Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • b.gyula1983

  tag

  Tisztelt Moderátorok!

  Sajnos a kapcsolatot nem vette fel. Már lassan a 2x 8 nap is letelik.

  SMS-ben én írtam neki pár napja, hogy a hardverapró oldalon jelentettem, utána jön a rendőrségi feljelentés, majd hónapok után azt írja, hogy visszaküldi nekem a terméket, minek küldtem el neki! Ha új a termék és jogi személyként hivatalosan értékesítem, akkor is 14 napja lenne elállni, hát ha nem is új, sőt alkatrésznek szánt hibás termék, magánszemélytől, melyet az általa ajánlott árért saját költségemen küldtem el, majd hónapnyi hitegetés és hazudozás az utalásról, ... Elképesztő egyesek igazságérzete hol van.

  Azt gondolom, hogy ez a magatartás túl van az oldal keretein. Kérem a neki járó szankciót, jövő pénteken pedig a rendőrségen megteszem a feljelentést a hitegető, hazudozó csaló ellen.

  Köszönöm a segítséget.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

Hozzászólok Aktív témák