Hirdetés

2018. június 20., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 17:31:24

PROHARDVER!

- CSAK az írjon, akit anyagi kár ért és CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
- CSAK HARDVERAPRÓS ÜGYEKBEN! (egyebeket értesítés nélkül törlünk)
- amit írj le üzletfeledről: nicknév, linkeld adatlapját + az apróhirdetést, az okot max. 10 sorban, de személyes adatát ne!
- ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor sem itt sem máshol már nem kell!
- ne írj indulattal, fenyegetőzve, vagy ha még egyeztettek,
- a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
- ha a problémád megoldódott, írd meg a topicban is az eredeti hsz-re válaszolva
- a rendőrségi feljelentés menete 👮
- partnered adatait csak a rendőrség kérheti ki, ha feljelentetted (mi nem fogjuk)
- ha egy üzlet jól zárult, a hardverapró értékelési rendszerét használd!
- üzletrontókat a Jelentem gombbal jelezheted

más felhasználó kitiltásáról, felfüggesztéséről adatvédelmi okokból nem nyújtunk felvilágosítást sem itt, sem privát üzenetben, sem jelentésben

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18205) domperke


domperke
(HARDVERAPRÓD)

Mivel kezd megint chat beütése lenni a topikban leírom:

Ide csak az írjon akit megkárosítottak és az válaszoljon akit megszólítottak. Mindenki más aki tanácsot akar adni használja a privát üzenet lehetőségét.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#18207) schawo válasza Jhonny06 (#18176) üzenetére


schawo
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szia!

Két hete külföldön balesetem volt. Internetem sem volt, és nem tudtam semmit csinálni. Se banki hozzáférés, se semmi. Tegnap jutottam haza. Intézem az elmaradásokat azonnal. Amint beérek az irodába kiküldöm legalább a szkennelt kópiákat, aztán rögtön szervezem a futárt. Most reggel sikerült összeszednem a listát, akik felé hátralékban vagyok. Aki felé elmaradásom volt, az kap egy plusz ajándék darabot a kellemetlenségek enyhítése céljából. Remélem nem marad senkiben tüske.

Bejelentkezni nem én jelentkeztem be PH-ra, gondolom öcsém ránézett a Prohardver hírekre időnként, és nála is be vagyok jelentkezve állandóra, mert tőle is szoktam válaszolni az üzenetekre.

Üdv,
Kornél

[ Szerkesztve ]

Win7 Pro (6,5k) Win10 Pro (16,5k) Office365 Vállalati Prem (16,5k) Office 2013 Business (22k) Office 2016 Business (30k) Server2012R2 SBS2008/11 Bitcoin elfogadás http://goo.gl/LRwqgW

(#18209) cut válasza cut (#18197) üzenetére


cut
(senior tag)

Eltelt az egy hét. Most mi fog történni??? :R

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

197 piros pötty :)

(#18211) Kecsua


Kecsua
(lelkes újonc)

[csoki1.9 hirdető] Mivel csak 1db képet mellékelt a termékről, érdeklődtem tőle, hogy 100/100-as illetve hány nap üzemidő van benne. A válasz 100/100 és kb. fél év használat. Nyélbeütöttük az üzletet, egy bevásárlóközpontban, mert ezt adta meg a találka helyszíneként. Otthon kipróbáltam, nekem már csak 100/98 volt az érték és kb. dupla annyi nap használat. Irtam neki, hogy nem hibátlan a termék erre archiválta a hirdetést, válaszra se méltatott. Jelentettem az adminoknak, erre még ő volt megsértődve. Felajánlottam, hogy elviszem a vinyót a lakására, ha megkapom a címét, persze erre se reagált. Telefonszámomat letiltotta, egyszer felvette hívásazonosító nélkül. Ekkor megbeszéltük, hogy visszaveszi a merevlemezt egy meghatározott napon. Aznap többször hívtam (természetesen hívószámkijelzés nélkül, mert még mindig tiltólistán van a számom nála) mindíg kinyomta a telefont. Írtam neki sms-t, arra se reagált. Mivel csak pozitív visszajelzése volt nem gondoltam arra, hogy átver.

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

(#18212) snk34oo


snk34oo
(újonc)

Üdv!

Szeretném jelenteni Vitocska nevű felhasználót, a következő hirdetése miatt.: Videokártya.

Az illetőtől vásároltam egy videokártyát, amit hibátlanként kínált, nálam ennek ellenkezője derült ki, hibás, majd írtam is neki efelől, csak a kedves eladó ezzel nem tud mit kezdeni, mert hogy nála még jó volt (...hát persze, bárki mondhatja...) visszavásárolni márpedig nem hajlandó. Úgy hiszem próba garanciát azért illő lett volna adnia, vagy ha hibás is a termék, akkor azt feltüntetni róla és nem eladni hibátlanként. Továbbá a kártyát elküldtem szerelőhöz javításra, kb 3 hét alatt elkészült, kiderült a kártyáról, hogy GPU mag hibás volt, GPU mag forrasztással lett javítva, kb. 10.000,- Forintomba került ennek javítása, postai költségekkel együtt. A kedves eladót közös megállapodásra szerettem volna felkérni, hogy legalább a javítási költségnek a felét legyen szíves vissza utalni, 3.000-et, mivel annyira készséges voltam efelől, hogy a postai költséget nem számoltam bele, csak a tényleges 6.000,- Ft javítási összegnek a felét. Persze a kedves eladó még fel volt háborodva, neki állt feljebb, hogy képzelem ezt, hogy neki ezért fizetnie kéne. Majd még kijelentette, semmilyen költséget nem fog utalni, ezért meg is kapta tőlem a kiérdemelt negatív értékelést, mivel nem volt hajlandó együtt működni.

A Továbbiakban, mint említettem is, 3 hét alatt elkészült a kártya, sikerült megjavítani, ki is érkezett a kártya, de továbbra se volt 100%-os, ugyanis a kártya pillanatok alatt túlhevült benchmarkok alatt, majd újra indult a rendszer. Hűtőre gyanakodtam, hogy azzal lesz még valami, ezt jeleztem is a szerelő felé, majd kijelentette, hogy nála tökéletesen működött, ezt tudomásul vettem, lényegében a kártya másnapra újra meghibásodott. A szerelő felkínálta, hogy ránéz mégegyszer felárban. Elküldtem ismét a kártyát hozzá, és kiderült, hogy a kártya annyira hibás, hogy sajnos már nem javítható. Viszont ez most egy újabb 5.000,- kiadás lesz.

Röviden, s tömören ennyi a történet.

A kártyával és annak javításával összesen 35.000,- Forintot buktam, ez már egy jó 660GTX ára lett volna.

Egy hete van rendezni.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18213) snk34oo


snk34oo
(újonc)

Jelentenék egy másik eladót is.: Bomberman55, ezért a hirdetéséért.: Alaplap.

Az illetőtől szerettem volna vásárolni egy alaplapot, 10.000 Ft értékben, meg is beszéltem vele mindent a vásárlás lebonyolításáról, utaltam is előre a számlaszámára, mivel megbízhatónak tűnt a pozitív értékelései mellett, csak aztán az eladó felszívódott kb. 2 hónapra, azelőtt kérdezgettem, mi a helyzet az alaplappal, valamint, ha nem aktuális a hirdetése akkor utalja szépen vissza a pénzemet, csak az eladó nem méltatott válaszolni egyik üzenetemre se, bejelentkezve sem volt azóta. Aztán egyszer csak felbukkant 2 hónap után,
írt egy elnézés levelet, hogy nem volt aktív, meg hogy visszautalja a pénzemet természetesen. Vártam ismét 3 hetet, de semmi sem történt, egyszóval egy szélhámos csaló.

Ezt persze jeleztem is az Adminok felé, tették is a dolgukat, de viszont manapság ez így önmagában nem elég, mert bármikor csinálhat egy új felhasználó nevet (az sem kizárt, hogy azóta már van is), és újra elkezdheti másokkal szemben a szemétkedését, a lehúzásokat.

Ezért az adatait megosztanám, bárki aki találkozna az alábbi adatokkal, semmiféleképp se utaljon!

Több mint 1 hónapja kitiltottam az oldalról már.

A személyes adatokat töröltem ezek itt nem lehetnek.

[ Módosította: domperke ]

(#18214) Proxymus


Proxymus
(újonc)

Helló!

Vettem egy processort már lassan 2 hete.
Az összeget átutaltam, de a semmit nem küldött. Írtam neki de nincs válasz.
(tudom ne utalj előre, de eddig nem volt gondom)
Segítségeteket kérem az illetővel kapcsolatben hátha itt is megoldható a probléma.
Jó lenne némi adat róla, amit az adatlapja elárul, mert ha nem oldódik meg megyek feljelenteni és csak egy név, város meg számlaszám van.

Az eladó adatlapja:
[link]
A hirdetés linkje:
[link]

Köszönöm a segítségeteket előre is.

Egy hete van rendezni.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18216) lafaty80


lafaty80
(őstag)

Sziasztok!

A történetem nem éppen mai, de még lezáratlan. A termék amit vettem tőle: Cui. Megérkezés és beszerelés után tapasztaltam hogy a bekapcsoló gomb nem megy. Sajnos ennél a háznál a kapcsolók egy külön nyákon vannak az oldallemezen felszerelve. Természetesen nem akartam hozzányúlni.
A hibát jeleztem az eladónak. A kommunikációnk elég lassúnak nevezhető(5-7 nap), a válaszok csak sokadik rákérdezésre jöttek. Ha már elsőre azt mondta volna hogy ennyi, nem ad, akkor nem írnék ide, de így hogy kaptam egy ígéretet hogy küld, és elvileg már fel is adta azt (persze nem jött meg), így ezt most megteszem.

A hirdetés tárgyát ugyan megkaptam, és őt csalónak semmiképpen szeretném nevezni. Ha csak a neve itt marad talán már az is elég lesz a jövőbe másoknak.
Nem tudom hogy csak én érdemeltem-e ki ezt a fajta törődést, vagy esetleg más is aki hibát jelzett felé...

Mindenesetre egy választ várnék tőle, mert pü-re nekem mostanában nem válaszol. Értékelném is az üzletet ez alapján, de gondoltam megvárom (így 2 hónap után) hogy mi lesz a vége.

Üdv

Egy hete van rendezni.

[ Módosította: Kalandor ]

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18217) Pherry


Pherry
(újonc)

Sziasztok!
Megvettem (volna) ezt a laptopot a tisztelt Egeresi1111 eladótól. Miután átutaltam a pénzt, MÁSNAP megírta, hogy ne utaljak, mert eladta helyben a gépet. Megadtam neki az adatokat a visszautaláshoz, ami sajnos még nem történt meg. Elmondása szerint nincs netbankja, és majd a szabadnapján a bankban személyesen intézi. Többször megsürgettem, az utolsó levelemre már szemtelenül, flegmáskodva válaszolt. Sajnos nem vagyok meggyőződve, hogy vissza fogom kapni a pénzem. Alighanem feljelentés lesz a dologból...

A hirdetési joga megvonásra került 1 hete van rendezni az esetet.

[ Módosította: domperke ]

(#18218) havast


havast
(senior tag)

Üdv!

Meg nem történt csalást jelentenék :) Az egyik hirdetésemre egy tag tipikus módszerekkel próbálkozott. Mivel nem történt meg az eset, (szabolcsi vagyok, átlátok a szitán, meg ismerem a módszereiket :D ) igy ide nem is írnám a tag nickjet. Ha jár erre modi, priviben elküldöm neki. Mindenesetre nagyban próbál játszani a figura..

Konkrétumok nélkül ennek a bejegyzésnek semmi értelme nincs.

[ Módosította: domperke ]

(#18219) tagagaba53


tagagaba53
(tag)

Sziasztok !

Ebben a tedd félre pár napra dologban, én is ráfáztam.
Az illető / Kigyó1983 / tutira mondta, hogy elviszi.
Egy videó kártya lett volna pontosan.
10 azaz tíz napig kellett őriznem . :)
Azóta sem keresett meg, hiába írtam neki privátot.

Máskor ne jegeld ennyi ideig azt tudom javasolni.Ez a topik ráadásul nem erről szól.

[ Módosította: domperke ]

- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -

(#18220) Vitocska válasza snk34oo (#18212) üzenetére


Vitocska
(tag)

persze hogy felháborodott vagyok amikor megmondtam hogy én 100% hibátlan kártyát küldtem a szerelő azt is mondta hogy a postai úton hibásodhatott meg a kártya ezért én felelősséget nem vállalhatok ezt elmondtam neked 100x és biztosan jó szerelő aki előszór megjavítja 10 ezerért aztán 1 nap mulva meg azt mondja olyan hibás hogy nem lehet javítani na mindegy elég rég óta tag vagyok sose volt semmi problémám nem kenyerem másokat behúzni.

D3 BattleTag: ScArFaCee#2684

(#18221) Vitocska válasza snk34oo (#18212) üzenetére


Vitocska
(tag)

még valami az én lelkiismeretem teljesen tiszta és még mindig azt mondom hogy nem fizetek egy olyan miatt amiben nem érzem magam hibásnak ha ezért zárolnak vagy bármi vállalom de nem fogom saját magam szembe köpni hogy egy hibátlan termék után ami elég nyomot áron kelt el még én fizessek én le is zárnám köszönöm

D3 BattleTag: ScArFaCee#2684

(#18222) Millerchris


Millerchris
(tag)

2015. Október 27-én vásároltam egy iphone 5s készüléketitt az oldalon Pizzamester nevezetű felhasználótól. A készüléket azóta eladtam, amit a VIII. kerületi kapitányság a mai napon lefoglalt, mivel kiderült róla hogy a készülék lopott volt amiről én természetesen nem tudtam. Semmilyen aktiválási zár, jelkód nem volt a telefonon. A mai napon ki is hallgattak és elmondtam minden információt a hölgynek aki kihallgatott.
Írtunk adás-vételi szerződést az eladóval, de mint kiderült a mai kihallgatáson nem a saját adatait adta meg. A hirdetései az oldalon még fent vannak, a telefonja viszont ki van kapcsolva és elérhetetlen. A Péceli úti zöldséges előtt találkoztunk (XVII. kerület) Akinek eladtam a készüléket, kártalanítanom kell és természetesen folyamatban van az ügy a vásárlóval, viszont én nem tudom ebben az esetben mit tehetek, mivel az eladóról csak személyleírást tudok adni illetve a hamis adatokkal kitöltött adás-vételi van meg, fentebb írt telefonszám és a hardveraprós nick neve.Feljelentést megtettem!

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

Telefonon mindig hamarabb elérsz: 0620-544-6192

(#18223) snk34oo válasza Vitocska (#18221) üzenetére


snk34oo
(újonc)

A kártya már hibás volt a postára adás előtt is, a postai szállítástól nem lesz mag hibás egy videokártya, egyértelműen a túlhajtástól lesz mag hibás a kártya. Nagyon sok adásvételem volt a hardveraprón és a postától soha sem sérült meg semmi. A nyomott árat vitatnám egy hibás termékért, a 20.000 Ft kicsit erős volt érte.

(#18224) ASDqweasdasd


ASDqweasdasd
(újonc)

Sziasztok
Eladtam a gépem cuccait semmivel nem volt gond csak pirosakat kaptam. Klacid fórumtárs volt itt személyesen mindent kipróbált megnézett ezt el is mondja nektek ha kell! A video kártyát nem adtam el akkor klacid-nak mert elraktam annak a féregnek( ne haragudj nincs rá jobb szó)! Rám írt az illető akinek eladtam, hogy a kártya el van törve a ventik nincsenek rajta a táp csatlakozó kiszakadt ragasztva van stb stb!
Mondom küldjön képet ha a postán sérült meg vagy valami az nem az én bajom de találunk megoldást vissza fizetem!(persze postán sem történik ilyen mértékű rongálódás már akkor tudtam hogy kamu) Nem jött kép többször is kértem! Erre rám ír hogy jó a kártya beindult valami csoda folytán( hát igen ketté tört nincs ventije tápcsati kiszakaddt nem küld képet de beuindult). Aztán azt mondja küldjek neki 10%-ot és nem jelent fel meg elfelejtjük a dolgot! Mondtam neki,hogy tudja kit nézzen hülyének. A kártyának semmi baja nem volt csak egy kis drágább projektbe kezdett és tőlem akart pénzt lopni! Nem érzem jogosnak. Nagyon sok pirosam volt 0 negatívam. Engem akartak átverni és engem is raktatok ki, mert ő kamura jelentett engem!És akkor is írtam, de akkor nem foglalkoztatok vele. Most kaptam ezt a lehetőséget, hogy ide ki írjam.
http://hardverapro.hu/tag/scarrednorbi A vevő
http://hardverapro.hu/apro/msi_r9_290x_4gb_gaming_elado_sok_garanciaval_ A termék

[ Szerkesztve ]

(#18225) fatal1ty1984


fatal1ty1984
(őstag)

sziasztok ,egy kis segitségre lenne szükségem.kb 3 honpaja vettem egy itteni gsm boltostol egy galaxy s6 3gb függeteln telot.problémám az lenne,hogy a telefon folyamatosan lefagy.probáltam másik fimware-t feltenni és akkor vettem észre,hogy a knox 0x1-esen áll igy gari az esélytelen max ha ök javitják vagy cserélik.jelezetem a dolgot az eladónak és azzal,hogy 2honap gar van a készülékre kivágta a nyakábol a dolgot.már itt sántit a dolog mivel a hirdetésben gar idöröl nemvolt emlités,gondoltam sebaj phone infoval megnéztem áprilisi gyártásu a telo és igy max intézem én a gyártoi gart.eddig ugy voltam vele majd lesz vele valami és eltettem a polcra a dobozába.tegnap mikor elövettem véletlenül leejtettem és megrepedt a hátlap,ma viszont hoztam egy ujat.mikor levettem a régit akkor néztem,hogy gyárilag van egy cimke az akku hátulján a seriállal és a gyári imei számmal,na itt jön a durva dolog,hogy a telo belsejében feltüntetett imei és az amit a telo kiir totál más.egyszoval nekem egy letitott szar átirt imeis telot adtak el?ilyen esetben mit tudok tenni.minimum,hogy elvárom a cserét vagy ha jol gondolom ezért feljelentést is tehetek?mivel ugytudom az imei csere az törvénytelen és elég szigoruan büntetik :W
addig nemis akarom az egyént nevén nevezni,mig megprobálom békés uton rendezni a dolgot.

(#18226) sheep válasza fatal1ty1984 (#18225) üzenetére


sheep
(PH! addikt)

gsm boltok általában nem is árulnak gyári garival telefont, saját bolti garit adnak rá. Mivel nincs gyári gari, nem egyezik az IMEI, és le is esett (látható a sérülés) ez mindenképpen bukta sajnos.
Az IMEI átírás pedig bűncselekmény ha jól tudom, azt mindenképp ellenőrizd mielőtt veszel telefont. Nem okoskodni akarok, de inkább kerüld el a GSM boltos garanciát...
Általában ők az IMEI-vel játszank.

Privátra illik válaszolni...

(#18227) fatal1ty1984 válasza sheep (#18226) üzenetére


fatal1ty1984
(őstag)

az már utánna volt,hogy nncs gari mikor szoltam neki nemrég,hogy a telot ugy adta el,hogy knox 0x1.innentöl,hogy eltörik a hátlap vagy sem lényegtelen,ha lenne rá gyártoi gar megfelelö összegért a gyárto is cserli a hátlapot garban csak fizetni kell érte viszon ugyanugy garis marad ha más sérülés nincs a telefon belsejében(ezt már végigjátszottam a t-mobile-nál egy htc m7-esel komplett hát cserét fizettem a gariztatásnál)

ezzel a teloval,már párszor átlettem verve
-1 nem szolt egy szotsem meddig van gar(megkérdezhettem volna énis)
-2 arrol sem volt,szo,hogy buherálva volt a telo igy a gyártoi gar odavan(pont a gyártoi miatt voltam nyugodt,mivel idei model és legaláb az 1 évnek érvényesnek kellett volna lennie)
-3 átirt imeis telefont adott el(rákérdeztem és azt mondta ahogy irtam is,hogy a dobozt lehet elcserélték-viszont a telo belsejében ott az eredeti szám ami egyezik a dobozzal)
innentöl kezdve nehogy én érezzem már magam rosszul mert átakartak verni,föleg,hogy nemis az elsö esete volt.tavaly 7.hoban vettem töle egy htc m7-est és egy klont kaptam amit azonnal visszaküldtem.korrektül visszautalta az árát és remélem mostis megtudjuk oldani.ha én eladok valamit akkor válalom érte a feleöléset-tudtommal ez itt alapszabály+olyat nem árulok amit a törvény büntet.
ha tudott rola ha nem imei irás miatt ez az ö sara innentöl.megirtam neki,hogy probáljuk meg normálisan elrendezni mivel én nem vádolom,hogy ö irta át,viszont az ö felelösége,hogy nézze át mit vesz be a boltba és ad el másnak.bocs az off-ért ,hogy ilyen sokat irtam csak nagyon felidegelt,hogy kibasztam egy ilyen szarra 136k+postát :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#18228) Kalandor válasza fatal1ty1984 (#18225) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a sztori ezer sebből vérzik:
- vettél okosba, ár alatt egy telefont, amire mint számodra kiderült, nincs gyári garancia
- nem nézted át a telefont se hardveresen, se szoftveresen, se IMEI-t nem ellenőrizted
- most így 3 hónap után elég nehéz lesz bebizonyítani, hogy ki írta át az IMEI-t
- még össze is törted

Ennek az igazságtételéhez egy Salamon-hadtest is kevés lenne, főleg nem innen, a távolból.

Jelenteni mindenesetre az adatlapján levő Jelentem mint Eladót linken tudod, de röviden (!!!), magyar nyelven, központozással.

(#18229) fatal1ty1984 válasza Kalandor (#18228) üzenetére


fatal1ty1984
(őstag)

nagyon egyszerü megállapitani ha törvényes uton intézödik a dolog,mivel használt készüléket vettem igy 100% hogy valaki valamikor már használt benne sim kártyát amit a szolgáltatotol leleht kérni.én 7.hoban vettem igy egyböl kiderül kinél volt elöször mikor átlett irva a száma.imeit jeleztem és lelttem azzal rázva,hogy elcserélték a dobozát.az meg hogy eltört a hátlap a legjobb az egészben mert másképp kinem derült volna,hogy átlett irva.énmeg mia francnak irnám át ha gyári független.azokat nemszokták tiltani ma ha lopott és bejelentik.nemtudom ebben mi vérzik neked ezer sebböl,hogy átlettem baszva.ha kell privátban átkülöm a hirdetést és nyugodtan nézd meg,hogy bele van e irva,hogy knox kivan ütve,vagyhogy az imei átlett e irva.
a háziszabályban is benne van,hogy amit eladok jogilag engem terhel a felelöség.ennyi erövel ha egy vga-ra 1 hét probagart válal valaki énmeg szénné hozum 4. nap akkor simán fizesse vissza az elado a pénzt mert nemtudja bebizonyitani,hogy nálla jovolt .

még1 leirom,hogy érthetö legyen sm-920F 32gb a telefon.international gyári független,igy hacsak nem lopott értelme nincs átirni az imei-számot.még aztsem lehet mondani,hogy elszált az efs particio és ujra kellett irni,mivel itt van olvashatoan a gyári dobozon az eredeti imei,amit ha visszair bárki a törvény nem bünteti mivel nem módosul.
azt meg külön magyarázd már el,hogy egy gyári függetelent anélkül ,hogy leveszem a hátlapot ,hogy a fenébe kellene lekérdeznem meg egyálltalán minek?szolgáltatóst szoktunk lekérdezni a hüségidö és tiltás miatt.rendes gsm bolt,egyszerü ember bemegy vesz egy függetlent,hogy azt ugysem tiltják,ki a francnak jut eszébe levenni a gyári ragasztott hátlapot imei ellenörzéshez? :W

Ne haragudj, de én ezt nem olvasom végig, nem vagyok hajlandó silabizálgatni többet egy ilyen pongyola írást. Írj róla egy jelentést normálisan, maximum 10 sorban, és megnézzük.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18230) Dealer95 válasza fatal1ty1984 (#18229) üzenetére


Dealer95
(őstag)

Elnézést hogy ide írok külsősként, de ez Neked és a moderátoroknak is jó infó lehet:
A gyári Samsung szervíz, ha cserél egy készüléket akkor az eredetileg megvásárolt mobil IMEI számát írják bele az újba is.
Ezzel elkerülik azt, hogy a garanciaidő újrainduljon.
Lehet, hogy mielőtt a GSM boltba (vagy mikor már ott volt..) került a telód volt garanciális cserén és amiatt nem egyezik az IMEI.
Persze az is lehet, hogy ott írták át, csak gondoltam ezt jelzem feléd is.
:R

HARISNYÁZOTT TÁPKÁBEL HOSSZABBÍTÓK KÉSZÍTÉSÉT VÁLLALOM!!! /// új Samsung 850 Pro 512GB SSD eladó ///

(#18231) Musaka válasza fatal1ty1984 (#18229) üzenetére


Musaka
(fanatikus tag)

Nem értem miért itt írod le sokadjára a dolgot.
Tegyél a rendőrségen feljelentést ismeretlen tettes ellen hogy a törvénybe ütközően módosított, valószínű lopott készüléket adtak el neked. Készüléket elveszik de Te a feljelentés megtételekor kérhetsz kártalanítási igényt amit a rendőrségi jegyzőkönyvben rögzítenek és a bíróság ezt figyelembe fogja venni.
Megteszed várjuk a fejleményeket hogy merre kanyarodik az ügy.

Huawei X3 -> Huawei G300 -> Zopo C2 -> LG 4X HD -> Jiayu G4A -> LG Optimus G -> LG G2 -> SGS5 -> OnePlusTwo -> SGS6 -> SGS7 DUOS -> Honor8-> Huawei P10 Plus -> Huawei Mate 10 Pro

(#18232) fatal1ty1984 válasza Musaka (#18231) üzenetére


fatal1ty1984
(őstag)

dealer95 - ha cserélik akor megváltozik a serial number.az viszont változatlan.itt csak az imei más.ha kell privátban küldök pár képet neked.

a eladótól ezt a választ kaptam csak egy részlet mivel privátot bemásolni nemlehet.

A készülék természetesen nem lopott !!!!!!

Ha egy imei átvan írva azért teszik nehogy letiltsak ! -FÖLEG EZ A MONDAT TETSZIK
A készülékben semmi baja s ha használod se lesz semmi bajod, plusz tudod igazolni hogy kitől van ahogy én is hogy kitől van ?
Úgyhogy használd bátran semmi bajod nem lesz !!!!

szerinte ez igy jolvan,énmeg nem egy átirt szarra adtam ki pénzt.holnap felveszem a samsungal a kapcsolatot leirom nekik a serial number-t és lekérdezem a hozzá tartozo imei számot.ha nemfog egyezni akkor pénteken megy a feljelentés és kész.itt befejeztem a topic offolását.ahogy megtettem a feljelentést kiirom a tag nevét,hogy más nejárjon igy. :R

[ Szerkesztve ]

(#18233) lafaty80 válasza lafaty80 (#18216) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Sziasztok,

Tegnapi napon megérkezett a csere darab, ami tökéletesen működik. Részemről lezártnak tekintem a korábbi bejegyzést és az értékelést megejtem.

Köszönöm a segítséget itt is.

Üdv.

Ezt örömmel vettük.

[ Módosította: domperke ]

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18234) fatal1ty1984 válasza fatal1ty1984 (#18232) üzenetére


fatal1ty1984
(őstag)

Rendeződni látszik az ügy.felajánlotta ,hogy kicseréli.ahogy ez megtörtént irok és kérném az előző posztok törlését.

Ebbol a topikbol nem torlunk csak ha a post nem illik oda nem temaba vag.

[ Módosította: domperke ]

(#18235) tankos50


tankos50
(lelkes újonc)

üdv

tanácsot szeretnék kérni

vásároltam egy félkonfigot

alaplap , proci, ram

eleinte segítőkész volt az eladó
elhozta a holmit a lakáshoz

aztán elment s én összeraktam a cuccot , már a kezdetektől az volt a gond hogy újraindítás után nem jött be kép
kikellett kapcsolni teljesen s akkor bejött
beléptem a biosba , álligattam pár dolgot , gondosan felírva s egyszerre csak egyet , hogy vissza tudjam eredetibe állítani
egyszer csak úgy tünt jó lesz , két-három újraindításnál volt kép

aztán a következő után már végleg semmi

írtam az eladónak többször is , semmi segítőkészség

az alaplapra papíros gari van , procira is , a memóriáé már lejárt de az a honlap szerint élettartam garis

nem az a célom hogy vissza vegye az eladó hanem csak a rossz holmit cserélje ki

már ha a saját gépéből kivenné a memókat s kipróbálnánk akkor is előrébb lennék

de ő váltig csak azt hajtja hogy intézzem én hiszen itt a gari papír , meg szerezzek ezt azt a kipróbálgatáshoz

nem szeretnék ok nélkül negatív minősítést adni , főleg hogy 295 pozitív van neki

mit tanácsoltok mit tudok lépni vagy mik a lehetőségeim ?

választ/válaszokat előre is köszönöm

Irtal jelentest is eleg egy helyen elinditani a folyamatot..

[ Módosította: domperke ]

(#18236) matyi012345


matyi012345
(őstag)

Sziasztok!

juniorgiuger felhasznalo a nigeria szervezet tagja. claudejunior5050@gmail.com email cím alatt fut.

üdv.

Mar regen kitiltottam...

[ Módosította: domperke ]

(#18237) Thony.80


Thony.80
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nekem csak egy javaslatom lenne az oldal felé. Mivel rengeteg a csaló továbbra is és az oldal azon kívül, hogy kitiltja az illetőt, sokat nem tehet (meg kiadja a rendőrségnek a felhasználói infóit, aztán azzal vagy lehet kezdeni valamit, vagy nem), így a felhasználói fióknál lehessen "ellenőrzött profil"-t létrehozni, azaz, ha az illető elküldi az oldal felé a személyi igazolványa / lakcíme másolatát, a profilt meg lehetne jelölni ellenőrzöttként, így a vásárlóknak talán nagyobb lenne a bizalma felé, illetve nem kockáztatná valaki a csalást, ha már kiadta a személyes adatait (ezt nyilván csak az oldal üzemeltetői láthassák).

Bocs az offért!

Ez kb. 8-10 ok miatt nem járható út, de lesz a közeljövőben ilyen témában fejlesztés.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18238) Gyikfej válasza Thony.80 (#18237) üzenetére


Gyikfej
(kvázi-tag)

Sziasztok.
claudej21.
Szerintem ő is Nigériai csaló.

(#18239) rob72


rob72
(tag)

Sziasztok :R

Próbálkozott nllam is a kedves csaló

claudegiguer
(újonc)

Hello,
I would like to know the condition of your item, specify the condition for me and also send me some photo to my email address only,... Claudejunior5050@gmail.com .. Awaiting to hear from you as soon as possible, the item is needed urgently.
Regards.

[ Szerkesztve ]

(#18240) V.Stryker


V.Stryker
(PH! nagyúr)

Ismét akcióban a nigériai jóképességű...

-

(#18241) hapiszti


hapiszti
(lelkes újonc)

sziasztok
lenne egy problémám
tudnátok segiteni?
vettem egy vga-t elküldte és kiprobáltam és csikoz
elado azt mondja nem hajlando visszavenni mert nala jo volt. 3napon belül jeleztem neki de nem akarja visszavenni.
mit tegyek?

Első körben látom meglelted a videókártyás topikot..Ott kaptál pár instrukciót főleg a gyenge tápod miatt amit érdemes volna kipróbálni.

[ Módosította: domperke ]

Privátot írj, hamarabb észreveszem!

(#18242) Gyikfej


Gyikfej
(kvázi-tag)

junjunclude8 is csaló. :R

(#18243) laci1117


laci1117
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A jól ismert Vistyán Róbert/Vistyán Eszter/Törő Eszter/Fripike felhasználó személyes adatait szeretném elkérni valakitől, hogy feljelentést tudjak tenni ellene. 9.000 Ft-al károsított meg. Tudtok megoldást esetleg? :( Láttam, hogy sokan belefutottatok.
Előre is köszönöm!

(#18248) ricogsm


ricogsm
(tag)

Sajnos becsapott http://m.prohardver.hu/tag/fatal1ty1984.html

Hirdettem egy rossz kártyát hd7970 amit felajanlott fatal1ty1984,h segít gariztatni, több hónapos küszködés után küldött egy hibás r290 est amit próbálok eladni, többször kerestem öt sajnos nem reagált rá! A privát beszélgetések birtokában amivel tudom igazolni, a futár rendelés stb, h elkuldtem neki. Pár napon belül megyek a rendőrségre. Elég volt.

www.fuggetlenites.eu www.fuggetlenites.net GSM Szervíz Iphoone HTC LG Huawei Samsung SONY. BOOT JAVÍTÁS VIBER is: 067022-22-75-0 LIKE: https://www.facebook.com/ricogsmszerviz

(#18249) fatal1ty1984 válasza ricogsm (#18248) üzenetére


fatal1ty1984
(őstag)

Ird már le az egésztörténetet,hogy ingyen a semmiért megprobáltam gyártói gariztatni a döglött vgadat mivel haver 290esét is küldtem oda.1 postát fizettél amikor elküldted.a visszát és az usaba is én álltam.egyszer nemmondtam hogy kérném.irj a customernek ,hogy rosszat kaptál vissza és oldják meg.és képzeld haver vgaja már 7.honapja van ott ,egy hete irtunk nekik és még egy emailt se küldtek vissza.adtál egy szar 7970et katál egy szintén hibás 290et egy szoval sem mondtam hogy 100% lesz a gari.de ha ugy jobban érzed magad akkor felfogom telefonon hivni őket hogy keressék meg a 7970esed és cseréljék ki a 290re.ha attol jobban érzed magad.felőlem akár mais mehetsz a rendörségre.el nemloptam semmit tőled,meg nem kárositottalak,jelentsd fel az xfx gyárat.nemhiába olyan olvsok a cuccaik,ennyit is ér.

Még annyit ha ennyire bosszant a dolog miért hirdeted?én a helyedben inkább örülnék mert max 10kbol javithato reballal és eltudnád adni jóval többért mint a 7970et,de a tied igy majd eldöntöd

[ Szerkesztve ]

(#18250) ricogsm válasza fatal1ty1984 (#18249) üzenetére


ricogsm
(tag)

Akkor miért nem volt ekkora arcod mikor telefonon kerestelek? Érdekes most hirtelen ömlik a szó belőled... Minek igersz olyat amit nem tudsz teljesíteni? Felajanlottam, h fizetem a postát.

www.fuggetlenites.eu www.fuggetlenites.net GSM Szervíz Iphoone HTC LG Huawei Samsung SONY. BOOT JAVÍTÁS VIBER is: 067022-22-75-0 LIKE: https://www.facebook.com/ricogsmszerviz

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.