Hirdetés

 • fruzsiciccc

  újonc

  Kint van Norman most éppen, nemrég engedték ki előzetesből, azóta már többektől siketült behúznia jelentős összegeket. Facebookja is újra él, illetve instagramja is, keressetek rá. Facen "BV Morzsa" a beveneve (BV = büntetésvégrehajtás), instagramon pedig egy augusztusi képe szerint "be back".

  Ez a Maximus96 is sztem Norman (valszeg még tavaly regisztrálta tartalékba a nicket, biztos van neki egy pár, egy hozzászólása van összvissz, ez amit most írt), általában az szokott lenni, hogy saját magát próbálja szépíteni valaki más nevében itt a fórumon. Most is, azzal, hogy valaki szórakozik helyette, pedig ő aktív megint. Régen rendszeresen írt ide a csalós topikba valamelyik "haverja" nevében azzal, hogy már utalja vissza pénzeket és senki se aggódjon.

  Nagyon is aktív újra, közben folyik a nyomozás, addig is meg kell élnie valamiből. Akit megkárosított, keresse a tatabányai rendőrséget, és minden részletet osszon meg.
  Ha átírt személyit küldött neked, azt mindenképp mutasd a zsaruknak, mert sokat számíthat, az már nem egyszerű csalás, hanem okirathamisítás, azzal lehet, hogy újra visszaviszik előzetesbe.

  (újfent bocs az adminoktól - egyébként engem is megkárosított, szóval joggal írok)

Hozzászólok