Hirdetés

 • Oczu

  senior tag

  laura017

  Egy csaló, vigyázzatok vele!
  Elöre bocsájtom, régi PH!-s létemre hibáztam, hogy megbíztam egy újoncban, kapu bezárult végleg (tisztelet a kivételnek.)

  A sztori: Monitort akartam venni, jelentkezett is a hirdetésre telefonon. Aránylag jó áron kínált megvételre egy Acer 19-es moncsit. Megegyeztünk, küldi üzleti csomagban és állja a felét a postának. Elutaltam a lóvét 17500Ft-ot. Írta ő is feladta. Ez volt hétfőn.Na a lényeg, hogy ma sincs csomag. Amikor szerdán sem jött meg a csomag, bekértem tőle a bizonylatot. Persze nincs, csak nyomta a süketelést. Megírtam neki, hogy feljelentem. Erre jött avval, hogy a csomag visszajött, mert a címzett ismeretlen. Na ez betette a kaput, leírtam neki, hogy kb 200 csomag érkezett arra a címre, elegem van a hazugságaiból. 1 hét haladékot kapott, ha addig nem rendezi a károm, véglegesítjük a feljelentést, melynek előkészületeiben már segített a nyomozó ismerősöm.

  Hová süllyed a világ, Hogy van az ilyen embernek bőr a képén, hogy a másik becsületesen megszerzett pénzét elcsalja? 17000Ft-os ember, ennyit ér a becsülete.

Hozzászólok