Hozzászólok Aktív témák

 • szalaitibi75

  újonc

  Bearno az ígéret ellenére nem teljesítette a visszautalást.
  Most már nem is válaszol az e-mailekre.
  Így feljelentést teszek a rendőrségen.
  Ha van még valaki aki becsapott kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
  Köszönöm.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

 • Ga-Bika6

  csendes tag

  Jelentenem kell [Riniel] felhasználót. Azt ígérte, hogy új bontatlan ssd-t fog adni a tőle vásárolt zotac zbox-hoz. Telefonon kértem, hogy mindent az eredeti csomagolásban küldjön, mivel újként hirdette. Elmagyarázta később, hogy nagylelkűségének köszönhetően az ssd-t beszerelte a gépbe amire 1 hónap garanciát adott az ssd-vel együtt. A teszt alatt kiderült, hogy az ssd nem új és már nem 100%-os a kapacitása. A hirdetését törölte. Kérdőre vontam, azt mondta nem tudta hogy hibás és hogy használt, de fog küldeni másikat. Az ssd a mai nap be is halt. 03.07-től várok, azóta nem reagált az üzeneteimre. Nem értem az ilyen embereket.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt! Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse.

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

  "A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

 • Lejárt a 7 nap, sem kommunikáció, sem utalás...

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: https://prohardver.hu/temak/keres.php?type=-&stext=rend%C5%91rs%C3%A9gi+feljelent%C3%A9s&submit=

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

  TEL: 70/2870876 - Ha csak írnak, sokat kérdeznek, képeket kérnek, s úgy fogalmaznak, mikor lehetne MEGNÉZNI, nem úgy, hogy megvenni, akkor nem jó, vagy átlag piaci az árad. Ha jó az ár, akkor egy teló, és ha dugóba kerülnek is, a kocsik tetején ugrálnak át, mint Belmondó, hogy le ne csússzanak róla.

 • CartmanLand0

  aktív tag

  Megdobbenve látom hogy ujra hirdethet az illető... A penzem még mindig nem kaptam vissza teljesen, csak egy részét, még 40K val log az illető... Tegnapra igérte, majd áttolta mára... Ma többször is megigérte hogy utal a penz persze ma sem jött az ügy továbbra is rendezetlen!!!!

  A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

 • Speed(R)

  HARDVERAPRÓD

  Korlátozva lett már, ha ennek hatására sem rendezi, kitiltom és jelentsd fel.

  Jóságok jóárasítva! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

 • CartmanLand0

  aktív tag

  Rendben... Az elobb irt hogy intezi. Jelzek holnap mindenkepp, koszi szepen :R

  A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

 • CartmanLand0

  aktív tag

  A mai nap rendeződött a dolog, visszakaptam a teljes összeget. Én nem értem miért volt erre szükség, először arról volt szó, hogy az édesanyja nem szeretné, hogy eladja, utána az hogy ő maga lépett vissza az üzlettöl. Ezzel nem is lett volna probléma, én is léptem már vissza üzlettől, igaz arra még sosem volt példa, hogy elutalta volna nekem valaki a pénzt, és utána mondom le a dolgot. Illetve az is rendkívül bosszantó volt számomra, hogy ennyi ideig tartott a nagy semmi. Örülök hogy több mint 1 hétig hitelezhettem egy idegennek 162ezer forintot :W Mindegy a lényeg hogy végre visszakaptam. Köszönöm a közbenjárást a modiknak :R

  A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  Jelenleg nem, thx to GDPR. Ha gond volt, akkor a topik összefoglaló szerint kell írni.

  We depend on each other's dream coming true.

 • TaaT

  veterán

  Gond az van, de még beszélek az eladóval hátha meg tudjuk oldani.

 • nanosuit183

  újonc

  Hello!
  Múltkor írtam ide hogy jumper1010 felhasználó átvert most jelenteném újra hogy nem küldte a pénzt és kijelentette hogy nem is fogja szóval töröljék a felhasználót vagy amit szoktak ilyenkor tenni
  Köszönöm!

  Eltávozott az oldalról!

  [ Módosította: domperke ]

 • Riniel

  újonc

  Szeretném ha kapnék bizonyítékot arra az SSD meghalásra, szépen ki van színezve a történet.
  97%-os SSD egyszer csak tönkre megy?
  Amúgy meg elmondtam neki, hogy dolgozom és fogom küldeni. Elnézést, hogy megvehettél egy újonnan 75 ezres gépet 53 ezerért és még neked áll feljebb.. :)

  [ Szerkesztve ]

 • BlackPriest

  őstag

  hirdető: LeviiCS0
  hirdetésből: Hyperdrive Colorspace 256GB (KIJELZŐS)
  a termék csak 160 gigás, akksi hibásan érkezett és sokkal régebbi, mint írta privátban. az eladó mindentől elzárkózott, csak a vállát vonogatta, hogy ő nem ezt tudta róla. nem ajánlom senkinek!

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt!

  Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse itt (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

  Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

 • batman.

  senior tag

  Delikvens: kriso666
  Vásárlás tárgya: Asrock E350M1 Mini-ITX lap

  Szélhámos "vásárlót" jelentenék. Az általa javasolt 14:15 időpontban megjelentem a közösen Árkád MediaMarkt előtt megbeszélt helyen.
  Nem jött. Előbb sms-t küldtem neki, amire nem válaszolt, majd tíz perccel később nagy nehezen felvette a telefont. Hebegve - habogva értetlenkedett, percekig nem értette ki vagyok, majd nagy nehezen rájött, de értelmes magyarázatot nem adott.
  Jó hogy április elseje van, de ez nekem 2 liter benzinembe, 1 ½ órámba és egy átvariált délelőttömbe került. Tudom, hogy csak itt marad a neve, és ennyivel „megússza” de ez jár.

  Tájékoztattuk.

  [ Módosította: Kalandor ]

  Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

 • fanuc

  csendes tag

  Sziasztok,

  utolsó esélyként tájékoztatásból jelenteni szeretném Knoxy felhasználót, hogy vásárolja vissza ezen üzlet alatt szóban forgó termékét.

  Adott VGA-t megvásároltam tőle személyesen majd beszerelés után észrevettem hogy kerreg az egyik ventillátor. Videó1 , videó2 . Megkértem hogy vegye vissza mert a hirdetésben nem szerepelt szó hibáról. Ezután bizonyítottam neki videókkal hogy nem ér hozzá semmi. Mivel nála nem keletkezett ez a hiba ezért nálam kellett hogy keletkezzen, amire ott a garancia, mondta Ő. Ezután azt mondta hogy túlhajtottam a kártyát és ezért ment tönkre a venti, és kifogásolta hogy miért 4 nap után írtam neki. Azért mert akkor raktam össze a gépet aminek részét képezte a VGA.

  Elmentem hát az Iponba (ahova a garancia szól) és kiderült hogy a garanciajegy hamis! Ezt az Ipon írásba is adta.

  Nem feltételezem még most sem hogy Ő a csaló, ezért még mindig várok a válaszára hogy tisztázhassa magát. Viszont a hozzáállása nagyon nem tetszik, mert a telefonja kikapcsolva és az üzenetemre se válaszolt azóta.

  Hardveraprón jelenteni nem tudom mert a hirdetés linkje inaktív.

  [ Szerkesztve ]

 • Simonarancs

  csendes tag

  Sziasztok!

  Nem ért kár (még...), csak amolyan fejtágítást szeretnék.

  A napokban eladtam egy videókártyát konen85-nek ([link]), kissé döcögős a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy volt-e valami gond vele, van-e valami furcsa esetleg vele.

  Leírom nagyjából a sztorit: Írt, hogy érdekel a dolog, 13-ért hirdettem egy R7 360-at, ő válaszként írt olyat, hogy 15-ért vinné és én ezt arra értettem, hogy ennyiért vinné a dolgot. 13-ért hirdetem... HÁT NANÁ HOGY BENNE VAGYOK! Megcsináltam a postai dolgaim, feladtam, mondtam neki mennyi az annyi, erre "A kártyát 13-ért árulod......15-öt postával együtt adok érte!"

  Ragyogó mondom... én: "...Írj egy számlaszámot és vissza utalom a 2000-et, bocsánat" mondjuk ő nem fogalmazott egyértelműen, de mondtam etye kefe, nyugodt lélekkel alszom legalább. Tenném hozzá hagyott vagy 5 levelet miközben leírtam a hirdetésben a telefonszámom, SZERINTEM 20 foint+ a telefonszámlában nem egy nagy kiadás, főleg ha NAGYON fontosat akarsz megtudni vagy szólni, hogy "Ne add fel, délig átgondolom" (hogy megveszem a kártyát 15-ért, ezt hozzá tenném, csak hogy kerek legyen)

  Na szóval feladtam, vissza is utalnám neki a 2000 pénzt kompenzálásként nade... "Szombaton tudja feleségem átvenni a csomagot vagy hétfőn [Ápr. 1] én veszem át." oké...nem baj, nekem is van mikor nem alkalmas. Tegnap (Ápr 1) írt, hogy "Nem tudom ma átvenni, holnap fogom tudni átvenni" és ezt írta még "Voltam a Postán, sértetlen a csomagolás!"

  Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mondomhatom...

  Na itt már elgondolkoztam azon, hogy most akkor mi is van... 10 napos megörzésen van a csomag, eltelt ebből már 5 nap, gondolom ha 10 felett elszünk akkor jön vissza a kari :|

  Hozzá tenném, hogy amikor 5 levelet hagyott a "...kissé gyanus vagy nekem" irománya után még én írtam, hogy vissza utalom a külömbözetet.

  oh... és a lenti szöveg is zavarta, azt hiszi sz*** kártyát adok el neki :))

  [ Szerkesztve ]

  Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)

 • koby11h

  tag

  Szia, én idáig nem jutottam vele, de ha van fejlemény és nyilvánossá lehet tenni érdekelne. Köszi!

  [ Szerkesztve ]

 • Hajdúsági

  újonc

  Nick: jumper10
  hirdetés: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qQvTTt97EHgJ:https://hardverapro.hu/apro/dell_mini_pc_intel_core_i3-6100t_cpu/hsz_1-50.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-b-d

  Sziasztok. Sok egyezkedés után végül csak sikerült megoldanunk a helyzetet, el lett küldve ismételten a gép, és a mai nappal vissza is jött. Mivel tényleg többször lett feladva, ezért a többlet postaköltséget is kifizettem.
  A gép hibátlanul működik, minden redben van bele.
  Kérlek majd szedjétek le a tiltást róla, ha még nem történt volna meg. Köszönöm :R

  Rendben.

  [ Módosította: Kalandor ]

  Glorious PC Gaming Master Race

 • BlackPriest

  őstag

  a hirdető a jelzésre már korrekt volt, részemről letudva a dolog, köszönöm a segítséget!

  Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

 • Pepe78

  senior tag

  Sziasztok!

  Alaplapot vásároltam MarKotiKk kollégától.

  A hirdetést linkelném, de törölte már.. :)

  Az adás-vételt még külföldről szerveztem. 6700k + 16gb DDR3 ramhoz kerestem lapot M-ATX méretben a kis keresztfiam részére ajéndék formájában. ( szülinap)

  Sikerült a szállítást megszervezni Foxpost segítségével.
  Csütörtökön át is tudtam venni az automatából, kb így is terveztük.

  Irány haza , közös kibontás már a kis 11 éves mágussal , minden előkészítve a szereléshez.
  Kibontjuk, elsőre minden OK, tényleg van garancia hozzá , hátlap stb.

  Ekkor nézem a foglalatot... furán törik a fény rajta a foglalat szélén. Jobban megnézve látszik, hogy valami nem OK. Átadás / szerelés így nem jön létre.. ( mit lehet mondani egy 11 éves gyereknek ilyenkor? )

  Jeleztem az eladónak, hogy nem ok a dolog és hogy írtam, hogy ajándék lesz stb , és hogy hogyan is gondolta ezt.

  Természetesen szerinte hibátlan volt, tagadás stb.
  Szerencsére a Notebook Garage Nyíregyháza szakembereinek köszönhetően sikerült hibátlanul javítani a pineket. Ennek a költségét én fizetttem, már erről a gépről írok.

  Az eladó :

  1, elsőre felajánlotta , hogy visszaveszi -> képet sem kért!
  2, idő közben törölte a hirdetést értékelés nélkül
  3, tönkre tette egy 11 éves srác szülinapját
  4, gyerek módjára továbbra is hazudik , szerinte én hajtottam el a pineket..

  Semmilyen kártérítést nem kérek! A lényeg , hogy sikerült beüzemelni a gépet.
  A neve viszont maradjon itt az "utókor" számára.

  Természetesen akkor ha ti is egyet értettek velem.

  Tisztelettel

  Pepe78

  pepe78 felhasználónak 146 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

 • Simonarancs

  csendes tag

  Fejlemény

  Átvette a csomagot Április 2-án, beszerelte és nem ment nála. Szóltam, hogy ha tudja, próbálja ki egy másik gépben illetve fotót készítsen róla. A második gépben sem ment, mondtam küldje vissza az eredeti dobozában úgy ahogy feladtam. Ő habogott, hogy vesz egy másik alaplapot, mert amúgy is cserélni akarja, hátha abban megy neki. Kérdeztem, hogy "...ha kettő lapban se ment akkor a harmadikban miért menne? Inkább csomagold össze és ad fel." Természetesen abban se ment, kérdi mit csináljunk... Mondtam "Add fel, már 2x felajánlottam"

  Küldtem egy nyomtatványt neki, a szokásos MPL csomaghoz. Nem ment át szerinte, de ma fel akarta adni minden áron, mondta, hogy 3000 felett tudja feladni 15000-es utánvétellel. Kérdeztem "Kauciót kell fizess? Ha igen akkor kalkulád úgy, hogy mindenestől 16790-re gyere ki" mert én annyiért adtam fel, ha kauciós a dolog, akkor úgy is azt kapja vissza amit én fizetek vagyis 16790-et és mindenki boldog, én vissza kaptam a kártyát Ő meg a pénzt. Mondja nincs ideje rá, továbbra is hiteget meg most ő mondja hogy átutalja a külonbözetet ergó Ő BUKNA A DOLGON 3000-ET ha feladja és így kevesebbet kapna aminek teljesen nincs értelme!!! :Y

  Feladtam hibátlanul (kár hogy nem vettem fel de ezentúl ezt fogom...), átvette hibásan (kérésemre képet nem küldött), hiteget, várakoztat majd teljesen értelmetlen szöveggel jön... Ezekután ne csodálkozzatok, hogy nem fogadtam el, hogy utalgasson majd miután átvettem a csomagot.

  Most küldtem az MPL-es nyomtatványt neki újra, remélem sikerül feladnia és megoldani ezt a dolgot és remélem azt kapom vissza amit elküldtem és nem azt amit ő hirdetett! HIrdetését már leszedte, szóval NAGYON ROSSZ ÉRZÉSEM VAN :(((

  Edit: Megtaláltam a hirdetését[link]

  Ne haragudj, de olvasd el a topik összefoglalót és aszerint írj, ha valami anyagi probléma van és akkor is röviden, köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

  Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)

 • ferenc623

  csendes tag

  Helló
  Dani1856.
  Lebeszélt találkózóra nem jött el, nem szólt, elbújt.
  0 napos reg és sajnos későn vettem észre.

 • Ga-Bika6

  csendes tag

  Azért írok, mert a mai nappal rendeződött a dolog és sikerült megbeszélnünk mindent.
  Köszönöm a segítséget és a korrekt gyors hozzáállást. :R

  "A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

 • RootRulez

  nagyúr

  Sziasztok! tubec2937kez fórumtársat szeretném jelenteni, mert becsapott. Árult egy félkonfigot (alaplap, proci, RAM, SSD), amire én bejelentkeztem. Meg is érkezett a csomag, csakhogy az SSD, illetve a hűtő lefogató csavarjai nem voltak benne. Azonnal írtam neki, hogy ez így nem kerek, mire ő lekezelően, hogy az SSD-t bele tette, biztos le akarom húzni, és hogy csak nem okoz gondot 4 csavar beszerzése a lefogatóhoz. És mivel hűtő lefogató nélkül nem tudok rá hűtést tenni, így magát a többi alkatrészt sem tudom kipróbálni - használni, azt sem tudom működőképes-e, amiért fizettem. Jeleztem felé, ha ez nem oldódik meg, akkor visszaküldöm. Ő annyival elintézte, hogy úgysem veszi át a csomagot. Sajnos jelenleg így áll a dolog, de nem úgy néz ki, mint aki el fogja ismerni, hogy átvert. :( Jobb esetben egy SSD-vel húztak le, rosszabb esetben egy használhatatlan konfig árával. A hirdetéseket előrelátóan törölte, de megvannak a linkek a böngészőelőzményekből, gondolom akinek van jogosultsága, vissza tudja állítani alaplap+proci - RAM+SSD

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt!

  Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse itt (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

  ═════════════════════════════════════════

 • Földünk

  újonc

  Oinnyó

  Oinnyó nevű felhasználó vásárolt tőlem 2db ram modult és elfelejtette kifizetni. Azóta nem válaszol.

  Hirdetés linkeje: https://hardverapro.hu/apro/2gb_800mhz_ram_bazar/hsz_1-50.html

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt!

  Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse itt ismét (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

 • geryjohnson

  újonc

  Szeretném jelenteni fister nevű felhasználót. Árultam egy vadonatúj telefonkijelzőt amit pár hónapja eBayről vettem, de végül mégsem szereltem be.
  Abban a csomagolásban volt nálam végig, amiben érkezett, le volt ragasztva a gyártó általi matricával. A vevő írt hogy 6 ezer forintért megvenné tőlem és elhozná a darabokban lévő telefonját hogy rádugjuk a kijelzőt megnézni, hogy működik-e. Beleegyeztem, nálam kibontotta, rádugta a telefonjára és bekapcsolás után megnézte, majd mondta hogy megveszi. Ez után pár órával írt hogy ő otthon összerakta a telefont és pixelhibákat lát a kijelzőn.
  Mondtam neki hogy egy új terméket vásárolt, amit még ki is próbálhatott és bontatlan volt, úgyhogy én ezt nem tudom visszavenni. Nem is szakember szerelte be és miután kipróbálta így a nála jelentkező hibákért én nem vállalhatok felelősséget. Ezt követően idejött az otthonomba és 1 órán át kopogtatott meg csöngetett az ajtón majd mikor lementem másodmagammal még egy órán át veszekedett velem és sértegetett és azzal vádolt hogy gerinctelen módon átvertem. Azt akarta hogy fizessem ki neki a vételár felét úgy hogy ő megtartja a kijelzőt, vagy pedig vásároljam vissza ugyanannyiért amennyiért ő tőlem vette.

  Személyes átvételkor a helyszínen kell a pixelhibát ellenőrizni.

  [ Módosította: Kalandor ]

 • hujabeni21

  újonc

  Sziasztok,
  Egyelőre meg felhasználó jelentése nélkül, de a véleményeteket szeretném kérni.
  Vásároltam 2 Vodafone függő iPhone XS készüléket amikre az eladó letiltás elleni garanciát vállalt. Vásárlás után 2,5 hónappal az egyiket letiltották (ha jól tudom ez az az időtartam amíg a szolgáltató figyelneztet). A másikat később vásároltam így az meg működik. Közel 3 hete abban egyeztunk meg, hogy odaadom neki a letiltott készüléket és ő a kapcsolatait felhasználva kicserélteti garanciában egy másik készülékre 6-8 napon belül.
  Van adásvételi és van átvételi elismervény is. Említette, hogy később valószínű a másikat is cserélni kell, viszont nem tudom mi lenne a garancia arra, hogy azokat nem tiltják le. Az adásvételiben nem lett említve a letiltás elleni garancia, viszont a hirdetésben ami azóta is megvan, igen. Ebbe beleköthet akar az eladó akar a rendőrség?
  Az első keresem fele az lesz, hogy adja vissza a pénzt, közel 600.000 HUF, és vigye a telefonokat. Ha ez nem sikerül, úgy feljelentést teszek.

  Mindegy hogy vállal a letiltásra garanciát vagy sem, ha gond van, mi kitiltjuk.

  [ Módosította: Kalandor ]

 • Quaresma

  aktív tag

  Sziasztok!

  Itt a topikban már korábban is téma volt az alábbi emailcímről jelentkező eladó:

  szabo.zsolesz92@gmail.com

  A faltopfake felhasználó által leírt folyamatokkal továbbra is próbálkozik,bár az én esetemben egy másik termékről volt szó. A szöveg ugyan az..."levelezzünk emailben..Mátészalkán lakik, így csak posta...előreutalás..stb.."
  Gondoltam én is jelzem, hogy a csaló továbbra sem adta fel. Postai utánvétel vagy lakcímkártya másolat belebegtetése esetén hirtelen eltűnik:)

  [ Szerkesztve ]

  Ps: brunorbert

 • hujabeni21

  újonc

  Nos felkerestem telefonon, miután 3. hete nála van a készülék, hogy az e hét elejére ígért telefon pénteken sincs sehol. Említettem, hogy nem teljesítette a vállalt garanciát és konkrétan semmilyen "sok éve működő flotta" nem létezik. Kértem, hogy tudjuk le, én visszaadom a 2 telefont Ő pedig adja vissza a pénzt, a válasz nem, mert hogy Ő most is 15.000 Forintot bukik azzal, hogy kicserélteti a telefont és biztosít róla, hogy azt nem fogják letiltani (biztatóan hangzik). Teszem hozzá, 2 nappal azután, hogy odaadtam, hívott, hogyha akarom, akkor függetlenítve is tud hozni egyet, de az plusz 65.000 Forint (milyen érdekes, hogy egy alaplap csere is kb annyi :U )
  Mondtam, hogyha ma nem kapom vissza a készüléket, akkor a jövőhéten jogi útra viszem az ügyet. Erre a reakció az volt, hogy Ő leszarja a jogot, Neki van egy adásvételije, hogy kitől van a telefon és ezzel ledob minden felelősséget magáról.

  Olvasva a fentebb linkelt cikket a totalcarról sajnos kicsit meg is ijedtem, mert az emberünk úgyszintén használtautó kereskedő. A biztonság kedvéért hétfőn felhívom a 3 nagyobb szolgáltatót, hogy megbizonyosodjak nem lett a nevemben semmilyen szerződés kötve... :(

  Kérdésem az adminok felé az lenne, hogy amennyiben tiltják a felhasználót, úgy az előzményei (hirdetések, kommentek, üzenetek) elérhetőek maradnak e a rendőrség számára, amennyiben úgy alakul az ügy?

  A felhasználó: Bavarian35D

  Üdv :R
  Beni

  [ Szerkesztve ]

 • KEndre

  HÁZIGAZDA

  Természetesen, hatósági kérésre az adatokat ki kell adnunk (BTK)...

  Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!

Hozzászólok Aktív témák