Hirdetés

2019. január 21., hétfő

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-08 20:04:39

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje + ok max 15 sorban
ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor itt már nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
ha a probléma megoldódott, írd meg az eredeti hsz-re válaszolva
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12306) Eki911


Eki911
(újonc)

tomyt el volt egy üzeltem ami nem túl jól sült el. Ezt a kártyát cseréltem vele egy Sapphire 7750 oc-ra amire volt még 1 év 8 hónap garancia. abba nem mennék bele mi volt az oka a cserének, nekem jobban megfelelt volna a dupla DVI-port röviden ennyi. Makulátlanul működött a kártya. Tény, hogy picit többet ért a kártyám, de azt a pár ezer különbséget lenyeltem volna. Próba garit ígért a levél is meg van, meg természetesen hibátlan működést. Ebből egyik sem valósult, meg egy két levélre válaszolt, és azt javasolta, hogy valakinek adjam el úgy mintha működne , de természetesen ehhez nem folyamodnék, hogy másnak kárt okozzak és ebből származzon nyereségem. Az üzletet, 2012-11-23 .án este kötöttük meg. Utána egyből írtam is neki hogy nem jó a kártya, de a válaszolás is igen nyögve nyögvenyelősen ment. Most ott tart a gyerek, hogy már el adta a kártyámat, nekem meg van egy rossz kártyám, ezzel mit lehet tenni ?

1 hét áll rendelkezésére, hogy visszavegye a kártyát.

[ Módosította: Oczu ]

(#12309) 14Spike88


14Spike88
(kvázi-tag)

No,

Akkor csak még annyit, hogy:
-Beszéltem a munkatársammal aki újrapasztázta és kipróbálta a kártyát, váltig állítja továbbra is, hogy jó volt nála a kártya, és természetesen jön tanúskodni a bíróságra, ha kell.
-Ha már te a rosszat feltételezed rólam, én miért ne tenném: szerintem meg simán elképzelhető, hogy otthon nem nézték jó szemmel, hogy vettél egy kártyát és inkább azt mondod, hogy rossz csak visszakaphasd a pénzed. Vagy akár csinálhattál is vele valamit út közben, vagy amióta nálad van. Feltételezés, nem kijelentés.
-Csak ezt az utat látom járhatónak, hogy az accuntom megmaradjon, ugyanis igen is zavar, hogy több éves munkámat teszed tönkre, amit kialakítottam úgymond a "hírnevem", előre kapom a kódokat játékokért, mert tudják, hogy úgyis utalok, stb. Ilyeneket és úgy alapból a rosszhírnevem keltését nem akarok, és nem is fogok veszni hagyni. Szóval: JELENTS FEL! JELENTS! Találkozunk a bíróságon akkor, ha neked ez így jó, pénzt időt, és fáradságot nem spórolva, megoldom, hogy teljes kárpótlást kapjak rágalmazásért, rossz hírnév keltését, stb. Teljes kárpótlás alatt elképzelhetőnek tartom, hogy a bíróság kötelezi a honlap üzemeltetőit, hogy állítsák vissza az accom, csak így látok rá lehetőséget, hogy megmentsem, mivel az admin(akit természetesen, mint intézkedő szerv szintén befogok idéztetni!) bannolni óhajt.

Ismét és utoljára:
Te egy teszteletlen( a közösség unszolására ["na próbáld már ki, meddig tart összedugni" ,stb] kikényszerített próba nem számít tesztnek, a napi dolgaimat végeztem rajta, netezés, filmezés. nem futtattam semmi teszt programot) és GARANCIA NÉLKÜLI kártyát vettél tőlem. Sajnos úgy tűnik, nem működik, bár nem értem nálam miért ment órákat filmezéssel, és a munkatársamnál a játék is ment rajta.. de sebaj, szóval sajnos úgy tűnik nem működik, és véleményem szerint (ha már te feltételezed, hogy direkt így adtam el) csak bepróbálkozol hátha megijedek és visszadom a pénzed. De ez nem így működik. Neked van egy állításod: bizonyítsd. Nekem van egy állításom: van rá tanúm is.

Összegzés:
Kérem az adminságot, hogy jól gondolják át, hogy milyen jogi következményekkel jár az, hogy arra biztatnak valakit, hogy jelentsen fel. Miután átgondolták, kérem tegyenek javaslatot további lépésekre, akár jogi, akár visszakozási-t. Amennyiben bűnösnek látnak, járjanak el belátásuk szerint, amennyiben változott esettleg véleményük: töröljék a fekete pontom, erről kérek egy egy soros levelet, és részemről elfelejtve az ügy.

Továbbiakban akkor várom a privát levelet, vagy a rendőrségi/bírósági idézést a vevőtől. Ide nem tekintek be ismét.

Még megjegyezném a tisztesség kedvéért, hogy minden az ügyhöz kapcsolódó bizonyítékot (hírdetés, privát levelezés, stb) printscreeneztem és mentettem, ezt természetesen fel fogom használni az esetleges bírósági eljárás során, a védekezésemben.

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12310) robogos10


robogos10
(fanatikus tag)

Sziasztok szeretnék 1 negatívot adni sipster13 -nak

Hétfő óta várom a pénzt amit állítólag elutaltak nekem a meghirdetett gépházra!
Többszöri keresésre is azt állítja hogy elküldték!
De tudom hogy ez nem igaz!
Mondtam neki hogy akkor adja meg a számlaszámát és a nevét az (anyukájának) Persze erre az volt a válasz hogy anyukám üzeni hogy vegyem fel vele a kapcsolatot az e-mail címén
Most komolyan miért nem lehet bevallani hogy nem tudtam ..... okok miatt elküldeni!!!
2 embert is el kell küldenem mert neki tartogattam a házat! :S
Vigyázzon mindenki ezzel a kis gyerekkel!!!

sipster13

Nem ajánlom senkinek

(#12311) molnardavid válasza 14Spike88 (#12309) üzenetére


molnardavid
(újonc)

Szerintem 18 évesen dönthetek arról mire verem el az ösztöndíjam és erről a szüleim is pont így gondolnak, 1x írtam hogy gondolom a pénzemet nem kapom vissza, ha most te boldog tudsz lenni ezzel legyél , nem érdekel... Azért kértem feketét számodra mivel átvágtál... Nem szeretnék tovább erről vitázni, azért nem térek jogi útra mivel nincs különösen erre keretem se időm. (Gondolhatsz bármit)
Boldog karácsonyt!

(#12312) Oczu válasza 14Spike88 (#12309) üzenetére


Oczu
(senior tag)

Itt az egy sor:

5 napod maradt,
Felhívom a figyelmed, a Szabályzatra, különösen ezekre a részekre:

a rendszer olyan magánterület, ahol az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve a Szabályzat, amely összhangban van a hatályos magyar törvényekkel, jogszabályokkal.
a rendszerbe történő regisztrációval, illetve a regisztrált nick használatával a felhasználó elfogadja a Szabályzatot és vállalja, hogy maradéktalanul betartja azokat.

Szélsőségesen deviáns magatartás esetén (például életveszélyes fenyegetés) a fórum üzemeltetői azonban fenntartják a jogot, hogy mérlegelés után a fórumozó adatait állampolgári kötelességükkel élve továbbítsák a rendőrségnek.

Egyszer már levezettem a kártyád előéletét, nem értem, miért erölködsz.....S még te szabod a feltételeket. :(

(#12313) 14Spike88 válasza molnardavid (#12311) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

ha sokáig fogod még folytatni a hasonló hangnemű, rágalmazó, stb írogatást a végén eléred, hogy időt, pénzt és energiát nem kímélve én foglak feljelenti téged.. ilyen egy ostobaságot amit te művelsz. Egy dolgon gondolkozz csak el, el tekintve ettől a honlaptól:
én olyan helyen dolgozok ahová csak erkölcsivel vesznek fel, most pont 8K-ért fogom tönkretenni a munkámat, kirúgatni magam, stb... holott pl.: a 230K-s laptoppal semmi baj nincs.. majd pont most a 8K-s vga-val rizikózok...

Csak óvatosan, mert te pontosan ugyan ezt csinálod, rágalmazod, sértegeted, hitelét rontod avval, hogy azt írod hazudik.

Még egy post evvel az üggyel kapcsolatban és szankcionálni fogok.

szerintem meg nem, mivel írtam, hogy ez feltételezés, nem állítás. mivel ő feltételezz rólam dolgokat, én miért ne tehetném meg? Mi a bizonyíték arra, hogy amit ír "vigyáztam rá" helyt álló, és nem csak véletlen elejtette és a pénzt akarja?! nem értelek...

[ Szerkesztve ]

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12314) 14Spike88 válasza Oczu (#12312) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

Akkor kérlek tedd meg amit jónak látsz. Nekem van rá tanúm, hogy bizonyítsa igazam, nem tudom te hogy fogod bizonyítani a sajátod, ugyanis amit tegnap írtál és reagáltam ár az úgy igaz, az amit te mondtál rá, hogy "annyira tudtam előre" ez a bíróságon cseppet sem állja meg a helyét. Kérlek gondolkozz el, hogy hogy tudod bizonyítani, hogy a két 8800gtx asus egy és ugyanaz a kártya volt. Nyílván én sem tudom ezt bizonyítani, hogy két külön kártya volt, de mivel te állítasz rólam valamit, neked kell majd bizonyítanod.
Én nem félek a bíróságtól, nekem van igazam. Az hogy te mit feltételezel rólam az a magán jogod. Járj el belátásod szerint! De az biztos, hogy nem fogom annyiban hagyni, hogy jogtalanúl csak úgy kibannold a sok éves accuntom, túl sok "melóm" van benne.

Up to you

[ Módosította: Oczu ]

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12315) RVR400 válasza 14Spike88 (#12309) üzenetére


RVR400
(PH! kedvence)

Ismét bocs az offért, de szakmai szemmel hozzászólnék.

Nos, két állítás, két ellentmondás:

1. Kollégád pasztázta át, nála jó volt, Te már ezután nem próbáltad -> mégis eljut Windowsig .

2. Windowsig eljut, de egyébként teszteletlen -> aztán a következő, hogy Nálad is elment órákig.

3. Mindezek után eladod nulla perc garival, és véletlenül pont rossz is a kártya rögtön,

Szerinted egy feljelentés után, amikor a nyomozó rákérdez, hogy ez hogy van, mit fog gondolni, és merre fogja terelni az egészet? Már teljesen mindegy, hogy mit próbálsz előadni, mivel még ha első esetben tanúként vagy meghallgatva, már ez is felér egy vallomással, mivel a szavahihetőséged elég erősen megkérdőjelezhető.

Végszó: ha állításod szerint a srác csak bepróbálkozik a visszavétellel, mert szerinted hülyeségre költötte el, és neki az a lényeg, hogy visszakapja a lóvét, akkor miért ágálsz ennyire a dolog ellen, ha szerinted a kártya jó? Valamint, ha mégis rossz, akkor hogyan sikerült úgy elrontania a kártyát fél óra alatt, hogy pont olyan baja legyen, ami elég hosszú idő után jön elő a 8800-as széria nagy hányadában, és előjelei is vannak?

(#12316) molnardavid


molnardavid
(újonc)

SRY AZ OFFÉRT

Tatabányáról mentem fel a kártyáért, vonattal ez hozzáteszem mert ez ki maradt!

[ Szerkesztve ]

(#12317) taaz


taaz
(fanatikus tag)

Hmm.
Teszteletlen kártyát vett az ember 0 garival eddig értem.Gondolom a vevö tisztába van ezzel a kockázatával. Mivel ha kártya csikozik már bootnál az tuti rossz.Van másik eset amikor a driver után halálozik.
Mivel windows ment hibátlanul, ez miatt nem vesz az ember 8800gtx-et . Gondolom proba szerencse, ami nem jött be. Mivel az elado csak a windows-ig jutott a teszteléssel, addig a vevö már a boot-nál is hibát tapasztalt.Igy nézve az eladonak lenne sara, de ott a 0 napos gari. Ez lutri volt, persze nem korrekt dolog föleg nem ebbe az árban.

Erről van szó, az ilyen emberre itt nincs szükség

[ Módosította: Oczu ]

(#12318) 14Spike88 válasza RVR400 (#12315) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

1.: az hogy kollegám játszott vele, az számomra nem tetszt. nem voltam ott, nem láttam, stb. ezért továbbra is teszteletlenkén árultam.
2.: windowsig eljut, számomra továbbra sem teszt( utána pedig használtam az nap a szkosos tevékenységeimre: netezés, filmnézés), nem futtattam teszt programokat, stb. Ezért az eredetileg teszteletlen-t átírtam arra, hogy windows bejön vele. Ekkor emeltem meg 4ezerről 8 ezerre az árát, mert úgy gondoltam, jó eséllyel működni fog, és ez így már nem 4K-s érték.

végszó: Miért ágálok ennyire, ha szerintem jó? ez mégis milyen kérdés?
Te mit tennél ha ilyen "súlyos" (relatív) váddal illetnének ártatlanul? Nyílván a becsületem és a hírnevem, valamint maga az accom, ami már több, mint 1050napos.

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12319) 14Spike88 válasza taaz (#12317) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

az érdeklődők unszolására lett egyáltalán gépbe téve, valaki írta, hogy csak használjam egy nap arra amire szoktam az neki elég lesz, ekkor volt az "ominózus" netezés, filmezés, stb egy pár órán át. Ezek után mégis vissza lépett a vásárlástól, ekkor emeltem meg az árát 4K-ról 8K-ra, úgy gondoltam ez így már nem annyira zsákba macska, hogy 4-ért adjam.
0 perc garival adtam, ahogy mondod, ezt a vevőnek tudnia kellett, most mégis pénzt akar vissza, és az admin meg engem tilt ki... nem is értem..

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12320) Skodry


Skodry
(fanatikus tag)

Szeretnék egy feketepontot adni kovicsek01-nek az alábbi rossz üzletért.

Igyekszem rövid lenni:

Volt egy 2 magos am2es procim, amit elcseréltünk egy 250GB-s sata hdd-re ami 100/100 sentinelt is kaptam.
Megegyeztünk hogy feladjuk postán egymásnak kb egyeszerre. Én fel is adtam, ő nem, hívtam nem vette fel, végén nagynehezen elértem, két hét csúszással feladta a hdd-t úgy hogy egy bubis borítékba rakta és kész. természetesen a hdd-nem működött(csak kattog) ismét beszéltünk rengeteg hazugságot mondott, megígérte hogy küld egy másikat azt még most is várom:) .

Amiket hallottam tőle: Azért nem adtam fel mert egész nap dolgozom , de fel fogom adni...(2hét csúszás)
Amikor feladta és hibásan érkezett: Nem én adtam fel hanem haverom de majd jól elkapom, megtérítem a károd, küldök egy másikat + pénz hogy visszaküld a rossz hdd-t (na azt most is várom telefont nem veszi fel és nem ír a levelere sem!) Vevényért hiába könyörgök...

Legyen vele boldog! Károm: 6000ft+postaköltség. Boldog karácsonyt kukori! :)

[ Szerkesztve ]

"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"

(#12321) pro70


pro70
(fanatikus tag)

Bazi nagy feketét titiekeee ordasnak! Üzlet tárgya ez lett volna, ha a koszosa eljött volna :W Nem értem tényleg, 15 perccel a megbeszélt találkozó előtt hagyja hogy linkre odamenjek és 40 percet várjak...3X hívtam, negyedjére kikapcsolta magát...szigetszentmiklós-budapest király utca, benzines autómatával minimum 3k, úgyhogy bőven megérdemli a feketét!

(#12322) nagyalex


nagyalex
(újonc)

Hali Mindenki!

Ép most vert át egy C aki ezt a hirdetést adta fel :

minden rendbe van vele azért adom el mert kell a pénz köszönöm

érd:06308689326
csak telefonon vagyok
A jozsibp

az SSD természetesen szar , amikor a személyiét kértem az se volt nála természetesen és egy óra után a telot sem vette fel a ganaj.

Senkinek nem ajánlom a csávót.

JA IGEN mire figyeljetek az hogy amit én vettem az kiba...ul illatozót valamivel jól le lett fújva.

Illatos vinyot ne vegyetek. :-)

Üdv.

Sanyi.

[ Szerkesztve ]

(#12323) Oczu válasza 14Spike88 (#12318) üzenetére


Oczu
(senior tag)

Csak egy comment:

Ha annyira félted a leírt dolgaidat (acc, hirnév, becsület), csak a pénzt kellene visszaadnod. Nem hiszem el, hogy ennyi beírás után - ahol a többség a korrektséget kérdőjelezi meg - még mindig a saját frázisaidat hajtogatod....
Annyira becsületesnek tartod magad, de láthatod,8 emberből 8 nem ezt gondolja....gyakaorolni az önkritikát, vagy egyáltalán beismerni a tömeg elött a hibánkat baromi nehéz, az biztos.
Ebből már jól nem jössz ki, hiába vagdalózol itt feljelentéssel, az admin fenyegtesével, magad alatt vágod a fát, de te tudod.

Erre van egy közmondás, sűrün is használjuk, de most nem írom ide.....

(#12324) molnardavid válasza Oczu (#12323) üzenetére


molnardavid
(újonc)

Nekem eleg lenne ha 4000 forintot kulden vissza mivel akkor ugy olyan lenne mint ha telleg hibasat ettem volna, mint ahogy o is leirta hogy eloszor annyiert arulta! Ha annyit kepes vissza utalni en attol is boldog leszek...( bocsanat az offert )

(#12325) nagyalex


nagyalex
(újonc)

itt a mail címe is: amir.musztafa@freemail.hu

(#12326) 14Spike88 válasza Oczu (#12323) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

lóhimbilimbit.
nem adok vissza pénzt, mikor nem hibáztam semmit.

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12327) lafaty80 válasza Oczu (#12323) üzenetére


lafaty80
(őstag)

+1

Csak még annyi 14Spike88 olyantól, aki régóta hw-ek közelében mozog és elolvasva az eddigi történetet:
- ha sántító hasonlattal élhetek: el akarnék adni egy autót, amit valaki megszerelt nekem, beülök szép 100e. Elindítom, elindul, kicsit járatom alapon a motort -> tuti jó! 400e. De az hogy menjek is vele és lássam hogy jó-e váltó vagy minden henger rendesen megy az már luxus, és súlyos hiba.

Tehát ha én tennék fel valamit, minimum annyi lenne bennem - a lehetséges támadásokat elkerülendő-, hogy letesztelem kb. 10perc alatt 2-3 programmal. Hiszen egy VGA esetén beszélhetünk 2D és 3D-ről is. Külön-külön is lehetnek gondok velük.

(#12328) Sanyi2007 válasza lafaty80 (#12327) üzenetére


Sanyi2007
(fanatikus tag)

van, akinek néhány ezer ft többet ér mint a becsülete....

[ Szerkesztve ]

(#12329) 14Spike88 válasza lafaty80 (#12327) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

lehetséges, hogy én hibáztam, hogy nem teszteltem, mikor lett volna rá lehetőség. aláírom.
de, továbbra is csak azt tudom mondani, hogy gari nélkül és teszteletlenül árultam és így vette meg. nem értem miért kéne visszadnom pénzt. elfogadta a feltételeket, miszerint nem tesztelt és nincs rá garancia..

Veszel egy csokit a boltban, nem ismered. kilépsz a boltból beleharapsz, nem jó. visszaviszed visszadják az árát?

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12330) grrpowa válasza 14Spike88 (#12329) üzenetére


grrpowa
(senior tag)

Teszteletlenül 4 ezrért ha eladód nincs gond mert hibásan 3-4 ezerért veszik a kártyákat de te 8 ezerért adtad ell ami pofátlanág :U

+36 20 / 385 7003

(#12331) 14Spike88 válasza grrpowa (#12330) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

az árat meg azt hiszem az eladó szabja, a vevő maximum nem veszi meg ha nem tetszik az ár neki. ő megvette ennyiért. én hibám? na nehogy már :D

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12332) grrpowa válasza 14Spike88 (#12331) üzenetére


grrpowa
(senior tag)

Nem a te hibád az , hogy gerinctelen alak vagy :K Kb minden normális eladó ugy ad ell dolgokat hogy leteszteli nem pedig ugy hogy a kutya nem visszi ell tölle a terméket és beirja a saját hirdetésébe hogy vinné már ell valaki :U Nem véletlen irtad te oda hogy update win alat müködik :U Mert senki nem akarta megvenni mert tudta mindenki hogy nem véletlenül nem teszteled mert tudtad hogy szar :K Tehát ez az update szöveg mást nem szolgált csak arra hogy aki különösebben nem ért hozzá az megvegye mert ugye mint irták is 2D-és3D között nagy a különbség.

+36 20 / 385 7003

(#12333) 14Spike88 válasza grrpowa (#12332) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

örülök, hogy te ezt így eldöntötted magadban. bizonyíték?:)

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12334) SimonMágus válasza 14Spike88 (#12329) üzenetére


SimonMágus
(senior tag)

Na akkor most felvázolom a csokiboltos hasonlatodat helyesen, csak mondjuk most te leszel a vevő:
Bemész a csokiboltba, ahol ki van írva, hogy nugátos csokit árulnak (ahogy te is kiírtad, hogy megy windows alatt a vga). Rákérdezel, hogy tutira nugátos-e, mire az eladó közli, hogy természetesen, ő kipróbálta de garanciát nem vállal rá, hiszen be van csomagolva a csokiszelet (ahogy te is kipróbáltad de mégis teszteletlennek hirdeted), sőt a barátja szerint extra finom nugátos (ahogy a te ismerősöd még játszott is vele). Ok, megveszed, kilépsz a boltból, örömmel bontod ki a csokit, beleharapsz, de bizony elfacsarodik az arcod, mert a csoki barackos-túrós töltelékkel rendelkezik, amitől neked kiütéseid lesznek (ahogy az általad eladott vga is használhatatlan, hiszen csíkoz). Rohansz vissza a boltba, hogy mégis mi a fene történt, nem azt kaptad amit hirdettek, kéred vissza az ellenértékét. Mire az eladó közli, hogy ő bizony garanciát nem vállalt rá hogy nugátos lesz - bár az van a csomagolásra írva -, úgyhogy kend a hajadra a barackos-túródat.

Bár kétlem hogy, meg fogod tenni, de egy tömör igent vagy nemet tartalmazó válaszkommentben jelezd már kérlek, hogy szerinted a fenti történetben az eladó korrekt volt-e veled vagy sem.

Üdv: SM

(#12335) 14Spike88 válasza SimonMágus (#12334) üzenetére


14Spike88
(kvázi-tag)

igen

ennél a konkrét pl-nál maradva: az eladó dolga az, hogy elvegye a pénzt és kiadja a terméket. nem ő állította elő, csomagolta be, stb. nem felelős.

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#12336) grrpowa válasza 14Spike88 (#12335) üzenetére


grrpowa
(senior tag)

Rákérdezel, hogy tutira nugátos-e, mire az eladó közli, hogy természetesen, ő kipróbálta de garanciát nem vállal rá, hiszen be van csomagolva a csokiszelet
Szövegértelmezésed nincs a helyzett magaslatán

+36 20 / 385 7003

(#12337) RVR400 válasza 14Spike88 (#12329) üzenetére


RVR400
(PH! kedvence)

Konkrétan még ezerszer bocsánatot is kérnek, hogy SZAR csokit adtak el(lejárt, avas, stb), és voltál olyan rendes, hogy nem egyből a vásárlók könyvébe véstél bele, így visszaadják az árát, és még kapsz 1 db jó csokit is mellé. De ezek szerint Te sosem dolgoztál kereskedelmi területen, ahol kinyalják a vásárló seggét is értelmesebb helyeken...

(#12338) Oczu


Oczu
(senior tag)

Jó, szerintem ezt a témát kiveséztük,

Eldöntöttem, nem tiltom ki 14Spike88 -ot. Sokkal nagyobb büntetés lesz neki itt maradni, ahogy nézem, eléggé híre ment a manöverének, egyszóval megkapta a "PH-hirhedt" rangot :D

Aki itt rákeres a nevére, el tudja olvasni az egész történetet.

Kérlek Titeket, ne írjatok evvel a témával kapcsolatban, mert mindnyájan fel leszünk jelentve, amit ugye nem szeretne egyikünk sem.

(#12339) molnardavid válasza Oczu (#12338) üzenetére


molnardavid
(újonc)

Feketét minimum megkapja remélem...

Azt kap

[ Módosította: Oczu ]

(#12340) grrpowa válasza Oczu (#12338) üzenetére


grrpowa
(senior tag)

Csak még 1 üzit had vések be ide mivel szerintem több helyen is buknak az állitásai 14Spike88 nak
Hirdetésében teszteletlenként árulja de miért :F
Miért nem éri meg neki berakni a gépbe letesztelni és eladni kb 12-14 ezer ft környékén minthogy eladja pl 6-8 ezerért teszteletlenként mint ahogy ezt megis tette :K
Egyértelmüen tudta hogy rossz a kártya azért nem tesztelte és nem kért érte 12-14 ezret
EZT A DOLGOT SEHOGY NEM TUDJA KIMAGYARÁZNI SZERINTEM
A másik dolog hogy ugye hirdetésböl idézem teszteletlen de a késöbbiekben már ö filmet nézet netezet söt a haverja vagy mittomén kije még játszott is velle :U

Ezt már levezettem egyszer .....

[ Módosította: Oczu ]

+36 20 / 385 7003

(#12342) Storms


Storms
(őstag)

üdv

Szeretnék jelenteni egy Spam küldözgető emberkét KillerPoncus privátba már kétszer küldött netes munkával kapcsolatos hirdetéseket.
Szeretnék bemutatni neked egy oldalt amivel játszi könnyedséggel egészítheted ki a jövedelmed.
Naponta elég 5-10 percet el töltened vele, neked semmibe nem kerül.
Valóban Online pénzkeresés, valódi kifizetéssel, (Reklámokat kell nézni), ha érdekel olvasd el a részleteket,
http://neobux.gportal.hu/

[ Módosította: Oczu ]

(#12343) kenta


kenta
(fanatikus tag)

Fekete pontot kérek Devin92devin-nek ezért az üzletért!
A kártya amit postán küldött hibás, 5 perc játék után szétesik a kép, zöld pöttyök jelennek meg...
Az ilyen hibák nem 5 perc játék után jönnek elő, mellesleg 70 fok fölé még nem ment...
Írtam neki, hogy beszéljük meg, de ő csak mentegetőzik és húzza az időt.
Most ott tartunk, hogy nem hajlandó válaszolni sem.

Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl

(#12344) mrbikerider válasza mrbikerider (#12022) üzenetére


mrbikerider
(kvázi-tag)

Sziasztok ez azóta sem rendeződött :( tiltsátok ki légyszi.(nem válaszol egyszerüen felszívodott a pénzel együtt)
köszi

Done

[ Módosította: Oczu ]

DrSebi

(#12345) Eki911 válasza Eki911 (#12306) üzenetére


Eki911
(újonc)

tomyt -től kaptam egy újabb levelet: "Gondoltam veszek neked egy ugyanolyan kártyát, de most már felejtsd el!" . Most erre őszintén ? reagáljak normálisan ?

(#12347) Oszkár26 válasza gabor1993052 (#12252) üzenetére


Oszkár26
(kvázi-tag)

A telefon egy hónapja vásároltam,az sms-ek a sim kártyáról felmásoltak voltak...LE VOLT ÍRVA TARTOZÉK:TÖLTÖ SEMMI MÁS!
Garancia papír előző tulajnál van ami már lejárt saját magam vállaltam,de mint fóliás készülék nem volt rá panasz...a sarkából nincs letörve,nemkell hazudozni
teljesen megfelel a leírásnak a vevő nagyon követelőző,és fenyegetőző volt pedig a legkörültekintőbben küldetm álltam a postát,és még türelmes voltam a "személyiségéhez" kitalálta utólag hogy neki ez csak 8000et ér és még meggondolja hogy visszautaljam e a pénzt?! WTF a boltba se viheted vissza,hogy ugyanmár nekem ennyit ér,nemhisze ,hoyg emiatt feketét érdemlek!
Vicc az egész!
"És jó hoyg mindkét fél meg volt kérdezve"

Oczu:

Hello,
1 heted van kompenzálni

[ Szerkesztve ]

(#12348) pedozs válasza Dope0306 (#12190) üzenetére


pedozs
(újonc)

üdvözlet!

moderálást kérek Dope0306 kolléga #12190 számú fekete pont hozzászólására,mert privát üzeneteket oszt meg,és személyes adatokat tesz ki (még ha xxxxx-el is!!)
nem az első eset,mert már a hirdetésem hozzászólásaiban is ezt tette,amire meg is kaptam a moderálást benedekco kollegától,amit köszöntem is! de most vettem észre,hogy itt is ugyanezt tette dope0306 kolléga!
remélem jó helyen jeleztem panaszom!?

üdv

pedozs

Ezek így nem személyes adatok, csupán néhány karakter

[ Módosította: Oczu ]

pedozs felhasználónak 77 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Ha veszem a fáradtságot,hogy írok,akkor viszont is elvárom. Sikeres üzlet esetén a piros szinte kötelező!:) Mindig nézd meg a megbízhatóságom,nem Átverni,hanem ELADNI-VENNI akarok!! Köszönöm,hogy elolvastad!

(#12349) sagit válasza #53314048 (#12074) üzenetére


sagit
(PH! kedvence)

közben hibátlanul odaért már múlt héten a cucc, kérlek jelentkezz itt is

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ S8+ 64 GB Black + 64 GB Samsung Evo+

(#12350) Oczu


Oczu
(senior tag)

Mehet nekik a fekete:

[link]

[link]

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.