Hirdetés

2018. június 22., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 17:31:24

PROHARDVER!

- CSAK az írjon, akit anyagi kár ért és CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
- CSAK HARDVERAPRÓS ÜGYEKBEN! (egyebeket értesítés nélkül törlünk)
- amit írj le üzletfeledről: nicknév, linkeld adatlapját + az apróhirdetést, az okot max. 10 sorban, de személyes adatát ne!
- ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor sem itt sem máshol már nem kell!
- ne írj indulattal, fenyegetőzve, vagy ha még egyeztettek,
- a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
- ha a problémád megoldódott, írd meg a topicban is az eredeti hsz-re válaszolva
- a rendőrségi feljelentés menete 👮
- partnered adatait csak a rendőrség kérheti ki, ha feljelentetted (mi nem fogjuk)
- ha egy üzlet jól zárult, a hardverapró értékelési rendszerét használd!
- üzletrontókat a Jelentem gombbal jelezheted

más felhasználó kitiltásáról, felfüggesztéséről adatvédelmi okokból nem nyújtunk felvilágosítást sem itt, sem privát üzenetben, sem jelentésben

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19351) Yondaime 四代目 válasza RZozo (#19350) üzenetére


Yondaime 四代目
(tag)

Úgy néz ki a kollégával lesz közös nevező,de a névváltásra reagálnék így 1éves regisztrációval és több mint 100 pozitív üzlettel(500+)(mert fontos a 10év is)magam mögött, hogy nem almáról körtére, hanem almáról idaredre változtattam,hisz a 2 nicknév egy és ugyan azt az anime szereplőt jelenti.4th hokage Yondaime si da muie :)

Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.

(#19352) Lumiafak válasza TnR OFFICIAL (#19321) üzenetére


Lumiafak
(újonc)

Szia!
Ha nem találtál semmi hibát, abból a sok jelentős, a készülék használatát alapjában megzavaró dologból, ami nálam 10 perc után jelentkezett, akkor miért vetted le a hirdetést, még aznap, mikor visszakaptad?
Ne menjünk bele ebbe szerintem. Lezárult, de az, hogy a nevemet belekevered egy ilyen dologba, az nem fair!

(#19353) Lumiafak


Lumiafak
(újonc)

Most nézem, hogy árulod az akksit, amire akkor gyanakodtam és mondtam is neked, hogy azzal lehet a baj. Melegedés, fagyás, kikapcsolás... Legalább elismerted volna, hogy nem jó akksit raktak bele. Biztos, te sem tudtad, míg vissza nem küldtem, de utána, azért járt volna egy üzenet, hogy igazam volt.

(#19354) TnR OFFICIAL válasza Lumiafak (#19353) üzenetére


TnR OFFICIAL
(újonc)

ne ugrabugrálj .. levettem mert, inkább elajándékoztam, családtagnak,olyannak aki hasznát veszi illetve értékeli, hogy van , kettő a hirdetésben amit látsz ,az aksi egy 1013 mas tipus, ha olyan nagy gsm guru vagy tudhatod hogy nem mindegy milyen aksit veszel, egy iphoneba, és vettem egy 1013 mast, majd kiderült hogy hogy 1011 es való bele, igy eladom azt aminek nem veszem hasznát, már, és igen megjelölöm a neved mert, a telefon még mindig napi rendszerességgel használatban van, semmi hibát nem generál, irtam is videóm van róla de ha kell levideózom még 10x is,
tehát te megvetted, elküldtem, egyszer azt mondtad, ajándék lesz és mi lenne ha nem lenne postaköltség, mire mondtam oké, de nem lesz elsőbbség meg ajánlottként feladva, mire te oké akkor legyen mégis pk, majd mikor feladtam mondtad az aksiról a számlát is küldjem mert másodlagos telefon lesz és ha elkell adni legyen. tehát itt fura volt, illetve látni az adatlapodon veszel és eladsz gondolom haszonnal,
megkaptad, megnézted, nem új telefont árultam, tehát esztétikailag volt rajta hiba, olyan hiba ami a működését nem befolyásolja, neked ez nem tetszett, bár a szilikon tok ezen is segített ,nem tudom miért, ráfogtad hogy nem működik, kikapcsol melegszik, vibrál a kijelző, mivel olyan embernek adtam akivel napi szinten találkozok, látom és tudom, a telefon nem kapcsolt ki, nem indult újra, és nem vibrál sehol,

nem ért engem kár, de lehettél volna őszintébb is. hidd el azt jobban beveszem.

én lezártam, a dolgot mert tudom hogy a készülék működésileg hibátlan, és van aki értékeli, hogy van neki hidd el jobb is hogy visszaküldted ! ! :R

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy az oldalon közölt adatok a valóságnak megfelelnek. ! Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el "

(#19355) Lumiafak válasza TnR OFFICIAL (#19354) üzenetére


Lumiafak
(újonc)

Pont ilyen válaszra számítottam

(#19356) TnR OFFICIAL válasza Lumiafak (#19355) üzenetére


TnR OFFICIAL
(újonc)

rendben tehát hazudok, én meg azt vártam volna el ennyi + értékeléssel kicsit komolyabban állsz az üzletekhez, ha nem tetszik nem másra fogod, hogy mert nem működik, hanem elmondod őszintén mi bánt, (elvek) azért dühít , levan zárva ,a pénzed megvan vegyél helyette szebbet a telefon pedig nem is tudom lassan 2 hete még mindig működik ! video

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy az oldalon közölt adatok a valóságnak megfelelnek. ! Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el "

(#19357) domperke


domperke
(HARDVERAPRÓD)

Nos elég az offolásból. Oda vissza leirtátok a dolgot nem kell tovább fokozni.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#19358) E.Kaufmann válasza E.Kaufmann (#19337) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Tudom, egy hét, de egyezkedni se nagyon lehet vele. Pénteken sikerült elérni, azt mondta, még nem tesztelte. Próbáltam felajánlani továbbra is, ha technikai gond van a tesztelésnél, kekeresek neki programokat, valamint, hogy itt a hétvége, nem zargatom, csak adjon már választ hétfőre (mára). Nem nagyon igyekszik, próbálom hívni, de semmi. Szerintem, felesleges kivárni a hetet, pláne, hogy eddig több mint egy hete van nála a TV-tuner. Gondolom, a moderátorok is ráüzentek, de én is belinkeltem a múlt héten neki ezt az oldalt, de nem nagyon reagál erre se.

[ Szerkesztve ]

(#19359) E.Kaufmann válasza E.Kaufmann (#19358) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Nagy nehezen megint sikerült elérni, azt mondta, sok dolga van, jön a karácsony is, meg nincs PCI-Express 1X-es portja a gépén, csak két 16X-es (hosszú), és keresnie kell alaplapot. Mondtam neki, elvben azon is működnie kellene. Valamint, hogy karácsony utánnra már tesztelje le végre. Azt sajnos nem közölte, mi az ami fontosabb volt eddig neki, mint hogy tesztelje az eszközt, pedig, ha valami jó oka lett volna, biztos türelmesebb vagyok.

(#19360) dandi78 válasza Gerzsoniális (#19242) üzenetére


dandi78
(újonc)

Engem is atvert..
Egy iconx arat utaltam
Prohardveren jelenleg samcy neven van

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: essexboy ]

(#19361) kjani18


kjani18
(őstag)

Hali!

Mit tudtok Emike78 miért lett kitiltva?
Engem is átvert, de nem károsított meg. Nem értem az egészet, nem utaltam előre, előre küldte a terméket, ami nem érkezett meg (még). Így nem sok értelme volt a levelezgetésnek... Akár meg is érkezhet, ismerve a postát, (főleg most).

Üdv
Jani

Nem fog megérkezni, ha meg igen, akkor tanácsolom hogy ne vedd át! - essexboy

[ Módosította: essexboy ]

Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html

(#19362) Enzolord válasza kjani18 (#19361) üzenetére


Enzolord
(PH! addikt)

Csak azt be feledd, ha esetleg utánvét, és ne adj Isten, egy féltégla van benne a processzor helyett, akkor az ugy már cink.. az egy dolog, hogy elküldi előre.. :)

"The Evil Enzolord because Arty shot mode used , you should bannolni gecibe.Lécci to help me because I'm 10 years old and I will pit myself to the ground. "

(#19363) Dealer95


Dealer95
(őstag)

Anyagi kár nem ért, de:
vertupo félretetetett velem egy monitort a mai napig, mivel, hogy az este folyamán jött volna érte.
Üzenetben nem reagált, ezért SMS-t irtam neki, hogy mikor jönne pontosan, amiben annyit irt: "nem tudok menni".
Később kiderült: azért, mert nem is akar, mivel egymásik monitort vesz.
Csak ezt nem jelezte.
Inkorrekt és ahogy látom az értékeléséből, nem ez az első inkorrekt lépése...

HARISNYÁZOTT TÁPKÁBEL HOSSZABBÍTÓK KÉSZÍTÉSÉT VÁLLALOM!!! /// új Samsung 850 Pro 512GB SSD eladó /// "Dealer95 felhasználónak 1582 pozitív és 0 negatív értékelése van"

(#19366) Bertók Gábor


Bertók Gábor
(újonc)

Ajjajj!

Samcy nevű hirdető engem is átvert ezekszerint.
A hirdetéseit jofogas.h-n találtam meg,majd email cím keresés alapján jutottam ide az oldalra.
Picit gyanakodni kezdtem ezért ebben a topicban elkezdtem felhasználóra szűrni.
Nekem Kovács Sándorként mutatkozott be.
a számlaszáma megegyezik az egyik áldozatnak László Zsoltként megadott számlaszámmal.

(#19367) luk88


luk88
(kvázi-tag)

Estét.
[Hardver32] nevű illetőre hívnám fel a figyelmet, hogy más ne járjon így. Átvert és megkárosított. [link] ez lenne a hírdetés, privátban felvettem vele a kapcsolatot, megegyeztünk. Ő viszont miután megkapta az általam kínált cserealapot nem reagál, nem ír. A hírdetést azonnal archíválta, szintúgy a többi hírdetését is, az oldalra folyamatosan belép, üzenetekre nem válaszol.
Essexboy felvette vele a kapcsolatot miszerint 1 hete van rendezni a dolgot, de ezek szerint arra sem reagál vagy nem érdekli mert esze ágában sincs magyarázkodni nekem, miért nem kaptam semmit. Az általam adott cd kulcsot természetesen azonnal aktiválta.

[ Szerkesztve ]

(#19368) dandi78 válasza dandi78 (#19360) üzenetére


dandi78
(újonc)

Koszi!
Ha lesz ido bemegyek.. csak evvege van..
Viszont mar folyamatban van h valojaban ki is a szamla tulajdonos...
Nem a penz erdekel.. csak ez egesz gusztustalan hozzaallas..

(#19369) KTomi77


KTomi77
(kvázi-tag)

Sziasztok,
sancikj nevü eladóval van problémám.
Az általa hirdetett xbox one fifa 17 -et akartam megvenni.
Az üzletet privát üzenetekben lebeszéltük. Ha kell, erről tudok képeket csatolni. Azt írta sértetlen a letöltőkód papírja és eltudja nekem küldeni. Átutaltam neki 8600ft-ot, a kódhoz és a szállítási költségre. Tegnap megérkezett a csomag, a kód már felett használva. Küldött hozzá egy xbox accountot is, hogy azon van a játék. Persze nekem ilyen formában nem kelett a játék. Este megegyeztünk, hogy visszautalja a pénzt, de ez nem történt meg. Ezután reggel megint bepróbálkozott, hogy használjam az accountot, de végül abban maradtunk, hogy visszautalja a pénzt, ez eddig nem történt meg.
Kapcsolatot a prohardver-en keresztül tartom vele, de megtaláltam facebook-on is. És megvan a lakcíme, ha nem kamu ahonnan felett adva a csomag.
Köszönöm
Tamás

Egy hete van rendezni az eladónak!

[ Módosította: essexboy ]

(#19370) Donibrasco


Donibrasco
(tag)

Sziasztok!
Tegnap vettem egy iPhone 6s 64gb-os készüléket egy [sperbike]" nick nevű felhasználótól, amit ma már megtudtam róla már volt törölve az oldalról csak ugye újra bereggelt!
A történet a következő:
Telefonon beszéltünk tehát nyoma nincs sajnos,utánvéttel jött a csomag mivel messze lakunk!
Kibontom,ugye semmi hiba nem volt írva róla majd linkelem a hirdetést is!
Az előlapon k.1,5 cm-es repedés,ujlenyomat olvasó aktiválhatatlan mint kiderült alaplap cserés volt a telfon,akku 38%-nál ki kapcsol!
Amikor kibontottam a csomagot a hirdetés már arhiválva lett,pedig megbeszéltük hogy értékelünk majd!
Hívtam,közöltem vele hogy mik vannak stb.erre ő most nem ér rá vissza fog hívni ezt eljátszotta kb.5-ször majd én mondtam neki hogy visszaküldeném ugyan így utánvéttel a telefont, erre ő pénteken utazik el és csak 4.-én jön!
Mondom én nem szeretnék addig várni,felajánlottam neki hogy utaljon el 40ezer ft-ot és elfelejtjük az ügyet erre ő majd kitalálunk valamit ez volt reggel azóta se kép se hang én megígértem neki,hogy feljelentem neve címe megvan szállító levélen rajta minden adat!
Kérem az admint nem tudom ilyenkor mit tud tenni csak ha lehet valami segítséget szeretnék kérni!
Köszönöm!
Link:
http://hardverapro.hu/apro/gyari_fuggetlen_-_iphone_6s_64gb_-_feher_-_cserelheto

Egy hete van rendezni az ügyet, amennyiben nem jelentkezik, kérlek jelentsd megint!

[ Módosította: essexboy ]

(#19371) snake1977


snake1977
(őstag)
LOGOUT blog

Egy észrevételt tennék, Jonny123 árult egy pc házat [link] amit alkudozás nélkül megvettem volna, elkértem a telszámát privátban majd felhivtam, egyeztettem vele hogy nagyjából merre lehetne átvenni a tegnapi nap, mondván hogy megkérdezem öcsémet akinek Bpesten lesz dolga belefér e, belefért a kitérő, visszahivtam, ekkor még felvette a telefont, megbeszéltük hogy 5 óráig lehet érte menni legkésőbb, és hogy majd öcsém visszahívja egy 70-es számról, a pontos cím egyeztetésével kapcsolatban (mert először csak a Hunyadi mozi környékét emlegette), nos az öcsém elindult, negyed négykor hogy még bőven időben odaérjen, mivel nem vette fel a telefont neki, felváltva hívtuk körülbelül bő 45 percen keresztül, én hülye gondoltam esetleg zuhanyzik vagy ilyesmi (mert 6-ra a belvárosba kell mennie ezért a legkésőbb 5 órai átvételi időpont), nem jelzett vissza semmilyen formában, illetve mint látható a hírdetést archiválta. Ha nem gond álljon itt a neve, figyelmeztetésként az anyagi kár szerencsére minimális (némi üzemanyag+telefonálások), úgy vélem ez a hozzá állás kritikán aluli. Nem is írtam volna meg mementóként ha legalább visszajelzett volna bármilyen formában.

Wismec Sinuous P80 eladó, esetleg cserélem is, egy hetes, kifogástalan állapotban.

(#19373) kungzi


kungzi
(PH! kedvence)

Emike78-ra ment egy feljelentés részemről az Ózdi rendőrkapitányságra! Ha egyáltalán ózdi a kis tetű. :W

(#19374) Tothgera30


Tothgera30
(PH! kedvence)

Sziasztok.

December 20.-án sikerült előre utalnom adamkkngs1 fórumtárs részére, egy 1TB 2,5" HDD ügyében, persze azóta nem jelentkezik. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket, és a továbbiakban nem ajánlom a vele való üzletkötést.

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: essexboy ]

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#19375) Donibrasco válasza Donibrasco (#19370) üzenetére


Donibrasco
(tag)

Kedves Adminok!
A sperbike nick nevű felhasználó akit korábban jelentettem,tegnapi nap ismét bereggelt egy új nick-el redlac72!
Hirdetése itt: http://hardverapro.hu/apro/iphone_6s_arany_szep_allapotban_beszamitas_is_lehet
Biztos hogy ő az tuti forrásból tudom!
Üdv,
Doni

(#19379) E.Kaufmann válasza E.Kaufmann (#19337) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Menjen az a fekete, tegnap nekem kellett elcsípnem telón amit nagy kegyesen negyedjére-ötödjére vett fel délelőtt, hogy akkor utalja a pénzt (igaz elsőre azt se tudta, ki vagyok). Azóta se válasz se utalás. Azért mindenképp jár a fekete, hogy ennyire rugalmatlan és megbízhatatlan. Akár megérkezik majd az összeg, akár nem.
Ide is lett volna módja reagálni, de le se ....
Nincs helye a Hardveraprón.

[ Szerkesztve ]

(#19380) Nikkel02 válasza mhif (#19333) üzenetére


Nikkel02
(újonc)

Üdvözlet!

Multhéten csütörtök-péntek magasságában rendezve lett az elmaradás. Ahogy ígértem úgy vissza is küldtem a vételárat. E-mailt is küldtem a vevőnek mivel itt az oldalon keresztül nem voltam elérhető, illetve egyeztetni szerettem volna az alaplapok visszaküldéséről, azóta sem érkezett semmi visszajelzés.

(#19381) pengekcs


pengekcs
(újonc)

torok123 nevu "uriemberrel" leveleztem, egy 500gb-os wd blue winyo ugyeben (hirdetes mar torolve sajnos, a juzer meg kitiltva persze, a kitiltas termeszetesen pont az utan hogy beszoptam vele meg lehet mas is), amirol hd sentinel kepet is postolt, es az volt rajta, amit irt. Sajnos en voltam hulye, mert csak par napja regelt, es semmi visszajelzese nem volt, nem szoktam ilyet tenni, de mivel szemlyes talalkozoban maradtunk, tegnap delutan elmentem a megbeszelt talalkozora. Persze gyanus kellett volna legyen hogy soha nem hivott vissza, mindig csak ramcsorgott, es en hivtam. Egybol egy minusz. A talalkozohelyen nem a ferfihang gazdaja jott oda hozzam, akivel telefonon beszeltem hanem egy ordas roma no, aki bizalomgerjesztoen minden 2. foggal rendelkezett csak, hogy hat ot kuldte ez az ize. Elkertem tole a winyot, a helyett hogy egybol sarkon fordultam volna, mondom OK, adok egy eselyt neki, hatha, megnezegettem. A winyo nem tunt nagyon problemasnak kivulrol, persze nem volt makulatlan, de az volt amit hirdetett, wd 500 blue, 2015-os gyartasi datummal. Volt egy ket gyanus kulso jel, semmi komolynak tuno, es nem csorgott benne semmi, szoval rovid gondolkodas utan (mivel kiprobalni nem tudtam, nem vittem laptopot magammal), odaadtam neki a lovet, meg fogadkozott hogy egy het garit vallal ra (romak, tok mindegy mit mond, ha utana szaladtam volna, azt is letagadta volna hogy latott 1 perccel ezelott), en meg hazaballagtam, mar akkor balsejtelemmel, hogy azert max. 70% eselyt adok ra hogy jo lesz. A gep ugyan felismerte, fel is porgott, baljos hang nem jott ki belole, de 3 reszre volt szetparticionalva, na ebbol egy 70mb-os reszt latott alapbol csak a gep, mikor a masik ket particiot probaltam megnyitni a gep total belefagyott.... Na, HD sentinel benyom, health: 0% :( Hello. 6500 minusz. Tapasztalat sok plusz.

A tapasztalatok, es masnak is javaslom fogadja meg: 1) Aki friss reges, sajnalom lehet hogy megbizhato lenne, de inkabb elkerulendo sajat magad erdekeben. En ezentul csak olyannal foglalkozok, aki minimum 2-3 eve fenn van, es tobb pozitiv elado es vevoi ertekelese is van fenn. 1-2x probaltam kivetelt tenni, fentebb olvashato eredmennyel. 2) Ha az illeto romanak nez ki, sarkon fordulas egybol, tisztelet a kivetelnek, biztosan van, de nekem azok a ritka esetek mikor veluk volt barmi "uzlet" mindig negativ iranyban zarultak. 3) Ha valaki a telefont sem kepes felvenni, csak megcsorget, hogy en hivogassam mindig vissza, az is felejtos egybol. A 2. pont eseten tisztelet a kivetelnek lehet van 1000-bol 1, de ez most megint nem a nagy tarsadalmi elfogadas iranyaba terelte a doglokat sajnos.

Már kitiltottuk őt.

[ Módosította: domperke ]

N/A

(#19382) .:Vision:. válasza .:Vision:. (#19344) üzenetére


.:Vision:.
(fanatikus tag)

Sajnos az én ügyemben sincs előrelépés, kérlek tiltsátok ki, én feljelentést teszek ellene...

(#19383) amnezia4900


amnezia4900
(lelkes újonc)

Sziasztok! bravedwarf nem ajánlott!
Erre az Athlon II P340 re utaltam neki előre!
Alkudtam az árból! Rá bólintott! A tudomásomra hozás nélkül NEM csomagként adta fel mint az a hirdetésben fel volt tüntetve hanem ajánlott levélként! Átvételnél már igen leharcoltnak tűnt a csomagolás! Kibontás után látszott hogy az egyik tüske a processzoron meg van hajolva kicsit(Nem volt vészes láttam rosszabbat is ami még ment)! Csipesszel sikerült a megfelelő szögbe vissza állítani! A gépbe helyezés után a gép nem indult.
Bele tettem egy olyan gépbe amiben egy pontosan ugyan ilyen processzor van. Az sem indult vele! Jeleztem az eladónak! Aki azt mondta hogy biztos a posta hibája mert ő sértetlenül adta fel! Postán azt mondták 99% hogy náluk nem sérült! Mivel levélként adta fel így sem értékbiztosítás sem hasonló nincs! A posta nem tud felelősséget vállalni hogy egy érzékeny,sérülékeny tárgyat levélként adtak fel! Jeleztem az eladónak aki a vissza vásárlástól és a pénz vissza juttatásától is el zárkózott! Ráadásul a megbeszélt 2 napos szállítási határidő helyett majdnem 1 hét volt! Pedig kértem hogy időben legyen itt mert Karácsonyi ajándék laptopba lenne a gyereknek!
Ez így teljesen inkorrekt!

Ertekeles megtortent a reszedrol.

[ Módosította: domperke ]

(#19384) amnezia4900 válasza amnezia4900 (#19383) üzenetére


amnezia4900
(lelkes újonc)

Értem. Levett 4 ezerrel és ennyivel el van rendezve hogy az értékelés megtörtént??? :U

Nem kellene fel szólítani hogy rendezze a dolgot? :Y

Miután megkaptad és sérült volt még hajlítgatni kezded..Hozzá sem kellett volna nyúlni+ha nem csomagként jön simán visszaküldeni hogy nem ebben egyeztetek meg.Sajnálom de ezzel többet nem tehetünk.

[ Módosította: domperke ]

(#19386) amnezia4900


amnezia4900
(lelkes újonc)

Amúgy meg nézte egy szervizes haver! Nem a tüskével van gond ami picit meg volt hajolva( ha annak lenne baja meg tudná csinálni)!
Szimplán rossz. Halott a proci! :R

(#19388) KTomi77 válasza KTomi77 (#19369) üzenetére


KTomi77
(kvázi-tag)

Nem történt semmi előrelépés az ügyben.

(#19389) E.Kaufmann válasza E.Kaufmann (#19379) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Kifizette. Hogy kerek legyen a történet.

(#19390) Donibrasco válasza Donibrasco (#19370) üzenetére


Donibrasco
(tag)

Szia!
Vártam 1hetet semmi változás nem történt,ő az adminnak ígérte hogy 4.én (mai nap) rendezi a dolgot,ebből sem lesz már semmi még a telefont sem hajlandó felvenni!
Majd a rendőrség intézi a többit,köszönöm az eddigieket :R
Üdv,
Doni

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

(#19391) Kalos7


Kalos7
(fanatikus tag)

Csáó!

Az egyik fórumtárssal lenne gondom.
Előre utaltam fekete_r mert egy videokártyát szerettem volna megvenni.
2016.12.29.-én utaltam el a pénzt.
Azt írta, hogy holnap fel adja.

Nos azóta se jelentkezett és a kártya se jött meg valamint a hirdetés ideiglenesen felfüggesztve van. :((

Mit lehet ilyenkore csinálni?

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: essexboy ]

(#19392) --Ham--


--Ham--
(újonc)

nappa 2012 szeptember elsején vettem tőle egy gépet. Gyengébb videokártya került bele, 3000 Ft-tal adós maradt. Ekkor jött a bonyodalom ( igen 3000 Ft)
ezt írta nekem privátba 2012.09.13 án:

[moderálva]

Elküldtem neki a számlaszámot, aztán elküldtem újra semmi reakció.
2015- ben is még írtam neki, semmi válasz.

Sajnos a konkrét gépről nincsen linkem, csak privát üzenetben beszéltük meg hogy mi is lesz benne és mennyiért.

Ja amiért leírtam, mert jelenleg is aktív, azt gondolom moderátor közbenjárásra megadná a tartozását, esetleg ha nem adja meg, szeretném ha tag titulussal meg 35 pirosponttal nem verhetne át másokat.

Nekem megvan a teljes levelezés, amennyiben szükséges elérhető pontosan minden.

Bocs, de ez 5 éve volt...

[ Módosította: essexboy ]

"Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb! "

(#19393) NandorHUN


NandorHUN
(PH! addikt)

Észrevételt tennék tmskvcs felhasználóval kapcsolatban, mivel rendkívül inkorrekt és megbízhatatlan eladó.

Egy telefont vettem volna tőle, napokig húzta halasztotta a megbeszélt találkozókat, utolsó percben szólt, hogy éppen nem tud ott lenni. Végül mikor sokadik nekifutásra találkoztam volna vele, de másfél órával a találkozó előtt írt PH-n egy üzenetet - ha nem csekkolom le az emailjeimet elindulás előtt akkor se szó se beszéd hagyta volna, hogy megbeszélt helyen várjak rá (pedig addigra már rég tudta a telefonom) - , majd közölte, hogy most adta el a telefont másnak.

Összességében engem nem vert át pénzzel, de ha tőle vásárolsz, azzal kalkulálj, hogy inkorrekt és hiába beszélsz meg vele valamit, mert sz_rik rá és átver.

[ Szerkesztve ]

(#19394) --Ham-- válasza --Ham-- (#19392) üzenetére


--Ham--
(újonc)

Még most is aktív, mit változtat a tényen? Miért nem keresünk megoldást? Az fárasztó?!

"Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb! "

(#19395) Kbhont válasza --Ham-- (#19394) üzenetére


Kbhont
(senior tag)

Az öt évvel ez előtti 3kFt-re? Ne viccelj már... :Y :Y

(#19396) koxx válasza --Ham-- (#19394) üzenetére


koxx
(MODERÁTOR)

Nem tudom neztel-e naptarat, de 2017 van. Ezt idoben kellett volna jelezned.

ELADÓ EVGA SuperNOVA 1000 P2 1000W Platinum 10év gari >>>> bit.ly/2JlXeB9

(#19397) Ateszpapa válasza --Ham-- (#19394) üzenetére


Ateszpapa
(őstag)

Elévült.

,,I,,

(#19398) kubin


kubin
(újonc)

Sziasztok!

Január 6-án, pénteken crytau2222 (0 értékelés) felhasználó meghirdetett egy i5 4690k processzort 20 ezer forintért. Kíváncsiságból írtam neki, mire készségesen felajánlott egy vasárnapi, Budapesti átvételt. Később azonban, mikor megkérdeztem, utalhatok-e kipróbálás után, nem írt vissza semmit, és azóta sem válaszolt. Hirdetését archiválta.

Lehet, hogy véletlen, de attól még gyanús :)

(#19399) ZooLLeR válasza kubin (#19398) üzenetére


ZooLLeR
(tag)

Arra a bizonyos procira én is jelentkeztem.
Én is megbeszéltem vele hogy kell.Szintén vasárnap.
Mondtam neki hogy budapesti számtech boltba való kipróbálás után megvenném ha tényleg működik.(Mivel nem Pesti vagyok,neki pedig elvileg már nincs hozzá alaplapja amivel ki tudnám próbálni)
Ez után közölte hogy levesz mindent és inkább beviszi boltba eladni.
Egyébként 25 volt az ár egész pontosan.:)

Az élet rövid, de ha elcseszed mégrövidebb. Privátra illik válaszolni.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.