Hirdetés

2018. október 20., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-23 08:27:49

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje, rövid ok (személyes adat nem)
ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor itt már nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
ha a probléma megoldódott, írd meg az eredeti hsz-re válaszolva
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20152) dekac válasza DarthFater (#20124) üzenetére


dekac
(tag)

Sziasztok,

banatirich@gmail.com nálam is próbálkozott az előbb. NAS-os hirdetést (keresek) tettem fel reggel, az alábbi megkeresést kaptam:

[kép]

A fórumban 2x is jelentkezik ez az e-mail cím. Új felhasználó névvel regelt vissza.

[profil]

:R

-=Okostojások kíméljenek!=-

(#20153) burneey


burneey
(újonc)

https://hardverapro.hu/tag/bastariam nick:Bastariam
Sose gondoltam volna, hogy ilyen ostoba leszek. Igen nálam is mint, ahogy olvastam előttem lévőktől a bizonyos B.Richárd Norman úriemberről lenne szó, 40 ezer forint előleget utaltam át neki egy 144-hz es monitorért előző hét pénteken(2017.08.31-én), természetesen kifogásokkal jött, hogy Ő elutalta, csak lassú a posta és visszaküldték a csomagot, a párja vette át stb.
Egy kézzel írott adásvételi szerződést fotózott le, illetve elküldte személyi igazolványa másolatát.
Most egy levelemre egy ideje nem válaszol, amiben felszólítom, hogy utalja vissza a pénzemet. Röviden ennyi. Mit tegyek, forduljak rendőrségre,vagy semmi értelme? :( köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#20154) burneey


burneey
(újonc)

Igen, amit kihagytam :
Engem is sikerült hasonló üzenettel átvernie.

Helo. Van egy monitorom amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt miattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com

(#20155) Danikika94


Danikika94
(újonc)

Sziasztok!
Én egy korábbi áldozat vagyok jeleztem is fentebb szintén B**** Richárd Norman volt a barátunk aki átvert. Na de nem is ez a lényeg. Nagyon sokan keresnek privátban engem hogy mi tévő legyenek. Ennek örülök hogy bizalmat szavaztok nekem viszont másfelől elég nehéz válaszolgatni főleg amellett hogy én is arra várok hogy valaki a hirdetéseimre reagáljanak :) Sokan kérdezik hogy mit tudnak tenni mi tévőek legyenek. Kérdések tömkelege teljesen jogos. Válaszaim engedjétek meg hogy itt írjam le azoknak is akik a jövőben talán keresnének.

Nos ilyen esetben mit tudtok tenni.
1. Amennyiben 1 héten belül semmi jele nincs annak hogy a csomag nem érkezett meg és Norman félrevezetésével hamis reményben tart azokkal hogy "ha holnap nincs ott írj" vagy "barátnőm szólt hogy visszadobta a posta" vagy hasonló ilyen sztorikat ad elő akkor nincs pánikra ok.
2. Amennyiben banki átutalás volt, azonnal vedd fel a bankoddal a kapcsolatot az ingyenes ügyfélszolgálatnál. Elmondod nekik hogy mi történt és hogy utalást szeretnél ezért visszahívni. Itt elkérik az információt hogy melyik napon utaltál. Jó ha előtted van a netbankos kivonat. Ez a procedúra bankonént változhat valamint az ára is. ERSTE banknál ez egy 3700Ft-os tétel.
3. Amennyiben több adattal rendelkezel úgy lakossági bejelentést is tudsz tenni a NAV felé Üzletszerű jövedelem eltitkolása kapcsán. Értelemszerűen kitöltve az adatokkal és ments le mindent ami bizonyítékként felhasználható!
4. Helyi kapitányságban is tegyél feljelentést internetes csalás váddal. Itt meg fogják kérdezni részletesen hogy mi történt hogy történt. FONTOS hogy jól összeszedetten magabiztosan és csakis teljesen őszintén mindennemű kerekítés nélkül elmond a teljes igazságot!
5. Sajnos vársz.

Remélem ezekkel tudtam hasznos segítséget nyújtani azoknak akiket átvert és akik a közel jövőben akarnak segítséget kérni azoknak itt a segítség. Köszönöm a figyelmet és remélem megmaradhat a komment!
Tisztelettel.:
Dani

[ Módosította: Kalandor ]

Nem vettek fel a roxfortba ezért elhagyom a megyét hogy jedi lehessek!

(#20157) IO.sys


IO.sys
(senior tag)

Van egy fb-s csoportunk, 15en vagyunk benne károsultak. Jelentkezni nálam lehet privátban. Annyit adjon meg mindenki h mi fb-n a neve.

凸_(ツ)_/¯

(#20158) syn7h37ic válasza burneey (#20153) üzenetére


syn7h37ic
(PH! nagyúr)

Rendőrség. :K

(#20159) martin.p


martin.p
(kvázi-tag)

Sziasztok!

https://hardverapro.hu/tag/kecsmegi
Kecsmegi nevű felhasználónévvel próbálkozott nálam B***** Richárd "barátunk". Szerencsére amikor az előreutalást megemlítette, kicsit gyanús volt, illetve eléggé olcsón adná az adott monitort.

Helo. Van egy monitorom amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt moattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com

E-mailben leírta a szokásos történetet, hogy mennyire ráfázott ő az utánvéttel, meg elkeveredett a pénze, és több felhasználó miatt kitiltják. A régi felhasználónevét pedig "elfelejtette".

Nem tudom belinkelni, fogalmam sincs mi volt a nevem ott. Kb 4 éve regeltem, nem nagyon léptem be, azóta megszűnt az emailem, így vissza se tudom állítani a jelszót. Bármikor regelek újat, kitiltanak, mert hoyg korábban regisztrált felhasználó. Vicc.

Utánvét az semmiképpen nem jöhet szóba, ráfáztam már vele 2szer is, nem tartom biztonságosnak, sok a buktatója, ha gondolod majd mesélek...

Ha megfelel, akkor írok egy hivatalos 2 tanús adásvételit, amelyet aláírok, és elküldöm a személyi igazolványom másolatát az adásvételivel együtt neked előre emailben. A szerződés sablonját egy ügyvéd írta nekem anno, nem holmi gagyi történet. Ebbe belefoglalok mindent. Beleírom az adásvételibe, hogy a te rendelkezésedre köteles vagyok visszavásárolni a cuccot, átvételtől számított 3 napon belül, így a kipróbálás is megoldva neked. Illetve bármi gond van, köteles vagyok visszavenni tőled. Ez is biztosíték neked, nem veszel zsákbamacskát.

Ha elolvastad, és minden megfelel, akkor elutalod az összeget nekem. Én ha megérkezett, akkor értékbiztosítottan küldöm neked futárral, vagy webox, 2 munkanap bárhova az országba! Ezeket is beleírom természetesen a papírba!

Számodra ott a bizonyító erejű, előre küldött adásvételi biztosítékként, nekem pedig nem keverik el a pénzem, ahogy tették már sajnos... A banki tranzakció meg utánkövethető és a közhiedelemmel ellentétben csak ez visszaonyomozható, ha bármi baj lenne, de miért is lenne... Ez így korrekt szerintem, ezt tudom felajánlani!

Rágoogleztam az e-mail címére, és úgy jutottam el ebbe a fórumba, ahogy látom mindenkinél próbálkozik... Ráadásul egy e-mail címmel, igazi idióta. Mondjuk nekem ez az ügyvédes adásvételi is igencsak érdekes volt, senki nem ajánl fel ilyet. :)

Vigyázzatok a "keresek" hirdetésekkel, mert próbálkozni fog, valószínűleg más e-mail címekről is.

[ Módosította: Kalandor ]

(#20160) burneey válasza IO.sys (#20157) üzenetére


burneey
(újonc)

köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#20161) lizaw


lizaw
(újonc)

Tisztelt Hardverapro/Prohardver adminok!

Először is, elnézést a hosszú olvasnivaló miatt.

A mai reggelen arra ébredtem, hogy figyelmeztetésben részesült a fiókom, egy olyan ügyből kifolyólag, amiben korábban már gondolkodtam itt jelentést tenni, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, mert azt hittem a felhasználó aki megpróbált átverni, megértette, hogy nem vagyok vevő a trükkjeire.

Sajnos mégsem, sőt úgy néz ki, hogy ő próbál engem támadni, holott én direkt biztosítottam magamat ilyen eshetőségre, nem először próbál átverni egy a vásárlás idejében 10 napnál újabb regisztációval rendelkező, 0 értékelésű személy.

Tehát a történet:
Hirdettem ezt a notebookot. Erika1960 rámírt, mindenféle kérdésekkel, amelyekből már akkor gyanús kellett volna, hogy legyen hiszen nagyon erősen kitért többször is a garancia kérdésre. Megegyeztünk, hogy mivel használt termék és én is beszámítottam, ráadásul postával venné meg, hogy nem vállalok garanciát a gépre, amit ő el is fogadott - De készítetettem egy HD videót a gép tökéletes működéséről, beleértve a billentyűzetet, HDD-t, CPU-t, stb.

Rendben ment az adás-vétel, elküldtem a terméket, amivel 2 napig nem is volt problémája, majd kitalálta, hogy a "C" billentyű többet ír egy kattintásra, rendben, mondtam, hogy lehet, hogy a posta valamilyen úton módon nem rendeltetésszerűen szállította, javasoltam pár dolgot, hogy kipróbálja hátha jó lesz.
Újabb 2 nap múlva kitalálta, hogy bizony az egész billentyűzet rossz (ld. videó, a feladás napán tökéletes volt), de ő nem ért hozzá, majd elviszi "szervizbe". Szerinte a szerviz szerint a gépre valami folyadék folyt és nem jó a billentyűzet. Tudtára adtam, hogy bizony van bizonyítékom és működik a billentyűzet minden egyes gombja rendeltetésszerűen.

Erre pár napra azzal írt, hogy most már a szerviz szerint az alaplap is hibás és bizony feljelent engem, ha nem adom vissza a pénzét.

Én ezek után letiltottam a felhasználót, melyet nem is szándékozom feloldani, nem bírom, ha hülyének néznek.

Az én meglátásom szerint, mivel ritka gépről van szó egyszerűen szüksége volt egy működő billentyűzetre a meglévő ugyanilyen gépéhez és kicserélte az enyémmel ami tökéletesen működött, majd vissza akarta venni a pénzét is. Velem ez bizony nem fog működni, tiszta a lelkiismeretem, 1 héten át azt a gépet használtam mindenre, hogy biztosan ne legyen olyan hiba eladáskor, ami miatt problémám lehet a későbbiekben.

Remélem az adminok megnézik a korábbi értékeléseimet és ennek alapján mérlegelnek az ügyben, hiszen nem gondolom, hogy egy most 60 napja regisztált, 0 értékelésű felhasználó szava ilyen könnyen porba tiporhatja egy becsületes eladó profilját.

Utóirat: a videó meg van, szívesen rendelkezésére bocsátom az adminoknak, de 633mb és nem tudom, hogy hova tölthetném fel.

Rendben, az eset akkor lezárva.

[ Módosította: Kalandor ]

(#20167) lizaw válasza lizaw (#20161) üzenetére


lizaw
(újonc)

A video, melyet említettem, elérhető ezen a linken.
A jelszó a video megtekintéséhez: lizaw

Időközben rájöttem, hogy sajnos figyelmesebbnek kellett volna lennem, amikor először érdeklődött a gép után akkor regisztrált frissen, valószínűleg pontosan ezzel a céllal, hogy palira vegyen.
Sajnos ki kell ábrándítsam, nem fog menni.

Mindenkinek szép napot kívánok! :R

[ Szerkesztve ]

(#20169) seniman


seniman
(PH! addikt)

Mivel a régi topik megszűnt,csak ide tudom írni,ami velem történt.Egyeztettem OrangeMeal hirdetővel,erre a termékretegnapelőtt,azt mondta,hogy épp jönne valaki érte,aznap estére tud infót adni,hogy elvitték e vagy sem.Természetesen válaszolni csak további nyaggatásra volt hajlandó másnap,akkor mondta,hogy nem jöttek érte,tehát vihetem.Leegyeztettük a szállítás módját,majd kértem tőle nevet,számlaszámot,mire sem ezeket,sem további reakciót nem kaptam.A hirdetés mai állapotára nézve látható,amit nekem beígért,egy szó nélkül eladta másnak.

Anyagi kár nem ért,leszámítva az egész napos idegeskedést,de véleményem szerint az eladó egy jellemtelen,etikátlan tróger,akit mindenkinek ajánlatos elkerülni.Vásárolni tőle csak személyesen,mert postán kétséges,hogy bármit is elküld.

[ Szerkesztve ]

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#20170) Bruce.lee


Bruce.lee
(lelkes újonc)

üdv!

jelenteném-gbor77 kollégát,megbeszéltük,hogy Budapesten a Baros utcánál átveszem a hírdetett alaplapját,mikor oda értem hívtam vagy 20x,de nem vette fel a telefont kinyomta,megkárosított 6.000-ft-al,ha ezt elutalja akkor vissza vonom a jelentést.

Érdekes módon még mindig hírdeti! :((

Válaszoltam a másik jelentésednél.

[ Módosította: domperke ]

Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Ketten is, de legalább megvan a jogsim!

(#20176) szmolcsi


szmolcsi
(tag)

Hy,moderátori tanácsot vártam nem hsz törlést? :F

Nem itteni ügyről van szó, mégis milyen tanácsot szeretnél? Nem tudunk mit kezdeni a dologgal, amíg itt nem csinál bajt, milyen alapon tehetnénk..?

[ Módosította: Speed(R) ]

Teló számom az adatlapon!!Érthetetlen hogy 2018-ban mikor mindenkinek okostelója van és mindenről kap email-t mi a francért nem tud csak 2-3 nap elteltével egy üzenetre válaszolni az eladó,minek hirdet az ilyen,nem értem!!!!????

(#20177) smith1985 válasza martin.p (#20159) üzenetére


smith1985
(újonc)

Sziasztok!

Én sajnos bedőltem ennek a B. Richard Norman nevet használó feltehetően csalónak. Jófogáson keresztül keresett meg, egy Keresek hirdetésem kapcsán melyben telefont szerettem volna találni. Majdnem ugyanezzel a szöveggel keresett meg, mint akinek a hsz-ra válaszolok épp. Én viszont sajnos utaltam is neki. Ha esetleg van már itt valaki akit megkárosított és tett is már feljelentést, kérem keressen meg. Szeretném hozzácsatolni az én ügyszámomat is a már - feltételezhetően ellene folyó nyomozáshoz. Köszönöm a segítséget!

(#20178) Milka 78


Milka 78
(PH! nagyúr)

Üdv Urak!
Bár nagy mértékű anyagi kár nem ért leszámítva a ráfordított üzemanyag,telefon számla és egy nagy veszekedést a párommal,de szeretném hogy nyoma legyen,hátha más elkerüli Vork1 nevű komát..
A sztori ebből a hirdetésből indult ami akkor még fix áras volt.
Már ott kezdődött,hogy jött egy 45-ős árral ami nem bűn (max csak pofátlan) és próbálkozni ér.
Majd mikor 48-ban megegyeztünk jött a mikor tudod küldeni szöveggel.
Idézek magtól...

"A hirdetésben személyes átvétel van feltüntetve,mert utánvételes postázással többször is megszívtam.Max előreutalva tudom küldeni (amit nem kérek,hisz én sem utalok előre senkinek) és a vevőt terheli az összeg (gls futár)."

Erre jött egy 12 soros esszével,hogy miért nem küldöm úgy...Ezt még kulturáltan hárítottam,mire ő kérdezte,hogy Pesten hol lehet átvenni (ez is benne volt a hirdetésbe :W ).
Megadtam a paramétereket ismét,mire a válasz...

"rendben .akkor így lesz"

Ezek után eltűnt mint szürke szamár a ködben vagy 2 napara.Itt kellett volna kiszállnom,de voltam olyan hülye,hogy becsületesen végig játszom,de itt már két vevőt buktam aki többért elvitte volna.
Majd ráírtam,hogy ez a 2 naponta 1 h.sz nem fog menni,ugyan pörgessük fel az eseményeket és konkretizáljuk az üzletet.Mondtam is a 17.kerületet mint az mindig is meg volt adva,de az neki nem volt jó,mert ő nem ismeri Budapestet (a google maps idejében :U )Meg is egyeztünk Vasárnap 11 órában az Örs Vezér Terén,mint utolsó lehetőségként.
Persze nem jött el,mire felhívtam.Persze még Pécsen volt,meg majd küldi a húgát (akinek nincs meg az én számom és nekem sincs meg az övé és lövése sincs semmiről).
Sebaj,van pénzem benzinre és időm ilyen féleszűekre.Majd telón elértem és jött az egyből hogy ő előre utal (amit én nem kértem).
Mondom okés,de a futárt ő állja ami 49500ft (ez is benne volt anno a hirdetésben,de a történtek fényében inkább sehogy sem postázom).

"48500 nem jó?"

Felhívtam és jeleztem a termék nem eladó és megköszöntem neki ezt az 1 hetet.
Az a baj,hogy én próbáltam tisztességesen intézni,betartva a szabályokat,holott el is adhattam volna többször is másnak,erre ezt kapom vissza.
Vork1 egy értelmileg labilis és gerinctelen ember,mindenki vigyázzon vele!

[ Szerkesztve ]

---------Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--------- Technikai okok miatt privát üzikre sajnos nem tudok válaszolni,ha kérdésed van azt a fórumba tedd fel!!!

(#20179) Oposzumtoszó

Sziasztok!

Nem itt történt ugyan, de legyen csak meg az email cím, hátha valamelyik fórumtársat át akarja verni az illető.

Hírdetésemre jelentkezett a jellemtelen és egyből írta, hogy emailben komunikáljunk. Persze a levélben már angolul írt. Amint irtam neki, hogy a szolgáltató levelező rendszerét használjuk köddé vált. :DDD

Email cím: ibadan201981@gmail.com
Állitólagos név: Tamás Csaba

Ő nigériai csaló...

[ Módosította: domperke ]

Akkor vagy befutott szakács, ha a papucsod Birkenstock, a késed Wüsthof, az órád Schaffhausen!

(#20180) boota1277 válasza a.gyula (#20144) üzenetére


boota1277
(újonc)

Sziasztok,

Ugyan ezzel a szöveggel talált meg ugyan ez az úr :) :(

(#20181) AeroDesignhu


AeroDesignhu
(újonc)

Egy csaló próbál kiszedni pénzt a felhasználókból. Kicsit utána jártam, több portálon ténykedik, de valamiért nincs mégsem tiltva oldalakról (pl jófogás, hardverapro)

Javasolnék valamilyen utána járást az ügyben mielőtt nagyobb kárt okoz.
Engem 2 szer próbált az elmúlt héten bepalizni jófogáson:

Az ember:
http://feketemunka.eu/b-norman-egy-regi-es-aktivan-tevekenykedo-csalo/

A levelezések fel ahogy próbál átutalásra buzdítani:
http://kepkuldes.com/images/e749fc55de1011774328bdfa6c8850df.png
http://kepkuldes.com/images/27f8e09338cccf7cb5904f8398707a18.png
http://kepkuldes.com/images/0db0c61ebe06b1ea12b0ad74be0e2b55.png
http://kepkuldes.com/images/5d408b3b7cbe53a9e61590130750688f.jpg

Köszönöm a felhasználók nevében!

Rendszeresen kitiltjuk.

[ Módosította: Kalandor ]

(#20183) wiziloo válasza AeroDesignhu (#20181) üzenetére


wiziloo
(tag)

Ugyanez az ember engem is betalált, pontosan ugyanezzel a szöveggel.
Szerencsére én sem dőltem be neki:
[kép]

[ Szerkesztve ]

(#20184) mandras81


mandras81
(senior tag)

Sicherfrei:
"Helo. Van egy cuccom amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt moattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com"

(#20185) Compaku


Compaku
(kvázi-tag)

Szerintem a szokásos csaló:

[link]

banatirich@gmail.com-os emailcim.
A szokásos dumával .

PÜ-re illik válaszolni!

(#20186) kerxy válasza Compaku (#20185) üzenetére


kerxy
(senior tag)

Valóban ő az, nekem délután óta írogat, eddig is gyanús volt, de most volt időm rákeresni az email címére, így eljutottam ide! De látom már kitiltották. banatirich@gmail.com az email cím és egy logitech kormányt próbált rámsózni a szokásos dumával.

"Posta játszik? Van bejáratott módszerem, sokat postázok nagy értékű dolgokat. Biztosítékokkal / visszavásárlási garanciával stb. számodra. Én nem tudok utazni rengeteg a melóm, de ha gondolod leírom a folyamatot, hoyg szoktam. Aztán kitalálod, hogy élsz-e a lehetőséggel vagy sem." blabla

(#20188) waithEard


waithEard
(őstag)

Sziasztok.

Minimális anyagi kár ért, de lehetett volna nagyobb is. Csak álljon itt a neve, mint piti, rugalmatlan, megbízhatatlan eladó.
Feladtam egy egy aprót, amiben AMD gyári hűtőt kerestem, erre jelentkezett pcdoktor.
Szó szót követett, és a hűtőn kívül bekerült a csomagba 3 db athlon xp és egy p3 hűtő is. A procikra kipróbálási és pénz visszafizetési garit vállalt.
Előre utalással kifizettem. Aztán eltelt 2 hét, de a csomag nem jött meg. Rákérdeztem, merre jár. Kiderült, hogy nem adta fel, mert nem jól adtam meg a postaautomata címét. Rákérdeztem, hogy miért nem keresett meg eddig?
Ismeri a telefonszámom, emil címem, és privátban is írhatott volna. De nem, ő inkább szépen kussolt, hátha végleg kimegy a fejembő?
Írtam neki, hogy ha már így alakult vegye ki az AMD gyári hűtőt (1000 Ft) mivel közben találtam jobbat.
Erre nem volt hajlandó, mert őt akkor "anyagi kár" éri. :N Jelzem, hogy nem hirdette a hűtőt, tehát nem hiszem hogy közben hatan jelentkeztek volna rá. Mindegy -gondoltam- nyasgem, és írtam hogy akkor küldd a csomagot.
Megjött, átvettem. Az egyik proci hibás, de természetesen erre már nem reagált, a pénzt nem fizeti vissza. Gondolom mert akkor anyagi kár érte volna.
Fekete pontot mindenképp érdemel, és szerintem kerüljétek el a muksót.

Egy hete van rendezni a hibás terméket.

[ Módosította: Kalandor ]

"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)

(#20190) zolnagy válasza martin.p (#20159) üzenetére


zolnagy
(senior tag)

Sajnos én is majdnem áldozat lettem, de szerencsére volt bennem annyi, hogy rákeresek, ha már így előre kellett volna utalnom...

Nálam is a szokásos szöveg:
"Helo. Van egy gépem amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt moattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com"

Nagyon jó, hogy van ilyen topik is, így ez most engem is megmentett.

Amúgy most Zsoxtroll nickel regelt, de úgy látom, már ki is van tiltva.

[ Szerkesztve ]

(#20191) zolnagy válasza zolnagy (#20190) üzenetére


zolnagy
(senior tag)

Most megtaláltam ugyanazokat a fotókat az ebayen, amit küldött...pff Én meg majdnem beleugrottam...

(#20192) selmeczizsol


selmeczizsol
(újonc)

Sziasztok,

újoncként máris sikerült belefutnom: Korhejjex

A szokásos szöveg.

(#20193) KEndre válasza selmeczizsol (#20192) üzenetére


KEndre
(HÁZIGAZDA)

Feltétlen jelentsd fel! Csatlakozz a többiekhez, van egy facebook-csoport a károsultaknak, keresd meg itt a topikban...

Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre!

(#20194) bednarik


bednarik
(fanatikus tag)

Kinél kell bejelenteni ha valaki zaklat itt a hardverapron?

A privát üzenetek:
1. az Adminisztrátorok számára nem láthatóak (azonban hatósági kérésre az Üzemeltető köteles kiadni)
2. megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül jogszabályellenes
3. magánlevelezés, nem moderált, így ha valaki zaklat, tiltsd le és/vagy jelentsd fel a rendőrségen

[ Módosította: Kalandor ]

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.___ ingatlanturista.blog.hu vicces és kevésbbé szánalmas történetek egy családi ház eladásakor. Lassan jön a következő! :)

(#20195) petyametyo


petyametyo
(fanatikus tag)

banatirich@gmail.com le lett cserélve erre trpn90@freemail.hu egy hirdetésemre irt rám a jófogáson ,a szöveg ugyan az mint itt a PH-n

" helo. van egy telom amit keresel csak emailen beszeljuk meg, mert azt sokat nezem a munkam miatt, es sokkal attekinthetobb. irj ha erdekel, valaszolok gyorsan viszonylag: trpn90@freemail.hu

Itt már lassan több a link ember mint jofogáson !!!!!!!!! petyametyo felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#20196) mandras81


mandras81
(senior tag)

Istatter:
"Helo. Van egy cuccom amit keresel és a csere is ok, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt moattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com"

(#20197) bednarik válasza bednarik (#20194) üzenetére


bednarik
(fanatikus tag)

szia!

köszönöm a választ, a gondot az okozza hiába tiltom mindig uj felhasználót csinál, kb 5-6 már.
tehát van egy eredeti aminek orrára tudtok koppintani akár... mivel a többes reg tiltott.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.___ ingatlanturista.blog.hu vicces és kevésbbé szánalmas történetek egy családi ház eladásakor. Lassan jön a következő! :)

(#20198) hintawr válasza mandras81 (#20196) üzenetére


hintawr
(újonc)

Onteller ugyanezen szöveggel keresett meg imént.

(#20200) hatter válasza hintawr (#20198) üzenetére


hatter
(fanatikus tag)

Hirdetés: Konfigurációt egy az egybe megvásárolok, utalással vagy kp

Helo. Van egy gépem ami érdekelhet, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt moattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: banatirich@gmail.com

Onteller szintén zenész nálam is!

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.