Hirdetés

2019. augusztus 26., hétfő

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 14:44:12

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22953) morix


morix
(csendes tag)

Sziasztok! 2019.07.17-én vásároltam adddra133 fórumtárstól ezt a PC-t. A lakóhelye előtti parkolóban személyesen vettem át és fizettem ki a terméket (szóban 1 hónap garanciát vállalt a gépre). Hazaérkezésem után kipróbáltam és jeleztem neki, hogy a hirdetésben szereplő 500GB-os HDD helyett, egy hibás 160GB-os HDD van a gépben (sentinel kép van). Megegyeztünk, hogy vagy a HDD helyett kapok tőle +2GB RAM-ot (ez a megoldás nekem is megfelelt volna), vagy megkapom az eredeti HDDt (amit valószínűleg továbbra is hirdet eladásra).
Azóta különböző indokokkal tologatta a megoldást, pár hete letiltotta a telefonszámomat és bármilyen csatornán próbálkozom nem kapok tőle visszajelzést.
Segítséget szeretnék kérni az ügy rendezésében! Próbáltam értékelést kezdeményezni, hogy jelezzem mások felé az eladó megbízhatatlanságát, de erre sem reagált. Feljelentést nem tervezek tenni, de legalább szeretném, ha mások nem járnának így vele kapcsolatban. Köszönettel!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.