Hozzászólok Aktív témák

 • TurboGamer

  újonc

  Hatalmas Kúlcsávó tényleg. :C Nekem elvileg vissza fogja utalni a pénzem.

  [ Szerkesztve ]

 • Olympos

  aktív tag

  vissza, igen, persze :D
  szerintem többet is fog :) :))

  tudja valaki, hogy fel van-e már jelentve? mi a hivatalos száma a rendőrségi feljelentésnek?

  [ Szerkesztve ]

 • TurboGamer

  újonc

  Remélem 27% áfát rászámol majd a 25-re. 😀😝

  Én még nem jelentettem fel. Ha nincs a számlámon a pénz jövőhéten, akkor neki kapufa. 😀

 • ShanDor1982

  tag

  Érdekes fordulat történt: Nforewer2 tag visszaküldte hdd-t....Ez azért fura mert még szombat is belépett,de nem írta meg nem kell neki......Meg nem is így működik....Én beraktam gépembe továbbra is 100/100százalékos azaz hibátlan 665napot ment,Több mint 1000 napot bír még ill hirdetésben is le van írva típusszám meg kép is van fenn róla. https://hardverapro.hu/apro/wd_500gb_hdd_elado_wd5000aaks/hsz_1-50.html tehát pontosan azt adtam és úgy ahogy hirdettem is......Nem hangos,nem kattog,28fokos....
  Ebben esetben semmi nem tehető anyagi kár az 1500ft postaköltség,de mivel visszaküldte Neki is ennyibe volt.Pár napig állt benne pénzem ennyi..
  Azt tudom átvette,majd másnap visszaküldte de erről 1szót nem ír....Kérdezte anno ez black változat írtam nem tudom nincs ráírva,de hirdetésbe képen is rajta minden adat róla ill ott volt típusszám is.Szóval nem értem.
  De mindegy részemről lezárva.
  Köszönöm segítséget!

  [ Szerkesztve ]

 • Benkovics91

  csendes tag

  Ha GTX 1080-at keresnétek akkoris vigyázzatok, mert ebben az esetben is tud nem is kevés képet küldeni amik igen jó minőségű és nem netről letöltött képek... szóval egész hihetőek.... akár fel is tudom tölteni a képeket róla amiket küldött, hátha valaki másnak is elküldi és ráismer, hogy ezt akkor hanyagolni kell. Igaz ez néhány napja volt és akkor még a "jól megszokott" email címről írt!

  [ Szerkesztve ]

  Üdv: Benkovics91

 • CartmanLand0

  aktív tag

  Üdv!

  Meglepve tapasztaltam hogy tiltottátok goku33 kollégát. Előre utaltam neki 95 ezer forintot, látván a sok pozitiv értékelést illetve itt sem volt jelentve. Valaki leirná miért ? elvileg azt irta feladta ma a csomagot. Ugye nem szoptam be ? :W :W :W

  Ezt még kiküldtem neki egy figyelmeztetésben.

  [ Módosította: Kalandor ]

  A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

 • CartmanLand0

  aktív tag

  Üdv!

  Tegnap este korrekt módon felhivott a srác, és elmagyarázta a szituációt, illetve azonnal küldte a feladásról a bizonylat fényképét. Ma rendben meg is érkezett a telefon amit vásároltam tőle kifogástalan állapotban. Tegnap hosszasan elbeszélgettünk, igy megtudtam miért lett kitiltva ... az én személyes véleményem, hogy megérdemelne még egy esélyt ... viszont tudom hogy én itt senki vagyok, ezért nem is akarok beleszolni semmibe sem :) Ez csak egy megjegyzés volt. Mindenesetre a lényeg, hogy szerintem megbizható a srác, azt kaptam tőle, amit vártam. :R

  A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog (1)

  igy megtudtam miért lett kitiltva
  Mármint azt tudhattad meg, hogy az ő verziója mi.

  We depend on each other's dream coming true.

 • R3laX

  őstag

  Jelenteni szeretném, hogy múlt hét hétfő délelőtt átutaltam Gyurcsi. fórumozónak 42900Ft-ot. Ő azt mondta, amint átmegy a pénz hétfő délelőtt 11:00 óráig, délután postázza a memória kit-et. F4-3200C16D-16GTZB Hirdetés. Nagy nehezen elértem telefonon, ő arra hivatkozott, hogy lemerült neki.(Egy kedves hangú nőszemély, valószínűleg a hirdető felesége). Sajnálkozott, hogy ő azt ígéri péntekig, péntek estig/éjfélig biztosan megjön. Múlt héten több SMS-t is írtam neki, mivel semmi jelét nem adta annak, hogy sikerül e beszereznie, vagy nem a memóriákat. Pénteken válaszolt egy SMS-sel, hogy este/éjszaka megjönnek, minden rendben. Szombaton hívtam, mivel azt ígérte még a múlt héten, hogy ha megjön pénteken, akkor legkésőbb szombaton 1 napossal feladja. Szombat délelőtt hívtam, nem vette fel, majd ki is kapcsolta a telefont, egészen hétfő délelőttig, mikor itt hardveraprón visszaírt, hogy nagyon sajnálja, de még nem érkeztek meg, kérne még 2-3 napot. Most itt tartunk, ki van kapcsolva a telefonja és utoljára hétfőn volt elérhető az adatlapja alapján, mikor válaszolt. Eddig több ember is jelentkezett, most úgy tűnik 4-en vagyunk már, akinél ugyanezt játszotta el.

  szerk.: Ma délután 4-ig adtam határidőt neki, hogy vagy átutalja a pénzt, vagy ad vmi bizonyítékot a memóriák rendeléséről, érkezéséről, bármiről. De szerintem ezt még el sem olvasta...

  szerk2.: Ez a 9. napom/napunk

  Ilyenkor mi a teendő?

  üdv!

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt! Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

  Köszönöm!

  [ Szerkesztve ]

  :Đ https://www.youtube.com/watch?v=NKIWUqgIjq0

 • cannonrobi

  újonc

  Szeretném jelenteni https://hardverapro.hu/tag/gyurcsi_2.html Gyurcsi. felhasználót miszerint hirdetés https://hardverapro.hu/apro/g_skill_tridentz_16gb_32gb_2x8gb_2x16gb_ddr4_3200m/friss.html előre utaltam neki 43.090 forintot a következő memóriáért F4-3200c16D-16GTZR szeptember 24-én reggel. Ott kezdődött a történet hogy volt egy előző hirdetése és ott is hasonló memóriákat hirdetett le is volt tárgyalva. Viszont vasárnap küldött egy levelet hogy az egész készletet ami volt egyben eladta és így nem tud senkinek sem küldeni és aki utalt annak visszautalja az összeget hétfőn egy kis kárpótlással. Én nem utaltam így kár nem ért el is felejtettem. Később egy hét múlva megkeresett hogy újabb memóriák érkeznek (és ez a mostani hirdetés) és ha kell akkor tesz nekem félre ha érdekel. Írtam is neki Volt ugyan az amit szerettem volna. (ez szep 22-23). Hétfőn reggel utaltam a megadott számlaszámra (ez egy hölgy számlaszáma. Talán a felesége). Levelezésünkben kérdésemre azt válaszolta hogy 1-3 nap amíg ideér. Gondoltam itt lesz olyan szerda 26-án. Kedden írtam neki hogy mondja már meg hogy ki hozza melyik csomagküldő a memóriát mert ránéznék hogy hol jár.(nyomkövetési szám alapján) Akkor írta hogy sajnálja de nem tudja küldeni mert nem kapta meg. Fel is ajánlotta hogy visszautalja az összeget. Én írtam is egyből hogy itt a számlaszám és utalja mert nem tudok rá várni mert azt mondta hogy még egyesült királyság területén van. Mondom az még minimum egy hét. Azt a választ kaptam, hogy nem tudja csak csütörtök este vagy péntek reggel befizetni. Mondom mit csináljak hát ez van és írtam hogy várom. Persze nem jött az összeg. Több levelet írtam itt neki. Egyre sem válaszolt. Be sem lépett csak hétfőn reggel az oldalra. Mikor is kör levelet kaptunk többen is hogy nem kapta meg a csomagot még várjunk 1-3 napot és elkérte sokadjára a számlaszámom. Azóta is írtam már neki. Választ nem kaptam. Az előzőekben panaszt tett kollégának írt. Csak addig ment neki a gyors válasz amíg el akart adni. Köszönöm.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: https://prohardver.hu/temak/keres.php?type=-&stext=rend%C5%91rs%C3%A9gi+feljelent%C3%A9s&submit=

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

 • sanyiksaborz

  aktív tag

  Üdv!

  Tájékoztatást szeretnék kérni, hogy most mit és hogyan kell tennem. Nem tudom hol lehet jelenteni tagot ugyanis az adatlapon nincs már gomb. Illetve volt már gond màs vasarlommal. Akkor jelentettem előre, hogy nehogy probléma legyen(Ha sokat üzletel az ember akkor sok a gond), akkor Kalandor folyamatos tájékoztatást kért jelentés formájában egy B75 lap kapcsán, szintén youtube video volt a bizonyiték. Nem volt gond a dologbol, láttam el is adta apron a srác újként, ahogy vette.
  Ezért most is minden fejleményt jelentés formájában leírtam. Ez gond volt?
  Ez az ügy megjegyezném előre, maci1234 rèszèről lezàrt, màr rèszemről is mert nagy anyagi kár nem èrt, nem akarok ezzel foglalkozni. A topicba is az irjon akit anyagi kár ért....
  De egy moderátor azt mondta irjam le amit neki is.
  Tehát:
  Ezt sehol nem teheti meg maci1234::
  Eutaltam neki 13000ft-ot a ramokra (2*4gb g.skill 1866 CL8). Megegyeztünk!
  Erre meg tartaná a ramokat, hogy elcserélje.
  Ezen háborodtam fel, hogy megegyeztünk ne variáljon! Leirta, "hogy neki mindegy." tehát küldi a 2x4-et.
  Azt írta megjött a pénz, feladja a ramokat, ő majd vesz egyszerűbb modulokat.
  De megjavultak a Ramok!
  "Így a pénzemet visszautalja, mínusz 500ft ajánlott levél díj a 2*2gb modulok visszakuldesere." Tehát 12500ft.
  5napja vártam a pénzt mikor ègetővé lett az összeg birtoklása, kèrdőre vontam.... pénz-ram?
  Akkor meltoztatott szólni, hogy nem utalt mert a lap hibás.
  2,5hét után vagyunk időben ekkor?
  Kijelentette hogy nem kapom vissza a RAM pénzem. Az lesz az alaplap pénz. Megy vissza a lapom(2napja adta fel azt hiszem)
  ...sima lehuzas :(

  Pedig 2*2gb-vel hibátlanul ment. (Amíg nem törölte le az általam telepített hdd-t, és rakott bele egy ssd-t)
  Az eladott ram-lap-cpu-hdd-vga-táp komborol videóm van hogy nem hibás, hogy működik. Tehát semmit nem kellett volna utaljak. Csupán a problémás vasarlotol való szabadulasi vágy vitt rá arra a balgasàgra, hogy elutaljam neki a pénzt a modulokert, és ezt tudta kihasználni, hogy megszabaduljon egy neki mégsem tetszetős alaplaptol.

  A lapra nem penz visszafizetési garancia van.
  (Főleg,hogy semmi baja)
  Van bőven Új am3+ lapom tudok cserélni jobbra is.

  RENDSZER ÜZENETBEN. LE VOLT IRVA::
  Ha valamit hibàsnak vèl küldje vissza. Nem én fizetek èrte előre.

  Semmi nem hibás. (Max nem kompatibilis amit vettek máshonnan, vagy csak frissíteni kell drivert.) :W
  MIND1
  Az alaplap feladasarol azóta se kaptam értesítőt.
  Szóval azt mindenképpen várjuk meg, míg ideèr a lap. Nem erősködök, hogy a lap megy vissza (vagy cserélem másikra ha hibás) mert nem szívesen állok kapcsolatban ilyen emberrel aki mindenre hibát kiált, amit nem tud megcsinálni, nem ért. AZT SE TUDTA MILYEN LAPOT VESZ! 09.13.-án tudta meg milyen lappal kapja. Én 09.11.-én tájékoztattam maci barátját(MERT(B) MACINAK NINCS TELEFONJA(/B)), HOGY EL KELLETT ROHANNOM 12-ÉN SE TUDOM FELADNI.
  DE SZÓLTAM! ÉS MEGEGYEZTÜNK, HOGY 13.-ÁN FELADOM A GÉPET.
  FÁJDALOM DIJKÉNT 5,5K ÉRTÉKBEN KELLETT, ELFOGADTÁTOK, AMI PÉNZÉRT NEM. A CPU COOLERT ÉS A RENDSZERVENTIT. SZÓVAL AZ HOGY MIÉRT 13.ÁN LETT FELADVA AZZAL PELLENGÉRRE ÁLLITANI? NE!

  Főleg h.13.-án már fenyegetett de a cimét még le se irta! itt a kép! :(
  Amikor közölte, hogy a 12500ft-ot küldi vissza, ahogy fent részleteztem, mert jó mégis a RAM (amit videó bizonyított) már akkor háboroghattam volna, hogy a ramjaimat kérem.....NEM EZT TETTEM

  "mondtam legyen jó a barátodnak végre. Jöhet a pénz."

  Én maximálisan próbáltam simulékony lenni, mind anyagiakban, mind segítségnyújtás terén. Nem kevés időm ment el erre az egészre....eleve 2 embernek kellett referalnom maci1234 kèrèsère.
  De sajnos fröcsög a rosszindulat az emberből.
  Amikor nem tudtam feladni a csomagot, akkor azonnal fenyegetett.(pedig az igazi leendő tulajdonosa a gépnek nagyon kedves volt és megértette az okát, türelmèről biztosított. Ugyanis az egyik újpesti lakásomat eladom, a másik szintén újpesti lakásomat felújítom...életembe először csiszoltam fel 2 nagyszobányi
  35nm parkettát....mert nincs ember az országba...tök jót-sokat beszélgettünk a mai épitőiparrol...
  maci1234 baràtja EZT MEGERTETTE-TUDTA)

  Sumàksàgnak beàllítani azt, hogy sajnos egy fèlrerakatott ramot vèletlen eladtam nekik, de mégis elintéztem, hogy megkapják....? Baj van? Mi köze van maci-nak hogy kinek volt félrerakva 2x4-es kit...
  EZ FELHÁBORÍTÓ, GUSZTUSTALAN!
  És az a többi uszitó duma amit megereszt. Kb. már démonizál a pali. Mint valami komunista agytágitás, de ő egy videot nem tolt fel, engem meg lehazugoz.

  DE MÁR ELENGEDTEM!
  ÉN VOLTAM A F@SZ HOGY NEM A MODERÁTORI VÉLEMÉNYT ALKALMAZTAM!

  ELUTALTAM A RAM ÁRÁT. HIBA VOLT.

  MEG KELLETT VOLNA VÁRNI MIG VISSZAKÜLDI SAJÁTKÖLTSÉGÉN. TESZTELEM. ÉS HA NEM JÓ AKKOR CSERÉLEM A LAPOT, TÉRITEM A HIBÁS POSTÁJÁT.

  Nem akartam ideirni, nem érdekel a történet. Bár egy "akikkel jó vigyázni üzletelés során "topicba odatűzném a teljes verziós irományomat, ami kb. 3x ennyi és nem mertem ide kirakni. moderátoroknak el tudom küldeni privibe, tele FELTÖLTÖTT SCREENSHOTOKKAL A BESZÉLGETÉSEK...MINDEN MEGVAN....ENGEDÉLYEZVE A MEGOSZTÁS!

  Elnézést maci ha megsértettelek, hiába vagy 60 éves te is valakinek a nagypapája vagy. az én nagymamám is sajnos "szenvedős " volt, de most mégis hiányzik.
  Úgy kell elfogadni ahogy van. Engem 32éves koromra se biztos hogy sikerülne.
  Mások vagyunk más korból jövünk.
  :R

  ►UTALÀSKOR A KÖZLEMÉNYBE ÍRJÁTOK BE A PH-s NEVETEK◄►ÜZLETSZABÀLYZAT: https://logout.hu/bejegyzes/sanyiksaborz/uzletszabalyzat.html

 • MurdR

  HARDVERAPRÓD

  Kértem Maci1234-et, hogy erre válaszoljon.

  A leg kézenfekvőbb megoldás az lenne, ha közös megegyezéssel az eredeti állapotot visszaállítanátok:
  A hardver vissza az eladóhoz, a pénz pedig vissza a vevőhöz.

  De ha másképpen is meg tudjátok beszélni, ami mindkettőtök számára előnyösebb mint az említett visszaállítás, az csak jobb.

  Itt és most keressetek megoldást, mert mind a ketten jelentettétek egymást, és egyszerűen nyomonkövethetetlen számunkra, hogy hányadán is álltok, lassan 1 hónapja megy a huzavona kettőtök között.

  Ui: Még annyit hozzátennék, hogy nem vagyunk sem békéltetőtestület, sem bíróság, sem fogyasztóvédelem. Ennek tükrében szíveskedjetek azt is szem előtt tartani, hogy Nektek, közösen kell megoldani a problémát.

  [ Szerkesztve ]

  Dell Alienware 13 R3 @1050Ti

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog (1)

  akkor Kalandor folyamatos tájékoztatást kért jelentés formájában egy B75 lap kapcsán
  Ez nem igaz, pont az ellenkezőjét szoktam kérni mindenkitől.

  We depend on each other's dream coming true.

 • sanyiksaborz

  aktív tag

  URAM!

  Nem olvasom el, mert nincs rá időm. Épp rohanok!
  Majd bepótoljuk. Remélem nem.
  De 70k helyett 68k-ért ment a gép. -2k. 14 helyett 13k-t utaltam? a vásárolt alkatrészek mennyisége miatt jófejségből magamra alkudtam igy lett 68k az egész. de nem érdemled meg! 1 tétellel kevesebb, igy a mennyiségi kedvezmény csökkent. :)

  ha garis akkor küld vissza MurdR ezt mondta.
  mindenki visszaküldi nekem. ez a szokás, nem csak a hardverapron.

  Egy boltba is 2het után tűrnöd kell a garanciaztatast, pedig egy boltnak is van elegendő anyagi tőkéje, ahogy nekem is, hogy benyeljen egy ilyen ügyet, mint én. De nem teszi.
  Illetve nem ez a metódus, hogy egyoldaluan "kiállitod a szakértői véleményt aztán az úgy van. Fizess paraszt!

  nem.

  és egy boltot nem is tudsz ugy átverni, ahogy engem átvertél a ramokkal. A RAM PÉNZT SE KELLETT VOLNA VISSZAKÜLDENEM!

  AKÁR INGYEN NEKED ADHATNÁM EZT A KONFIGOT AZ SE VERNE FÖLDHÖZ, DE
  te belekényszeritettél féreg módon ebbe a lap visszavásárlásba, tehát lehuztál.

  én jelentettelek hogy lehuztál mert felment a pumpa. de meggondoltam magam. nem akarom hogy megbüntessenek érte. holott megérdemelnéd. ez az egész nem éri meg. visszavonnám a jelentését.

  majd mindened garis jelenleg. ha hibás visszaküldöd és cserélem...akármi. lap 3hét, vga 3hét, hdd gyártói garis. Minden más használt volt, igy a 3 nap lejárt.

  Kalandor: én igy emlékszek. az uj rendszer miatt nem lehet visszanézni. viszont MurdR-el bevált ez a taktika. kedvesen reagált végig, kivéve mikor 3x jelentettem (3 esemény történt aznap) elnézést, máskor rövidebb leszek. semmit nem szurtam el ebben a bizniszben, minden megvan irásban. mindenért felelősséget-garanciát vállaltam-vállalok, teljes anyagi vagy készleten lévő alkatrészekkel. :R

  [ Szerkesztve ]

  ►UTALÀSKOR A KÖZLEMÉNYBE ÍRJÁTOK BE A PH-s NEVETEK◄►ÜZLETSZABÀLYZAT: https://logout.hu/bejegyzes/sanyiksaborz/uzletszabalyzat.html

 • maci1234

  tag

  egyébként már világosan leírtam: azért ajánlottad fel gyorsan, nagyon gyorsan a ram árának (majdnem) teljes visszafizetését, mert örültél, hogy nem jöttem rá az alaplap hibájára. A Thermoltake táp átverés eddig nem érdekelt, de most már ragaszkodom hozzá. Mivel te küldtél más tápot, ezért neked kell először postázni, s ha megjön, akkor visszaküldöm azt amit küldtél. Egyébként nem emlékszel, hogy mit küldtél, csak arra emlékszel, te írtad: .nincs, nem is volt Thermaltake az utóbbi 4 hónapban...
  Eladtál nekem egy Thermoltake tápot, ami négy hónapja nem is volt neked. Ez ebben a vásárlásban a második olyan alkatrész, amit úgy adtál el, hogy valójában nem is létezett.
  A hétvégén, mondjuk szombaton, a tejes hardveraprós valamint a facebookos beszélgetés szövegét egy linken majd bárki megnézheti valamint letöltheti és eldöntheti, hogy ki vert át és kit, viszont ha ezek után nem szólalsz meg, akkor részemről az ügy lezárva, és nem szarakodok a beszélgetések megosztásával sem.

  ui: a Thermoltake tápra nincs garancia, s ha elárulod milyen tápot küldtél,helyette akkor"nyertél egy hangszórót" :DD

  [ Szerkesztve ]

  A zenéhez hangszer is kell!

 • maci1234

  tag

  Na, akkor itt ért véget a történet. Közös vájúból nem fogunk vacsorázni, de legalább ezek után több idő jut másra, magunk és egymás hergelése helyett. :C

  A zenéhez hangszer is kell!

 • sanyiksaborz

  aktív tag

  Tegnap láttam ezt a kis irományodat, amivel te kb mint egy agressziv nagypapa sarokba küldi unokáját(engem), megfenyegetve azzal, h. ha kiáll onnan pofánbassza.
  Van bőr a képeden, ahoz képest, h. lehuztál.
  Egész este az alkatrészeket teritettem pesten. most itt ülök a gépnél.

  A tápegységre is kitérünk, de most emésszük meg a lényegesebb dolgokat, hiszen a tápra rámondtad hogy megfelel....kalap kabát rajtad volt miután lenyultad a pénzem, de jelentettelek és most itt álsz ruhába a műbalhéval. ELSŐ KÖRBEN szóval erre reagáljunk!

  sok sallang, melyekből kiderül, hogy még jó hogy nem sikerült feladni. nincs tisztázva milyen lap. nincs szükség coolerre, se ventire, se 2x2gb ramra.
  felesleges olvasgatni, sok lényegi infó nincs benne, de azért tegyük meg hogy teljes legyen a kép maciról.
  illetve az is lejön, hogy amit itt beszélgetünk azt másoljuk hardverapro.hu-ra és elismerjük(saját kezdeményezés az elejétől kezdve. mindig igy csinálom.)
  kronologiára figyelve:
  [link]
  [link]
  [link] <---itt figyeljünk! FEL SE KELL ADNI A CSOMAGOT 13.-ÁN! Nem miattam. Azt se tudja mit vesz.

  [link] <---hát persze, hogy nem szállit neked a DPD, én se fogok soha többet!

  [link] <---kutyát nem kellett megnyugtatni. Matyival minden le lett beszélve MERT VAN TELEFONJA
  [link]

  Tehát 13.-án fel lett adva. 17.-én kézhez veszik és 19.-én elkezdődik az amit maci a legfontosabbként tart számon, de ezen idézeteket nem láttuk soha bemásolva tőle....MIÉRT?

  A gép teljesen összeszerelve egy FEKETE 2x2gb adata gaming 2000mhz cl9 1,65V kittel,
  de a csomagba ott van külön csomagolva a megbeszélt VILÁGOSKÉK 2x4gb g.skill ripjaws 1866mhz cl8 1,5V modul.
  azért csak külön mert a 11.-én becsomagolt terméket nem volt kedvem ujra szétszedni, mikor már 13.-án vagyunk és fenyegetnek, hogy adjam fel.

  [link] <---tehát nem indul a 2x4gb kittel, a 2x2-vel igen. Végig akart járni haverokat a 8gb kittel!!! probálok segiteni neki...

  [link] <---megkérem, hogy ne piszkálja, ne babrálja(gondolok itt a haverok felkeresésére. ne utaztassa a kitet.). folyamatosan tájékoztatom a video feltöltés százalékról.

  [link] <---közbe én megegyeztem a haverjával a 2x2gb-ről....cooler.... de maci megtorpedozta. nem gond. hisz ő az érdeképviselet, nem tudtam milyen szinten.

  [link] <---09.19.-én egy egész napig tarto hajcihő után. közlöm vele, hogy küldje vissza AZ EGÉSZ CUCCOT!!!! Garanciális! GARIZZUNK!

  [link] <---09.19. MÁR MEG IS VAGYOK VÁDOLVA CSALÁSSAL! Más ramokkal készült a még NEM LÁTOTT video. Ismét megemlitem a visszaküldést!

  [link] <---"tudtad, hogy szar a ram..." FÉLELMETES A VÉN KECSKE! Feltételezésekkel vádol! Ő nem lát sorszámot a videón! Amikor még nem is látta. Elgurult a gyógyszerem ettől.

  [link] <---HOGY IS FOGALMAZOTT? VISSZAUTALTAM A RAMOKAT MINT A VILLÁM! A KIS MANIPULÁTOR! 09.19.-TŐL 09.21.-IG NEM IS BESZÉLTÜNK, AZTÁN MÉG Ő KÉRI HOGY VÁRJAK NAPOKAT. IGY IS LETT!

  [link]<---Facebookon itt a vége. FELADJA A RAMOKAT 09.21.-ÉN.

  [link] <---Itt már 09.25. van. kérdőre vontam hol a ram, nem magától válaszolt. MEGIGÉRI A PÉNZ ELUTALÁSÁT.

  [link] <---TÁPON VESZEKSZÜNK

  [link] <---TÁPON VESZEKSZÜNK

  [link] <---tápon veszekszünk, de FIGYELEM! 10.01.-ÉN KÉRDEZEM HOL A PÉNZEM? 6 NAP TELIK EL!

  [link] <---GYÖKÉR SANYIKSABORZ, HAGYTAD MAGAD LEHUZNI!

  [ Szerkesztve ]

  ►UTALÀSKOR A KÖZLEMÉNYBE ÍRJÁTOK BE A PH-s NEVETEK◄►ÜZLETSZABÀLYZAT: https://logout.hu/bejegyzes/sanyiksaborz/uzletszabalyzat.html

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog (1)

  Ezt beszeljétek meg egymással privátban, mi ezzel nem foglalkozunk.

  We depend on each other's dream coming true.

 • Gaaabeeesz

  aktív tag

  A pénz másik fele nem érkezett meg, és azóta sem elérhető számomra, és tudomásom szerint mást is megkárosított, így tiltsátok ki!

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: https://prohardver.hu/temak/keres.php?type=-&stext=rend%C5%91rs%C3%A9gi+feljelent%C3%A9s&submit=

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

  Üdv, Gabesz

 • Bluesummers

  senior tag

  https://hardverapro.hu/tag/ernest8898e.html

  Hello is item still available for sale . if yes contact my private email only below with the final cost.
  loveforguitar65@gmail.com

  Kick the motherfucker!
  Köszi! :R

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

 • FrozenThrone

  aktív tag

  Ismét belefutottam egy roppant korrekt úriemberbe: lol023. Ezt a terméket vettem volna meg tőle, ma 10:30 -kor a Nyugati pályaudvaron.

  10:33 -kor mikor a megbeszéltek szerint megérkeztem, hívtam hogy merre jár, azt mondta késik, 20p és itt van.... Mondom remek, akkor bemegyek kajálni egyet, a telefonba úgy beszéltük meg hogy hív mikor megérkezik. Mivel 11:05 -ig nem érkezett hívás, így megpróbáltam felhívni, de természetesen már ki se csöngött neki a telefonja... SMS -re nem válaszolt.. Ezúton szeretném neki megköszönni, hogy megkárosított kb 2.500.- Ft -val és ellopott az életemből 2 órát, tudtam volna más elfoglaltságot is kitalálni magamnak :U

  Természetesen az oldalra 11:01 -kor még be tudott jelentkezni.. De se írni, se hívni már nem tudott.

  [ Módosította: Kalandor ]

  "Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

 • fatal1ty1984

  őstag

  Szeretném jelenteni [link] Gubatomika felhasználot.vettem tőle ezt a laptopot [link] .
  Játékok rajta voltak viszont a steam accounjoz nem adta meg a jelszót,ma irtamneki,hogy pótolja és azt a választ kaptam,hogy mivel kemény 5k-t elengedett igy nemadja meg mert 25k az értéke viszont további 15-ért ideadja.
  Ezt mifelénk átb.szásnak nevezik és kérném az adminokat,hogy póbáljanak rá hatni. :R

  Account nem is lenne hirdethető, így ezzel nem tudunk mit kezdeni.

  [ Módosította: Kalandor ]

 • fatal1ty1984

  őstag

  Nem hirdette,hanem adta vele

  Benne volt a hirdetésben, tehát hirdette, sajnálom, nem tudunk ezzel mit kezdeni, az account ott sem lehetett volna, és ezt te is tudod.

  [ Módosította: Kalandor ]

 • @TOM

  csendes tag

  Hello
  Szeretném jelenteni Gyurcsi. felhasználót, aki azóta már ki lett tiltva, (sajnos későn), aki engem (is) megkárosított 42900 forintal. A hirdetés linkje itt.
  Üdv.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: https://prohardver.hu/temak/keres.php?type=-&stext=rend%C5%91rs%C3%A9gi+feljelent%C3%A9s&submit=

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

  TDI - Turbós Drága Igényes

 • olymind1

  aktív tag

  Sziasztok!

  Röviden: vettem egy MSI RX470 Gaming x 4GB videókártyát 1.5 év garanciával (benne is a hirdetés címében) SuperZsolt86 felhasználótól, előre utalt ismerősöm 49000 forintot, majd gyorsan fel is adta a kártyát 2018-09-20-án, meg is érkezett épségben és hibátlanul.

  1 hétig se használtam, majd kaptam 2018-09-24-én 1 üzenetet Tamagocsi123 tagtól, hogy az állítólagos garancia Gianni27-hez szól meg a www.hardverker.hu -ba. Kapcsolatba is léptem Gianni-val, és kiderült hogy hamisítvány a garancia levél, majd írt nekem SuperZsolt86 is, hogy hallotta hogy gond van a garival és írta hogy:

  "Gond ez így neked hogy "gari nélküli" a kártya? csináljuk vissza az egészet? vagy jó így is a kártya?"

  Állítólag ő nem tudott róla, hogy ilyen a hozzáadott garancia papír. Írtam neki alszok rá egyet és megemésztem. Erre írta, hogy más is érintett volt az ügyben, vele úgy oldotta meg, hogy visszautalt neki 5 ezer forintot, másnak állítólag visszatérítette az árát. Másnap írtam neki, hogy inkább csináljuk vissza az üzletet mert nekem annyit nem ér egy garancia nélküli bányászkártya.

  Aztán írta hogy "úgynézki megoldódik a dolog, a sorszám alapján meglesz hogy hova és kihez szól a gari ugyhogy nincs mégse probléma. Küldök róla majd papírt és elnézést a kavarodásért (nem rajtam múlt)".

  2018-09-25 Elkezdtem erőltetni hogy csináljuk vissza az üzletet, utalja vissza pénzt a számlára, mert kicsit kezdett olyan érzésem lenni hogy túl sok a kavarás a kártya és az állítólagos garancia körül, írtam is neki ezt. Aztán is írta, hogy sajnos nem tudja visszautalni a pénzt, mert nincs annyija. Vártam azon a héten, de semmit garancia nem lett hozzá intézve 3 munkanapon keresztül. 2018-09-29-én szombaton elfogyott türelmem és a bizalmam is és ragaszkodtam hozzá, hogy csináljuk vissza az üzletet.

  2018-10-01. hétfőn feladtam a kártyát dobozában becsomagolva.
  2018-10-02. kedden át is vették a csomagot.

  És innentől jött az a rész amikor kezdett még jobban idegesíteni a dolog: kérdeztem tőle megkapta-e a kártyát, mi a helyzet a pénzel, privátokra egészen 2018-10-07-ig nem válaszolt, pedig rendszeresen nézte és kezelte a hirdetéseit... Akkor írta a lóvé úton van.

  Ma 2018-10-08-án hozott a postás egy sürgősségi levelet 1db ÜRES A4-es papirral. :W

  Állítólag bankszámláján nem volt pénzt ezért nem utalt, de a bankszámlára való befizetés nála nem volt opció, se a készpénz feladás bizonylattal ? Hogy legalább valami nyoma lett volna. de akkor most mi? Fogjuk a postásra hogy kicserélték a 49000 forintot egy A4-es lapra? Mit keresett (volna) a pénz egy vékonyka borítékban??

  Majd írtam neki, hogy: "Most őszintén ez neked valami vicc?!?! :(( Feladsz egy borítékot benne egy üres A4-es lappal?!?! :((( "

  Arra azt írta, hogy "49 ezer ft-ot tettem a borítékba. Szórakozzál mással mostmár"

  Idáig ennyi a történet, de ezek szerint másnak is volt gondja magával az egyik hibás kártyával, de más állítólag legalább vissza is kapta a pénzét, de én jártam pórul mert szerettem volna meghízható garanciás használt videókártyát venni, nem valami hamisított utánnyomtatott valamit :(

  Szia kap a tag egy figyelmeztetést a rendezésére és kap rá 1 hetet.Ha addig nem történik semmi kérlek írj majd nekem. De Írok privátot is neked.

  [ Módosította: domperke ]

Hozzászólok Aktív témák