Hirdetés

 • Weaver

  senior tag

  róla van szó: kulikecske [link]
  ezt kérte, de E8400 proccal ment 6000ft + feladásért: [link]

  előzetes lebeszélés alapján utánvéttel elküldtem neki a lapot 22-én, 6000ft+1600ft, azaz 7600ft-os átvételi összegben állapodtunk meg előzetesen. az volt a kérése, hogy 24én vigyék ki neki házhoz, mert akkor tudja átvenni. még oda sem ért a csomag, máris "beleset" érte és "kórházba" került, mondta hogy sajnálja, de nem tudja átvenni a csomagot. megírtam, hogy ez nem lehet kifogás, mert a postán gyakorlatilag bárki át tudja venni akit megkér, vagy ne vegye át de akkor az oda és visszaposta árát el kell utalnia. erre azt mondta mégis átveszi, ez mind 23-án volt, 24-én kivitték a címre a csomagot, nem vette át, utólag azt kamuzta ki sem vitték a csomagot, mutatom neki a csomagkövetést, hogy ott jártak erre nagy csönd. akkor mondja hogy okés, de nem hagytak értesítőt, és nem tudja hol lehet átvenni. értesítő nélkül is át lehet venni a helyi a postán. 29-én írt utoljára, azóta többször írtam neki, válasz nincs, a csomag a postán dekkol, nem veszi át.

  csomagkövetés: PBVF186912958
  a feladóvevény megvan, a személyes adatok miatt (egyelőre) nem mellékelem.

  hangsúlyoznám, hogy elsősorban nem a összeg miatt írtam ide, hanem utálom a meggondolatlan, hazug embereket. itt a tipukus ellenpéldája a "ne utalj előre" kampánynak.

  legyen szíves írjon az illetőnek az oldal részéről, mert velem már nem áll szóba a "vevő". bár így már szerencsétlen a helyzet, mert ezek után ha át is veszi, 100% hogy 1000+1 hibát talál majd az alaplappal kapcsolatban.