Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • joky72

  csendes tag

  hello szerintem te folyamatosan nem mondasz igazat,

  1,
  hétfön mikor megkaptad a csomagot,és írtam hogy miért másikat küldtem,azt is irtam hogy ha nem jo így neked akkor küld vissza.....,,,ha megtetted vna akkor most nem beszélnénk itt és nem kellett vna 2 órát a rendőrségen ülnöm.
  2-
  szombaton a férjed azt hazudta hogy a csomag fel lett adva,pedig te már csütörtökön vissza hoztad a postárol!!!!
  3
  elküldtél egy csomagszámot,amit a M Posta még csak nem is talál,ami nincs is bent a rendszerben itt a link nézz utána.[link]
  4
  hétfön azt mondtad hogy jo lesz a monitor,mit küldj?? mondtam nekem mindegy vgy a sajátomat vgy notit küld.,sem tegnap sem ma nem adtál fel semmit.

  én elég sok PC oldalon fent vgyok,szinte mindegyiken ami itt az országban megy,de hála istenek mindenhol 100% vgyok,pedig naponta adok vgy kapok 2-3 csomagot.Én fair vtam ,mert csütörtökön vissza hozhatam vna a csomagot én is a postárol,amikor reggel nem jött meg az email.De nem tettem meg,mert biztam abban hogy vgy olyan fair mint én.De te még mikor megkaptad a csomagot,és mondtam miért a másik monitort küldtem,még akkor sem küldted vissza,pedig csak annyit kellet vna tenned hogy bedobozolod,felteszed a postára,és én itt kifizetem vna azt a nyavalyás 2000ft utánvétet,ami engem nem vág földhöz.DE benned még ennyi korrektség sem volt,és akkor csodálkozol ha feljelentelek lopásért???????

Hozzászólok Aktív témák