Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dvd_R+

  őstag

  Sajnos most olvasom ezt a story-t..

  denes04 kolléga vásárolt tőlem egy LG Monitor/Tv készüléket, amit a futár átvétele utáni napon közöltt hogy működik 30percet aztán pedig megbolondul a tv és össze vissza lépked magától a menüben illetve a monitoron lévő digitális érzékelők is össze vissza működnek (hang le fel, adás váltás, menü gomb) Sőt ha megnyomja a kikapcsoló gombot a tv távírányitón akkor a settings jön be

  Nem értettem a dolgot ezért leírtam neki hogy nálam hibátlanul működött, és feltételeztem hogy nem várt eleget mielőtt bekapcsolta és párát kapott vagy valami ilyesmi..
  Itt már ő kiérte magának h ogy tuti nem stb ez így jött meg és kéri vissza a pénzét, leírtam neki hogy nem zárkozom el a visszavásárlától, de előtte járjunk már utána hogy mitörténhetett mert nálam hibátlanul működkött.

  Ami neki nagyon nem tetszett azonnali hatállyal vissza szerette volna hozzám juttatni stb stb nem lehet sajnos bemásolni a beszélgetést, pedig szívesen megtenném.
  Mindenesetre leírtam neki hogy ha nem hajlandó megvárni amíg választ kapok hozzábbértőktől hogy mitörténhetet, ez esetben elállok az együtműködéstől és jelentsen fel és menjünk jogi útra.
  Erre ő az Europai szavatosság és visszavételi valamit linkelgette nekem és folytatta a morcos hangnemben lévő nem is tudom minek nevezhető "üzenetküldéseket"

  Közöltem vele, nyugodtan csináljon amit szeretne addig nem fogok se címet adni se semmit amíg nem kapok választ hogy mitörténhetett a monitorral

  Fórumon azóta sem jött válasz sajnos, ismerőst felhívtam ő azt mondta lehet most adta meg magát a tv/monitor előfordul az ilyen 1000 az 1 -hez chance rá de ok.
  Azonnal írtam neki hogy jolvan küldje vissza, meg is tette. Most hogy írok 6 órája üzemel a hibásnak nevezett termék és semmi olyat nem csinál mint denes04 -nél ..

  Felhívtam mondtam neki hogy ez most hogy lehet, az oda úton tönkre ment és a vissza úton megjavult ? :F Ő nem tudja neki 30 perc után elkezdte csinálni és hogy láttam a videót mert youtube-re feltöltötte.. Mondom okés semmi gond utalom a pénzt.
  Vissza is utaltam.

  Közben összállt a kép és igazából csak ezért írok ide, + megerősítést kaptam a fentebb olvasott story miatt is hogy érdemes ide írnom.

  Szóval az összeált kép a következő.
  Közölte mielőtt megveszi tőlem a monitort egy kuncsaftnak kellene de egyeztett vele először, meg is tette közölte hogy mehet. Utalta a pénzt én meg rendeltem a futárt, a futár az nap nem jött amikorra igérte, másnap jött, de denes04 már ekkor kivolt picit borúlva hogy ha nem érkezik meg időben a kuncsaftnak nem fog kelleni stb.. Mondtam hogy ez esetben vagy vissza utalom a pénzt vagy Postai úton is feltudom adni ha nem jönne meg a futár mai nap sem.
  Megjött elvitte, megkapta és én arra gondolok hogy az van hogy a kuncsaft vissza mondta..
  Ő meg "eljátszotta" hogy nem jó, a youtube csatornájára tett fel videókat a tv-ről ahogy magától lépkednek a menük és amikor nyomkodja a tv panelt akkor ugrál össze vissza stb
  csak hogy ilyet 6 óra alatt egyszer sem csinál nálam a tv..
  Szóval valószínűleg abban a távírányitóban ami a tv-hez tatzoik nem is volt elem mert azzal valahogy nem váltott semmit a tv, és a háttérben egy másik távírányitóval össze vissza nyomkodta vagy nyomkodták ..
  Picit összeesküvős elmélet de az a baj hogy ilyen hiba nem létezik amit a tv a videóban produkál, főleg nem úgy hogy nálam előtte nem csinálta most vissza jött és most sem..

  írtam neki privátot is hogy miért nem mondta azt hogy szimplán nem kellett a kuncsaftnak, hibátlan szeretné vissza küldeni..
  miért kell ez a körités és miért kell a fenyegetőzés stb

  Mindenesetre én azt tanultam ebből hogy mielőtt legközelebb eladok valakinek valamit, itt rákeresek a nevére :D

  Végül úgy gondolom normális kereteken belül vállt el az útunk denes04 -el de én többet nem szeretnék vele üzletet kötni.

  edit: az általam leírt elmélet az csak elmélet, nem vádaskodom mert nem láttam. csak fúra hogy nálam pedig teljesen hibátlan

  [ Szerkesztve ]

  Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Hozzászólok Aktív témák