Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • zsigo13

  csendes újonc

  Alábbi kollégát szeretném bejelenteni: noel19590701
  Alábbi hirdetéssel kapcsolatban: PS4 fat 500gb eladó
  Múlthét hétfőn elutaltam neki az árát.Péntekig nem kaptam meg, ekkor mondtam neki hogy utalja vissza az árát. Pénz azóta sem kaptam meg.
  Bővebben a sztori. 2019.10.21.-én elutaltam az árát az asszonya nevére OTP
  I. Éva
  11773449-0208****
  Kérdeztem hogy mikor adja fel, a válasz hogy holnap valószínű hogy feladja a párja, kérdeztem másnap este hogy megtörtént e. Erre azt mondja másnap este hogy nem beszélt még a párjával.... Már itt gyanús. Vártam csütörtökig mert ugyebár szerdán okt 23 volt. Válsz, kedden nem adta fel mert azt tanácsolták hogy ünnepnap előtt ne adják fel mert akkor sok dolog eltűnik, de ma tuti fellesz.. Pénteken kérdem hogy mi a szitu.. Erre a válsz hogy nem beszélt a párjával még mert nem sokat van otthon, ahol dolgozik Borsod megyében ott q hegyek közt nincs térerő, majd este vonalas telefonon beszélnek. Ekkor mondtam hogy utqlja vissza a pénzem.
  Ekkor is a hablaty, szó szerint idézek :vissza utálom de már csak jövő héten tudom vissza küldeni mert az asszonyé a számla és nekem nincs hozzá férésem nem tudom az belépési adatokat,de ha véletlen ha megérkezik a konzol szólj vagy küld vissza.
  Néhány szóváltás történt. Ekkor már hétfőt írunk. Kerdezem hogy megtörtént az utalás. Válsz :Ha szoktál hireket olvasni akkor képben lennél most szombaton olvastan az otp banknál valami fejlesztés miatt vagy mi a turó miatt az utalások később érkeznek meg ezen hét vége felé pedig 4-5 napig meg nem is fognak az utalások müködni és utólag a cib bank is bejelentette csatlakozik az otp hiréhez mert náluk is akadozni fog az utalás és a pénz megérkezése,én elküldtem pénteken a pénzed este sajna képfotót nem csináltam róla,de közben az asszony meg a ps4 et feltette délelőtt postára de mivel az öcsém Níiregyházán a postánál dolgozik igy nem küldték tovább a logisztikáról hanem elméletileg ma fog vissza jönni ha minden igaz igy a posta dijat oda vissza ki kell fizetnem.
  Érdekes nekem a tegnapi napon elis ment egy utalás meg megis kaptam egyet.
  UI: nem otp-ből utaltam hanem takarékból :) mert az asszony számláján nem volt annyi pénz és a lányom számlájáról kellett küldenem
  Mai nap reggel mondtam neki hogy küldje el a képet az utalásról.
  Válasz :Még az OTP ről,küldök is de a takarék a lányom nevén van abba nem úgy lépek be csak,ahogy akarok az utalást is a lányom intézte én csak a szamlaszámot adtam meg meg nem is ismerem az számomra bonyolult rendszer nem olyan mint az OTP,nem azt mondtam én bejelentkezve hívom fel hanem érdeklődés képen náluk mi miatt van ilyen sokáig,hogy egyik bankból a másikba ennyit kell várni,az a baj te mindent szó szerint értesz nem vagyok én atya Úristen,hogy mindenhez értek sajna nekem már ez a mai digitális világ ad feladatokat sajna nem a 20 as éveiben járok hanem sajna jóval többe
  Röviden ennyi.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt!

  Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

Hozzászólok Aktív témák