Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Golyobis

  tag

  Heló

  Nemrég vettem egy laptopot a hardveraprón, két héttel rá volt időm foglalkozni vele és kiderült hogy problémás.
  Ennek alapján szerettem volna értékelni a hirdetőt, de eddigre eltűnt maga a hirdetés, így nem is tudok értékelést kezdeményezni.

  Ez volt a hirdetés címe:

  ASUS ZenBook UX305FA Szép állapotban!( legolcsóbb)

  Megjegyezném hogy most azonnal még nem szeretnék értékelni, csak azt akarom elérni, hogy amennyiben még lehetséges egyáltalán, és még tárolódik valahol az archívumban, akkor onnan ne törlődjön tovább, és az ügy végével tudjak értékelést írni.

  (Szerintem néhány hétnyi idő a vásárlás és az értékelés között teljesen reális, a hibák megtalálásához esetenként több idő kell, főleg ha az ember elfoglalt és nem ér rá azonnal foglalkozni vele. Én rövid stabilitás teszteket futtattam is a vásárlás után, de nem jött elő a hiba, csak később, véletlenszerű műveletek végrehajásánál.)

  Köszönöm.

  A biztonság kedvéért leírom még egyszer hogy mi a probléma: eltűnt a hirdetés értékelésének lehetősége, egyellőre nem akarok panaszkodni, ítélkezni ilyesmi, mivel még nem értem a tesztelés végére (lehet hogy végül szakemberhez kell majd vinni, ha nem tudom megmondani hogy mi a baja) csak azt akarom megelőzni, hogy a későbbiekben véglegesen elessek az értékelés lehetőségétől (amennyiben ez nem történt máris meg).

  Sajnos ezt a hirdetést már nem lehet értékelni, de nyugodtan kezdeményezze az illető egy másik hirdetésénél az Értékelést, és ha ő nem is engedi az értékelést, újra kell jelenteni az esetet és mi engedélyezni fogjuk.

  [ Módosította: Kalandor ]

Hozzászólok Aktív témák