H​i​r​de​t​é​s​

2018. április 19., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-26 16:56:53

PROHARDVER!

- CSAK az írjon, akit anyagi kár ért és CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
- CSAK HARDVERAPRÓS ÜGYEKBEN! (egyebeket értesítés nélkül törlünk)
- amit írj le üzletfeledről: nicknév, linkeld adatlapját + az apróhirdetést, az okot max. 10 sorban, de személyes adatát ne!
- ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor sem itt sem máshol már nem kell!
- ne írj indulattal, fenyegetőzve, vagy ha még egyeztettek,
- a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
- ha a problémád megoldódott, írd meg a topicban is az eredeti hsz-re válaszolva
- a rendőrségi feljelentés menete
- partnered adatait csak a rendőrség kérheti ki, ha feljelentetted (mi nem fogjuk)
- ha egy üzlet jól zárult, a hardverapró értékelési rendszerét használd!
- üzletrontókat a Jelentem gombbal jelezheted

más felhasználó kitiltásáról, felfüggesztéséről adatvédelmi okokból nem nyújtunk felvilágosítást sem itt, sem privát üzenetben, sem jelentésben

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18051) Bé Gábor válasza Zorel (#18050) üzenetére


Bé Gábor
(újonc)

Megkereslek , erre kezet kell rázni ! Ez úgy fer ha eléd állok és saját kezűleg adom át a pénzed !

No Gods or Kings, only Man !

(#18052) Zorel válasza Bé Gábor (#18051) üzenetére


Zorel
(senior tag)

Te most fenyegetőzöl? Mert ez már nagyon úgy tűnik...
Ahogy már említettem, nem szeretnék veled személyesen találkozni, sem beszélgetni, sem itt írogatni. Annyit szeretnék, hogy utald vissza a pénzem ami jogosan jár és onnantól kezdve hagyjuk az egészet.

(#18053) Autóbontó válasza #92415744 (#18048) üzenetére


Autóbontó
(újonc)

Az hogy megkerlek szepen,hogy jelezd erkezes elott egy oraval,hogy jossz,es keptelen vagy ezt megerteni tobb alkalommal is,az nem az en hibam sztem. Az hogy valahol esetleg elkeveredett, elofordult mar,akkor is adtam masikat. Hetkoznap lehet jonni egy masikert! Kiemelem: Jelezd melyik nap,es erkezes elott egy oraval jelentkezz!!!!!!

0670/622-1607

(#18054) lafaty80 válasza lafaty80 (#18036) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Sziasztok, kérlek nézzetek rá az ügyre, sajnos nekem fontos. Idő és pénz hiányban is szenvedek emiatt...

Köszönöm :R

Írtam a régiben.

[ Módosította: Kalandor ]

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18055) Fáraó


Fáraó
(őstag)

Üdv!

Megjelent ez a hirdetés, amit a feladó, Szatura, a tegnapi napon napon módosított és törölt. A hirdetésben Nikon D5100 gépet, két obit és egyéb kiegészítóket kínált 119 eFt-ért.

Mint látszik, 2015.08.04-n privát üzenetben jeleztem, hogy megvásárolnám a cikkeket 110 eFt-ért. Privát válaszában jelezte, hogy rendben, de várnom kell augusztus végéig, mert csak akkor lesz ismét itthon, külföldön van. Mondtam rendben, de jegelje a hirdetést. Válaszában erre nem volt hajlandó, mondván ezzel már régebben megjárta: az akkori vevők anno nem várták meg a hazaérkezését, és a cikkeket nem tudta eladni nekik a megbeszéltek szerint, amikor anno itthon volt. Mondtam, rendben, megértem, akkor ne jegelje a hirdetést. Jeleztem, hogy engem hazatértekor majd továbbra is érdekelni fognak a dolgai, elsőként értesítsen ha ismét itthon van, nem fogok más gépet keresni.

Miután hazajött, keresett, felvettük a kapcsolatot, már majdnem megállapodtunk a személyes találkozóban, amikor jelzi, hogy több érdeklődő is van a gépre, és 120 eFt-ért elsőként vihetem. Válaszoltam, hogy ez így nekem nem fair, és ha nem jön össze az üzlet, jelzem a fórumon. Kértem az engedélyét is a privát üzenetek közléséhez.

Ennek következményeként kaptam egy kissé személyeskedő privátot, nincs benne engedély a privátok közlésére, majd Szatura módosította és törölte a hirdetést.

A fentiek alapján Szatura -t nem javaslom üzletfélnek, neve maradjon itt az utókor számára.

A neve itt marad...

[ Módosította: domperke ]

VIGYORRRGAZMUS..... "Ez Ukrajna! Gyerek voltam, de még emlékszem rá... Nézd! Itt.., itt kezdem Odesszában! Érted? Aztán bedolgozom magam a Krímbe." / "Kifingasz, mielőtt Kijevbe érnél!"

(#18056) Bé Gábor válasza Zorel (#18052) üzenetére


Bé Gábor
(újonc)

Te fenyegettél engem a rendőrökkel , hogy így lesz meg úgy lesz , én nem írogatok itt veled nyugodt lehetsz , a héten felkereslek és rendezzük a dolgot , azt írtad te kiállsz 500 ft-ér is , akkor meg mi a probléma ? Találkozunk és elintézzük a dolgot , ez itt a lényeg hogy a két fél ki egyezzen nem ?

No Gods or Kings, only Man !

(#18057) Kalandor válasza Bé Gábor (#18056) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó, ebből elég lesz, ezt máshol rendezzétek le, köszönöm!

(#18059) #92415744 válasza Autóbontó (#18053) üzenetére


#92415744
(törölt tag)

Most nem igazán erről volt szó, hanem arról, hogy feladtad a winchestert postán, és nem ért ide. :F
Miért nem érte ide még? Meg akkor minek kell azt mondani, hogy feladtad, ha nem adtad fel? Ha meg feladtad, akkor gondolom nem simán, hanem ajánlottan, az meg lekövethető a postának az oldalán, hol tart.
De gyanítom, hogy sehol.
Én meg még mint mondtam, már nem igazán járok abba az irányba, amikor véletlenül arra keveredtem, se tudtam, hogy ott fogok kilyukadni. Várni meg nem igazán tudok ott, időre kell mennem mindenhova.

(#18060) eladokeztazt válasza lafaty80 (#18036) üzenetére


eladokeztazt
(újonc)

Üdv.

Köszönöm a megkeresést. Ez a történet nem úgy történt ahogy az úriember le írta.

1, A hdd-t megkapta, amikor be helyezte a gépbe 100% volt ahogy le írta. Nálam az összes teszten átment, érdekes módon nála nem.
2, Nem áll szándékomban visszavásárolni a hdd-t mivel akár elektronikát át is rakhatta másik hdd-re így az adatok stimmelnek de a hdd állapota ezen esetben rohamosan romolhatott így az általa leírt adatok nem reálisak. Vagy akár az általa használt hibás sata kábel vagy tápegység is okozhatta a problémát... ami lehet az előző hdd-jét is legyilkolta.
3, Amikor megtudtam a helyzetet, felajánlottam neki hogy visszavásárolom de pontos időpontot nem tudtam neki mondani h. mikor... ezek után fel ajánlottam hogy a két hét múlva érkező új,2018ig garanciás hdd-t egyből megkapja ez sem tetszett neki...
4, Ezek után vádaskodott hogy csaló vagyok. Ami rágalmazásnak és becsületsértésnek számít.
5, 2015-08-28.-án több üzenetet is váltottunk, amit ő tagad a fent leírt panaszban.
6, A panaszlevélben leírt "Majd ebből keletkező kár" szándékos anyagi károkozás vádja ami úgy szint rágalmazás és becsületsértés.
7, A hirdetésben szerepelt a 3 nap próba garancia, nem volt megjelölve hogy milyen módon rendezem azt és probléma esetén mikor.

Lafaty80-néven futó úriember nem volt hajlandó megegyezni velem ezzel kapcsolatban így a továbbiakban nem hiszem h. van miről beszélgetni valónk.
Nem ebben a fellengzős sértegetős stílusban kellett volna nekem ugrani, rágalmazni.

(#18061) lafaty80 válasza eladokeztazt (#18060) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Ahogy látom itt is kellett egy "kis" idő míg ezt a választ összeszedted.
Sikerült megint félre magyaráznod és ferdítened, mint ahogy eddig is tetted, beállítva magad sértett és szenvedő alanynak.
Reagálnék még egyszer a leveledre és elvárom hogy a rád vállalt kötelezettségeket betartsd.
Én felajánlom a moderátoroknak az összes privát beszélgetésünk megtekintését, kimentettem azokat.
1. Láthattad, ahogy írtam, hogy igen megkaptam és bele tettem a gépbe, ahol elindítottam egy hd sentinelt. EZ MUTATOTT AKKOR 100%, majd a biztonság kedvéért le akartam futtatni rajta egy tesztet, és már ott kezdődtek a gondok. Rohamosan romlott a kondíció. Így ha csak te is CSAK MEGNÉZTED a programmal, akkor lehet hogy 100%-ot írt, de hogy nem tesztelted, most már biztos, vagyis miért is higgyem el én ezt?
2., Miután pár levélváltásom keresztül érdeklődtél a tápjaim felől, és én említettem hogy TÖBB GÉPBEN IS KIPRÓBÁLTAM és mindenhol rossz. Sajnos jellemzően rád, bármit írtam, azt te visszafelé akartad/akarod forgatni. Egy ártatlan nem ma kezdtem a szakmát mondatom után te máris megvádoltál és meggyanúsítottál hogy biztos kicseréltem az hdd-t és innentől már részedről lezárt a dolog. Addig pedig flegmán az autó váltódat ajánlottad fel (most akkor motor csere volt, vagy váltó, vagy volt egyáltalán valami?). SOHA EGYETLEN SZÓVAL SEM EMLÍTETTEM hogy egy tápom megölt volna egy másik hdd-t, ezt is te kevered bele. Egy otthoni NAS-ban a raid tömböm csinálja a fesztivált és AZONNAL kellene mentenem, hogy ne vesszenek el az adatok. Érdekes erre is adtál szép szakmai ötletet a váltó után, NE KAPCSOLD BE, gratulálok hozzá. De már most mondom, hogy felőlem elviheted bevizsgáltatni, nem lett szétszedve, megbuherálva a vinyó!!! Illetve tegyük hozzá hogy értelmetlen módon ajánlott levélként adtad fel csak bubis borítékban! Ami ugye így még értékbiztosítást is elvesztette...
3. Hát a "nem tudom mi legyen vele" nem éppen azonnali felajánlás volt, itt lehet látni, hogy 1 napig szóba sem álltál velem. Még mindig nem értetted meg hogy gyors megoldás kell/kellett, amit neked is említettem, egy talán 2 hét múlva érkező hdd nem az. És az általad vállalt 3 NAP PRÓBA GARANCIÁT szerettem volna érvényesíteni, hogy akkor tudja venni egy másik normálisan működő HDD-t.
4. Szerintem ezt mások döntsék el, ne te. Én Odaadom szívesen modiknak a privát beszélgetésünket...
5. Olvass vissza itt is, írtam hogy beszélgettünk! Megint egy ferdítés részedről!
6.. Biztam benned és abban amit a hirdetésben írtál, és mivel most nincs se normális hdd-m, se pénzem, így igen, ha most kár ér, akkor közvetve miattad is van/lehet. Ez nem rágalmazás és becsületsértés, megint kevered ezeket.
7. És most ezzel jössz, ilyen mondatok után akkor mit gondoljanak majd rólad a következő vásárlók?

Én nem vagyok fellengzős, sem sértegetős, csak sértett és elkeseredett, mert valaki azt hiszi, hogy csak mert neki gondjai vannak és nem úgy kezeli a dolgokat, ahogy, akkor mindent lehet.
Ahogy neked is írtam, ez elvi kérdés nálam és az igazamhoz ragaszkodom. A csomag megérkezéséről és kibontásáról videót is csináltam, és bánom hogy sajnos a végig nem vettem fel, ahogy a tesztig eljut és látszana hogy semmi közöm a hibához.

Köszönöm

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18062) lafaty80 válasza lafaty80 (#18061) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Elnézést, csak mert így korrekt szerintem:
a postázás, ajánlott levél megemlítése azért történt, mert felvetettem a privát levelekben, hogy mielőtt esetleg rájuk hivatkozna, hogy biztos ők voltak, furcsállom hogy egy 950Ft-os mpl futár helyett ajánlott levélként adja fel valaki több mint 1000Ft-ért a csomagot. Ahogy írtam is neki, megfordult bennem hogy mivel sem én és esetlen nem is ő hibázott, akkor most a postán sem tudjuk leverni a kárt, mert így semmilyen értékbiztosítás nem volt rajta!
De ez megint nem az én gondom kellene hogy legyen szerintem.

Még egyszer elnézést, de ez még ide tartozott, úgy gondoltam. :R

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18063) laleh válasza laleh (#17994) üzenetére


laleh
(PH! addikt)

Sajnos nincs az ügyemben előrelépés .

Megvontam a hirdetesi jogat innentol 1 hete van rendezni.

[ Módosította: domperke ]

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés

(#18064) Yondaime 四代目


Yondaime 四代目
(tag)

Üdv!

[Kobudera] vásárlóval lenne problémám, aki vásárolt tőlem egy [0 perces Asus led monitort] a meghirdetett 17990ft ár helyett 16000ft ért.
Itt már alkudott 2k-t , a futár 2/3át is rám hárította,a monitort megkapta a leírásnak megfelelő állapotban és a privát üzenetben egyeztetett tartozékaival.
Ezután jött részéről a vádaskodás, hogy nem kapta meg a talp rögzítésére szolgáló csavarokat(mellékelve volt,később megtalálta),hogy ő nem kapott VGA kábelt hozzá hirdetésben nem szerepelt ,privátban sem ezt ős is elismerte,de még rápróbálkozik,hogy küldjek neki postán saját költségen mert ez jár vagy ő vesz 2-3e ft ért és szálljak be a költségekbe. :W Megírtam neki, hogy nem engedek a további lehúzásnak mire ő mondvacsinált indokokat keresve negatívan értékelt!!! Kitalálta, hogy a csomag nyitva volt(ha így lett volna a futár fel sem veszi).
És egy ilyen ember után legyen még higgadt és halvérű az ember, mert ő ezt elvárja.
Ezúton kérném az általa adott fekete pontok eltávolítását.

Köszönettel: [4th Hokage]

A negatív törlését az kérheti aki adta különben mi értelme volna az értékelési rendszerünknek?

[ Módosította: domperke ]

Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.

(#18065) prmcsk


prmcsk
(PH! addikt)

A történetem márciusi, ne vádoljon senki, hogy a megoldás kivárásában türelmetlen vagyok.

adultnapper fórum"társról" vettem ekkor egy MSI alaplapot

Azóta módosította és archiválta a hirdetést, de a téma tárgya és a mondandóm lényege (és fényképek) az első hozzászólásomban voltak.KATT!

De ami a legpofátlanabb, az a válasza volt, amit szintén ugyanott olvashattok.

A végén oda jutottunk, hogy belátta és majd visszautal. Nos azóta várok erre.
Időközben, a megoldás érdekében bejelentkeztem egy hirdetésére.
Írtam neki, hogy elutalok a kártyáért 14k.-t. Ezzel rendezhetnénk a fél évi dolgunkat.
A privátom óta többször belépett az oldalra, de úgy sz@rik le, ahogy mondom. Milyen ember ez ?

Valaki kérdezzen már rá erre az "emberre", hogy mégis hogyan gondolja, hol ér véget a pofátlanság határa ?

Így vásároljatok tőle.

Értékelheted.

[ Módosította: Kalandor ]

"Nem lehet a szegényeket sikeressé tenni azzal, hogy a gazdagabbakat kifosztod". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#18066) lafaty80 válasza lafaty80 (#18036) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Fejlemény az ügyben:
Felkeresett az eladó és a felajánlott két lehetséges megoldási javaslat közül a pénz visszautalást kértem. Annyit mondott, hogy a 09.07. héten utalja a pénzt.

Azért is jeleztem mert 09.07. volt a határidő és mert így korrekt részemről. Amint megérkezik a pénz jelzem itt, természetesen.

Addig is köszönöm a segítséget a PH részéről!

Üdv,
lafaty

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18067) Zorel válasza Zorel (#17989) üzenetére


Zorel
(senior tag)

Sziasztok,

Jelzem, hogy a megbeszélt összeget megkaptam a mai napon Bé Gábor felhasználótól és így rendezve van a dolog.

Köszönöm a segítséget! :R

Zorel

Vettük köszönjük.

[ Módosította: domperke ]

(#18068) Gabo0905 válasza Gabo0905 (#18034) üzenetére


Gabo0905
(fanatikus tag)

Lejárt az 1 hét és ahogy nézem, mást is átvert...
Kérném az intézkedést! Köszönöm! :R

Hirdetési jogát megvontam.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18069) sylar121421


sylar121421
(újonc)

Szép napot mindenkinek!

Ale27 -től vásároltam meg a Fifa 15 pc játékot, origin fiókkal együtt, mikor feltettem kért biztonsági kódot, amit az ő email.jára küldött, akkor segített leírta és be tudtam lépni és játszani is, de azóta megfőtt az originem, és megint kért biztonsági kódot , de én már ezelőtt írtam neki jóval, hogy változtassa meg az email-t az enyémre, amit el is küldtem neki..
Közbe már volt fent hardverapron is, meg Facebookon is látta az üzeneteimet, és nem reagált semmit, most faceen letiltott, hogy írni se tudjak.

Azóta itt már 2x volt belépve, de semmi reakció, ahogyan Facebookon is jelezte, hogy látta.
Mit tudok tenni ilyenkor? :(

Tudom a rendes nevét is, meg bizonyítani is tudom fotókkal, hogy mikor volt fent és mikor látta az üzeneteimet.

Válaszoltam a másik postodban.

[ Módosította: domperke ]

(#18071) ZooLLeR


ZooLLeR
(tag)

Üdv.!
Elnézést a hozzászólásért,de az illetőtöl vásárolt telefon le lett tiltva,és nem érem el.
Nem tudja valaki véletlenül Lampard19 kollega email címét?
Köszönöm,és még egyszer bocsánat hogy ide írok.

Leírná az esetet bővebben? Milyen telefon stb...Köszi.

[ Módosította: domperke ]

Az élet rövid, de ha elcseszed mégrövidebb. Privátra illik válaszolni.

(#18072) ZooLLeR válasza ZooLLeR (#18071) üzenetére


ZooLLeR
(tag)

Van bővebb leírás természetesen.
Szóval:
Ráírtam Lampard19-re ezzel a hirdetéssel kapcsolatban.
Telefon vásárlás elött álltam és gondoltam egy próbát megér,ígyhát megkérdeztem van-e eladó LG G2 telója.
Volt,megvettem,elhoztam május 25-én.(62E HUF-ért)
Dobozos teló,hibátlan,összes tartozékával,2016.10.01-ig szóló gyári garival,tokkal,és sajnos számla nélkül.
Minden jól működött egészen augusztus 18-ig.Ezen a szenzációs napon reggel elszállt a térerő,amit meg is írtam neki egyből.Ő ugyan nem volt gépközelben,hanem a bátyja haverja írt nekem hogy gsm boltból lett véve a teló,azért mert biztos háttérnek tűnt.Kaptam a számláról egy fotót,miszerint tényleg gsm-es a teló.Egybe lett kifizetve 79e ft.
Augusztus 19-én bekerült szervízbe a telefon,és tegnap kaptam vissza(szept.3).Nem csináltak vele semmit,mondván hogy valószinű le van tiltva,de nem biztos.Tanácsolták hogy vigyem be a Telenorhoz,megkérdezni hogy mivan.A szervízből egyenest oda mentem,ahol azt a hírt közölték velem hogy számla tartozás miatt lett letiltva a készülék imei szám alapján.Ekkor ez a kép volt a fejemben: :F :U
Szóval ezért kéne az email címe,mert ide egy ideje nem jelentkezett be.

Írok neki egy privátot hogy rendezze. 2015.09.15. ig van lehetősége.

[ Módosította: domperke ]

Az élet rövid, de ha elcseszed mégrövidebb. Privátra illik válaszolni.

(#18073) sylar121421 válasza sylar121421 (#18069) üzenetére


sylar121421
(újonc)

Valakii? már az origin jelszót is átírta a ...........
:W :W

A választ megkaptad a másik tagtól.Nem véletlenül tiltjuk ezeknek az adásvételét...

[ Módosította: domperke ]

(#18074) konikan válasza sylar121421 (#18073) üzenetére


konikan
(fanatikus tag)

[link]

"A sok-sok probléma, vita és bizony csalás miatt (az eredeti tulajdonos visszaszerezheti, stb.) a lapcsaládunkon nem engedélyezzük ezen digitális tartalmak árusítását:
- felhasználói fiókok (regisztrációk, accountok)"

Elnézést kérek, hogy ok nélkül válaszoltam.

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#18075) TnR OFFICIAL


TnR OFFICIAL
(újonc)

Nem ért kár, csak érdekességképpen írnék ide,
[pici74] Rám irt érdekelné a hirdetésben lévő alkatrész, mégpedig,

-Kijelző burkolat illetve zsanér,kábelek !

Megbeszéltük jön fizet viszi, a hirdetésben egyértelműen látszik hogy mihez írtam további modelleket, (billentyűzet) van több hirdetésem, ugyan így megjelölve esetleg a kompatibilitási lista,én sem néztem akkor hirtelen hogy a megvenni kívánt termékhez van e még másik kompatibilis modell.
Nem kérdezett üzenetben és telefonon sem csak jött és vitte, csak személyesen mondta hogy mihez kell!

Úgy kezdte a visszajelzést hogy " Nem . Mondtam, hogy Espriomo Mobile V6535-höz. leírás szerint azzal is kompatibilis,"

Ennyi pozitív értékellésél ennyire elnézni egy hirdetést, érdekes!

Megbeszéltük visszaveszem, csak így ezzel lett egy kellemetlen hétvégém,csak azért ha valaki vesz valamit azért gondolom utána néz.... Ha lehetséges, szeretném a maradna a neve!

A neve itt marad.

[ Módosította: domperke ]

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy az oldalon közölt adatok a valóságnak megfelelnek. ! Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el "

(#18076) naczinecz


naczinecz
(újonc)

Sziasztok!

ParkerPro -tól vettem egy HD 5870 VGA-t amit tökéletesként hírdetett.
Előre utaltam neki a pénzt, kértem rá próbagaranciát amibe bele egyezett, meg is kaptam és gépre rádugva nem ad képet. Írtam neki ez ügyben hogy mit tud erről és azt a választ kaptam hogy csak a HDMI kimeneten működik. Visszaírtam hogy nem így volt meghírdetve és a legközelebbi munkanapon feladom neki ő meg utalja a pénzt nekem vissza. 4 PÜ-t küldtem neki amire nem válaszolt de fent van minden nap és archiválta is a hírdetést.

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

A privátokra illik válaszolni!

(#18078) Compika válasza Compika (#18031) üzenetére


Compika
(tag)

Sziasztok!

Nem történt előre lépés az ügyemben, a telefont kinyomja ha hívom az sms-ekre nem válaszol.
Nem tudom hogy mit tehetnék még az ügyben, ha valaki tud segítsen legyen szíves.
Nagyon elszomorító hogy valaki ilyen gerinctelen módon viselkedik, szegény kislányomnak vettem volna a kontrollert.
Esetleg nem lehetne kibővíteni a hardver aprót olyan funkcióval hogy egy évre vagy félévre visszamenőleg meglehessen nézni hogy az illető mikor volt bejelentkezve? ez is sokat segítene vásárlás előtt. :R

Kitiltva.

[ Módosította: Kalandor ]

Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#18081) sylar121421 válasza sylar121421 (#18073) üzenetére


sylar121421
(újonc)

akkor nem lesz semmi hátulütője? felszólítani sem tudnátok? :S

[ Szerkesztve ]

(#18082) Riccsiz_h


Riccsiz_h
(fanatikus tag)

Ezzel a hirdetéssel kapcsolatban, minasm3 felhasználó megbízhatatlansága miatt írok, amivel elég sok gondot okozott most nekem.

Első üzenetem 2015.08.16-án váltottam az eladóval, akivel megegyeztünk a 145 000 Ft-os összegben. Jelezte hogy lejárt a hirdetése és amennyiben biztosra megveszem nem is hosszabbítja meg. A hirdetésben Budapest is meg volt jelölve mint átvételi hely, az úriember vidék jött volna fel. Megegyeztünk 08.19-én hogy 23-án vagy 24-én találkozunk. Itt jeleztem az ő kérdésére válaszolva hogy egyenlőre nem sürgős a laptop, de mondjuk 1,5 hét múlva már az lesz. Ezután 5 napig nem válaszolt (belépett az oldalra többször közben), majd arra írt mikor megkértem hogy legalább szóljon hogy ha meggondolta magát mert akkor keresek másikat. Azt válaszolta hogy nem gondolta meg magát és még mindig áll az üzlet és megegyeztünk ha jó neki valamikor ír. 08.31-én írt hogy délutánonként jó-e nekem a találkozó, erre válaszoltam. Majd 09.03 megírta hogy a mai napon (2015.09.07. - hétfő) találkozhatnánk-e 15:40-kor a Déli pályaudvarnál, erre azonnal válaszoltam hogy rendben van, de 09.06-án (vasárnap) kérek egy megerősítést hogy biztosan áll-e még a találkozó (abból kiindulva hogy nem igazát szeret válaszolni, és elég megbízhatatlannak tűnt). Írtam is neki 09.06-án reggel hogy a következő napra akkor kérem a megerősítést, de semmi válasz ismét (csak belép az oldalra többször, és nem válaszol). A telefonszámát a könnyebb egyeztetés érdekében vagy 4-szer kértem (illetve az enyémet többször leírtam), illetve jeleztem hogy most már elég sürgős a laptop vásárlás. Eddig percig sem válaszolt, pedig írtam neki újra hogy kimenjek a Délihez vagy sem ? (persze azóta is belépett, nem is egyszer...)
Összegezve 19 napon keresztül hitegetett hogy eladja a nekem a gépet, ezért lemondtam minden más kinézett laptopot. Most hogy 2 nap múlva aktívan lenne szükséges a gépre itt állok és kapkodva keresgélek valami után (mert elég kötött számomra hogy milyen teljesítményű gép kell), és persze a régebbi kinézett gépeket már mind megvették azóta. Legalább lett volna benne annyi hogy szól hogy meggondolta magát (erre fel is hívtam a figyelmét, hogy tegye meg ha így van), és külön felháborító hogy belép az oldalra de nem veszi a fáradtságot hogy válaszoljon. Így most nem is biztos hogy tudok találni ennyi időm belül hasonló teljesítményű gépet hasonló árban. Köszönöm a korrektséget (ha más nem a neve itt maradt a topicban)

A neve marad máskor ne várj ennyit egy eladóra...

[ Módosította: domperke ]

Üdv. Riccsiz

(#18083) Riccsiz_h válasza Riccsiz_h (#18082) üzenetére


Riccsiz_h
(fanatikus tag)

lejárt a szerkesztési idő

* A telefonszámát a könnyebb egyeztetés érdekében vagy 4-szer kértem, de egyszer sem kaptam meg

[ Módosította: domperke ]

Üdv. Riccsiz

(#18084) sylar121421 válasza sylar121421 (#18081) üzenetére


sylar121421
(újonc)

bocsánat a profilját még nem linekeltem !

http://hardverapro.hu/tag/ale27

Szöveges hozzászólásban még méltattam, mert akkor hajlandó volt "segíteni" de azóta beintett keményen!

Az értékelésed módosítható de mint írtam pont ezért nem engedjük az accounthoz kötött dolgok adás vételét mert a csalások egyik melegágya.

[ Módosította: domperke ]

(#18085) sylar121421 válasza sylar121421 (#18084) üzenetére


sylar121421
(újonc)

Kedves domperke!
Azt hogyan tudom megtenni? :) mármint, hogy értékelést újracsináljam ? :)

Válaszod köszönöm !! :R :R

Keress meg kérlek privátban.

[ Módosította: domperke ]

(#18086) #92415744 válasza #92415744 (#18048) üzenetére


#92415744
(törölt tag)

Üdv moderátorok, nem igazán történt változás autóbontó tagtól, amit elvileg postán küldött, nem érkezett meg, másikat nem küldött, én meg arra nem járok már(tőlem kb 150km)
Ide beírta amit beírt, aztán tojik az egészre továbbra is, hátha elfelejtem.
Köszönöm.

Hirdetési joga megvonva.

[ Módosította: Kalandor ]

(#18087) Dealer95


Dealer95
(őstag)

Nem csaló, csak inkorrekt:

Plag
Note4 hirdetés

Tegnap (09.07-én) kértem jegelést, amint felrakta a hirdetést.
Jegelte nekem.
Ma 09.07-én napközben beszéltünk is telefonon, hogy rendben, akkor az enyém, majd másnap reggel találkozunk x időben x helyen.
Direkt rá is kérdezett, hogy akkor maradhat-e a jegelés. Mondtam, hogy én már ma is átvettem volna (De nem volt nála a készülék).
Fél óra sem telt el, csörög a telefon, hát sajnálja, de valaki kikönyörögte, hogy 130.000-ért neki adja el.

Utána még üzenetben írtam hogy esetleg 120-ért még beleférne.
De ez sem volt elég.

Nem tudom ki a vevő, de azt ajánlom, kerüljük az ilyet, mert valószínűleg fordított helyzetben ő is így tett volna.
Olyan áron hirdessék meg a dolgaigat, amennyiért hajlandóak is eladni és nem kell utána licitálgatni rá.

Nem kommentálom, mindenki döntse el maga, hogy szerinte ez korrekt eljárás vagy sem.

A neve marad bár a hirdetésben leírta a vevő is hogy mi történt....

[ Módosította: domperke ]

Ha nem válaszolok írj újra, mostanában el vagyok havazva... //// Személyes átvétel mindig a Corvin Plázánál /// HARISNYÁZOTT TÁPKÁBEL HOSSZABBÍTÓK KÉSZÍTÉSÉT VÁLLALOM!!!

(#18088) Autóbontó válasza #92415744 (#18086) üzenetére


Autóbontó
(újonc)

Érdekes módon állítólag napi szinten jársz erre. Hirtelen nem. Küld el a számlaszámodat,mert többe került már így is a hdd postaköltsége mint a hdd. Ja ès közben megérkezett a csomag. Címzett ismeretlen plecsnivel. Na de mindegy. Várom a számlaszámot privát üzenetben.

0670/622-1607

(#18089) Ghost4Rider


Ghost4Rider
(újonc)

Sziasztok!

Szóval a tegnapi nap kovacs.adam9 felhasználótól vettem egy LG G2-őt. (hírdetése: [link]) Igaz nem itt találtam meg a terméket,hanem facebook csoportban.És úgy árulta hogy kicsit sárga a kijelzője, "beégett" , érdekes módon itt nem írta ki.Lebeszéltem vele, tegnap reggel találkoztunk adta a telefont, dobozát ami nem G2-es hanem G3-mas, 4 tokot, töltő meg a többi cucc.Minden rendben ment, bekapcsoltam a telefont, ugye gyári beállításokat csinált ezért be akart a telefon mindent állítani.De neki sietnie kellet szóval nagyon meg se tudtam nézni van-e baja vagy valami, állapota szép volt,adott mindent hozzá, mondtam hogy oké, kifizettem neki a 35.000ft-ot.Ezután 2 perc nyomkodásnál jöttek elő a bajok:Vibrál a kijelzője.Videót nézek rajta, vagy csinálok rajta valamit vibrál a kép.Rendben 1-2 óra elteltével ráírtam facebookon hogy miért van az, azt mondja nála nem csinálta, biztos frissíteni kell.Hazaérve meg is tettem de ugyanaz.Mondtam neki azóta se válaszolt direkt.Megtaláltam itt a profilját, láttam hogy van mínusz értékelése fogtam a fejem egyből.Főleg hogy még a pozitív értékelése is meg van bundázva mivel egy másik "fake" felhasználóval vetette meg magától a telefont + a fülhallgatót is ami nálam van.. :DD Elég nevetséges. Tudom bizonyítani hogy tőle vettem, facebookon üzentek el vannak mentve, vagy akár lefotózom a telefont vagy nem tudom milyenkor mit kell küldeni.Szerencsére használható a telefon, de akkor se így akartam megvenni.
Tanulság? Nem mindig csak postai úton lehet átverni bárkit is, személyes üzletnél is résen kell lenni mert könnyen átvághatnak.Legközelebb biztos hogy fél óráig nyüstölöm a telefont, ha siet akkor menjen nem fizetem ki. Szóval vigyázzatok. :)

Ez sajnálatos de mivel nem az oldal berkein belül volt az üzlet a neve itt marad és ennyivel lezárjuk a dolgot.

[ Módosította: domperke ]

Ghost

(#18090) Ghost4Rider válasza Compika (#18078) üzenetére


Ghost4Rider
(újonc)

Szia!

Amit megadtam címen se találtad meg?Nekem pedig elküldte hála istennek hibátlanul..

A lényeg az ha nem itt kötöttetek üzletet akkor itt nem jár érte más szankció. Ha a sarki húsboltba rossz húst kapsz nem a vágóhídon reklamálsz.

[ Módosította: domperke ]

Ghost

(#18091) #92415744 válasza Autóbontó (#18088) üzenetére


#92415744
(törölt tag)

Egy büdös szóval nem említettem, hogy napi szinten járok arra.
Az viszont érdekes, hogy vagy 500000 csomagot rendeltem ide, és egy se ment vissza címzett ismeretlen jelszóval...
Meg is tudnád mutatni a lepecsételt ajánlott feladóvényt, hm?
És nincs számlaszámom.

(#18092) lafaty80 válasza lafaty80 (#18036) üzenetére


lafaty80
(őstag)

Sziasztok,

Kedden megérkezett a pénz, ma pedig visszaküldtem a hdd-t az eladónak. Részemről lezártnak tekintem az ügyet.

Köszönöm még egyszer az itteni segítséget. :R

Üdv,
lafaty

[ Módosította: domperke ]

Eladó cuccaim: http://tinyurl.hu/ianv/

(#18093) bpcicke


bpcicke
(újonc)

:F
Ide tartozik?

A hardverapró alapján (privát beszélgetés) elvittem pasztáztatni notimat és az "ajánlkozó" tönkre tette. Azóta időhúzás...
:W :W :W

A topik összefoglaló szerint jelentsd, köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#18095) sheep válasza PenzugySe (#18094) üzenetére


sheep
(PH! addikt)

Üdv,
nem nagyon hiszek ebben de azért küldtem egy levelet

[ Szerkesztve ]

Privátra illik válaszolni...

(#18096) Medajk


Medajk
(újonc)

Üdv!

Szeretném cdommet tagot jelenteni.
[link]

Ezt a terméket vettem tőle, 1 db-ot két hete, de a mai napig semmi nem történt. Folyamatosan csak hiteget, de két napja semmi reakció, sajnos nem vagyok egyedül két másik hardveraprós tag várja még ezeket az ssd-ket.

Elméletileg futárnak kellene hoznia de nem történt semmi. Azt mondta két napja kb. hogy kapunk bizonyítékot arról, hogy ő feladta a csomagot. Ez nem történt meg. Utána írta, hogy vissza utalja, a pénzt ha csütörtökig nem érkezik meg a csomag. Nem érkezett meg a csomag és a pénz se...

Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene a lakóhelyed szerinti rendőrségen (tudni fogják a dolgukat, nem sok idő).

Ha _biztosan_ tudod, hogy nem csak téged, hanem másokat is megkárosított, akkor ezt mondd el a rendőrségen, segítheti az ügyet a minél nagyobb elkövetési érték.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki, részedre nem.

Köszönjük megértésedet!

[ Módosította: Kalandor ]

(#18097) ZooLLeR válasza ZooLLeR (#18072) üzenetére


ZooLLeR
(tag)

Üdv.!
Megoldódni látszik a helyzet,így kérném a felfüggesztés visszavonását.
Köszönöm! :R :R

Rendben vettük.

[ Módosította: domperke ]

Az élet rövid, de ha elcseszed mégrövidebb. Privátra illik válaszolni.

(#18098) amnezia4900


amnezia4900
(lelkes újonc)

Sziasztok csalót szeretnék be jelenteni!

Kb 20-30 ezer Forint értékkel rövidített meg csere útján.
Privát üzenetek megvannak. Mikor kértem a vissza cserét ki nevetett és közölte nem érdekli a dolog mert nálam romlott el az aznap elhozott cseretárgy!

Bobihu20

http://hardverapro.hu/tag/bobihun20

Az adminnak szívesen meg adom a jelszavam végig ilvashatja a beszélgetést.

Mivel tudom hogy az üzletet nem fogja módosítani így a tiltását kérném... Ne járjon így más is.....

Szeptember 25-ig van ideje rendezni!

[ Módosította: Kalandor ]

(#18099) eladokeztazt


eladokeztazt
(újonc)

Üdv.

lafaty80 kollegától visszavásároltam az általa hibásnak kikiáltott hdd-t, amit vissza is küldött. Kicsomagolás után lettem figyelmes arra hogy a hdd egyik sarka sérült, mintha le ejtették volna. Ezt jeleztem a kollégának, ő is dokumentálta a hdd-t feladás előtt és nála is látszódott a sérülés (ő mondta). Feladás előtt én is készítettem képet, amelyen nem látszik a sérülés.
Arra gyanakszom hogy a sérülés nála keletkezett aminek a következménye az volt hogy hirtelen csökkent a hdd kondíciója....

Előzmények
1
2
3
4
5
6
7

Mellékelek képet az általam rögzített postázás előtti és a megérkezési állapotról (sérülés)
[KÉP]

(#18100) Speed(R) válasza eladokeztazt (#18099) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Ha átvételkor már ezzel szembesült, akkor a bubis boríték védelmi szintjét jellemzi az eset szvsz. Abban igazat kell adni a partnernek, hogy ilyesmit ajánlottként feladni, mikor csomagként jóval biztonságosabb (2kg súlyhatárba normálisan dobozolva is belefér), ill. még olcsóbb is, kevésbé volt jó ötlet. Részemről nem jelenteném ki egyértelműen, hogy tehet a sérülésről..mindenesetre nem úgy kaptad vissza, ahogy elküldted, innentől beszéljétek meg egymással, mi lenne a korrekt végkifejlet, szerintem. És mindenki vonja le a megfelelő konzekvenciát..

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.