Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DarPet

  tag

  Üdv mindenkinek, szeretnék bejelenteni egy üzletrontót. Az alábbi apróhirdetésem tizedik hozzászólója, a neve "Szuperboci". Szerintem érthetően megmagyaráztam, hogy miért kérek annyit a termékemért, amennyit kérek, és mint az alapelvekben is bent van, minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Szerintem én reális árat kérek érte, olvassátok el, hogy mivel magyarázom ezt. Reméltem, hogy az első válaszlevelem rávezeti arra, hogy nem értek vele egyet az árban, de további hozzászólással is próbált rávenni arra, hogy ne kérjek ennyit érte. SZVSZ fontos hogy az ember kipróbálhassa a használt terméket, mielőtt kifizeti, hogy megbizonyosodjon róla, hogy működik, és a legmegfelelőbb módon kell szállítani azt, hogy elkerülje az út közbeni sérülést (szállítás után ha nem megy, könnyen mondhatják azt, hogy alapból nem működött, mivel nem próbálta ki a vevő).
  Továbbá ezúton szeretném megkérni a fent említett fórumtársat, hogy legközelebb, ha az árakkal van problémája, akkor legyen kedves privát üzenetet használni, és ne másokat üldözzön el a véleményével. Én se írok be olyan helyre, ahol nem akarok semmit venni. Gondolom ő se örülne, ha az ő üzletét rontanák valakik.
  Ez olyan, mintha egy kereskedő bemenne egy másikhoz, és azt mondaná, hogy: "Én ezt láttam máshol olcsóbban! Emberek, ne itt vegyétek!".

  Amit még megjegyeznék, az az, hogy mindenkinek szíve joga elmondani a véleményét. Én is szívesen hallgatom mind a pozitívat, mind a negatívat, ha az nem rontja az üzletet (azaz ha olyan, akkor privátba jön.)

  OpUnlimited hozzászólásával nincs semmi bajom, ő ne vegye magára! Ő ébresztett rá, hogy magyarázatra szorul tényleg a fenti ár. És mégegyszer köszönöm tőle az up-ot!:)

  http://prohardver.hu/apro/gyors_szamitogep_jatekra_munkara_vagy_internetezesre/hsz_10-10.html

  Köszönöm a segítséget!:)

  DarPet

Hozzászólok Aktív témák