Hirdetés

2019. augusztus 21., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 14:44:12

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2351) Chieftec


Chieftec
(őstag)

Csaooo

MRaptor [link] kolleganak szeretnek egy bazi nagy fekete pontot!!
Tortenet a kovetkezo: Vett tolem egy regebbi gepet (5000 Ft!), egy honapig privizgettunk de egyszer sem ertunk ra ugyanabban az idopontban. Nalam mar nagyon foglalta a helyet, kerestunk egy kozos ismerost, 2008. 10. 6. án!!! odavittem neki kocsival, hogy akkor onnan majd el tudja vinni akarmikor. 10. 16. an irt h nemjo a gep, reszleteket nem irok, mert lenyegtelen!! Nalam persze tokeletesen mukodott a gep igy nem nagyon ertettem, mind1.. Beadta szervizbe, ott megcsinaltak, minden fasza, mondom akkor vond le a szerviz koltseget fizess ki aztan haggyuk egymast beken! Ez volt 11. 1. korul kb.. Azota nyomja nekem a hulyesegeit nonstop 58x beirta kb h "majd hivlak" (telo persze sose csorgott), 28x "mikor ersz ra?". Szal agyrem!!!! 11. 27. en mondtam h akkor eleg mer beirom ide, regenyet megirta ujra, meg hogy utalta a lovet, penz persze sehol.. Kb 80 privat uzenetben beszelgettunk a semmirol, mas biznisznel ezeket meg szoktam oldani 4-5 bol kb! Nem is az a rohadt 5 rongy erdekel de egyszeruen botrany amit csinal a csavo!!!! Turelmes voltam, mert nem kellet az az 5000 ft de ez mar a vicc kategoria!! Jah telefon alapjan 40 ev korul lehet az emberunk ugyhogy eleg gaz..
Hajamat tepem ha a csavora gondolok meg arra h mennyi idot meg energiat elcsesztem szaros 5e ft ert!! Jobban jartam volna kiteszem a kuka melle vagy szetverem kalapaccsal!!!
Ahhhh teljesen keszvagyok.. Nem is irok tovabb mert meg olyanokat mondok!!!!

(#2354) Foglalt név válasza DonFabrizzio (#2352) üzenetére


Foglalt név
(őstag)

A felhasználótól valóban megváltunk éppen a karácsonykor elkövetett kétes üzletei miatt. Ha javasolhatom próbáld felvenni a kapcsolatot a másik felhasználóval és tegyetek feljelentést. Mivel a két termék ha jól látom éppen 20eFt kárként még írjatok legalább egy postaköltséget vagy bármit, mert a rendőrség 20eFt felett járhat el teljes erővel az ügyben :R

(#2356) bogyo33


bogyo33
(tag)

hy all

Már írtam ebbe a topicba hogy átvertek!! :((( ő az: CeSar007

Megkérném a Moderátor Urakat hogy segítsenek nekem kideríteni hogy ki is ő valójában!!!
A telefonján azóta se tudom elérni!!! :( A HD 2900 XT nevű vga-t azóta se küldte persze a pénzt az megkapta a .......!!! :(( Mint azt már egy előző hozzászólásomban írtam január 9-én volt fent akkor az illető utoljára!!! Aztán tegnap fent volt negyed kettőkor, persze nem kaptam tőle választ, aztán én mindjárt írtam is neki azonnal két pü-t, hogy mi a helyzet mer nem kaptam meg a kártyát! Erre ma rámegyek megint az adatlapjára és látom, hogy ma is fent volt 12:21-kor (2009.jan.14) szintén nem írt nekem!!! Felhívnám mindenki figyelmét hogy vigyázzon vele!!! mert engem átvert 16.500 HUF-al. Ha valaki tud kapcsolatot létesíteni vele kérem jelezze nekem pü-be, mert én sehol nem tudom elérni nem válaszl se e-mailben se pü-ben a telefonja meg ki van kapcsolva!
Nem tudom hogy lehet-e ilyet kérni vagy javasolni, de én javasolnám az illető kitíltását, mert mást is behúzhat így a csőbe!!! :(((
Annyit tudok róla hogy ezt az oldalt rendszeresen látogatja!!!!! :(((
Mindenki vigyázzon vele!

[ Módosította: Bordoi ]

XFX Play Hard!!!

(#2358) Mr.Skynet válasza cybm (#2349) üzenetére


Mr.Skynet
(senior tag)

THX a választ cybm ezzel kapcsolatba mindjárt repül egy privit, ide sajna nem tehetem be a linket ugyebár... (fránya szabályzat) :B

boci87 kolléga Supr@ barátunk eleget tud ahhoz, hogy akár személyesen csevegjen vele valami érdekes témáról hidd el... :))

[ Szerkesztve ]

(#2360) Supr@ válasza boci87 (#2357) üzenetére


Supr@
(senior tag)

velem az üzletelést dec elején kezdte, akkor kezdtük, kb mint te ha jól láttam. azóta megy nekem is a huzavona. most nincs kari, jövőhéten lesz, már feladtam csak elkeverte a posta, meg a még nem tudtam utalni mert nem jött meg a fizum, de péntelig ott lesz blabla rizsa, és társaik.
megvan minden szükséges adat róla, ha nem jön pénz, kakor személyes bezsélgetés, igaz 336km csak oda az út, meg többmint 8k a gázolajom, cska oda, de az odavissza utat is kifizettetem vele, ha nekem kell a saját pénzem után menni. érdekes témáról beszélgetünk akkor majd:) ;]

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2361) Lacika001 válasza Supr@ (#2360) üzenetére


Lacika001
(aktív tag)

De mi az hogy nem jött meg a fizuja?
Mondta neki valaki hogy elb@sszhatja a pénzünket :W
Ennyi erővel azt is mondhatom hogy rövid lejáratú hitelt adtam neki karácsony előtt,és fizessen X% kamatot.
Ha jól tudom az újabb igéret szerint holnap utalja vissza,na kíváncsi leszek.

(#2362) hard83


hard83
(csendes tag)

Hazudozik össze vissza. Nem hiszek el neki semmit. Egy csaló! Vajon miért nem jön fel ph-ra kilencedike óta???? Nem kapott fizetést? Lehet munkahelye sincs!

(#2363) VinoRosso válasza bogyo33 (#2356) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

Jelenteném én is az arcot, egészen véletlenül Supra miatt átfutottam tegnap a topicot, ma meg belebotlottam két feltánően jó árú hirdetésbe [link] [link], felvettem MSN-en a tagot, és beszéltem vele, hogy vinném minde a két kártyát, természetesen semmi más lehetőséget nem hagyott számomra, csak az előre utalást, és azt is csak 20k alatt, így egyből gyanút fogtam, és ott ugrott be a tegnap fél álomban olvasott cézár, hogy a tagnak is valami cézáros MSN címe volt, írtam bogyónak, hogy mondja el mit tud arról aki átvágta, és pont ugynazt az msn címet adta vissza illetve neki is azt állította hogy pécsi. Kéretik bannolni mind a 2 usert!

(#2364) Foglalt név válasza VinoRosso (#2363) üzenetére


Foglalt név
(őstag)

Mármint a két kártyát összesen 20 alatt adta volna?

(#2365) bartucc válasza Foglalt név (#2364) üzenetére


bartucc
(addikt)

Én is írtam neki, a hirdetés megjelenés után azonnal a 8800GT-t 19k-ért, a 3870-et meg 23k-ért ha jól emlékszem. De igen, valóban csaló, mert nem válaszolt arra, hogy képet is kérek az alkatrészekről!

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#2366) VinoRosso válasza Foglalt név (#2364) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

azért annyira nem hülye...püben inkább

(#2367) Supr@ válasza Lacika001 (#2361) üzenetére


Supr@
(senior tag)

há várjál, ere is megvan a magyarázat: hát a vga-t ő bizti kifizette, cska ugyebár a posta elkeverte, így saját pénzből kel lviszsautalnia a cuccost:D igen, holnapig ígérte a pénzt, ha holnap nem jön, kakor még a hétfői napot megvárom, addig kap haladékot, aztán irány személyesen. nem érdekel és nem is érek rá holmi rendőrségre, mire én pénzt látnék abból. személyesen sokkal gyorsabb és meggyőzőbb tud lenni az ember :B ja és ha megyek a pénzmeért, kakor nem kamat lesz, hanem utazási költség:) ahogy a mondás tartja: inkább erre adja ki mint gyógyszerre:D

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2368) VinoRosso válasza VinoRosso (#2366) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

annyit kifeljtettem, hogy temrészetesen nem a 2 kari ment volna 20kba, külön akarta küldeni, egyszer az egyiket aztán a másikat, egybe nem akarta küldeni a kettőt.

(#2365) bartucc : 17k és 19k volt a 2 vga, magad is láthatod, linkelve van előrébb

[ Szerkesztve ]

(#2370) Lacika001


Lacika001
(aktív tag)

Ma még eddig egy fillért se kaptam Hun_or-tól.

(#2371) Baga1983


Baga1983
(senior tag)

Nos én is egy nagy feketepontot szeretnék kérni Viewsonic [link] kollegának ugyanis eladott nekem 26000-ért egy P35-DS4 rev1.0 alaplapot, persze a gariapapirt nem küldte el. Természetesen az alaplap nem müködik, irtam neki vissza, az elején még szimpatikus volt, beleegyezett abba hogy visszaküldöm neki, ő is megnézi, majd utána intézi a garit ha rossz! Irtam neki hogy adja meg a címét, azóta eltelt 1 hét nem irt vissza, pedig többször is fenn volt. Óvok mindenkit a vele való üzleteléstől! Valszin 26000 ezer forintom bánja hogy szóba áltam vele.

(#2372) Supr@ válasza Lacika001 (#2370) üzenetére


Supr@
(senior tag)

jelentem én sem kaptam egy petákot sem:( ebből irgum burgum fenekelés lesz :(((

[ Szerkesztve ]

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2373) Supr@ válasza Baga1983 (#2371) üzenetére


Supr@
(senior tag)

nemám ennyiben hagyod! 26k az azért nem olyan kis összeg. ha miskolc körüli meglátogathatom őt is:)

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2374) Baga1983 válasza Supr@ (#2373) üzenetére


Baga1983
(senior tag)

Na ne...téged is átvertek? Remélem hamar legariztatja Dub a lapomat mert 2 hete nincs gépem, közbe kijött a MirrorsEdge is...na meg melóm is lenne vele. Nem tom hova való ez a kis pöts, de legszivesebben.

(#2375) pisti0315 válasza sklopp (#2200) üzenetére


pisti0315
(tag)

Ezt a Muréna őstagot én sem kedvelem ám, úgy volt hogy cserélünk egy SATA DVD-RW-t ATA DVD-RW-re. Én el is küldtem megvan a feladószelvényem is, ő meg azt mondta hogy az anyukája elvitte helyette a postára. Inkább a fejedet kellett volna feladni hogy integethess neki, de majd segitünk rajta, hogy igy legyen.
Mivel Sopronban és Pozsonyban is szokott dolgunk lenni, becsöngetünk hozzájuk az tuti. Nem az összegről van szó nálam, de akkor is....
Nagyon nagy fekete pontot kérek neki, de szerintem megint új névvel fog regelni mint ahogy ezt már megtette előzőleg is.

[ Szerkesztve ]

100% pozitív visszajelzés

(#2376) Supr@ válasza Baga1983 (#2374) üzenetére


Supr@
(senior tag)

aham.
de, fejlemény! most reggel felhívott, bekapcsolta a telóját (ez lehet annak köszönhetőő, h tegnap írtam bnőjének, h ma feljelentem:D), és felhívott! nincs pénz a számláján, elvitte a lakás hitel. most ahétvégén vszínűleg visznek tőle vmit, és kakor lesz pénz. meg h akár el is hozná nekem, de nem jó a kocsija sem. mondom és ha nem viszik el? akkor kér anyjától azt mondta. mondom jóü, legkésőbb keddre legyen a számlámon a pénz, többet nem várok.

ja, akinek lóg még most hívja telón, hátha be van még kapcsolva:)

dub rendes, legariztatja, csak ugye pont rosszkor lett baja a lapodnak, ünnepekkor:( tegnap kipróbáltam a mirrors edge-t, nem rossz játék:)

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2377) hard83 válasza Supr@ (#2376) üzenetére


hard83
(csendes tag)

Persze, pont most rossz a kocsia is mi :F
Lóf@szt. Modtam, egy szavát se hidd el. T2000 kolléga is vár a pénzére. Őt is átvágta.
Szemét tróger alak. Hány embert károsított még meg?

(#2379) Lacika001 válasza hard83 (#2377) üzenetére


Lacika001
(aktív tag)

T2000 ??
Ennyi embert átb.sz és megússza?még egy fekete pontja sincs?
Egyébként engem nem hívott mostanában.
de nem is érdekel hétfőn feljelentem,unalmas már hogy mindig jön ezzel hogy majd holnapután ,az ember meg úgy van vele azt már csak megvárja,de valamikor meg kell húzni a határt.
Ja meg elvinné a pénzt Győrbe,csak nemjó a kocsija,akkor vigye vonattal úgy olcsóbb.
A lakáshitelét meg nehogy mi fizessük már.

(#2380) tothm


tothm
(őstag)

Sziasztok, sajnos egy újabb nével szeretném "boldogítani" a fórumot! p.zoliikaa "kolléga" megkért, hogy adjam fel neki Samsung mobilomat, utánvéttel. Feladtam, a postaköltséget hozzáadtam a telefon árához, letelt az átvételi idő, visszaküldték, ez a kis móka nekem 3000 Ft.-be került! Senkinek se ajánlom, komolytalan ember. :R

(#2381) Baga1983 válasza Supr@ (#2376) üzenetére


Baga1983
(senior tag)

Hát akkor sok sikert hogy visszakapd a pénzed....nálam az a legszebb hogy a gyerek ugy nem ir vissza hogy naponta 3szor itt van fenn a PH-n! A kis szemét! Csak azt tudnám hogy hivják...

(#2382) beers


beers
(őstag)

Sziasztok!

Újabb csaló, nevezetesen Rox nevezetű emberke :W !

Ez az előzmény!

Azért vártam eddig, mert nem volt usb kábelem, hogy kipróbáljam azt amit elküldött!
Nem elég, hogy egy gagyit küldött, még rossz is! (kijelzőn is látszik)!

Valószinűleg több névvel regisztrált a fórumba!

Folyt köv!!!

M&N

(#2384) mistixx válasza @ngel (#2383) üzenetére


mistixx
(tag)

20.000 Ft-ig "csak" szabálysértés.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#2385) Supr@ válasza Baga1983 (#2381) üzenetére


Supr@
(senior tag)

no, ma felhívott, azt ígérte ma 1-2 óra fele megkapom, otp-ben fizeti be a számlámra. kiváncsian várom.

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2386) Lacika001 válasza Supr@ (#2385) üzenetére


Lacika001
(aktív tag)

Én is!

(#2387) mistixx


mistixx
(tag)

Üdv!
rally74 fekete pont , de nem egy hanem rögtön vagy öt.
Indok:
1. lásd fentebb.
2. 2008.12.29-én elutaltam a 62 rugót (alaplap+proci). Ma(2009.01.19.) többszöri ígérgetés után, hogy jönnek a megbeszélt cuccok, majd (miután kiderült, hogy többeknek tartozik) a pénz visszaküldésére vonatkozó ígéretet sem tartotta be.
Igaz volt akinek vissza utalta a pénzt, sőt olyan is akinek elküldte az általa ígért alkatrészt, de esetemben ezek nem következtek be.
Többször is megígértem neki, hogy feljelentem, de eddig béketűrésre intetem magam. :W
Amennyiben a hét további részben nem lesz részéről törlesztve az adósság, nem fogok tovább várni a feljelentéssel.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#2388) Supr@ válasza Lacika001 (#2386) üzenetére


Supr@
(senior tag)

no, haladok én már HUN_or-al, ma utalt nekem már kemény 5000ft-ot! nevetséges kicsit. de most kap egy kicsi haladékot, mondju ka holnapi nap, aztán szerdáén feljelentés lesz belőle tényleg, mert már kéne a pénz, jön az új vga-m.

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2389) r0xy válasza mistixx (#2387) üzenetére


r0xy
(csendes tag)

még nekem is csak az igéret jött, most esküdött szinte hogy pénteken utalták erste számláról a pénzt, ami elvileg keddre van itt, ez viszont valószinű, mert felhivtam az erstét hogy mennyi az átfutási idő, és max keddig itt kell lennie nálam.
amugy énis a feljelentés felé hajlok, de még énis probálok türelmes lenni, de már nehéz, mert december 28 óta rohad nála 86 ezer forintom....

(#2390) Lacika001 válasza Supr@ (#2388) üzenetére


Lacika001
(aktív tag)

Ha azt mondod neki hogy szerdán feljelented akkor azt fogja igérni hogy vagy szerda délután vagy csütörtökön utalja a pénzt,vagy valami más időhúzó f@szságot talál ki.

(#2391) Supr@ válasza Lacika001 (#2390) üzenetére


Supr@
(senior tag)

hát, sok időt nem kap már, de ez már haladás, h 5k-t elutalt:) remélem nem úgy tervezi, h hetente 5k-t:) legkésőbb csütörtökön feljelentem.

GTAV/Steam/Xbox Live: peti200sx

(#2392) @ngel válasza mistixx (#2384) üzenetére


@ngel
(tag)

Úgy néz ki AttkaHUN legalább 4-5 embert rövidített meg kb 50.000 forint értékben! Ezzel már mehetek rendőrségre szerintetek?

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#2393) VinoRosso válasza @ngel (#2383) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

Ezek szerint vagy 2en vannak vagy 2 személyit használ...minden esetre eléggé hasonló a két számlaszám egymáshoz, nem tudom ezeket időrendben készíthetik?

(#2392) @ngel: simán

[ Szerkesztve ]

(#2394) Rossi


Rossi
(őstag)

Ez a hsz. az apróhirdetésemben kimeríti az üzletrontás fogalmát?

[link]

Igen, töröltem.

[ Módosította: philoxenia ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#2395) Rossi válasza Rossi (#2394) üzenetére


Rossi
(őstag)

Köszönöm szépen.

Közben kiderült, hogy azért fikázott az úriember, mert ő is ennyiért akarta eladni a sajátát, és neki is beszóltak...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#2396) philoxenia válasza Rossi (#2395) üzenetére


philoxenia
(MODERÁTOR)

Olvastam. ;)

(#2398) @ngel válasza VinoRosso (#2393) üzenetére


@ngel
(tag)

Igen, én is pont erre gondoltam, hogy ezek a számlaszámok túl közel vannak egymáshoz... Valószínűleg minden előre ki volt tervelve. Szerencsére a számlaszám és név alapján ki tudtuk deríteni a pontos címet és telefonszámot, ma már beszéltem is az egyikkel, természetesen mindent tagadott!
Adtam nekik holnapig haladékot, ha nem történik semmi, akkor felkeressük őket 4-en 5-en személyesen, vagy az is lehet, hogy egyből a rendőrségre megyünk, legyen ennek inkább komolyabb következménye, és nehogy másokat is ugyanezzel a módszerrel meglopjanak!

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#2399) @ngel válasza @ngel (#2398) üzenetére


@ngel
(tag)

Dagad az ügy gyerekek! Nem fogjátok elhinni, de egyre több emberre lelek, akiket ezek átvertek. Úgy néz ki eddig 4 vagy 5 különböző bankszámlaszámra utaltatták a pénzeket. Több különböző oldalon találtam ugyanilyen módon (előreutalás) átvert embereket. Holnap délutánig kaptak haladékot, ha nem kapjuk vissza a pénzünket, ekkor ebből most már biztos, hogy rendőrségi ügy lesz! Kérlek benneteket, hogy aki bármilyen módon tud segítsen, ne hagyjuk, hogy egy maroknyi csapat tönkretegye a morált itt a PH-n vagy akárhol máshol! :(((

Üdv,

@ngel

Az eddig összegyűlt számlaszámok, nevek, telefonszámok és linkek:
***

[ Módosította: z0d1AK ]

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#2400) VinoRosso válasza @ngel (#2399) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

nem hiszem el hogy ilyen tizenéves kis suttyók huzkodják a jónépet :((( :W De az is lehet, hogy ha csak számlaszámok és nevek álltak rendelkezésedre, akkor egyvalaki vissazéél sok adattal. Nekem ez a gyanúm, mivel mindegyik számla OTP-s és egymáshoz nagyon közelinek tűnnek. Sajnos én az ország másik végén lakom( Győr ), így nem ismerem "őket", meg néztem iwiw-en közös ismerősünk sincs, de ha esetleg valakinek itt van gondja az nyugodtam rámszólhat, könnyen előfordulhat, hogy "tudok lépni" valamit hasonló ügyben ;) .

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.