Hirdetés

2019. január 23., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-08 20:04:39

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje + ok max 15 sorban
ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor itt már nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
ha a probléma megoldódott, írd meg az eredeti hsz-re válaszolva
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12653) fone


fone
(lelkes újonc)

Szeretnék fekete pontot Kovicsek01 üzletfelemnek.

Nem én vagyok az egyetlen aki már panaszkodott rá és becsapta.

Nekem egy xperia ST15i alaplapot adott el egy hónap visszavásárlási garanciával. Amikor megérkezett, már láttam, hogy elázott alaplapot küldött, amit egyébként csavarostól törtek ki a házból.
Beletettem a telefonba, de sajnos nem ad képet. Ha adna, akkor is kérdéses lenne, hogy a mikrofon és a kamera jó-e.

Természetesen azóta nem reagál a leveleimre. Az alaplappal 5000 Ft-tal lettem könnyebb..... :(((

Egyébként az "úr" Kovács László, Tiszapüspöki, Sallai út 8.

1 hete van rendezni

[ Módosította: Oczu ]

(#12654) Skodry válasza fone (#12653) üzenetére


Skodry
(fanatikus tag)

Ki kellene tiltani, már egy feketénél többet érdemel!!!

"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"

(#12655) PapB18


PapB18
(fanatikus tag)

Már írtam ide enivea felhasználóról de a fenyegetőzések még most sem szűntek meg !
enivea

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#12656) orszagtom


orszagtom
(lelkes újonc)

Mr.Riser "Úr" azóta sem hajlandó visszaadni a telefonomat, ahogy azt már korábban említettem. Továbbra is minden nap változik az átadás ideje/helye/módja, és ma már a PM-re sem válaszol!
Kérek mindenkit, hogy óvakodjon tőle!

1 hetet kapott

[ Módosította: Oczu ]

(#12657) futo001


futo001
(senior tag)

ditti31 (Dukavits Edit / Dukavits Dánielné, Kiskunlacháza) ideje lejárt. Azóta többször bejelentkezett ide, fb-on is írtam neki, ahol napi szinten postolgat, de semmi reakció.

Remélem ki lesz tiltva innen. :(((

Bannolva

[ Módosította: Oczu ]

¯\_(ツ)_/¯

(#12658) Đ10Đ4


Đ10Đ4
(fanatikus tag)

Üdv.

Killer-Man1 illetővel vigyázzatok.
Csak a szája jár. Hitegeti az embert linkre.
Jár neki a fekete.

[ Módosította: Oczu ]

Eladókkal szeretnék tárgyalni, az "Árusok", kíméljenek legyenek kedvesek!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: http://goo.gl/uC9Sq3 :. ###

(#12659) begrimisu


begrimisu
(fanatikus tag)

Ezt az emberkét nem ajánlom senkinek: [link] Megbízhatatlan eladó megbeszéltem vele egy találkozót arra nem volt képes hogy felhívjon vagy küldjön egy smst hogy nem jön el ! Megbízhatatlan eladó nem ajánlom senkinek!

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#12660) pacorro


pacorro
(senior tag)

Kérek egy kövér fekete pontot doki13-nak.
Megegyeztünk egy telefonban, de miután megírtam a szállítási címet, december 10-én eltűnt. Azóta eltelt egy hónap, írtam neki összesen 8 privát üzenetet és 3 mailt, de se kép, se hang. A PH-ra folyamatosan be volt jelentkezve, tehát látnia kellett az üzeneteimet. Anyagi kár nem ért, de borzasztóan idegesítő, hogy ennyi ideje semmilyen választ nem kaptam, és ezért nem is tudtam vásárolni semmit mástól sem.

Ne is haragudj, de ha képes voltál még ezek után az árura várni.........

[ Módosította: Oczu ]

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#12661) feri221


feri221
(újonc)

Szeretném jelenteni machiko nevű tagot, valódi nevén K. Imre Ferenc, 4080 Hajdú***, A*** u. 27. szám alatti lakost.

Megrendelte tőlem az általam hírdetett Nintendo 3DS készüléket postai utánvéttel. Dátum szerint 2012.12.29-én rendelte meg, én 2013.01.03-án feladtam utánvétesen az általa megadott címre, abban egyeztünk, hogy amint átvette majd jelentkezik. Másnap rákérdeztem, hogy megkapta-e és azt válaszolta, hogy kivitték neki, de nem vette át, mert nem vette észre a postást, de a következő munkanapon be fog menni érte. Azóta eltelt majdnem 1 hét, de az illető nem jelentkezett és az üzeneteimre sem reagál, viszont naponta többször is belép az oldalra.

Mivel az utánvétes feladás díja 2489 Ft volt + ha vissza hozzák nekem a csomagot mivel ő nem vette át az szintén 2489 Ft-ba fog nekem kerülni, ami így összesen majd 5000 Ft, amit én miatta elvesztettem. A csomagot ő határozottan megrendelte és abban is megegyeztünk, hogy a postadíjat ő fizeti.

Az lenne a kérdésem, hogy volna-e arra valami mód, hogy az össz postadíjat valahogy behajthassam rajta, mivel így 5000 Ft költségbe vert azzal, hogy megrendelte tőlem a gépet és nem vette át.

Már több sikeres eladásom is volt itt az oldalon, de így még soha senkivel nem jártam, mint ezzel az illetővel.

Mivel nem vagyok túl gyakorlott fórumozó, így nem igazán tudom hogy mi ilyenkor a teendő, vagy lehet-e egyáltalán tenni valami . Azzal is megelégednék, ha a postai kiadásaimnak legalább egy részét visszafizetné nekem, mivel azzal, hogy megrendelte és nem vette át, nekem 5000 Ft kárt okozott.

1 hetet kap rá

[ Módosította: Oczu ]

(#12662) rumos14 válasza Phreetsie (#12631) üzenetére


rumos14
(PH! nagyúr)

igen, én hívtalak. nem volt nálad a telefon, ok, de egész hétvégén nem volt nálad? mert egész hétvégén nem vetted fel és egyszer sem hívtál vissza, pü-re sem reagáltál egy idő után.
ha lebeszéled valakivel, hogy OK, a tiéd, az illető vállalja, hogy elmegy az általad kijelölt helyre érte, akkor NE ígérd oda másnak, mert ez inkorrektség. nem válaszolni telefonra, pü-re szintén az.
emlékszel, még finoman utaltam is rá telefonban, hogy mivel én tutira elviszem, a következő érdeklődőnek a helyedben én már azt mondanám, hogy bocsi, elkelt. na mindegy... tényleg nem ért anyagi kár, időmet sem szórakoztam el miattad, de mint üzleti partner, nem jártál el korrekt módon.

(#12670) barany35 válasza barany35 (#12572) üzenetére


barany35
(lelkes újonc)

Ma visszakaptam a vételárat,kérem DonKatrtel felhasználó felfüggesztésének érvénytelenítését.

Ok

[ Módosította: Oczu ]

(#12671) v_tomi


v_tomi
(lelkes újonc)

1 hete jelentettem ezt a csalót balogti erről panaszkodtam akkor [link] Gondoltam kap még 1 hetet hogy rendezze de nem rendezte, pedig volt fen azóta azaz utolsó feltűnése 2013-01-08 12:20 és még csak nem is reagált a pü-re meg a telefon is már csak kisípol.Természetesen a 10e forintomat azóta se kaptam vissza. Így kérném a csaló teljes kitiltását ha lehet IP-cím szerint + persze a többi hirdetését és megteszem a feljelentést ellene !!!
Köszönöm :(((

Bammolva

[ Módosította: Oczu ]

最好的问候

(#12672) Odif


Odif
(újonc)

Az ünnepekkor megbeszélt üzletből semmi nem lett, mert sem privire, sem hozzászólásra nem reagál Lgyuri "kolléga", pedig rendszeresen belép.
Nem tudom javasolni a vele való üzletkötést és talán jár neki egy fekete pont. :(

[ Módosította: Oczu ]

(#12673) mutter61


mutter61
(kvázi-tag)

Egy Marha Nagy Feketét Kérnék dani949 részére mert eladtam neki ezt 1 hét után azt állította rossz feljelentéssel fenyegetőzött mire visszaküldtem neki a pénzt a karit visszaküldte és Lám Lám Lám működik kifogástalanul ezt bizonyítani is tudom videóval akár

Ne üzleteljetek vele mert meggondolja magát és azért nagyzol :W :W

Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD

(#12675) enivea


enivea
(újonc)

Üdv mindenkinek!Szeretnék jelenteni egy igazán aljas kis embert pontosan PapB18 nevű felhasználót akinek szerintem olyan vastag a kis arcán a bőr hogy csak na!A kedves úriember nem hogy egy csaló hanem még jellemtelen mivel csak most vettem észre hogy még volt pofája ideírni,reklamálni mikor ő volt aki átvert engem!Vettem tőle egy Xperia Mini St15i telefont amiről ő azt állította hogy hibátlan szép állapotú beszéltünk telefonon is és mivel én nekem elég korlátozott a mozgás terem így megkértem barátnőmet hogy mennyen el a telefonért Vecsésre ami nem is itt van a szomszédba nekem gondolván hogy egy szép telefont fogok kapni mert ugye ezt állította s párom nem ért hozzá annyira de csak átvenni ment...megnézte félhomályban s kifizette jött!Elsőre nem is tűnt fel hanem mikor be akartam tenni a kártyám akkor vettem észre hogy egyetlen1 csavar van a telefonban a többi nincs benne...Na jó mondom hát már itt is kicsit ki voltam na de belefér...ekkor következett a második csapás hogy mikor bekapcsoltam akkor a telefon bal felső részénél egy hatalmas bevilágítás van és vagy 5 db pixelhiba ami fekete alapom látszik csak illetve túl lett húzva a csavar ott s a kijelző megsérült...Ekkor már fórt bennem az ideg és a hab a tortán a kamera volt aminek az üveglencséje szét volt karcolva s homályos képet csinál a készülék....Jó mondom írok neki hogy ez nem igazán járja de normálisan jeleztem nem tartok igényt a telefonra szépen még aznap elmegy a saját költségünkre ugyebár!!!! ő visszaadja a pénzünk mi meg a hulladék telefonját...Namost ő erre el kezdett vagdalkozni hogy ő nem ad vissza semmi mert barátnőm kipróbálta és tehetünk egy szívességet neki...Adott adatokat is amiért hiteles is volt s ezért is mentem bele a vételbe de mint utólag kiderült s ezt privátból idézem amit ő írt nekem:"jól van a címre mehet engem nem találsz hát nem véletlen volt Vecsésen az üzlet a kis barátnőd azt sem tudja kié volt az irat :) nem véletlen nem adtam oda a lakcím kártyám" ezt moderátorok is ellenőrizhetik hisz ő írta nekem illetve fenyegetőzött hogy ne ugráljak mert csak nekem lesz belőle bajom!Na mit ne mondjak nem kicsit idegesített fel a dolog és még most is de persze arról nem kell beszélnem hogy ha összefutunk ki fog mit mutatni a másiknak de ez mellékes...Hozzáteszem ő avval is érvelt hogy én felraktam az ő telefonját szép állapotúként akkor meg ne nézzem hülyének meg mit akarok de hát sajnos nem tudta felfogni az a kis sunyi feje hogy az nem is az ő készüléke de hát így nem is lehet eladni illetve mást én nem vernék át vele ahogy ő tette persze csak szerencséje volt mert barátnőm nem ért hozzá és ez volt a vesztem...Aztán több napi ráhatással sem volt hajlandó visszafizetni a pénzem s jött egy másik versenyző pifu76 aki rám írt egy olyan minősíthetetlen üzenetet hogy azt ha ide bemásolnám akkor nekem lenne bajom de tömören azt hogy hagyjam az ő barátját meg magáé teszi a barátnő a hátamon illetve figyeltetve vagyok vigyázzak merre járok...ezt szintén ellenőrizhetik a moderátor kollégák vagy az oldal üzemeltetői...na nekem se kellett több rögtön kikerestem nehezen a számát és felhívtam persze annyira tökös már nem volt hogy fel is vegye természetesen ezt nem hagyom annyiban ennek is meg lesz a következménye az úriember felé de ez megint más...Tehát a lényeg az hogy ennyire aljas,kúszómászó emberrel még én nem igazán találkoztam s még annál is gusztustalanabb mivel még ő állítja be magát sértettként,neki áll feljebb...undorító és felháborító senkinek nem ajánlom ezt az emberkét mert rendkívül sunyi,jellemtelen,aljas ember s semmi keresnivalója nem lenne itt!Még1x mindenkit óva intek ettől a tagtól!

(#12676) Xyron


Xyron
(újonc)

Sziasztok!
Átverés áldozata lettem! hepiflex nickel hírdetett és Hiti Krisztián (talán) álnévvel Vásárosnamény székhellyel. Ezt vettem volna tőle. Lakat Márton számlaszámára kérte a pénzt ezen a néven több fórumtársat is megkopasztottak. A többiektől megtudtam, hogy ketten vannak Hiti Krisztián becses neve Hiti Ernő mind2-en ajkai lakosok.
Több szerencsét mindenkinek!

Bannolva

[ Módosította: Oczu ]

(#12677) #15446016 válasza Xyron (#12676) üzenetére


#15446016
(törölt tag)

Igen, előzőleg soadtg néven volt, engem ő vert át, de ugyanaz a személy / személyek regisztrálták az új felhasználó nevet is. A hirdetés szövege és a hsz-ek stílusa ugyanarra a személyre vall. Irány a rendőrség, ahogy mi már ketten meg is tettük a feljelentést asadriel kollegával egyetemben. :R

A két tettes:

Lakat Márton - Ajka;

Hiti Ernő - Ajka.

SENKI SE UTALJON HITI ERNŐNEK SE LAKAT MÁRTONNAK!!!

Bannolva

[ Módosította: Oczu ]

(#12678) Lacyka


Lacyka
(fanatikus tag)

Na nem gondoltam volna, hogy ennyi itt töltött idő (és ennyi üzlet) után én is beleakadok egy hasonlóba, de megtörtént még ha nem is nagy összegre.
A történet: Hirdetés
12.03.-a Privátban jelentkezem, megbeszéljük. Adja a számlaszámát, utalok(bár elsőre az úriember rossz számlaszámot ad), küldöm a címet, ahová kérem az árut. 1 nap csúszással "feladja", amit privátban korrektül jelez. 4 nap múlva rákérdezek, hogy hol van? nem tudja, utánakérdez, de rögtön felajánlja, hogy visszautalja a 3,5K-t, ha 2 nap múlva se jön meg, amit elutasítok, hiszen sose vágtak még át itt.3 nap múlva rákérdezek, hogy sikerült utánaérdeklődni. Még nem volt ideje. Utána zaklatom 2 nap múlva, hogy nekem karácsonyra kellene, erre 15.-én jön a válasz, hogy utábnakérdezett és átvették!!!! Biztos jó címet adtam meg? mondom persze. 19.-én újra kérdezem, hogy mizu, legalább küldjön már egy feladóvevényt, mert ugye az még a sima csomaghoz is kell. semmi. 21.én újra, bár már jelzem, hogyha nem kapok egyértelmű választ, akkor itt és esetleg a rendőrségen fogom rendezni ezt a dolgot. 22.-én válasz, hogy persze küldi, ha még nem dobta ki, de biztos, hogy átvették. Kari után 28.-án ráírok, hogy hol a feladóvevény? 31.-én válasz, küldi, de nem lesz otthon pár napig. 01.08 ráírok, azóta semmi.
Persze szinte mindennap belépett,tehát olvasta. Utolsó loginja most 01.09-es.
Az úriember neve: JDM_Style polgári nevén:Stipsits László
Számlaszáma alapján egyszerű megtenni a feljelentést, de először itt szeretném rendezni, ha megoldható.
Köszönöm.

Neki itt helye nincs, bannoltam

[ Módosította: Oczu ]

^.^

(#12679) beltram válasza Lacyka (#12678) üzenetére


beltram
(tag)

Erre a névre a google is rengeteg találatot hoz, utalás előtt célszerű egy keresést megejteni névre/számlaszámra.

pace be with you

(#12680) edit25 válasza hulk111 (#12069) üzenetére


edit25
(lelkes újonc)

Ezt most mire véljem? Nem kamu kép volt, hanem saját készítésű, amit azelőtt is elküldtem, hogy megvetted volna. Miután megvetted, meg milyen tesztet csináljak?

Gond nem volt vele, pirosat is kértél ha jól emlékszem. Tuning viszont nem garantált minden lappal, én nem tehetek róla, hogy neked nem sikerült. Egyértelmű, tuningra nincs sehol sem garancia, a proci tökéletesen működött ezt vissza is jelezted. A hirdetést pedig értékelésig biztos nem töröltem, eddig sem tettem így szóval biztosan fent lett volna.

Ha minden igaz rossz hír keltésér lehet fekete pontot kérni és ezért kérem is neked.

Kár érte, nem vettem észre időben az itteni írásodat, biztos nem maradt volna szó nélkül.

Szóval ha lehet kérnék rosszhír keltéséért FEKETE pontot hulk111-nek.

[ Szerkesztve ]

(#12681) amoba


amoba
(kvázi-tag)

Sziasztok!

bomb78 Kollégától vásároltam egy HP 6910p gépet, mely két hét után meghibásodott.(Remegett a képernyő.)
Megbeszéltük hogy találkozunk és először akkut cseréltünk, de a találkozó alkalmával vásároltam tőle egy másik gépet is, (Toshiba A110) melyből hiányzott a billentyűzet és a képernyő. Ezen kívül állítólag tökéletesen működött.

Sajnos a HP géppel továbbra is fent álltak a problémák, így megbeszéltünk egy találkozót, melyre nem jött el, és a találkozó időpontja után fél órával hívott hogy sajnos nem tud eljönni és menjünk inkább át hozzá lakásra. Mivel ez már este 8 után volt inkább átraktuk a találkozót, és megbeszéltük hogy nem sokkal később átmegyünk hozzá.
Közben sikerült szereznem a Toshiba gépbe kijelzőt, és billentyűzetet, de összeszerelés után kiderült hogy az alaplapon lévő bill. csatlakozó törött, melyet jeleztem bomb78 kollégának aki mondta hogy úgyis megyünk a HP géppel, vigyem a Toshibát is megnézi. Innentől egyre kevesebbszer lehetett elérni a kollégát.

Elvittem neki mind a két gépet, a HP gépet sikerült kicserélni, és a Toshibát otthagytam. Sajnos nem sokkal később (1-1,5 hónap) múlva a HP gép ismét elkezdte produkálni ezt a hibát. Ezt jeleztem a kolléga felé és kértem hogy az eddigiekre tekintettel cserélje vissza nekem a gépet. Sikerült megbeszélni egy találkozót, ahova nem jött el. ( A megbeszél időpont után 24 perccel, bejelentkezett ide, amikor én még a megbeszélt helyen ültem és vártam őt, illetve próbáltam elérni. Sikertelenül.)

Jelenleg ott tart a dolog hogy nekem nem veszi fel a telefont(párszor próbálkoztam idegen számokról hívni, így sikerült vele beszélni.), a privát üzeneteimre nem válaszol. A HP gép láthatóan hibás, és a Toshiba gépet amit kifizettem neki, Nem hajlandó visszaadni.

Megvan a Neve, Telefonszáma, E-mail címe, Fényképe, Címe. Az oldalon jelenleg is van fent jó pár hirdetése.
Szeretném ezeket a problémákat kulturáltan megoldani, amit sajnos a kolléga ellehetetlenít.

Úgy gondolom hogy ez, és az ehhez hasonló viselkedés sem ide, sem más ilyen jellegű portálra nem való!

Köszönöm a közbenjárást, és remélem hogy sikerül megegyezni, anélkül hogy Rendőrségi feljelentést kell tenni.

Üdv. Csaba.

1 hetet kapott az ügy rendezésére - oczu

rendezve

[ Módosította: Kalandor ]

A jó üzlet titka, a kölcsönös tisztelet.

(#12682) betegphiu


betegphiu
(senior tag)

sziasztok! Hogy is kezdjem. Egy ismerősöm nevében írok,mert meg lett fenyegetve és nem mer cigányokkal ujjat húzni!... Történt,hogy ismerősöm (innentől csak x) kártyát vásárolt volna Kevinke08 tól. Egy 9800gt-t vett volna. Megegyeztek,hogy Kevin beleszámolja a 8k-s árba X hibás 8800gtjét 3k-ért. X postázta a kártyát és tartozékait,valamint átutalta az 5000Ft ot kevinnek. Kevin viszont nem küldte a kártyát,sőt "kinyírlak" stb fenyegetéseket írt neki,mert hogy rossz a 8800 és tönkretette kevinke gépét. 3 nap után kevinke mégis elpostázta Xnek a 9800-at pizzásdobozban tartozékok nélkül. X kipróbálta a kártyát, de nem működik. És most jön a csavar. Kevinke kirakta x től vett halott 8800-át,hogy működik. Le is fotózta,csak a buta nem vette ki még abból a zacskóból sem,amiben x küldte neki! TUDTOK TENNI VALAMIT ? Privátban elküldö x nevét,meg ami kell, beszélgetés is megvan! Előre is köszi, üdv.

Nem az eredmény a fontos,hanem a győzelem !

(#12683) villanyász84 válasza Lallleee22 (#12426) üzenetére


villanyász84
(újonc)

Nos szeretném kérni a fekete visszavonását,a dolog rendezés alatt áll,felajánlottam a kollegának 1 új akkumulátort.Nem szándékoztam senkit átvágni,viszonylag régóta üzletelek itt a fórumon,nem történt még semmi negatív velem kapcsolatban. A kollega privi megkeresésében semmilyen tisztázási szándék nem volt,szimplán csak közölte h az akksi sz.r... Én most írtam neki,h ha ez ennyire fáj(bár még mindig nem értem,nálam jó volt az akksi),nagyon szívesen postázok neki egy ilyet:

http://www.speedshop.hu/termekek/48761/akkumulator-samsung-i900-omnia-900mah-li-ion.html

nekem ne 1500ft-on múljon a ph-s megítélésem...

(#12685) qwerty30


qwerty30
(újonc)

Szerintetek ez mennyire korrekt üzletelés? Röviden: 35eFt fix volt az ár. írtam, hogy biztosan megveszem jegelje, nem nagyon reagált rá terelte a szót. Még egyszer megkértem tegye félre, azt mondta komoly előjogaim vannak én vagyok az első komoly érdeklődő és ne izguljak félre van téve nekem. Később nézem átírta az árat 35-40-re. És persze a mellékelt fotón is látható, hogy licitáltak rá. Egyébként már azóta megint átírta az árat fix 40re. Én már nem akarom megvenni 35-ért sem ezt a laptopot, valahogy elment a kedvem tőle. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi mennyire korrekt ez tőle. Köszi!

(#12686) Lallleee22


Lallleee22
(újonc)

sziasztok. nem tudom, hogy van e rá lehetőség, de ha egy mód van rá szeretném töröltetni a fekete pontot villanyász84 üzlettársnál, mert megkeresett, és szeretné korrigálni a "balesetet" ezzel az üzlettel kapcsolatban. köszönöm és elnézést. üdv: Lali

Mehet a törlés

[ Módosította: Oczu ]

(#12687) villanyász84 válasza Lallleee22 (#12686) üzenetére


villanyász84
(újonc)

Köszönöm előre is!

(#12688) h_eduka


h_eduka
(kvázi-tag)

rajmond360-nak szeretnék kérni egy fekete pontot mivel ezt az üzletet akarta lebonyolítani velem de a postai feladás előtt rájöttem, hogy KLÓN telefonról van szó de ő erről nem értesített engem az egyezkedés alatt !

Kitiltva

[ Módosította: Oczu ]

(#12689) hulk111 válasza edit25 (#12680) üzenetére


hulk111
(újonc)

1.nálam okosabb emberek mondták,hogy a kép lopott mivel vízjeles
2.a képet a vásárlás után küldted,megvan az egész levelezés
3.te kértél pirosat,nem én
4.a lapom támogatja a magfeloldást
5.gari ellenére sem cserélted vissza
6.a kamu képért is ment a fekete
7.sajna én is figyelmetlen voltam anno,hogy nem kértem előtte cpu-z képet,8000ft-om bánta egy egymagos sempron prociért :N

Megbízhatóság: https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?type=-&stext=hulk111&submit= üdv.hulk111

(#12696) PapB18 válasza enivea (#12693) üzenetére


PapB18
(fanatikus tag)

Kicsit moderáld magad kérlek !
már írtam a tulajdonosnak hogy adja ki az adataidat remélem minél előbb megkapom és megy a feljelentés
amennyiben továbbra sem mutatsz javuló magatartást .

Nem tudom talán biztos nem láttad hogy ez egy topik és nem fórum

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#12697) Ang


Ang
(újonc)

Kérek egy NAGY FEKETE PONTOT blacknomore-nak mivel az ígért dolgokat (garanciapapir,doboz,stb) hónapok óta nem adja oda a használtan megvásárolt Macbook Pro mellé és sem telefonra, sem emailre sem pedig az itteni levelezésre nem válaszol azóta sem! Ahogy a neve is takarja Fekete pont és SOHA TöBBET BlackNOMORE! :( :( NEM AJÁNLOM!!!! Ez volt az ügylet.

Mehet a fekete

[ Módosította: Oczu ]

(#12698) edit25 válasza hulk111 (#12689) üzenetére


edit25
(lelkes újonc)

1. kíváncsi lennék én azokra az emberekre, mivel azt én csináltam.
2. képet csak a vásárlás után kérted, de a hirdetésben benne is volt ha minden igaz.
3. szégyellhetnéd magadat :U
4. nekem ment, ezek szerint akkor mégiscsak nálad nem stimmelt valami.
5. gari a működésre szólt, és jelezted is, működik, tuningra neked senki sem fog vállalni semmit.
6. valódi kép volt, nem kamu (ezért te érdemelnéd a feketét, nyilvános rágalmazásért)
7. még mindig a képen vagy fennakadva, nem bánta 8000Ft-od, mert nem lettél átverve, ráadásul én mentem 2x200Km-t neked, hogy átvedd. Abból a 8000-ből 5,5K a vonatjegy volt.

(#12699) amoba válasza amoba (#12681) üzenetére


amoba
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ma találkoztam bomb78 kollégával, aki nagyon készségesnek bizonyult. Visszakaptam a Toshiba laptopot, és visszacserélte nekem a HP laptopot is.

Így tárgytalanná vált a fentebb írt posztom.

Üdv mindenkinek!

A jó üzlet titka, a kölcsönös tisztelet.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.