogy igérted ?
  Azt hiszed sz..s 4-5000ft ért kiszaladok a világból?
  A pofátlanságnak is van határa és ezt te alaposan túllépted.
  Több ezer adásvételem volt de ennyire suttyó emberrel nem találkoztam.
  Minden eladott termékem jó volt! Ami nem azt JELEZTEM.A PH értékeléseim is igazolnak.
  Nem hiszem,hogy a PH-n ennyi idő után bárki ezt írná amit én,most.

  VISSZAVESZEM. 2009.07.15-ig!

  [ Módosította: Bordoi ]

  Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter

 • Flitter

  tag

  Ominózus dolog rendeződött (2009-07-10 14:16:28 )mindenkinek bodottág :C

  Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter

 • Cobrusz

  senior tag

  sziasztok

  szeretnék egy kis segítséget kérni
  -eladtam itt ph-n a videokarimat (9800gtx)
  -megbeszéltük hogy 2 részletben fizeti ki, egyik felet kifizette ,de a másikat most kéne kifizetnie de rám nyomja a telefont meg kikapcsolja magát:(
  -meg van a telefonszáma , neve de a címe nincs :(((

  ilyenkor mit tudok tenni? feljelentés vagy vmi? vagy hogy kell az ilyet ,még nem csináltam ilyet soha

  amúgy a neve (Pzr) de lehet több r betű van benne

  thx

  [ Szerkesztve ]

 • BlackPriest

  őstag

  még nem szögezném le, hogy csaló, de vásároltam egy videokártyát előre utalással, akkor még pozitív hozzászólásokkal. a kártyát állítólag saját résztulajdonú futárcéggel küldi, privátokra nem reagál, pedig naponta többször is fellép

  a kártya
  az ember: BeeZoL

  ha kell, adom a számlaszámát is. szerintetek mikor tegyek feljelentést?

  Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

 • Balázs1047

  tag

  HUN_or: fekete pont, mert átutaltam neki 21000 forintot videókártyáért és nem küldött. Nemcsak engem, többeket is átvert, és nem tudtam vele mit kezdeni. Azóta be sem lépett a nevével a fórumba. Biztos jelen van másként. Mit tehetek?

 • fluidpwn

  tag

  Nem biztosra mondom, de inkább szólok előre, hogy a tritko nevű felhasználó csaló. Olyan embereket keres akik iPhone-t vennének és privátba ír nekik. Nekem szegedinek adta ki magát mivel Miskolctól Szeged nagyon messze van aztán ma egy másik user-nek miskolcinak adta ki magát és előre utalást kér azzal az indokkal, hogy sürgősen ki kell neki fizetni valamit.

 • user321

  csendes tag

  Jó lesz vigyázni a Nick88 néven regisztrált sráccal és adok neki egy nagy-nagy fekete pontot (tetthely: http://hardverapro.hu/apro/samsung_sgh_x660_2/hsz_1-50.html),
  mert az előzetesen műszakilag is hibátlannak mondott Samsung telefonnal a követkző problémák adódtak,
  amit mélyen elhallgatott: a telefon akksija, mivel az akksi alját házhoz rögzítő két pöcök ki van törve,
  kijár (szó szerint ki is esett a készülékből, amit azért elég nehéz nem észrevenni:))))), amiről neki persze fogalma sem volt.

  A készüléket úgy akara eladni, hogy az akksija fullra le volt merülve, tehát konnektor hiányában
  ki sem lehetett volna próbálni, hogy egyáltalán működik-e a készülék.

  Röviddel később felhívta a barátnőjét, hogy megkérdezze mennyit is bír az akksi,
  majd miután beszéltem én is a hölggyel kiderült, hogy egy-két hete törtek le az
  akksit rögzítő pöcköt. Hoppá: a srác azt is állította, hogy a telefon már hónapok óta nem volt használva,
  és a sok állástól merült le a az akksi!

  No comment.

 • Bordoi

  őstag

  Biztosan elfelejtettétek elolvasni a topik első hozzászólását, ami a következő.

  Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
  - bejelentő posztja
  - bejelentett esetleges válasza

  ebben a topikban tudtok tovább beszélgetni.

  Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

 • z0d1AK

  veterán

  Én is jelenteném BeeZol nevű Prohardver felhasználót, több mint egy hete utaltam neki nagyjából 13000forintot, majd szombaton mikor érdeklődtem, hogy hol van a ps2, akkor csak annyit írt, hogy elkeverték a csomagot, hétfőre ott lesz. ebből eddig semmi sem valósult meg, és nem is válaszol.
  ma rátaláltam az egyik hirdetésére, írtam is oda, amit rögtön zárt is utána!
  Nem tudok mást tenni, én is megteszem a feljelentést, valamire csak jutunk vele

  | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Hozzászólok Aktív témák