Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabroonak

  újonc

  Üdv!

  Nekem dawncomputer felhasználóval van problémám.
  Ide írok, mert jelenteni nem tudom a felhasználót.
  Hirdetett egy Huawei P10 dual sim-es készüléket. Érdeklődtem a termék iránt, elkértem a telefonszámát, hogy könnyebb legyen a kapcsolattartás. Amit 1. adott számot azon nem értem el. Másnap ő hívott egy 2. számról, mert én is megadtam az enyémet, amikor megemlítette, hogy ellopták a telefonját, azért nem értem el az 1. számon.
  Mivel 2010. óta tag és több száz hozzászólása volt, így előre elutaltam a telefon árát.
  Mellékeltem is egy képernyőképet számára, hogy elutaltam az összeget. Kaptam is választ, hogy amint megérkezik jelentkezik. Jelentkezett is, hogy megkapta az összeget, amint feladta foxposton jelentkezik, illetve kapok értesítést a foxposttól is. Mindez 2019.10.21.-én történt. 22.-én jegelte a hirdetést is, másik 3 hirdetése még aktív volt.
  25.-én és 31.-én is érdeklődtem üzenetben, hogy még mindig nem jelentkezett sem ő, sem a foxpost.
  22.-e óta nem lépett be az oldalra. Törölte a Huawei és a másik 3 hirdetést is, úgy hogy 404-es hibát dob a hirdetés linkje, holott más hirdetések, csak törölt feliratott kapnak.
  Az 1. telefonszám ki sem cseng, a 2. telefonszámon pedig előfizető nem kapcsolható választ kapok.

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: domperke ]

Hozzászólok Aktív témák