-
- Utoljára frissítve: 2019-11-01 10:08:50
PROHARDVER!
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)
Hozzászólok Aktív témák
-
dzsumpika
tag
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni misiXIV. kolléga ügyében.
Körülbelül 1,5 hónapja ( pontosan 2012.11.23. ) elcseréltem vele egy 16gb-os iPad-et (részemről) + adott 7e ft-ot az Ő Powerbook G4-es laptopjára (ha kell részletezem a pontos konfigurációt is...)
Lényeg a lényeg hogy ő a laptophoz ígért egy vadonat új, bontatlan akkumulátort is (ami kb 12-15e forint értékű), ám a csere napján arra hivatkozva hogy "rosszat küldtek rendeléskor", nem hozta magával.
Ígérte, hogy rá egy hétre kb. jön majd fel és odaadja mellé persze vagy elpostázza (címemet megadtam neki még akkor).... Emellett azt mondta eleinte hogy ez a gép 12"-es és hogy véletlenül 13"-es gép akkuját küldték el ahonnan rendelte tehát az átadáskor ezzel nem tud szolgálni...
Telt múlt az idő és azóta sem kaptam meg az akkut (így nyilván nem ér annyit a gép, sőt ..).
Később (pár hete) már azt mondta hogy egy 15"-es powerbook akkuja van nála és EZ az említett "rossz darab" amit tévesen küldtek... (Először 13"-ét mondta aztán már 15"-ösé...)
Vártam még persze, mert szimpatikus srácról beszélünk... Ezek mellett megkérdeztem hogy honnan rendelte, azt mondta IPON-tól, rákérdeztem náluk és azt a választ kaptam hogy sosem árultak ilyet! (Ha kell privátban elküldöm a mail-t is hogy ezt írták.)
Azóta kérdeztem többször is hogy mi lesz most már ? Meg lessz az akku? Erre mindig azt kaptam hogy igen meg meg ......
Másik nagy problémám még az lenne, hogy ő a gépet hibátlanként árulta... Rövid használat után (rendeltetésszerű használat, netezés, film ...) egyszer csak nem indult be. Utána megint beindult majd megint nem... Nem tudtam hová tenni a hibát. Újratelepítettem (gyári lemezével) hátha megoldja a problémát. Sajnos nem. Kb 10ből 3x beindul, többinél csak zúg és se kép se hang... Idegesítő picit és én úgy tudtam "hibátlanul kaptam...".Elnézést hogy hosszúra sikeredett de sajnos most nem tudok mit csinálni így és szerintem 1.5 hónap elég idő volt ezt rendezni és mostmár szeretném a TI segítségeteket is kérni, hátha így hamarabb meg tudjuk oldani a problémát
.
Tisztelettel: dzsumpika
1 hetet kapott
[ Módosította: Oczu ]
dzsumpika felhasználónak (régi pirospont!) 19 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon
-
fatal1ty1984
őstag
akkor énis had szoljak ehez a dologhoz,
elöszöris,beszéltünk én mondtam,hogy hétvégéig kell a proci,te mondtad,hogy jo az ajánlott mert az 2 nap mondtam oké.átis utaltam rendben.vártam kb 1 hete vagy többet türelemmel és akkor kértem,hogy utald vissza mert én semmit sem kaptam meg+ha megjön akkor vagy visszautalom vagy visszaküldöm a procit vagy ha visszamenne hozzád inkább személyesen átvenném és akkor nincs megint gubanc.52 000 ftért visznot elvárnám,hogy ne egy mezei levélben adjanak már fel nekem egy processzort amit simán postaládába dobhatnak és ha netalán ugy van akkor egész nap ázik az esöben mire észreveszi valki,hogy ottvan.
megkaptad a postátol a papirt,hogy kikézbesitették,viszont vádoltál itt az inkorrektséggel és utánnanéztem és elis küldtem neked a 2012-es évi törvényt amiban világosan levan irva,hogy ajánlott levelet csak kétszeri sikertelen kézbesitás után dobhatnak ládába amiröl ugyebár nekem értesitöt kellett volna kapnom és felmennem a postára személyesen átvenni az ajánlott levelet.Én ilyet nem kaptam ami látszik is a postátol kapott leveledben,igy egyértelmü,hogy a posta hibázott és az a dokumentum igazolja is.irtam,hogy ezzel nem egyböl a rendörségre kell menni hanem a postára,hogy ez hogyan történhetett meg és ha nemtesznek semmit akkor a rendörségre,viszont azt már ,hogy ténylegesen mivolt a küldeményben érték nyilvántartás nélkül neked és csakis neked kell majd bebizonyitanod mert addig egy mezei levélnek fog számitani mintugy a postán mint a rendörségen. mi sosem üzleteltünk és ezek után nemis fogunk,és ahogy teis irtad láttam már énis karon varjut igy egy vadidegennek nemfogok egy kétes tartalmu boritékot kifizetni ambiben lehetett akár 1 db képeslap is és követel rajtam 52k-t.ha nem sajnáltál volna 1000 forintot kifizetni az értéknyilvántartásrol akkor szerintem senkinek sem fájna a feje,mert a postás is látja ,hogy az a levél bizony 52000 értéket tartalmaz és nem egy sima képeslap igy biztos nemfogja bedobni sehova,föleg,hogy 100%ig megbizom benne mivel ezer éve itt dolgozik és panaszt sem hallottam rola+ismerem és egy becsületes ember,mindamellett,hogy mikor ez történt minden héten 2-4 csomagot vagy levélként viszont normálisan feladott alkatrészt kaptam amit a prohardverröl vásároltam és rávolt irva ,legalább nnyi hogy saját kázbe igy tudta hogy nem képeslap. ha neked fontosabb volt az,hogy 100ft-al több maradjon a zsebedben kész vagyok biroságra menni,de mint irtam neked privátban és ez nem titok mert ideis leirom,nekem a kiesett idö az nem kevés pénz és azt éppen ugyan ugy mint az ügyvédi kölségemet kérni fogom az ügy végén amit a birosági per vesztese fizet. -
Graphics
félisten
Egy dolgot megintcsak nem írtál ide, ami a feladás tényét is befolyásolja:
Azt állítottad, hogy hozzátok / vagy legalábbis ahová címzést kérted / a postás mindig bemegy, és mindig kézbe adja a leveleket...
Illetve úgy adok fel dolgokat ,ahogy kérik, és a postai felelősséget nem én fogom elvállalni.
Kérhetted volna GLS-sel, vagy bármilyen futárral. Nem tetted.És azt mondtad miért nem tettem rá elsőbbségit. Nos ha tény, hogy mégsem visznek be minden levelet oda ahová kérted, édesmindegy, hogy aznap, vagy másnap nem ér oda... Habár a postát felhívva, azt mondták, ezt bizony átvették.
Nem tudom hova címeztetted a levelet, és kinél van jelenleg a proci, de hátha előremozdul már ez az eset
És elhiszem, hogy neked a kiesett idő pénz, nekem meg a kiesett pénz, az bizony pénzHa azt mondod, hogy oda ahová címezted a levelet, a postaládát még a cirmos cica is kinyitja, akkor talán megkérdezem, nem-e esetleg más formátumban kéred a postázást... Mert küldtem már futárral és küldtek nekem is futárral, és elhiheted nem spórolni akartam....
A processzor árában vállaltam a postázást is, ami meg is történt. A plusz költségeket nem gondolod, hogy én fogom állni. www.posta.hu, itt van a díjszabás.
A másik dolog, én itt PH-n nem úgy árulok bármit is, hogy életvitelszerűen meg akarjak belőle gazdagodni, ezt elhiheted...
[ Szerkesztve ]
-
Imperator999
aktív tag
Jelenteni szeretném pitruka tagot, mert nem volt korrekt egy üzlet során.
Tápegységeket vettem tőle konkrétan ezeket;
Macron MPT-400
ADK VP-3504P
Codegen 300W
Deer 300W
MPS-8923 300W
IMBP-450A 350W(PFC)átutalással fizettem 2012.10.25.-én, pár nappal később a csomag megjött, de aznap nem próbáltam ki a tápokat, csak 1-2 nappal később, így még volt idejük átmelegedni a lakásban. A tápok közül már 2db rossz volt, be se lehetett indítani, a másikból jött vmi csúnya hang. Ezt jeleztem neki, mondta, hogy van egy új Codegen 300w tápja. Mondtam neki, hogy küldje el postán... azóta is jön. Azóta a maradék 4db tápból is megdöglött 3db, tehát 1db táp van a 6db-ból ami még működik ki tudja meddig...
Hozzátenném, hogy egyszerű Dualcore procis gépekbe szántam a tápokat, int. vga-val, ezek 35-70W-ot fogyasztanak max. kevesebbet fogyasztanak mint bármelyik olcsó gép, de egyikbe se működtek, utána teszteltem Socket 478-as P4 gépekben, meg P3-ban is és azokba is rosszak voltak a hibás tápok.
5000 Ft-ba került a műsor, időveszteségről, meg az idegességről nem is beszélve.
Vettem már hasonló olcsó tápokat korábban, de így még nem jártam!Többet nem szeretnék vele üzletelni! Csere tápot nem küldte el.
Aki meg vásárolni szeretne tőle csak próbával ajánlom!1 hetet kapott
-
PapB18
tag
Üdv!
Szeretnék glg1992 felhasználónak egy fekete pontot adni !
Ma volt egy üzletünk EZ!!
Az a bajom hogy nem jelezte nekem semmilyen módon hogy karcos lenne és hogy a töltőrésznél hiányzik a gumi !
Plusz hazafelé vettem észre hogy hiányoznak a csavarok is belőle vagy is 1 db van benne az is szét van barmolva !
Én teljesítettem mindent amire megkért! Én utaztam 5 órát én mentem oda neki csak az állomásra kellett volna kijönni de még oda sem tudott! felhívott hogy nem tud kijönni oda és adott e címet hogy mennyek oda. Számomra egy tök idegen helyen azt sem tudtam mi merre van !
Röviden ennyi !Mehet a fekete
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
rep3at
őstag
Természetesen hibátlan volt ezen kívül, ezt elismerem, viszont a karcmentes állapotba egy hajszálkarc sem fér bele. Értem én hogy engedtél az árból 4000-et és vegyem úgy hogy ezért, viszont akkor meg kellett volna említened, kb. így: ,,Odaadom 40-ért, de van rajta egy hajszálkarc". Kifejezetten kényes vagyok az új állapotra, inkább megvettem volna 44-ért karcmentesen, nekem ez ennyit számít. Remélem azért nincs harag, a fekete mindössze azért jár mert karácsonyi ajándéknak szántam magamnak, így viszont adhattam el vehettem másikat stb.
Forward thinking. كرر
-
W1
senior tag
christofer19nek kérnék egy fekete pontot. Megbeszéltük, hogy veszek tőle 4db HDD-t, amik MŰKÖDNEK, de lassúak, ergo a napjaik megvoltak számlálva, gyors adatmentésre lett volna. Megegyeztünk az árban, mivel nem volt itt megbízhatósága, ezért megbeszéltük, hogy a felét elutalom plusz a postaköltséget, utána pedig amikor megérkeztek, utalom a többit. Ez meg is történt, ám amikor átvettem a HDDket, nem az fogadott, mint amire számítottam. Két HDD-t kaptam (itt még csak a dupla postaköltség miatt bosszankodtam, hogy a következő kettőnél újra fizethetem), majd amikor gépre dugtam a HDD-ket, az egyik egyáltalán életjelet sem adott, a másik kattogott, boot előtt kifagyott, a csomagolás is elég érdekesen nézett ki.. Ez volt december 10-én, írtam is az illetőnek privátot, fb-n, de semmi, pedig fent járt. December 28-án írtam neki egy levelet, hogy egy hete van, ellenkező esetben megy a fekete, tegnap is járt fent az oldalon, éjjel írtam egy utolsót neki, amit már el is olvasott, mert volt fent, így kérném a feketét neki!
Megbízhatatlan, gerinctelen alak, nem ajánlom senkinek!
1 hetet kapott
nekim22 is ő
-
shishadealer
csendes tag
Kérnék egy feketét kona005 kollegának, megbeszéltük, hogy jegeli nekem, ennek fejében másnak jegelte, nekem pedig pofátlanul nem válaszolt.
Erről lett volna szó.Ilyenért nem jár fekete
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
Tuco78
tag
Az előző bejegyzésem óta új fejlemény történt santiago7-el kötött üzletemmel.
A tőle vásárolt ibook G4 noti végül is megérkezett viszont kiderült,hogy egyáltalán nem felel meg az általa
megírt adatoknak:
"proc 1.06ghz 12col 512mb ram 40gb HDD wifi dvd drive kepeket es a tobbig este kuldom mert telon levan lassit netem.."
Valójában a gép csak 256MB Ramot és 30GB HDD-t tartalmazott ráadásul a kijelző kerete is el van repedve amit szintén nem említett meg.
Felajánlottam neki,hogy a korrektség jegyében fizesse ki a plusz memória és a burkolat árát.(találtam burkolatot a vaterán 2500Ft-ért a mac 256MB ram meg olyan 2000Ft körül mozog.
De erre nem reagált.
Bosszant a dolog és az előzményeket is figyelembe véve
(csak a feljelentéssel való fenyegetés után küldte el a múlt héten a gépet amit még december elején kifizettem!!!)
Ez simán megér egy feketét!1 hetet kapott
Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
rumos14
nagyúr
Bár anyagi kár nem ért, de egy virtuális fekete pont kijár Phreetsie nevű eladónak.
[link]
A hirdetés megjelenése után pár perccel hívtam, megbeszéltük, hogy délután találkozunk Újpesten. 4-kor hívtam, nem vette fel. Egész délután-este hívtam, nem vette fel. Este írtam pü-t, arra válaszolt, hogy elnézést, valami közbejött, nem volt nála a telefonja, ezért nem tudta felvenni. Mondom jó, akkor találkozzunk holnap délelőtt, erre már semmi válasz és telefonra sem reagál. Természetesen többször bejelentkezett azóta, tehát kizárt, hogy nem látta az üzeneteket.Inkorrekt, nem ajánlom
-
PapB18
tag
Szeretnék Jelenteni és egyben fekete pontot adni enivea-nak
Tegnap vett tőlem a barátnője egy telefont.. Már kezdetben gyanús volt hogy nem ő jön el érte személyesen hanem a drágalátos barátnőjét küldi el. A megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen találkoztunk így az üzlet személyesen zajlott le ! Oda adtam a telefont jó alaposan végignézte (a kamerától kezdve a kijelzőig mindent) !!
nagyon rendesnek tűnt korrekt volt tényleg oda adta a pénzt is én a telefont és a megbeszélt dolgokat ! Elkérte az adataimat én természetesen megadtam ne hogy az legyen hogy egy csaló vagyok ugyan akkor én nem kaptam semmilyen információt róla/róluk! Velem ott volt a barátnőm ő tud tanusítani mindent !
Nos mire hazajöttem írt hogy ez a telefon egy rakás szar hogy rossz az érintője a kamerája és hogy karcos( a karcról annyit hogy a barátnője látta és mondta hogy az nem baj) ami fura volt hisz előttem kipróbált mindent!
Továbbá elkezdett fenyegetni és azt mondta hogy ez a telefon 14 nél többet nem igazán ér..
Ma pont megnéztem itt a hirdetés ---> xperia mini st15i ami feltűnik elsőre a címben említett szép állapot miközben ő trágár módon leszólta továbbá az ár amit ő állított hogy 14 ezret sem ér amit ő kiszabott az majdnem 20 ezer
Nos én 19 ért adtam oda neki a telefont a probléma ott lehet hogy ő drágábban akarta eladni ezt barátnője is mondta a találkozásunknál !!Tudom hogy tilos de én megmutatom hogy pl miket ír
"nem hogy megjelenek te büdös kis köcsög hanem le fogon nyúzni a bőrőd és akit ott találok szét lesz baszva de figyelj te csicska kis buzi el foglak kapni hamarosan és bazdmeg korházbaraklak meglásd a rendörök se fognak rajtad segìteni te szenny .....hamarosan találkozunk remélem felkészültetek"
Ezzel most nem tudok mit kezdeni remélem megkapja a büntetését ami jár neki !
Én nem magamat féltem mivel nem tartózkodom otthon így a családom miatt kell aggódnom[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
tornadóó
tag
Csak most látom hogy ide írtál.Szép ember vagy,a kártya igen is javított volt! le is írtad h mi volt a hibája és h mit javítottál! amit ugye még a vásárls elött neked közölnöd kellett volna! akkor természetesen nem,vagy kevesebbért veszem meg.Azért meg h kértem vissza a pénzem,mert nem tájékoztattál,sztem az meg jogos!
De lényegtelen,
mert megkaptad a választ Kalandortól : Ezért nem jár a fekete, sőt, figyelmeztetlek, hogy inkább ne csinálj máskor ilyet!De ha már itt tartunk akkor a lényeg h nekem nincs negatív értékelésem,neked viszont van!
█▓▒░░ Szømbªthely ░░▒▓█ http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tornadoo
-
ezsolti
tag
Csak figyelmeztetésként írom forjanattila ismét köztünk van már egy ideje, sajnos csak most vettem észre. A fekete pontját nem kapta meg amit én kértem neki. Rajtam kívűl még 1 embert biztosan átvert, vigyázzatok vele! Engem nem kártalanított csak eltünt!
Ha az adminokat érdekli a történetünk akkor átküldök mindent azzal kapcsolatban. Azért bosszantó a dolog mert pirosat már kapott a feketéje meg a levegőben lóg és nem tisztességes ember!Bannolva
-
levialeigazo
csendes tag
Szeretnék kérni egy feketét Fedhsz felhasználónak, 50 percet vártunk rá a megbeszélt helyen, vissza nem akart válaszolni, se egy telefonszám se semmi nincs az accounton, anyagi kár 3 buszjegy elenyésző de szerintem nem kéne engedni hogy egy ilyen gerinctelen ember itt létezhessen..
Mehet a fekete
"Minden szebbnek tűnik borral a hasban!" -Tyrion Lannister
-
ESP
senior tag
Jelentkeztem egy HDD hirdetésére. Megbeszéltük. Elkérte a számom. Eltelt 3nap eddig elérhetetlen volt. PH-n 5. privátomra, ami az volt hogy korrekt vagy válaszolt egy olyat hogy a lehető legkorrektebb
Vigyázzatok vele. Feketét neki!
[ Szerkesztve ]
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
pifu76
tag
Esetleges csalót szeretnék bejelenteni, ITT hirdet egy videókártyát, persze mindenféle kép stb, elérhetőség nélkül.
sajnos a privátomat nem tudom belinkelni, de váltottam vele pár privit hogy van egy gyengébb karim beszámolná e.
első válasza az volt persze, küldjem neki előre az enyém aztán majd küldi az övét.kértem tőle elérhetőségeket, tel. szám e-mail, bármi pl. hol lakik, semmi azóta hallgat.
gondoltam jobb félni mint megijedni
kértem tőle csináljon képet a hirdetett termékről, kitérő válaszokat adott, nincs a gépében, nem tudja lefényképezni stb.
Másodreg volt, bannolva
-
keresek24
csendes tag
sing1ayer kolegával tisztázódott a vissza csere!!ő a pénzt én a telefont kaptam meg!!űgy lezárva szerintem!
pontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=
-
GumDuck
újonc
Helló
egy mocskos csalót szeretnék bejelenteni. [crysis] nevű tagot.
durván 2 hete megvásároltam tőle a [laptopját], jeleztem neki hogy megvenném a gépét, a laptopot házhoz is hozta még aznap. mivel én nem értek aq számítástechnikához laikus módon megtekintettem amit lehetett kipróbáltunk a helyszínen és első ránézésre jónak is tűnt, megvásároltam, bízván az eladó becsületes és korrekt hozzáállásában. Sajnos tévedtem, rögtön utána kiderült hogy a gép hibás, nagyon meleg a processzora olyan 60-70-de 80fokig is felmegy azonnal. egy pár órára rá rögtön jeleztem még aznap az eladónak hogy nem stimmel valami a géppel, kérem orvosolja a problémát vagy adja vissza a pénzemet. Abszolút elzárkózott és már rögtön az első hívásnál kijelentette hogy az én bajom így jártam. utána hívogattam többször telefonon és már fel sem vette vagy kikapcsolta.
Elvittem egy szaki hoz aki szint úgy megerősítette hogy sajnos becsaptak.SENKINEK SEM AJÁNLOTT? CSALÓ EMBER
+még megteszek egy rendőrségi feljelentést is mivel ez kísértékre elkövetett csalás-nak minősül.
1 hetet kapott
-
Vjankovics82
senior tag
az apródon! most telszámok kivannak kapcsolva de az előbb megint írt!
-
Phreetsie
tag
Ha ezert feketet kapok, hat legyen..
1. nem beszeltunk meg semmi konkretat! max annyit, hogy ha vegzel akkor ujbol hivsz, hogy lebeszeljuk a talalkozot.
2. nem voltam telefon kozelben, de ezt irtam is.
3. mivel nem hulyitettelek el sehova se, mert a talalkozo elott direkt kertem, hogy beszeljunk meg, igy nem erzem magam rosszul (nem is ert anyagi kar emiatt ugye)maximum annyiba hibaztam, hogy volt egy tag aki eljott a telefonert hazhoz es elvitte. ezert elnezest kerek.
udvLumia 710 BLACK | vodafone HU
-
emev
csendes tag
Vele nekem is volt problémám. Vettem tőle egy mobilt, de a hirdetés szövege elég messze volt az igazságtól. A telefon nem volt újszerű és innen-onnan összeszedett tartozékok voltak hozzá. Azóta már én is eladtam, úgyhogy remélem az új tulajnak nem lesznek hasonló problémái vele, mint neked az Xperia-val.
írtam is ide pár hete emiatt, csak akkor nem kapott feketét, mert személyes átvétel volt és ott látni kellett volna a telefon állapotát. Sajnos én nem láthattam, mert nem voltam itthon és csak megkértem valakit, hogy vegye meg nekem.
Egyébként azóta kaptam egy PÜ-t is egy tagtól, aki azt írta, hogy szintén gondja volt vele.
-
zitromz
tag
Sziasztok!
milu028tól szeretnék itt mindenkit óvainteni aki nem azért szeretné feladni a saját csomagját h aztán a szülei kétszer is visszaküldjék a postai futárt,másodjára már vissza hozzám retourral közel 5000 Ft-al megkárosítva és hülyének nézve engem!
Utólag belátom h a stílusa,újonc státusza és a később kiderült kiderült fiatal kora miatt óvatosnak kellett volna lennem de már sajnos késő bánat
Tudom h ennyi pénz nem a világvége de nagyon rosszkor jött
szerintetek vissza tudnám kapni tőle valahogyan az ellopott pénzemet?[ Szerkesztve ]
-
Nono89
tag
Szeretném jelenteni Kristof9105-t Minden jelzésnélkül eltünt az átvételnél.. Hívtam, hogy hova mehetek a termékért, mert privátba úgy beszéltük meg, hogy hétfőn hívom...
Ime a termék: xbox
Mostanában nagyon belefutok az ilyen emberekbe, hogy lebeszélünk mindent, és eltűnnek...
Kaphat egy feketét
Ha neten nem érsz el, és gyorsan el szeretnél érni vodás:530-1211
-
molvany
senior tag
Mint megbízhatattlant szeretném figyelmetekbe ajánlani ferero - t
Letiszazzuk a vásárlását, jön az igéret: " első banki napon elutalom az összeget." Ahogy más kapta töle, úgy én is ( sehogy ). Egy hét után rákérdezek.
Válasza: " az üzlet úgyis akkor fog létre jönni amint át tudom neked utalni az összeget! "
Szóval elég felületes és " flegma " válasz.
Természetesen utalása nem volt. Hiába az igéret, nem vette meg.
Tehát így tessék hozzáállni a vele való üzleteléshez.molvany felhasználónak 418 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
Dan86
csendes tag
Sziasztok!
Azóta sem jelentkezett be, és szvsz. ezzel a felhasználónévvel már nem is fog.
Annyi öröm van az ürömben, hogy utánajártam jobban a monitornak a szériaszám alapján az ASUS ügyfélszolgálatnál, és állítólag Olaszországban vásárolták, de még 2013/01/22-ig garancia van rá, és hála a rugalmas hozzáállásnak javítják a monitort térítésmentesen.
Ettől függetlenül a "jómadár" nem jelentkezett, be sem lépett azóta, amióta törölte a hirdetést, így kapjon FEKETE pontot, meg száj és körömfájást!
Üdv, és Köszi!
Bannolva
" Dan86 felhasználónak 36 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi értékelési rendszer alapján fórumon! "
-
Tuco78
tag
Szerintem nem vicces,hogy veszek valamit és utána kiderül,hogy a gép kisebb winyót kevesebb ramot tartalmaz.De ezt még be lehet tudni annak,hogy nem értesz hozzá.Viszont gondolom a kijelzőkeret repedt voltát azért csak észrevetted?
Nem akarok ebből nagy ügyet csinálni csak annyit kértem,hogy térítsd meg a plusz költségeimet amiket a "figyelmetlenséged" okozott nekem.Ennyi.Szerintem ez így korrekt.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
NeKRaD
csendes tag
Nyafi55-el vigyázzatok ,mert volt egy üzletünk egy halom régi pc-s cucc 3dvd lejátszóra ,2routerre és egy gépházra,nos a házon kívül semmi se működik
2 kislány jött lebonyolítani az üzletet , én végig csak velük beszéltem.De nemhiszem hogy ők az értelmi szerzők.Namindegy ezt megjártam,azért a kollégának megy a fekete.
Mehet a fekete
-
HaZse
őstag
Sajnos engem megkárosított zsolt zsolt nevű eladó.
Tortént, hogy elcseréltem vele a telefonomat, amire én jelentkeztem a hirdetésére. Szegedről el is mentem érte Kőbányára, ahol a csere sikeresen le is zajlott. Sajnos az idő rövidsége miatt (neki sietni kellett, nekem meg a vonatom jött) nem néztem át teljesen a telefont és a tartozékokat.
A vonaton vettem észre, hogy a kijelző foltos és hogy a tartozékok hiányosak. (utángyártott USB kábel volt benne, és se töltő, se füles nem volt benne). Hívom a fickót, de nem volt elérhető.
Majd írok neki otthon privátot, hogy mi a gond. Erre írja, hogy ő nem vette észre és hogy fél szemmel nem is látja. (?) A tartozékokat elismerte és mondta, hogy küldi. Erre megadtam a címem, amire persze azóta se érkezett semmi tőle. Majd a múlt héten írotam neki, ere már az üzenetemre se reagál.
NEM AJÁNLOM SENKINEK. Ha tehetném ki is tiltanám egy életre. Sajnos anyagi károm keletkezett, hogy vennem kellett hozzá egy USB töltőt. Gyári fülest direkt már nem vettem.
1 hetet kapott
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Skodry
aktív tag
Ezzel az üggyel kapcsolatban lehet számítani valami szankcióra?
Utólag sikerült megtalálnom a szóban forgó hírdetést is, ugyan az illető törölte, de a levelezésünkben megvolt a link.
A történetből pedig még annyi kimaradt, hogy a hírdetett és megígért Westend Digital helyett egy rossz Seagate HDD-t kaptam.1 hete van rendezni
"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Wmati Senior-Tag kollega mai cselekedete:
Inkorrekt eladó.
Időpont egyeztetéshez és egyáltalán sem volt hajlandó felvenni a telefont.
Most közölte, hogy mégsem adja el.Sikeresen eltelefonáltam az árkülönbség árát.
Megbízhatatlan!
A hirdetés: [link]
És az üzenetváltást igen szívesen kiposztolom, ha valakit érdekel.
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
raven12
senior tag
Lejárt az ideje, azóta többször bejelentkezett, de úgy tűnik, nem érdekli a dolog
Remélem elnyeri méltó büntetését ez a gerinctelen hozzáállás és viselkedés...Távozott
Ibanez RG1570 Prestige || Ibanez RG7321 || Cort C4 Plus || Casio CDP 230R
-
sera7
csendes tag
Sziasztok .
Szultann6 userrel vigyázzatok !
Megvettem tőle előreutalásos alapon 30000 forintért egy ZTE BLADE III tipusú készüléket .
December 28.-án jelezte, priviátban, hogy az utalás megérkezett a készülék csomagolás alatt.
Azóta nem jelentkezett,csomagot nem kaptam,privátra,emailre nem válaszol.Szóval most itt állok 30000 forintal megrövidítve, Ő meg valahol a távolban vigyorogva a "telefonommal" és a pénzemmel a zsebében.
1 hetet kapott
Hozzászólok Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VOIP telefonálás
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen merevlemezt vegyek?
- Battlefield V
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-4770 CPU (+ Gigabyte Z97X-UDH3-BK + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Corsair vengeance rgb pro series - 32 gb (4x8gb) 3200 MHz - CL16
- Eladó Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK alaplap (+ i7-4770 + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Xbox One S 1TB új, 2 év garanciával
- ÚJ HP ENVY 13 Gyönyörű Ultrabook 13,3” -35% Bivaly i7-8550U 4Mag 8Gb 512GB SSD FHD IPS Bang&Olufsen