- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Synology NAS
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
- Gaming notebook topik
- [Re:] Publikussá vált az Intel gyártástechnológiai útiterve
- [Re:] Kína három éven belül dobná a külföldi fejlesztésű hardvereket és szoftvereket
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-01 10:08:50
PROHARDVER!
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)
Hozzászólok Aktív témák
-
Tibetan70
csendes tag
Nem értelek.
Ha egy gépben gariban vinyót, s ezzel együtt oprendszert cserélnek, az miért nem hibátlan?Hibátlan, kipróbálható, garis gépet kínálok? Igen - pipa
Volt több hirdetésem, mert többek között te is belerondítottál? Igen - pipa
Volt egy olyan hirdetésem, ahol egy törött kijelzős gépet árultam? Igen - pipaSzóval miért csalás ez?
-
Sub.Zero
csendes tag
szeretném bejelenteni: ez a mocskos szélhámos tolvaj csaló ellroli ismét feladott egy hasonló hirdetést mint amivel engem is meglopott(akkor is 25 ezerbe árult egy ilyen PC-t de lealkudtam 23 ezerre, így annyit lopott tőlem). Rendőségen már akkor feljelentettem, azóta még nincs hír a rendőrség felől a nyomozásról.
hirdetési joga fel van függesztve
mégis hirdet..azért is írtam mást ne tudjon meglopni ha már én így jártam!!!!
[ Módosította: Oczu ]
-
Tibetan70
csendes tag
Tényleg:
Miért vagyok pontosan rosszindulatú?
Mivel károsítittam meg násokat?Ezeket csak azért kérdezem, mert a nagyon intelligens hozzászólásodvan te magad teszed fel a kérdést: fogalmad sincs, miért teszem ezt?
Bevallom, én sem tudom, miért jó nekem egy egyszerű hirdetést, adás-vételt ennyire bonyolítani?
Talán, mert fogalmam sincs? S nem is állt szándékomban? Hm, most mélyen gondolkodóba estem... -
biznisz_man
tag
Sziasztok!
Sajnos a mai napon arra kényszerültem, hogy ide írjak!
Ricky Pauer tagnak szeretnék kérni egy fekete pontot!
Megkeresett még tegnap este a hirdetésemre jelentkezve, hogy Őt érdekli! Rendben ma egyeztettünk is előtte egy pár üzenetet. Megbeszéltük, hogy a XVII. kerületnél a postánál találkozunk 11:15-11:30 között. Indulás előtt felhívtam, hogy mehetek a találkozóra? Azt válaszolta, hogy igen. Rá tíz percre felhívott, hogy elindultam már? Mondom igen már a buszon vagyok, jelezte, hogy késni fog 10percet. Mondom nem gond, mert nekem a busz visszafelé 12:05kor indul! Odaértem, vártam közben hívtam kb 10x, nem vette fel, sőt 2x ki is nyomta a telefont. Így 50 perc várakozás után, jól átfagyva vissza kellett indulnom. Mivel a busz jegy nekem sincs ingyen, így oda-vissza összesen 620Ft anyagi károm keletkezett. Telefonon azóta sem értem el, írtam neki privát üzenetet (2db-ot), de nem válaszolt pedig azóta be is jelentkezett. Kértem rendezze az okozott káromat, de erre semmilyen hajlandóságot nem tapasztaltam, ezért mindenkit óva intek a vele való üzleteléssel!Kérésetekre, ha szükséges a busz jegyeket bemásolom!
Mehet a fekete
-
Renegade100
csendes tag
a mostani hozzá szólásommal lezártnak tekintem a dolgot.
nem érdekel kinek mit és menyiért adsz el. Engem palira vettél
1 meghirdettél egy laptopot hibátlannak amiről kiderült hogy törött volt a kijelzője ( hogy 2 vettél volna kinn hagyjuk)
2 mielőtt ez tudomásomra jutott megbeszéltünk egy talit amit ezzel a rossz lett a winyóm szöveggel lemondtál( ha nem akarod eladni tudasd és kész) miközben már a konkrét adásvételt lebeszéltünk és emiatt lecsúsztam egy másik laptopról ezzel nekem kellemetlenséget és kárt okoztál.
3, jelenleg is hibátlannak árulod.és amit írtam szövegkörnyezetben "és elmentettem miért? hogy ne tudj ellent mondani."
Azóta vettem egy új laptopot sokkal drágábban tehát nem savanyú a szőlő csak szeretném az ilyenektől mint te megmenteni a gyanútlanokat akik még hisznek a tisztességes eladásban.
Az hogy innen ki mit tesz nem érdekel csak elmondtam, hogy mit tapasztaltam erről mi a véleményem és kész
tisztelettel..
Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
Tibetan70
csendes tag
Ok, akkor ehhez tartsd magad. Vagyis nem szeretném, ha újra belepiszkítanál a hirdetésembe a képzelgéseid miatt!
Köszönöm! -
Pítőr
aktív tag
Nem szoktam a rossz tapasztalataimról beszámolni senkinek, de ezt a hiányosságomat most pótolom!
Először is nem ajánlom senkinek z3r0knight -ot! Eladtam neki ezt, majd még aznap este azzal a magyarázattal vetette vissza velem, hogy nem tudja bekapcsolni a készüléket, persze én visszavettem, elvittem szervizbe, megcsinálták, hiba oka vagy nem rá való firmwire-t akartak rátenni, vagy valami félresikerült, rátették a gyárit, és azóta rendesen teszi a dolgát!
A következő eset kicsit durvább, mivel itt komolyabb összeget vesztettem! Neki már egy fekete pontot kérnék, és persze megyek is a rendőrségre feljelenteni az illetőt! Lezli25 -nek hívják, ezt vettem tőle, majd persze nem működött, visszaküldtem (bár ne tettem volna, ki tudja hány embert csapott még be vele), majd nem kaptam cserébe semmit, csak üres ígérteket!
A következő ko9 ,akitől egy 4670-es kártyát vettem volna, persze előre utaltam, de nem kaptam semmit cserébe, persze jött, a duma, hogy nem is övé, hanem a haverjáé (akkor kérdem én minek ő árulja, ha árulja vállalja a felelősséget), mehet neki is a fekete pont!
1 hetet kaptak
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Reag3nS
senior tag
Üdv!
Történt egy eset, miszerint 2013.01.22-én 10:00 körül fórum olvasgatás közben kidobott a rendszer és kérte a felhasználónevet és a jelszót. Nem értettem miért, beírtam őket, de az fogadott, hogy nem megfelelő a felhasználónév/jelszó páros. Ezt sem értettem, mert biztos voltam benne, hogy nem változtattam meg. Biztos, ami biztos le akartam kérni a jelszóemlékeztetőt. Ekkor jött a meglepetés, miszerint nincs is ilyen emailcím az adatbázisban.
Ekkor azonnal írtam a prohardver egyik szerkesztőjének, aki megnézte, számomra teljesen ismeretlen emailcím volt megadva. A PH szerkesztője szerint a bejelentkezéshez szükséges mail címet nem is lehet megváltoztatni, Ő sem értette miért lehetett ez az egész, mivel mondtam, hogy biztos nem az a mail volt a belépésem.
Átirányított más valakihez, akinek több hozzáférése van a PH-hoz. Alátámasztottam egy régebbi rendszerüzenettel, hogy valóban enyém a nick és sajnálattal közölte, hogy valószínű ellopták és kérdezte, hogy én nyitottam-e pár hardverapro eladást. Azonnal mondtam, hogy NEM!
Miután visszaállította az eredeti emailem, beléptem és azonnal megnéztem a privát üzeneteket és jeleztem az embereknek, hogy nem én adtam fel a hírdetéseket és valószínű átverés!
Ekkor láttam sajnálkozva, hogy pár ember már elutalta a pénzt az illetőnek. Készségesen ígértem Nekik, hogy összegyűjtöm azon emberek nevét, akiket átvert és minden információt megadok, amiket másoknak is megadott (számlaszám, név).
Természetesen nem ugyan azzal a névvel próbálkozott. Sőt, két bankszámlaszámot is megadott.
Közzé teszem az összegyűjtött információkat, és ha még valamiben tudok segíteni írjanak a sértettek bátran!
Akiket átvert/át akart verni, tehát megkezdte a bűncselekmény tényleges részét:
Trihorn
Ő sajnos elutalta a pénzt.radó-nál is próbálkozott sikertelenül.
macko20-nál is próbálkozott sikertelenül.
tiborandras
Ő sajnos elutalta a pénzt.metro555
Ő sajnos elutalta/befizette a pénzt.[ Módosította: Kalandor ]
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
.noxwill
veterán
HaRdCoRe^mp4 rendezte a vállalt tartozását. Ha kicsit nehezen is.
Ez jó hír.
[ Módosította: domperke ]
All→M8
-
Ittnemaz
aktív tag
kedves adminok.
bár adosságát, nem rendezte ujra hirdet xxxthrief, mivel minimum 2700 ftomba került a tartozás, igy kérek neki egy feketét.
ha esetleg azután sem tenné meg,mondvá feketével letudva a dolog,ezuton jelzem a tartozás megadásáig minden hirdetésében elhelyezem érdeklödésem, erre a postra valo linkkel.
szép estétKirakva
-
-
kaktusz2
csendes tag
üdv mindenkienk
sajnos ujra irnom kell![ezt] a terméket foglaltam és utaltam is érte a pénzt SRamon kollégának!Aki jelezte is mult hét pénteken hogy fel is adta a terméket !!ami még sajnos nem ért ide??se bizonylat semmi csak üzi hogy küldte!
Nagyon sok pozitiv értkelése van!!ezért nem értem hogy a renovét 4000Ft ért miért kell elrontani?
Kiváncsi leszek a fedö sztorira miért is nem kaptam meg??ha egyáltalán fel adta?
Ennyi lenne az észre vételem sok piros pontos taggal kapcsolatban!!
Gondolom az ilyet lehet ide írni??Ja azóta fel sem lépett ???
Ha pénzre van szüksége gyorsan inkább azt irja adjatok kölcsön
átmenetileg !ne rontsa a renovéját!!Üdv Zsolt
A termék odaért csak nem úgy...feketét megkaphatja.
[ Módosította: domperke ]
-
levialeigazo
csendes tag
szeretnék kérni egy feketét PcParts kollégának, ramot akart tőlem venni először 4re ugrasztott ki utánna közölte hogy 5re jön, fél 6ig vártunk rá a barátnőmmel sehol senki, anyagi károm nem származott belőle de elég gerinctelen dolognak tartom.. most meg vissza sem ir
Mehet a fekete
"Minden szebbnek tűnik borral a hasban!" -Tyrion Lannister
-
pcminden
tag
Válasz (#12912) Reag3nS 2013-01-23 17:29:51bejelentésére.
Sajnos ez több mint valószínű ugyan azon tettesek lesznek(elkövetési módszer alapján) mint akik korábban jó pár felhasználó nevet feltörve csalások sorozatait követték el. Bár sajnos tudjuk milyen lázas munkát végeznek a hatóságok de arra kérlek titeket hogy szánjatok rá időt és tegyetek feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságra irányítva. Azért ide mert itt már folyik egy nyomozás ilyen ügyben, ezzel időt spórolhattok. A feljelentésbe mindenképpen jelezzétek hogy a 09010/6484/2011 bü.számon folyó eljáráshoz kívánjátok csatolni. Minél több információt kapnak annál hamarabb kerülnek kézre a tettesek!!
-
Joci17
csendes tag
Sziasztok
Egy fekete pontot kérnék "asdxv" felhasználónak! Megegyeztünk mindenben majd se hogy se akart megérkezni a termék. Egy ideig hitegettet majd eltűnt. Nem vette fel a telefon nem reagált a privát üzenetekre. Végül válaszolt, hogy neki már nem éri meg elküldeni mert bukna rajta és így el áll az üzlettől. De szerintem csak eladta másnak. Csak annyit vártam volna tőle, hogy legalább szólt volna és akkor nem várok rá 2 hetet!
KöszönömÜdv
JociUi: A privát üzenetváltásból minden kiderül ha szükség van rá!
Hozzászólok Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Canon 70-300/F4-5.6 EF IS USM
- [Re:] HTC Kais 130 (Tytb II) eladó, töltővel
- Xbox One
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15-cx0032nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i7, 16GB, SSD+HDD, GTX 1050Ti
- Acer Aspire 3 15.6" Pentium 4GB/1TB Office365
- HP ENVY x360 13-ag0000ne Convertible - 13,3" ÚJ FullHD IPS ultrabook - Ryzen 5, 8GB, 256SSD
- Amazfit Bip
- Új Zsír Lenovo 520S-14IKB Ultrabook -35%” Bivaly i7-8550U 8Gb DDR4 512GB SSD FULLHD IPS HARMAN