- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- [Re:] Nem hisz majd a VR-ban az új generációs Xbox
- [Re:] AMD-s ultravékony notebookok Honor márkanév alatt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Az Intel szerint a Qualcomm kiszorította őket a modempiacról
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-01 10:08:50
PROHARDVER!
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)
Hozzászólok Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Helló, gondoltam, elmesélem, hogy jártam
Sugi89
nevű kedves fórumtársnőnkkel.
Hirdette ezt a fülest itt, amint látható, újnak, kipróbáltnak. Meg is vettem, előre átutaltam a pénzt, két nap múlva meg is jött a füles.
A kézhez vett cucc jellemzői:
Lestrapált, kopott (az ezüst gombok agyonkarcolva)
Koszos (a távirányító NOKIA feliratába beleragadva a zsíros szutyok)
A telefon felőli dugója szétesik (lecsúszik róla a burkolat, szabaddá válik az öntött csatlakozó)
A jobb oldali füldugó javítva volt, feszegetés nyomai látszanak rajta, a gumiszerű záróbetét kiesik.
A füldugóban fülzsír (grrr...)Privát üzenetben és emilben megírtam a kedves fórumtársnőnek, hogy küldje vissza a pénzemet, ma délig adtam neki határidőt, hogy jelentkezzen, amit nem tett meg.
Ez az első retorziós lépésem.
Most fogok fotókat készíteni, és indul a következő menet.
Addig is kerüljétek a kolleginát.
Zsolto
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu
-
Zsolto
őstag
Na, itt van pár fotó a remek, új, csak kipróbált fülesről:
Ilyen egy kipróbált kezelőfelület
...ami szét volt szedve, és elfelejtették rendesen összerakni
...csakúgy, mint a 2,5-es jackdugót
Ez sem a kipróbálástól lett ilyen szutykos, az tuti
...mint ahogy a drótot sem az harcolta le ennyire.
Hát, így fest egy "új, kipróbált" Nokia headset Sugi89 szerint.
Gratulálok hozzá!
Zsolto
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu
-
Zsolto
őstag
Hát igen... Én meg félórán át tisztogattam a kétnaposan eladott Motorola V6-omat, nehogy az új vevőt mindjárt egy ujjlenyomat várja, mikor kinyitja a dobozt.
Milyen fórumos lehetőségem van még a kolleginával szemben? Egyelőre nagyon hallgat.
-
Mulderpapa
aktív tag
Ezt a fülest még én is meg akartam venni előtted, de szerencsére nem tudtunk megegyezni.
Egy kis érdekesség.
Sugi89 3k-ért vette a vaterán, valószínű már őt is átverték vele..."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Zsolto
őstag
Hm, milyen kicsi a világ
Köszi a kiegészítést, valóban érdekes. Ügyes a kiscsaj, még keresett is rajta. Ha ez neki megért ennyit -- a leendő gyerekei érdekében remélem, hogy pár év múlva nagyon fogja szégyellni magát érte.Viszont jó tudni, hogy a Vaterán is fenn van, mert így ott is tudok majd borsot törni az orra alá.
-
Zsolto
őstag
A vaterás hirdető nem írta, hogy "új" meg effélék, 3k-ért akár még bele is férhetett Sugi-huginak egy pozitív értékelés.
-
Mulderpapa
aktív tag
Az előző eladó fél hónaposnak írta, tehát maximum 1 hónaposnak kellene lennie.Ennyi idő alatt szerintem képtelenség ennyire lelakni, összemocskolni.
Mellesleg a 2. képen már szerintem látszódik egy kicsit, hogy karcosak a gombok."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
juliabrilke
addikt
vaterás: "kb fél hónapot használt, majdnem új"
Sugi-hugi: "Eladó lenne egy kipróbált
Nokia AD-44 -es típusu headset, távkapcsolóval (zeneirányítás,hangerőgomb,felvevőgomb), 2,5mm-es jack dugós, leírásával, + 2 méretű gumipárnával."Ebbe nincs benne, hogy új, csak kipróbált. Mind1. Ez akkor is undorító, az biztos.
-
Zsolto
őstag
Nézd meg a hirdetés címét, felkiáltójellel írja, hogy új.
-
Zsolto
őstag
A bátyám azt mondta, hogy mit csodálkozom, kipróbálta, hogy hogy kell szétszedni, megkarcolni, leharcolni
-
Zsolto
őstag
Jó ötlet volt, köszi, megtettem.
Amúgy írtam neki emilt is, még tegnap délután negyed ötkor, a privivel egy időben. Ma délig adtam neki haladékot. Nagyon korrekt voltam, ehhez amúgy sem kell idő neki, elég lett volna egy "Oké, szori, megy a pénz" tartalmú üzenet is, hogy leállítsa a hadjáratomat.
Finest:
Igazad van, de már vége a nyárnak, sajnos efféle ruccanásokra már nem lesz alkalmam...[ Szerkesztve ]
-
Sugi89
csendes tag
na itt vagyok,eddig dolgoztam nem voltam itthon! irtam neked kedves zsolto!
ez felháborító,már ne is haragudj! te nem gondolod,h nekem is van dolgom,nem mindig vagyok gépnél! ma tudtam írni neked olvasd el!
elnézést kértem töled! irtam,h visszafizetem töled,azt is írtam,h a vaterán vettem,nem tudtam h milyen,de közben kaptam egy cx-300-at,és így nem volt rá szükségem,mivel nyaraltam,közben megjött a cucc és csomagoltan,ahogyan jött elküldettem tesómmal neked! nem gondoltam,h rossz! mégegyszer ne haragudj! megkapod a pénzedet természetesen!
ilyeneket kérlek ne híresztelj rólam,mert akinek eddig eladtam cuccokat,meg voltak elégedve!
Üdv
sugi
U.I:Máskor kicsit várj,ne légy ilyen elhamarkodott,mert most nekem elég sok kárt okoztál ezzel!
-
Sugi89
csendes tag
ráadásul minden hirdetésemet tönkretetted!! ez undorító! nem gondoltam,h ilyen ajjas vagy!!! megértem,h kibuktál,de hogy nem bírtál volna egy kicsit tovább várni! egy nap nem vagyok gépnél és máris ez van!
most kicsit kiakadtam,de ez azért eléggé szemét dolog! ha vmit teszel a vaterán,akkor én is tudok ám veled,ez nem fenyegetés,de elég durva,h egy ilyen ügyet így felfújsz úgy,h nem várod meg,h mit reagál a másik!!
az,h én drágábban adtam el,az meg már az én ügyem!
megnézem,mert ha vaterán is bántasz,akkor tuti nem adom vissza a pénzed! ez azért.....
most kurva pipa vagyok,az tuti...ha végig gondolod késséges voltam ,rögtön intéztem a dolgot,annak ellenére,h tesóméknál voltam egy hétig,na de mindegy,ha mégis szemét lennék szerinted,akkor ......gondold azt!
üdv
sugi -
Sugi89
csendes tag
ezt megbeszéltük runnerral,arról meg nem tudsz,h mit küldött priviben,erre durrant el az agyam! de mindegy,hagyjuk! lehet keresgetni,h ki milyen,meg minden....de én nem keresgetek minden felé,biztos,h találnék én is .....de ugye a legjobb védekezés a támadás!
az viszont marha érdekes,h nem jelentkezik zsolto azóta,pedig mindig gépnél volt eddig!
majd akkor én is úgy állok a dolgokhoz...ennnyi! -
Zsolto
őstag
Hát, kedves Sugi, sajnos én sem voltam a gépnél ma délután, szori.
Várom a pénzt, és ha megjött, visszaküldöm a fülest, megírom a topicokban hogy visszakaptam a pénzt és a magam részéről lezártam az ügyet.
Itt nem az volt a gond, hogy nem jelentkeztél, meg hogy mennyiért adtad tovább a leharcolt fülest, hanem hogy nem kellett volna újnak, kipróbáltnak hirdetni. Ha ezt nem csináltad volna, akkor ez mind nem történt volna meg. Az meg nehogy már érdem legyen, hogy egy általad hirdetett portékát hamar postára adtál. Én is tíz percen belül utaltam a pénzt, ahogy közölted a számlaszámodat.
A hirdetéseidet törölheted és felteheted újból, úgyis én voltam az egyetlen hozzászóló eddig. Remélem, jó lecke volt -- és ne feledd a pénzt.
Szia:
Zsolto[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Ahan, akkor azért adja fel a hirdetéseit ő is Eger-Miskolc helymegjelöléssel.
Nem, azt hiszem, nem lesz semmi gond. Sugi89 hülyeséget csinált, de úgy érzem, tanult belőle, megnyugtató levelet írt nekem, a jövő héten visszaküldi a pénzemet.[ Szerkesztve ]
-
Sugi89
csendes tag
vissza fogom utalni!
én is sajnálom,h így alakult! ez van,ezen már nem lehet változtatni,hibáztam,de megpróbálom jóvátenni!sajnálom,h éppen nem voltam itthon és én is jóhiszemű voltam,ami a vaterás srácot illeti és nem gondoltam,h szar, amit küldd!
visszutalom a pénzt és ezzel le lehet zárni az ügyet,ha vki meg nem tart ezentúl korrektnek,akkor nem kell tölem vásárolni...mindenkinek megvan a joga ezt eldönteni...
szerintem nem csak én vagyok az egyetlen,aki hibázott már életében,de ugye mindenki csak másokat tud ám szapulni,nem kívánom senkinek,h kerüljön esetleg hasonló helyzetbe!
üdv mindenkinek
sugi
-
karakpecze21
senior tag
Hát ez nem semmi.....
Hát az a fülzsíros kép egy kicsit felkavarta a gyomrom így késő éjjel.
De azért egy jót röhögtem.
Hihetetlen hogy egyes emberek képesek így eladni valamit.Igénytelenség magas foka!Innentől kezdve aki nem képes privát üzenetre válaszolni, főleg annak ellenére hogy ő keresett meg valamilyen ügyben, végleg tiltólistára teszem.
Hozzászólok Aktív témák
- Lenovo 320S - 15.6 FullHD IPS / i7-7500U / DDR4 / 1TB / nVidia GT 940MX / W10 / HUN / Garancia
- HP Elitebook 840 G2 - 14" HD / i5-5300U / 8Gb DDR3 / 128Gb Sata-III SSD / WebCam / Vill. bill (HUN)
- 2017 Retina Rose Gold Macbook 12" / 1.2GHz M3 Core / 256GB SSD / MAGYAR / ÚJ kijelző!! / GARANCIA
- Lenovo Yoga 300 N3050 2 GB /EU BILL/ ÉRINTŐKIJELZŐ /// FLEX 3 N3050 /4 GB/ MAGYAR BILL/ ÉRINTŐKIJELZ
- Lenovo Ideapad U410 i5-3337U/8GB RAM/ 256 GB SSD/NVIDIA® GeForce® 610M