- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG G Pad 7.0, 8.0, 10.1 tabletek
- [Re:] Jövőre megpörgeti a mobil fejlesztéseket az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S3 - mesterhármas
- [Re:] Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-01 10:08:50
PROHARDVER!
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)
Hozzászólok Aktív témák
-
MRaptor
tag
Kedves PH!
Chieftec feketepont kérésére reagálnék. Nem tagadom a leírtakat, mert a lényeg igaz.
Jóidejig nem voltam. Nagyon foglalkozni sem tudtam a vita tárgyával. De hibámat korrigálom.
Üdv Mindenkinek
MRaptorUi.: a személyeskedő megjegyzéseket nem lenne egy utolsó dolog mellőzni. De mivel ellenkező esetben hasonlóan reagálnék, hát so-so.
Amúgy 30 vagyok nem 40.Nem voltam 1 hónapig. Naés?
-
NFree
addikt
Sziasztok elég szomorú, hogy ide kell írjak de sajna nekem is meggyűlt a bajom [Rally74] Kollégával a dec 30.-án utaltam neki egy q9550-ért s azóta sem történt változás.
Kérnék mindenkit vigyázzon az illetővel s ha lehet kerülje el. Aki meg megjárta az jelentse fel nyugodtan. én hétfőn megteszem, nem valószinű, hogy a pénzünket látni fogjuk, de talán nem ússza meg.
A szitu egyébként teljesen hasonló az előttem hozzászóló kollégával.[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
aktív tag
Üdv.
Yodayoda -val való üzletelést felejtsétek el.
Eddig volt hozzá türelmem.
Történet:
Jelentkezik a hirdetésemre, 2600Pro VGA.
Mindenképp rakjam félre neki, mert megveszi.
Mondta, hogy elküldi postán előre a pénzt, mert nem tud sem befizetni, sem utalni bankszámlára. Mondom, ok, várom a pénzt, és egy képet a feladásról.
Jan. 19.-én állítólag feladta, amit még nem kaptam meg, és képet sem tud küldeni a feladásról.
Írtam neki többször is, csak ment a hab duma, hogy nem ér rá, stb.. meg bemegy a postára.
Írtam neki tegnap is, amire a válasz: eltűnt a pénz a postán..
pff.. LOL.
Na mind1.Egy feketepontot kérnék yodayodanak.
Inkorrekt, hazug ember!Üdv, Gabesz
-
dolargaan
tag
Üdv!
yodayoda-val nálam ugyan ez a történet. Csak postán tudja a pénzt küldeni, ám az "elveszik". A befizetési bizonylattal állítólag egyszer reklamált a postán, ahol azt a választ kapta, hogy nem tudják, hol lehet a feladott összeg. (Ez nem kicsit hihetetlen.) És ő ebbe simán belenyugszik! Én el is postáztam neki a cuccot, mivel nem nagy összegről volt szó, és többszöri rákérdezésre állította, hogy már feladta az ellenértéket. A privikre nem válaszol, egyszer írt vissza, mikor megkéreztem, hogy ennyit ér a becsülete? Felháborodottan közölte, hogy csak nem gondolom, hogy újra elküldi?
A történet még tavaly decemberben kezdődött. A bizonylatról a képet a lassú netjére hivatkozva nem küldte el. Részéről az ügy lezárva, úgy tűnik, hisz megkapta, amit akart.Mivel anyagi kár is ért, egy fekete pontot kérek yodayoda-nak! Nem maga az összeg a lényeg (1.5k), de ez alapján is úgy látszik, nála ez a postán elvesző pénz a bevált módszer.
-
Gampa
aktív tag
Dking-et nem ajánlom senkinek.A mai napon vett töllem egy dvd irót ami hibátlan,garanciális,és azt állitja hogy nem jó.Pár honapja 1 teljesen rossz dvd lejátszót sikerült vásárolnom tölle,amit hibásként árult ezt elismerem,de még annyira se müködött mint amennyire ö állitotta
-
PSP-Bobb
csendes tag
bortolinni-vel cseréltem el az eeepc-met egy Fender gitárra 60w erősítővel. Az eeepc-m mellé adtam pénzt és cuccokat, összesen az értékük 100ezer ft volt. Kiderült, hogy a gitár olcsó hamisítvány, mire a gyerek el akart tűnni kisebb nyomozás után megtaláltam visszacseréltük a cuccot, de még mindig lóg nekem pénzzel. Tudom hol lakik, (a családja csak, mert ő koleszos) otthoni szám, ahol mindig a nagymama veszi fel a telefont, de semmire nem reagál ismét. Mit tegyek? A rendőrség nem hiszem, hogy foglalkozna az üggyel, kérlek tiltsátok ki, bizonyítékokat, msn beszélgetéseket tudok küldeni.
http://prohardver.hu/tag/bortolinni.html -
guyver
senior tag
engem egy laolaj nevű emberke vert át. vettem tőle egy billentyűzet egér kombinációt, ami hibás. adott rá garanciát, msn-en beszéltem vele, hogy vegye vissza, de elkezdett kodosíteni, hogy nála még jo volt, probálgassam pár napig, hátha helyre jön.
itt a hirdetése:http://hardverapro.hu/apro/logitech_cordless_desktop_wave_elado_2/hsz_1-200.html
Xiaomi Redmi Note 5 & Pebble 2
-
guyver
senior tag
laolaj: fekete pont, mert eladott nekem egy hibás billentyűzet+egér kombinációt, amire garanciát vállalt és nem vette vissza. Nem válaszol a privát üzenetemre és a hirdetést is lejárt-ra vette, miután beírtam a hirdetés alá, hogy átvert. pedig nem ujonc hanem tag a srác, mégis átvert! 12 ezerrel húzott le!
itt a hirdetése: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 & Pebble 2
-
Zé_Mester
őstag
így van így hívják.
engem még WRC34 néven húzott le 2008 májusba röpke 60e ft-tal azóta nem nagyon foglalkoztam a dologgal, de most újra felb@sztam rajta magam úgyhogy csak lesz valami.címe, telszáma megvan, sőt, számlaszám, barátnője száma, anyja neve....stb.
már beszélgettem pár haverral hogy meg kéne látogatni (van egy-két hálószobaszekrény méretű haver), de akkor garantálom neki hogy a kéményen fog állni a ház !!! ( ha esetleg olvasná)esetleg nem akarunk itt összefogni páran ???
egy feljelentéssel ennyi ember már elteheti egy jódarabig ezt a szemét tetűládát, nem is kis időre !!!! -
Sada88
aktív tag
priviztem hunor féle ügybe.... de lehet fogom már jóapám azt felmegyünk hozzá vagy az édes szüleihez valakiből vagy a kártya vagy a pénz visszafog jönni az biztos ... vasárnap azt mondta felhozza a kárytát pestre akkor még nem olvastam ezt a topicot mert vizsgaidőszak minden bajom volt nem nagoyn PHztam de jobb lett volna ezt nlézegetni,hogy ennyi embert lehúzott...
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
obligat
senior tag
Nos megpróbálom rendesen összehozni a következőt :
Hun_or -nak fekete pont
Az ügy:
Rendeltem tőle még december 16.-án egy videokártyát (42'000 Ft, a szabálysértés összeghatárán jóval túl), előre kérte a pénzt, aztán hitegetett nagyjából egy hónapig, akkor már én kértem tőle a pénzt, február 2.-án hétfőn a rendőrségen informálódtam mit lehet tenni. Azt javasolták indítsak polgári peres eljárást. A fizetési meghagyás is egy megoldás, csakhogy ha azt visszautasítja, az ügy (illeték fizetése után természetesen) átalakul polgári peres eljárássá. Az üzletkötésről linket sajnos nem tudok, mert priviben történt, gondolom olyat nem lehet linkelni.Hétfőn ezeken kívűl a bíróságon is tájékozódni fogok, hogyan kezdjem el törvényesen csesztetni az ipsét. (törvénytelenül MÉG nem)
És sok embernek tartozik, személy szerint 4-ről tudok, akikkel priviben tájékoztatjuk egymást a történtekről.
[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
DKing
csendes tag
Gampa nevű felhasználónak szeretnék adni egy fekete pontot. Eladott nekem egy DVD írót ami nem működik rendesen, majd miután megkértem, hogy vegye vissza felháborodott és megvádolt azzal hogy csak alkatrész kellett belőle. Állítása szerint rendőr, ezzel is próbált megfélemlíteni. Csepelen szokott üzletelgetni a HÉV végállomáson.
-
DKing
csendes tag
Én továbbra is hajlok arra a megoldásra amit fel is ajánlottam kedves Gampa-nak, hogy visszaveszem a hibás jvc asztali dvd lejátszót (amit hibásként is adtam el annak idején 2000 forintért) és visszaadom az ellenértékét, ha visszaveszi tőlem a mai napon nekem eladott hibás (amit "hibátlanként" adott el nekem) dvd írót és visszaadja a 4000 forintomat.
-
Gampa
aktív tag
Mint már irtam,nállam semmi baja nem volt az irónak,marha érdekes hogy nállad meg rossz.Kb 5 hónapos az iró ezalatt 4-5 lemezt irtam vele,ÉS MÉG BÖVEN VAN RÁ GARANCIA!!!!!!!!!!!!!!! A gari papirt is megkaptad ugyhogy,ha valami nem stimmel vele,akkor vidd el,még egyszer leirom GARANCIÁLIS A DVD-IRÓ!!!
-
zsolesz010
senior tag
Megint kitették egy regjét tegnap este. Valamelyik közösségi topikban unta meg ismét egy modi a trágárkodást. Az msn címénél látható mailen elérhető, tegnap 1st contact beszólt privátban, de mire válaszoltam volna, már kitették azt a regjét, így e-mailben reagáltam, amire vissza is írt.
Ha előre utaltál neki, akkor nincs nagy gond. Vagy jelentkezik és megoldódik, vagy mehetsz nyugodtan a rendőrségre a számlaszámmal, privátokkal.
Ha van türelmed, keresd meg a legújabb PH!-s regjét/regjeit.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Csuma
csendes tag
Köszönöm a pozitiv választ,de eléggé para vagyok mert sok át____rást olvastam már a ph-en
-
oomen
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám ugyanis sattyesz19-től vettem utánvéttel egy telefont amiért 40 papirt fizetttem ki......de a telefon nem kapcsol be egyáltalán azaz meg van dögölve!
A cime megvan ahova ment a pénz és a neve.....
4.-én válaszolt nekem utoljára azóta nem lépett be
ilyen esetben mit lehet tenni?
Köszi előre is a válaszokat
-
zsolesz010
senior tag
Adatlapján megtalálod a telefonszámát, e-mail címét.
Próbáld elérni mindkettőn. Ha nem lehet, küldj neki egy ajánlott levelet, benne tájékoztasd, hogy mi a helyzet, és hogy mész a rendőrségre, ha nem hajlandó rendezni a problémát. Ha még ekkor sincs sehol, akkor nyugodt szívvel lehet feljelenteni.
A cime megvan ahova ment a pénz és a neve.....
Hogy érted, hogy címre ment a pénz? Nem utalás volt?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
oomen
csendes tag
Utánvét volt postán.....
cime megvan és holnap megyek a rendőrségre, de gondoltam előbb irok ide
-
oomen
csendes tag
a telefonszámhoz nem tartozik előfizető és nem válaszol semmire
-
zsolesz010
senior tag
A legjobb, ha kinyomtatod a privátokat/e-mail-eket/msn beszélgetéseket, viszed a csomagolást, és mindent, ami a telefonnal kapcsolatos.
Gondolom a rendőrségen már eligazítanak pontosan.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Supr@
senior tag
nah, ma megkaptam HUN_or-tól a pénzt, amivel tartozott, végre. de attól még jár a fekete pont neki, jó nagy, 1hónapot vártam a pénzemre, közben zaklatnom kellett a feleségét, és az édesapját is. miután beszéltem faterjával, első munkanapon jött a pénz.
GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx
-
RootRulez
nagyúr
Sziasztok!
The Don átvert 2x512MB memóriát szándékoztam tőle vásárolni, aminek az árát a privátokban történt megállapodás szerint el is utaltam... A csomag nem akart jönni... Mivel jó ideje nem volt PH-n és korábban megkerestem iwien azon írtam neki, hogy mi a helyzet a csomagommal. Erre Ő válaszolt, miszerint barátjára bízta, hogy adja fel, de az sajnos elfelejtette. Garantálta, hogy napokon belül megkapom, mert saját kezűleg adja fel. Vártam néhány napot, de a csomag nem jött, azóta írtam neki jó pár üzenetet iwiwen, láttam is hogy volt fent rajta, de nem válaszolt.
Nem láttam túl sok értelmét itt bejelenteni, úgy voltan vele, már rég csinált egy másik azonosítót és azzal üzérkedik, de ma megnéztem az adatlapját és láttam, hogy ma megint belépett. Ezért is írok, hogy vigyázzatok vele és megragadnám az alkalmat hogy egy nagy FEKETE pontot kérjek neki!Még egy megjegyzés, ha a PH-megbízhatósági oldalon beírom The Don nevét, akkor valaki mást dob ki, aki 2003 óta nem volt bejelenzkezve, ezzel kezdenétek valamit?
Köszi és üdv: RR[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Szojkodi
csendes tag
Szojkodi
(újonc)Szeretnék kérni egy oriási FEKETEPONTOT (Pool0816)nak és remélem kizárják innen.
Ugyanis vettem töle elöreutalással egy 7600GT videokarit és még mindig nem jött meg és 4 napja nem érem el.Azt mondta GLS-el küldi mert az gyorsabb de ennek már két hete.De megkeresem!!!!!!!!Senki ne kössön vele üzletet.
Ha kérdezel ötpercig butamaradsz ha nem kérdezel örökre az maradsz!!!!!Ha kérdezel ötpercig butamaradsz ha nem kérdezel örökre az maradsz!!!!!
-
Szatesz
őstag
Sziasztok....
Szeretnék jelenteni egy dolgot....Nyugdijas nevü userrel lenne gondom....
Vizhütés rendszert rendeltem töle Dec 15. én....Akkor el is utaltam neki 63000ft ot rá....Amit persze bizonyitani is tudok....És meg is érkezett neki irta is ..Ugy volt hogy megérkezik a csomag nekem az ünnepek elött, de nem érkezett irta is hogy nem akarják küldeni neki a németek....Akkor megebszéltük hogy ha januar 10. é ig nemküldik akkor visszakuldi a pénzemet....Azota csak halogatja igérgeti ....Aztmondta hogy feladta 2 hete pénteken...Akkor irtam is neki hogy nemjott meg és hogy ne hazudgalljoon.....Azóta nem ir vissza és nem is veszi fel a telefont.....És ha nincs valami mas megoldas akkor feljelentem a rendörségen , és polgari peres uton is...Ha ezzel kapcsolatban tud valaki segiteni azt megköszönöm....Az tuti hogy szemelyesen megfogom keresni ezekutan....>>> HUN eXtreme OC Team <<<
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- [Re:] Milliók köszönhetnek el a WhatsApptól
- Battlefield V
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG G Pad 7.0, 8.0, 10.1 tabletek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12.9 256Gb WI-Fi 3 gen. + PENCIL + UAG TOK MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN 2020.08.5
- 52" Samsung Full-HD Prémium kategóriás TV, TruSurround hangrendszerrel
- Panasonic Lumix G80 12-60mm vadiúj, garanciális
- Gigabyte AORUS SLI HB bridge RGB (1 slot) Eladó! 4.990.-
- Új Zsír Díszdobozos ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490UAR -35% Blue Gold Ultrabook 14” Bivaly i7-8550U 16GB