Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tuco78

  tag

  Tisztelt Oczu!

  A santiago7-nek az általad adott 1hét rendezési idő már bőven lejárt!
  Azóta csak egy üzenetet kaptam tőle:
  "tudod mit kuldeni akkartan 2ezret neked nem eleg nem kuldok semmit reklamalhatsz..csa"
  Szeretném ha megkapná a jól megérdemelt kitiltását!

  Üdv: Tuco

  Mehet a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

  Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

 • Dy-nas-tY

  csendes tag

  kameleon7802 felhasználó aki ki lett tiltva, igazad volt Oczu, és Imperato999.
  Úgy volt h postázza a cserét (VGA-t) és majd ma megjön, még szerencse h nem adtam fel a csere VGA-t meg a pénzt mellé... :R Utólag is köszönöm Oczu :R

  [ Szerkesztve ]

 • csilla145

  tag

  Szeretném jelenteni agkmate felhasználót.
  Erre a hirdetésemre jelentkezett. Megállapodtunk 25.000.- forintban és személyes átvételben.
  Sógorom ment el a telefonért,hedszett otthon maradt. Nem gond. Kipróbálást követően telefonban megállapodtuk 23.000.- forint összegben mivel hiányos a tartozék.A készülék hibátlannak tűnt. 2,5 órával később a készülék a kezemben volt. Bekapcsolásnál azonnal 2 pixelhiba jelentkezett. Ha bemelegedett a képernyő akkor fokozatosan tűnk el. Mondtam neki vegye vissza. Jó rendben visszaveszi volt a válasz. Itthon nyüstöltek a többiek tartsam meg mert szép állapotban van és nem látszik már a hiba. Na jó. Megtartom. Este 3 órával később wifin internetezek vele,és 2 óra használat után a wifi behalt. Nincs wifi felirat jelent meg,a menüje szürke és elérhetetlen.

  Na újra szóltam neki hogy akkor itt a vége vegye vissza mert ez már vicc. Közölte nem veszi vissza.
  Nem is hirdette itt az oldalon,egy apród-os linket adott hogy ez az övé. A telefon kívülről tényleg szép állapotú,de a belseje hibás.
  Szeretném ha visszaadná a pénzemet vagy állná a javítás költségét. Ha nem sikerül vele megegyezni akkor feljelentem,mivel 2 óra után halt be a telefon. Ha legalább 1 nap eltelt volna semmit nem mondanék.

  Szeretném kérni az adminokat hogy segítsenek jobb belátásra bírni az illetőt.
  Köszönöm

 • agkmate

  csendes tag

  Már az elején tisztáztuk, hogy kipróbálási garanciát tudok adni a telefonra.
  Te ezt elfogadtad. és elküldted a sógorodat. aki fél órán keresztül tesztelte a telefont. a fél a4-es oldalnyi listát leellenőrizte rajta amit te leírtál neki. Egy problémája volt ugye hogy nem volt hozzá headset ezért egyből lealkudtál belőle 2ezret. Azt mondtam hogy oké. Utána este hívsz habzó szájjal hogy pixelhiba igy pixelhiba úgy és azonnal vegyem vissza a pénzt meg kis fasz vagyok átbasztalak kitekered a nyakam. Úgy beszélsz velem mint akit a seggedből rántasz elő. Ja meg hogy feljelentesz!? Ha talán megadnád a kellő tiszteletet.. Rendben van hogy 22 éves vagyok de attól még ember ugyanúgy mint te. És mielőtt megmondanád hogy még is hova vigyem vissza a pénzt rámkúrod a telefont. Na de tényleg. Utána én hivlak fel, hogy bocsi de mégis akkor hova kéne visszavinnem a pénzt.?? Ekkor is a sógorod veszi fel akivel lehet legalabb emberi hangon kommunikálni. De hallom a háttérből a káromkodást felém. És megbeszéljük hogy oké visszaviszem a pénzt.
  Erre rá egy fél órával hiv a sógorod hogy hoppá mégis megtartjátok a telefont? Mert hogy eltünt a pixelhiba és biztos a hideg miatt volt. Én rákérdeztem hogy akkor ez most biztos??? Azt mondtátok, hogy igen biztos. Megnyugodtam, hogy akkor mégse hibás a telefon. Ami egyébként teljesen tökéletes volt amíg az én birtokomban volt. Ezért is volt érdekes amit mondtatok. Oké gondoltam téma lezárva. Mindenki boldog.
  Erre itt hardverapron írsz hajnali fél1 kor hogy mégis menjek a telefonért mert rossz a wifi meg kisült az alaplap????? Ezt te most komolyan gondolod?? Mi alapján vegyem vissza??
  Mivel te elfogadtad a kipróbálási garanciát. Arrol meg nem én tehetek hogy a sógorodat küldöd. (Aki mellesleg mindent letesztelt.)
  Ja és itt is megvolt hirdetve a telefon csak itt nem volt hozzá kép azért küldtem az aprod-os linket.
  Szerintem.

 • Tibetan70

  csendes tag

  Az a baj a PH-val (s erről nem a működtetők tehetnek), hogy a vevők azt hiszik, hogy csak nekik vannak jogaik.
  Sőt, hogy ők úgy ugráltathatják az eladót, ahogy kedvük tartja. Sajnos ez be is jön nekik a legtöbbször, ha ők írnak ide előbb.
  Én azért kérném a modikat, legyenek szívesek mindkét felet meghallgatni, mielőtt feketét osztanak, letiltanak, stb.
  Köszönöm! :R

  Alapesetben egy privát megy a panaszoltnak, amiben semmilyen fenyegetés, felfüggesztés, vagy hátrányi megkülönböztetés nincs feltüntetve. Általában egy sablon szöveget talál az értesített:

  Üdv,az ügy rendezésére 1 hetet kapsz

  Ezt mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, ha nem sáros, kiderül gyorsan. Nekem nem feladatom eldönteni, ki hazudik és ki nem, de a kialakult beszélgetésből kiderül, ki a hunyó. Ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy nem minden eladó lett elmarasztalva.Viszont aki arra sem képes, hogy válaszoljon, automatikus ban-t kap.

  [ Módosította: Oczu ]

 • Graphics

  félisten

  Ez az eset rendeződött, a processzor tényleg elkeveredett, de megoldódott a dolog, mivel semmi sumákolás nem volt a dologban, így kérném a fentebbi post törlését, mert nincs ok amiért maradnia kéne :R

  A kolléga maximálisan segítőkész volt, a processzor előkerítésében.

  [link]

  [ Módosította: Oczu ]

 • castler88

  csendes tag

  Szia barátom legalább ne hazudj! fűl tanuk voltak sajna csak mivel ahogy írtad a számod rögtön hívtalak! és telefonon az volt az első kérdésem ( a gép bekapcsol felpörög-e?) a válaszod igen volt amikor találkoztunk akkor is kérdeztem! amúgy a próbára kitérve nem tudom hogy próbáltam volna valamit is este a sötétben ráadásul az akkumlátor 0 mint minden más is! én már vettem géped itt a tied megvétele elött 2nappal érdekes azzal nem volt gond ott tényleg azt kaptam amit az ember mondott! na de barátom én minimum amikor eladok valamit mielött elindulok lepróbálom! és nekem ne akkard bemesélni hogy nem láttad hogy a memória szar mert ezt szemmel lehet látni! a többiről nem is beszélve! én normálisan írtam neked hogy rendezt mert nem korrekt! 17000ft ért vettem egy papír nehezéket amit talán esetleg évek múlva eltudok adni nekem erre nincs időm! összegezve a memóriák zárlatosak a cserélhető mxm ugyszint zárlatos egyedül amit eltudok adni talán a kijelző és a proci bár azt még nem néztem! én nem azt mondtam neked és nem is így kezdtem hogy add vissza a pénzem! de szerintem korrigálni kellett volna! ha hívlak nem veszed fel! ha írok nem írsz! amúgy amit gépet vettem mástól azt itt el is vitték még aznap reggel azóta sincs baja! (megcsináltam nem hülye gyerek vagyok!) nem reklamálnék ha korrekt lettél volna!

  A jó üzlet titka a 2 ember korrektsége! jó üzlet után kérnék pirosat :)

 • Oczu

  senior tag

  Jelezném, hogy ez nem a chat-topic!!!

  Csilla145:

  Ha fel akarod jelenteni, tedd meg, de ne ide irogasd le minden gondolatodat.
  Másrészt:
  - Kipróbáltátok, teszteltétek = pipa
  - Jelezted az első hibát, visszavette volna, de te visszaléptél= pipa (még hülyét is csináltatok belöle) Megjegyzem, a pixelhiba nem múlik el magától, ha valóban az volt.
  - Garancia: kipróbálási =pipa
  - Nyíltan fenyegeted? = pipa

  Témát rövidre zártam, nincs további lépés az ügyben. S nem is szeretnék kapcsolódó hsz-t olvasni ezután.

 • Tibetan70

  csendes tag

  Köszönöm a felvilágosítást! Mivel ilyen üzenetet nem kaptam, akkor ezek szerint feketét sem?
  Hogy tudom ezt lecsekkolni, mert egy vevőjelölt azért állt el az üzlettől, mert van egy feketém.
  Most van vagy nincs?
  Köszi!

 • Legendd

  senior tag

  Érdemes lenne erre a hirdetésre is rálesni, főleg a beszélgetésekre (bár nem vagyok érintett, másoknak sem kellene szerintem):
  [link]

  [ Szerkesztve ]

  Alea iacta est!

 • @tco@

  tag

  skiller kollégával nem árt SOKAT egyeztetni. Asus hd7770 újszerű videókártyámat házhoz vittem neki hogy kipróbálja, crossfireben ment, pár nap múlva tudott volna fizetni, addig tartottam neki. Utána nem veszi fel, ja új számom van írja priviben, miután rákérdeztem, persze azt sem veszi fel. Megbeszélünk egy talit, nincs ott, oldalra bejentkezik, de a nála hagyott cross kábelt már az életben nem kapom vissza...szóval kerüljétek, megbízhatatlan.

  Mehet a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • Renegade100

  csendes tag

  az a baj hogy ilyen rosszindulatú emberek vannak itt mint te és hülyíted az embert!!

  a hirdetésed arról szól hogy makulátlan a gép.

  hirdetés : Tibetan70 HP Pavilion Sleekbook 15-b030eg

  és két ugyan olyan gép mi gratulálok.....

  Amikor mentem volna a gépért közlöd hogy elküldöd a gépet javíttatni mert behalt a winyó ezt sms-ben meg is írtad és elmentettem miért? hogy ne tudj ellent mondani.

  Ezek után rátalálok, hogy előtte hirdetted törött kijelzővel. mikor rákérdeztem nagy kérdőjelek hogy milyen kijelző, mire hogy előtte már hirdetted így hirtelen megvilágosodás.

  Szóval nem tudom miért is csinálod de hogy csaló vagy ez biztos.

  és jelenleg is hibátlanként árulod!!!!!!

  [ Szerkesztve ]

  Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!

Hozzászólok Aktív témák