Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 14:44:12

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12751) keresek24


keresek24
(csendes tag)

sziasztok!feketét szeretnék adni fruzsika78 itt lévőnek!vettem tőle egy huawey x3 telefont ami szerint minden gyári tartozékokkal stb adja!hát ez nem fedte a valóságot teljesen!!egy "szakadt" nokia töltőt adott hozzá se usb kábel se normális töltő mind amellet hogy a telefon se fedte teljesen a valóságot!!amenyiben nem hajlandó vagy elküldeni a rendes tartozékokat vagy eljuttatni ezeknek az árát feljelentést fogok tenni 3 napon belűl!!

1 hetet kapott az ügy rendezésére - oczu

kitiltva.

[ Módosította: Kalandor ]

pontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=

(#12752) orszagtom


orszagtom
(csendes tag)

Üdv!

Szeretném kérni Mr. Riser tag azonnali kitiltását EZEN poszt alapján.

Telefonom azóta sincs, és az oldalra sem lépett be több mint egy hete! Elérni nem lehet, telefont nem vesz fel, PM-re (logikusan) nem válaszol. Ügyvédi levél ment...

Törlés után a PM-ek remélem maradnak?! Ha nem, kérlek adjatok időt lementeni, mert a rendőrségen szükségem lesz a PM-ekre, ugyanis feljelentést fogok tenni.

Köszönöm, és óvatosan a szervízekkel!!! Átadás-átvételi nélkül senki ne adjon javításra semmit, senkinek! Szerencsére én írtam egyet...

(#12754) enginev3.0


enginev3.0
(nagyúr)
LOGOUT blog

Új Fekete pont tulajdonosok

glg1992
Devin92devin
Fedhsz
kristof9105
Nyafi55
adokveszek10
backnomore_
pirintgabor

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue

(#12755) .noxwill


.noxwill
(veterán)

Üdv.
Problémám lenne.
Méghozzá az hogy kedden vettem egy 320GBs WD vinyót HaRdCoRe^mp4 kollegától. Az üzlet normálisan lezajlott találkoztunk, a vinyó mellé adott egy nyomtatott képet is amelyen egy HDD sentiel kép található 100/100as stattal. Be is nyeltem mint kacsa a nokiedlit. Hazamentem felrittynetettem a wint, mikor vége lett konstatáltam hogy minden ok, repítettem is neki a piros pontot. A gond akkor kezdődött amikor elkezdtem telepíteni böngészőt, vírusírtót stb. Látszott hogy küzködik az egész, és nem tudtam hová tenni. Lefuttatam én is egy HDD Sentiel programot és a kondíció nem úgy állt ahogy azon a képen volt. Ugyan 95% de akkor is. Szóltam hogy gondok vannak a vinyóval nem úgy van ahogy nekem elő lett adva. Ajánlott egy programot aminek csak a trialját találtam meg ami használhatatlan meg hogy 37 fokon van a cucc. Mondtam ok. Rá 5 percel végképp meghalt az egész, totál befagyott, a Win 5 perc alatt állt fel és utána is használhatatlan volt, mire jeleztem hogy ez az egész egy hulladék és szeretném visszakapni a pénzt. Válasza az volt hogy nem áll módjában mivel korábbban volt hasonló esete és nem szeretné ezt még egyszer. Vitatkoztunk hajnalig, megvádolt hogy biztos leejtettem (ami nem tudom hogy okozta 10 szektorhibát). Másnap hazamentem újra feltettem a wint hátha én voltam a hülye és elcsesztem valamit. Nem tettem fel mást csak vírusírtót meg böngészőt és ugyan megakadt 1-2x de használható volt. Írtam egy bocsánatkérést amire már nem méltóztatott válaszolni és minden renben is ment mostanáig ugyanis ugyanaz megtörtént mint 2 napja. Nem is fárasztom magam hogy újra írjak neki.

Néhány dolog:
1: Ha korábban is volt ilyen esete mért fárasztja magát hogy ilyesmit elad.
2: Ezt ő se gondolta komolyan hogy megveszek egy HDDt, direkt kárt teszek benne és visszavásároltatom hogy ezzel megkárosítsam. a: nem is ismerem. b: kinek állna ilyen a szándékába
3: Egyértelmű hogy gané cuccot adott el nekem mivel se időm nem volt arra hogy kárt tegyek benne, se szándékom nincs.

Úgyhogy van esély arra hogy visszakapjam a pénzem?

1 hetet kapott rá - oczu

rendezve.

[ Módosította: Kalandor ]

All→M8

(#12756) drtimot


drtimot
(aktív tag)

Elnézést, ha rossz topic, de egy gyanús üzletembert szeretnék jelenteni bimbajzo1987

Ma regisztrált, rögtön 4 hirdetés felkerült, mindegyikben a bolti ár 50%-nak környékén hirdet termékeket, és előre utalást kér. (Illetve személyes átvételt biztosít Zala megyében.)

A feltöltött képein nincs szinte semmi EXIF-információ, mindössze egy komment: "Processed By eBay with ImageMagick, R1.1.1.", ez szintén gyanús (a host, amit használ, nem rak ilyen kommentet a képeire).

Utánanéznétek, hátha ismerős mondjuk az IP-címe?

Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/drtimot#aprohirdetesei

(#12757) Gunibaby válasza drtimot (#12756) üzenetére


Gunibaby
(csendes tag)

szerintem teljesen hibátlanok a hírdetések.. anyagi zavarok léphettek fel, és bontja a gépét.. én is jártam már ebben a cipőben.
a képek szerintem meg ideiglenes állapotot tükröztek amíg nem tesz fel saját képeket.
bár lehet,hogy csak én lennék túl naív? :U

Megbízhatóságom || http://href.hu/x/j91k == http://href.hu/x/j91l ||

(#12758) nooooorb


nooooorb
(csendes tag)

Ordas nagy feketét kérek Dy-nas-tY-nak ezért a korántsem korrekt üzletért. Megérkezett az ÚJSZERŰ állapotú termék, eddig minden rendben, aztán látom, hogy van valami mókolás, lóg belőle egy vezeték, az illesztésnél van 1 mm hézag amik persze trükkösen nem látszottak a képeken. Hát gondoltam csak megnézem mi a helyzet, és az alábbi látvány fogadott:
Írtam neki egyből, hogy ez nem tűnik úgy, mintha gyári lenne. Erre jött a vetítés. Nah jól van, hát mit se számít, ha működik, de sajnálatos módon nem így történt, több órás töltés után is csak vezetékkel volt hajlandó működni. Írok, hogy nem működik, majd pár üzenetváltás után írom, hogy 3 nap próbagaranciát írt a hirdetésben. Erre ma reggel:
"Sajnos, már nem tudom vissza venni most... 3.nap, köv napok hétvége...nálam még működött a glépen, jó mondjuk zsinórral, de neked is mükszik zsinorral, szóval úgy adtam el ahogy nekem is ment, bár a belsejét én sem láttam sajnos, próbálj vmit csinálni vele, hátha jó mégis... zsinór nélkül is... mást sajnos nem tudok."

1 hetet kapott az ügy rendezésére

[ Módosította: Oczu ]

(#12760) skydragon


skydragon
(tag)

Szeretném jelenteni kevinke08 kedves fórumtársat akitől vettem egy 4830 vga-t de nem érkezett meg és időközben ki is tiltották a kedves embert gondolom így buktam pár ezer ft-ot amit nagyon köszönök remélem azért lehet valamit tenni ha nem sajnos visszakell szereznem a pénzem máshogy.

(#12762) laleh


laleh
(addikt)

levente10 http://hardverapro.hu/tag/levente10.html felhasználónak kérnék egy feketét. 1 hétig jegeltem neki egy ARC S típusú készüléket, és most meg tojik a fejemre még egy válaszra sem érdemesít. Az ilyeneket ki kéne tiltani a ph-ról, ugyanis más megvette volna a telefont, én meg elstem 45 ezer forintól.

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garainciális ügyintézés törött , ázott is!

(#12763) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12755) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

Üdv!
Az adás-vétel rendben zajlott, mint a legtöbb esetben. hirdettem egy vinyót, noxwill kolléga megkeresett, lebeszéltük, és meg is vette. A hirdetésemben szerepelt HD SENTINEL kép, ami igazolja, hogy 100/100 %os volt a vinyó. Mielőtt a megbeszélt találkára elindultam volna, előtte 10-15 perccel csináltam egy HDSENTINEL képet, és kinyomtattam, és ezt is átadtam az átadás-átvételkor. Az időpont látszik a képen, és mi 18:15kor találkoztunk.
Ha hibás vagy badsectoros vinyót szeretnék eladni, azt kivétel nélkül feltüntetem a hirdetésbe, lásd: itt

Noxwill kérlek úgy meséld el, ahogy történt, ne színezd ki."megvádolt hogy biztos leejtettem", na én itt ezt irtam: "Az meg, hogy esetlegesen leejtetted, vagy nem is tudom elképzelni mi történhetett, az már nem az én saram."

Esetleg kolléga amiben hibázott: hazaért a mínuszból, és egyből bedugta a vinyót, és neki esett (persze utólag ezt könnyű letagadni). Ami köztudottan nem tesz jót a műszaki cuccoknak, pláne nem egy vinyónak.

Néhány dolog:
1: Igen történt már ilyen, de ez nem azt jelenti, hogy akkor nem adunk el semmit, mert van pár ilyen ember.
2: Senki nem állította, hogy megveszed és direkt kárt teszel benne. De ha már megveszed, tönkre teszed, és vissza adod az eladónak az... cink....Egy bolt sem veszi vissza, az általad tönkre tett terméket. legyen itt bármiről is szó.
3: A cucc nem volt "gané", ott vannak a képek, ami hibás, azt hibásként árulom.
4: Használjátok bátran a PH megbíhatóságot itt is látszik, hogy nálam 35 piros / 0 fekete, noxwill-nál 1 piros/ 0 fekete.

Nem biztos,hogy én rontottam el bármit az ügyben.
Kérem a modikat: Vizsgáljátok felül még egyszer.
Üdvözlettel: HaRdCoRe^mp4

Telszámom: 30/899-78-49

(#12764) .noxwill válasza HaRdCoRe^mp4 (#12763) üzenetére


.noxwill
(veterán)

1.:
Nem estem neki egyből, minimum 10 percet még benne volt a zacskóban amit adtál mert ugye szétkellett szedni a gépet ahhoz hogy betudjam rakni a vinyót. Ez idő alatt simán nem volt hideg a cucc úgyhogy ez ki van csukva. Továbbra se értem hogy füg ez azzal hogy szektorhibás lett és amint telepítek rá valamit azonnal küzködik de mind1.

2.: Meg mintha említettem volna neked hogy ez az első amikor önállóan szerelek be magamnak egy HDDt. Ha ez annyira nagy gond lenne gondolom figyelmeztettél volna arra hogy ne essek neki (mondom még1, nem rögtön tettem be)

3: Az egész levelezésünk alatt bullshitetél, jöttél itt hogy magas a hőfok, tegyek fel programot. Egy szóval nem említetted hogy ez is probléma lehet. Hirtelen most az lett?

All→M8

(#12765) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12764) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

1: Látod erről beszéltem. Utólag mondhatod, hogy te vártál 10 percet.. de mi a bizonyiték? Semmi! Hogy okozhat ez szektorhibát? Iró-olvasó fejnek a hibásodásával.

2: Első amikor önállóan szerelsz, akkor miért egyből az van, hogy én "gané"-t adtam?

3: Igen, mint jó tanács mondtam neked, hogy a hőfokra figyelj, különösen a Western Digital vinyóknál.

Telszámom: 30/899-78-49

(#12766) .noxwill válasza HaRdCoRe^mp4 (#12765) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Te nem szoktad szétszerelni a gépet mielőtt beleteszel valamit? :F

Nézd csak vissza a levelezésünket. Nem mintha egyből állítottam volna azt hogy "gané".
Sőt adtam az egésznek még 1 lehetőséget hogy újratettem és 2 alapvető programon kívül nem telepítettem semmit. Addig bírta amíg egy amúgy se megterhelő játékot tettem fel.

A hőfokra meg csak annyit mondtál hogy szereti a WD a plusz ventilátort. Nos nekem előzőleg is WD volt, átlag 38 fokon üzemelt 1069 napig a Sentiel alapján, úgyhogy ezt sem veszem be.

All→M8

(#12767) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12766) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

De szétszoktam szedni. Az oldallapon 2 csavar van, amit általában kevesebb,mint 10 perc ^^ alatt leveszek.
Attól még szereti a plusz ventit a WD vinyó, bármit mondasz.

Telszámom: 30/899-78-49

(#12768) .noxwill válasza HaRdCoRe^mp4 (#12767) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Jó neked. Én azért ha már szétszedem akkor letisztítom a ventilátorokat, gondosan kiemelem az előző cuccot ugyanúgy gondosam visszateszem. Ha ezt így összeteszem volt ez több is mint 10 perc.

És gondolom ez a hőfök nem mehet a teljesítmény rovására. Nem hogy ~1 óra használat után.

All→M8

(#12769) szella


szella
(csendes tag)

Egy nagy fekete pontot kérnék Ricky Pauer újoncnak a 4X1BG Ram üzletért.
Az egyik memória modul hibás volt egyáltalán nem indul.Ezt nagyon jól tudta, mert az eladás során annyit elárult, hogy "játszadozni" kell a modulokkal, mert nem mindegy melyik foglalatban van. Amikor kiderült, hogy hiába "játszadozom" -(csak ezt a modult használva sem működött), írtam neki mi a gond de mindenféle megoldás elől elzárkózott. Mindenkit óvatosságra intek ha vele üzleteltek!!!!

1 hetet kapott

[ Módosította: Oczu ]

(#12770) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12768) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

Erre már nem tudok mit írni.. most az jön, hogy hazamentél, lefürödtél, és utána estél a gépnek.. hagyjuk már a mentegetőzést..

Telszámom: 30/899-78-49

(#12771) .noxwill válasza HaRdCoRe^mp4 (#12770) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Így történt? Nem.
Akkor meg fejezd be a vádaskodást.

All→M8

(#12772) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12771) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

Nem én vádaskodok, te jössz azzal, hogy rosszat adtam.. ott van minden képekkel alátámasztva... Te meg csak beszélsz.

Telszámom: 30/899-78-49

(#12773) .noxwill válasza HaRdCoRe^mp4 (#12772) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Engem nem érdekel milyen képet toltál elém, én abban hiszek ami in futtattam le. Azaz hogy a win feltelepítése után már nem úgy volt ahogy azon a bizonyos képen.

De szerintem ezt fekezzük be. Majd jönnek a Hardverapródok és megmondják mi lesz.

All→M8

(#12774) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12773) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

Engem meg az nem érdekel, hogy te mit csináltál. Így van, majd jönnek, olvasnak, döntenek. :R

Telszámom: 30/899-78-49

(#12775) keresek24


keresek24
(csendes tag)

sziasztok ezzel lesz valami???

1 hetet kapott

[ Módosította: Oczu ]

pontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=

(#12778) Endreas


Endreas
(tag)

Sziasztok!

Eddig nem volt szükség a nem rövid fórumozásom alatt hogy ide "bejelentést" tegyek, ezt is inkább tanulságként.
Kozmiviki nevű fiatalemberrel beszéltem le ebben a hirdetésben szereplő terméket.
Írásban és szóban leegyeztettük a mai napot, mondván ő vidékről "feljön" egy kiállításra.
Nekem félretette, hívtam is többször. Az időponthoz közel érve sajnos a telefonja "kikapcsolódott", majd órák elteltével én értem utol, ő nem is jelzett volna.
Undorító stílusban lerázott, szinte biztos vagyok benne hogy végül mással bizniszelte el.

Nem bánnám ha valami pedagógiai szankciót kapna - bár kétlem hogy használna.

Senki se csodálkozzon azon, hogy Magyarországon ilyen állapotok uralkodnak, ha a "felnövekvő fiatalok" ezt a hozzáállást szívják magukba..

Sajnálom, szerintem mindenki tartózkodjon az ígéreteitől..

E

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

Órafelújítás - szíjcsere - tömítéscsere - polírozás

(#12779) Kayla2


Kayla2
(csendes tag)

Csaló van köztünk 1 tesztet bírt a kártya majd elment a pénzel az én gondom cím szóval
A kártya azóta meghalt driver frissítés és minden egyéb élet mentő műtét nem segít a kártyán.
Tomi 16 Vigyázzatok vele!!!!! :(((

A bizonyíték csatolva!

Mehet neki a fekete

Volt már egy hasonló eset a közelmúltban, ugyan ez volt a téma, "teszteletlen kártyát nem veszünk."Másrészt az eladó tisztában volt, mit ad el, hisz kereskedésének fő profilja éppen a videokártya

[ Módosította: Oczu ]

Régen: Kayla

(#12782) markzolee válasza Ember32 (#12780) üzenetére


markzolee
(tag)

"Az eladó tudtommal nem rendelkezik steril laborral"
Ha nincs steril laborja, miért állítja egy winyóról, hogy jó, vagy sem?????

"A hirdetésben nincs feltüntetve ,hogy garanciát vállalna a akár 1 percet is."
Akkor bárki, bármilyen szart bárkinek eladhat jóként, mert nincs rá garancia, hogy működik?????

Hmmm...manapság ez a normális úgy tűnik... :W

Elnézést az offért :R

Telefon: +36304421483

(#12783) kozmiviki válasza Endreas (#12778) üzenetére


kozmiviki
(csendes tag)

Kedves András!
Olvastam a hozzászólásodat ,sajnos tényleg nem tehettem az egészről ,mivel a tanárom sajnos nem engedett nekünk semmilyen szabadidőt ,az educatio-n voltam 3,5 órán keresztül. Utána ,pedig busszal bementünk a parlamenthez,akárhogyan is megpróbáltam elszabadulni nem engedett,mondván "kötött" programunk van.
Eléggé elegem volt belőle,hogy "feleslegesen" kifizettem 3400Ft-ot ,hogy felmentem,amúgy is tudtam ,hogy hova szeretnék menni.
A telefonom ,pedig egy csodás nokia 6230(2002-es telefon),amivel telefonálni próbáltam ,ami hol bekapcsol ,hol kikapcsol ,mivel az akkumulátora szigetelőszalaggal volt odabiztosítva az oldalához és nem valami megbízható a működése.
Sajnos a galaxy note helyett csak ez maradt.
Elnézést ,hogy problémát okoztam,de még egyszer nem tehetek róla(még egy McDonalds-ba se mehettünk be ).
A telefon még mindig meg van,de inkább feladom valakinek semmi pénzért postán és nem érdekel az egész.
A fejhallgató ,amivel szintén tervem volt ,hogy eladom az is szintén meg van,köszönhetően a tanáromnak...
Sajnos ilyen ez a "felnövekvő" társadalom.

Üdvözlettel:
Vik

(#12784) SystemNorbi


SystemNorbi
(tag)

Sziasztok!

Szeretnék egy FEKETÉT kérni neki: [thor87] ez miatt [link]

A történet:

2013.01.07 00:19-kor kaptam tőle egy levelet, hogy neki kell a meghirdetett termék.
Majd megbeszéltük, hogy utalással rendezzük el. Rögtön el is küldte a címét, hogy hova kéri.
Ez egy keddi nap volt és írta, hogy csütörtökön már utal is. Kérésének megfelelően ajánlott borítékba becsomagoltam megcímeztem feladásra készen állt a termék. Eltelt a 2 nap csütörtök este megnéztem utalás nem történt. Írtam neki, hogy a számlámra nem érkezett meg a pénz.
Megírta, hogy nem tudott utalni, mert dolgozott Eltelt a pénteki nap is majd hétvégén írtam neki, hogy hétfőn jó lesz-e már neki, hogy tud-e utalni. Erre az volt a válasz, hogy most már ha ő nem is tudna eljutni, de akkor is keres valakit aki elintézi az utalást neki.

Természetesen az utalás hétfőn sem sikerült! Majd írta, hogy küldjem utánvétellel. Tény és való, hogy erre én azt írtam, hogy egyrészt drága másrészt nem szívesen küldök így olyan embernek akivel még nem üzleteltem, mert ha sz illető nem veszi át én buktam +2000Ft-ot. Erre azt írta, hogy oké megoldja.
Hát ismét nem sikerült utalni erre már az volt a kifogása, hogy a 2 hétben minden hétköznap reggel 08-22 ig dolgozik és ezért nem tud utalni. (na itt már tudtam, hogy valami nincs rendben)
Jelzem az étterem amiben ő dolgozik (szállítási címnek azt adta meg mert azt mondta sokat van ott)
11-21 óráig van nyitva kivétel péntek.

Mindegy azt mondtam magamban, hogy oké elhiszem, akkor felajánlottam neki, hogy intézzük el úgy, hogy megadom a telefonszámom feltölti a megbeszélt összeggel és, akkor nem kell bankba menni sok időt eltöltetni. Egy telefonfeltöltést akármikor ellehet intézni még hétvégén is amikor állítása szerint hétvégén nem dolgozik. Erre kaptam egy választ. Ok még működheti is. Ez volt 2013.01.15-én Na azóta sem érkezett meg a telefonfeltöltés sőt azóta még vissza sem ír!!! Na itt már tudtam, hogy átbaszott!

Hisz azért nem ír vissza már, mert erre már tényleg nem tud kifogást találni.

Én mindent megtettem azért, hogy korrekt segítőkész legyek ennél többet nem tudtam volna tenni.

Elnézést a nagybetűs írásért, de ezt így kell leírnom.

MÉG MOST SINCS BENNE ANNYI GERINC, HOGY AZT MONDJA FIGYI HAVER MEGGONDOLTAM MAGAM MÉGSEM KELL!.

Igaz a károm csak 500Ft körüli, de akár lehetett volna 2000Ft is ha elküldöm neki utánvéttel, mert hogy ezek a levelek alapján nem vette volna át az biztos! Főleg úgy, hogy az utánvéttel még többet kellett volna fizetnie.

Kérésetekre az összes levelet elküldöm.

Üdv.

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

Huawei Mate 10 Pro Dual Titanium Gray 128/6GB

(#12785) lecsó1975


lecsó1975
(újonc)

Szia. Engem a vaterán vágott át. Karácsonyra vettem tőle xbox360-at 25.000 ft-ért és 2 nap múlva úgy tönkrement, hogy javít6atlan :(( A vaterán "passatgabesz" néven regisztrált személy, Horváth Gábor, Várpalota

(#12786) Endreas válasza kozmiviki (#12783) üzenetére


Endreas
(tag)

Ezeket mind értem, ahogy külön neked írtam is.

De nem törekedtél a korrekcióra, egyszer sem hívtál, és nem írtad hogy "ok, akkor megoldom máshogy azt hogy te megkapd" vagy hasonló.

Ezek után azt írtad :

"A telefon még mindig meg van,de inkább feladom valakinek semmi pénzért postán és nem érdekel az egész."
Nem azt, hogy Endreas - mert megállapodtunk, hanem valaki.

Szóval az álláspontomat fenntartom - nem vagy megbízható.
Azt nem mondom hogy nem változhatsz, de egy feketét minimum érdemelsz az eset miatt!

[ Szerkesztve ]

Órafelújítás - szíjcsere - tömítéscsere - polírozás

(#12787) castler88


castler88
(csendes tag)

Sziasztok szeretnék segitséget kérni! Tegna este vettem egy hibás laptopot vga hibával! De sajna nem csak az vólt a baja! Pontosabban semmit nem csinál a gép cserélhető vga val rendelkezik sajna tegnap este amikor hazaértem csak pár apróságra derűlt fény! Pl hdd keret hiányzik! Az akkumlátor szar! A kijelzőt tartó zsanérok csavartartói töröttek! Én ezt tegnap amikor haza értem jeleztem az eladónak (bartamate) aki nem jelzett vissza! Ma reggel megnéztem jobban a gépet a memóriák is szarok meg vannak égve! Az alaplapal eggyütt! Ma reggel hívtam malyd irtam neki űzenetet hogy jelentkezzen erre mindent rám hárított hogy le ejtettem párát kapott! 17e ft adtam ki egy papírnehezékért! ebben kérnék segitséget mit tegyek sajna telefonnal hírdetek nem tudom belinkelni! A megvett gép tipusa asus A8j hírdető nick neve BARTAMATE jelenleg a telefon hívásomat kinyomja már írt privátot hogy a hdd- keret ért hajlandó egy jelképes összeget utalni! Hátt ez nem megoldás szerintem!

1 hetet kapott az ügy rendezésére

[ Módosította: Oczu ]

A jó üzlet titka a 2 ember korrektsége! jó üzlet után kérnék pirosat :)

(#12788) lista_x válasza Endreas (#12786) üzenetére


lista_x
(csendes tag)

Hello!
Standy nevezetü társunknak (Fórumtársnak nem nevezném) szeretnék kérni egy feketét.
Ritka nagy paraszt!
Levelet írt hogy kellene neki az általam eladásra felkinált SSD.(a hirdetésbe benne van hogy átvétel a Pólus Centernél) ,mondta érte jön csak beszéljük meg mikor,ez meg is történt.
Később rám ír hogy a gyereke miatt mégsem tud eljönni,gondoltam sebaj megyek a városba majd egy kis kitérővel útba ejtem.Leleveleztük hogyha megérkeztem az általa megadott címre akkor csörizek és lejön.
Odaérek,csörgök 1x,semmi,mégegyszer,semmi.küldtem sms-t hogy itt vagyok gondoltam visszahív legalább vagy valami,de semmi:) csöri harmadjára,"az előfizető nem kapcsolható":)

Vicc az egész ember,mérges nem voltam nagyon,inkább arra gondoltam hogy EZ a gerinctelen ember nevel gyereket?! Szép..... :W

Ha nem is fekete de legalább nyoma maradjon a bunkóságának. :R

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

lista_x felhasználónak 63 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#12789) Endreas válasza lista_x (#12788) üzenetére


Endreas
(tag)

Igen, sajnos ezek erősítik a Magyar jövővel szembeni kritikámat.. :(((

Órafelújítás - szíjcsere - tömítéscsere - polírozás

(#12790) h_eduka válasza Endreas (#12789) üzenetére


h_eduka
(tag)

szeretnék egy fekete pontot kérni Sonyxperiau eladónak mivel megegyeztünk arról, hogy ezt a terméket nekem adja el...
úgy volt, hogy tegnap elutalom az előleget el is utaltam de a bank valami oknál fogva elutasította a kérést rossz adatok vagy valamilyen okból erre mondtam neki, hogy majd hétfőn átutalom erre közli velem, hogy ő már eladta másnak a készüléket...

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

(#12791) Lallleee22 válasza Lallleee22 (#12686) üzenetére


Lallleee22
(csendes tag)

szeretnék érdeklődni, hogy villanyász84 kollégának mikor lesz törölve a fekete pontja, mert azt mondta hogy amíg az ő adatlapján ott virít a fekete addig nem hajlandó semmiféle "kártérítésre"..... OCZU kolléga már rámondta az áment a törlésre egyébként... köszönöm.

Ha rendezi, töröljük

[ Módosította: Oczu ]

(#12795) Lordus


Lordus
(aktív tag)

FEKETE pont jár philo nevezetű hazug egyénnek, több szempontból.
Hirdet 1000 db dokkolót olcsón, de kerek egy hónapja nem sikeült vennem, mert tologatta az időpontokat.
Hol nem ért rá, hol pisilnie kellett, hol Karácsony volt, hol Szilveszter, hol ágynak esett, hol kipakolták a pincéjét... csodálnám, ha most épp nem az Uránusz körül keringene.
30 napig türelmes voltam.

Természetesen a hirdetés nem él már, jgy nem tudom linkelni, de remélem, hogy az ilyeneket kiveti magából egy jó közösség, jelentkeznek mások is, akiket ez szélhámos átvert...

ui: semmiképp nem kívánok csevegni vele az ügyről, az ilyen hazug ember további magyarázkodása nem érdekel. még egyszer: 30 napot vártam az üzlet lebonyolítására, konkrét időpontokat mondott le!

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#12796) Oczu válasza HaRdCoRe^mp4 (#12774) üzenetére


Oczu
(senior tag)

Nos,

A HDSentinel adatai könnyedén megváltoztathatóak. Nem hiszem, hogy egy winchester attól megy tönkre, vagy attól fagy, hogy valaki elsőre cserél ilyet, főleg annak fényében, hogy SATA-ról beszélünk, ahol a tévedés lehetősége=0 ;) Negatív

Másrészt a 37°C semmi veszélyt nem jelent egy winchesterre, nem 45-50°-ról beszélünk és nem huzamosabb időről (számtalan átlag 45°-on üzemelő lemezt láttam már) Negatív

A keddi időjárás + 5°C körül volt, tehát ha még órákat is töltött a vinyó a szabadban, akkor is erre a környezeti hőmérsékletre hűlt, de úgy gondolom buszon-trolin-villamoson-kocsiban ennél jobb idő volt. Negatív

Leejtés: egyedül ez lehetséges ok, a fej a parkolózónában van, ha onnan kiugrik, a maga a fej, vagy a mechanika sérül, ami nem szektorhiba képében, hanem legfőképp működési hibában jelentkezik.

Sajnos én ugyanígy jártam egy terrás vinyóval, telepítés után jött két szektorhiba, most 700-nál tart, pedig a vinyó állítólag új volt HDsentinel szerint.
Tanulság: soha többet nem vásárolok vinyót,csak boltból.

Javasolnék egy 50-50%-os ktgvállalást.

(#12797) Oczu válasza Whaazzup (#10630) üzenetére


Oczu
(senior tag)

Ide is kérünk egy feketét, ez kimaradt

(#12798) .noxwill válasza Oczu (#12796) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Ha átutal az eredeti összeg 50%át azaz 3500 forintot leszállok a témáról. Amúgy se járnék jobban, mert ha átküldi a teljes összeget és nekem vissza kell postáznom neki értékbiztosított postával ugyanott , vagy max 1000 forinttal beljebb vagyok, ez nem oszt nem szoroz.

És "természetesen" kérném neki azt a bizonyos feketét.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#12799) HaRdCoRe^mp4 válasza .noxwill (#12798) üzenetére


HaRdCoRe^mp4
(tag)

Természetesen a "Javasolnék egy 50-50%-os ktgvállalást." full korrekt. Szerintem. Jár a kollégának vissza a 3.500 forint. Akár személyesen, akár utalással.

Az viszont úgy lenne korrekt, ha Noxwill által említett fekete pont ("És "természetesen" kérném neki azt a bizonyos feketét.") is 50-50%ba lenne, azaz vagy mindketten kapunk, vagy egyikünk sem.

Üdvözlettel, HaRdCoRe^mp4

Ha rendezve lesz, a fekete már nem lesz aktuális

[ Módosította: Oczu ]

Telszámom: 30/899-78-49

(#12800) Imperator999


Imperator999
(aktív tag)

pitruka pénteken rendezte az ügyet! Így már nem aktuális.

[ Módosította: domperke ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.