Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • AlexFindley

  csendes tag

  !OFF is, meg hosszú is

  Ugyanilyen megfontolásból szeretném itt hagyni enigmarolo nevét.
  Hirdetek egy gépet, nem csak itt, hanem FB marketplace-en, Jófogáson is fent van, tehát sokan látták. Ennek megfelelően szombaton el is kezdtek jelentkezni érte az emberek. A fent említett kolléga volt az első, így a másik kettő embert visszautasítottam.

  Egy szombat délutáni átvételt beszéltünk meg. Telefonon is lefixáltuk aznap 2 órakor, ráadásul történt egy rokonommal egy baleset, vele foglalkoztam, ezt jeleztem is a vevőnek, de még így is hajlandó lettem volna hazamenni, hogy átadjam a gépet. Rendben, 4 után jön.
  Aztán már írásban, hardveraprós üzenetben jelezte, hogy "legyen holnap". Nyilván pont azt nézegetem a leírt eset közben, de szerencsére voltam annyira hülye, hogy tényleg megnéztem. Rendben, legyen holnap. Jegeltem is neki, amit szintén jeleztem.

  Aztán eltűnt. Vasárnap 4-ig még két ember jelentkezett a gépért, mert jófogáson pl. nem lehet jegelni. Nyilván őket is elhajtottam. Lett volna kétszáz darab elintézendő ügyem, de én szépen ültem otthon, hogy ha esetleg mégis hív, akkor ne legyen az hogy én nem vagyok otthon.

  Végül a kedves vevőjelöltet felhívtam, természetesen ekkor már nem vette fel a telefont. Válasz nulla bármelyik üzenetemre.

  Semmit ne jegeljetek neki, ennyi a történet tanulsága, ugyanis volt akkora szerencsétlenségem, hogy a meglévő 4 jelentkező közül 4 talált és vett másik gépet vasárnap estig, azóta pedig egy emberfia nem adott normális ajánlatot a gépemre, így az rajtam ül. Az eladás árából egy szintén itt hirdetett RTX 2080-at szerettem volna megvenni (pontosabban a vételárat kiegészíteni... az évszázas üzlete lenne, ha 1:1 lenne az érték), de már elvitték, pedig ha az van amit megbeszélünk, vagy legalább egy "Bocs, mégsem veszem meg", akkor meglett volna, és be tudtam volna tenni abba a gépbe, amit a tesómnak szánok ajándékba összerakni.:C

  [ Szerkesztve ]

  Findley Alex

Hozzászólok Aktív témák