Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • batai15

  veterán

  Üdv, fejlemények vannak.
  Nos mint kiderült a szervizes kollegánál kisebb részben az én hibámból is feküdt meg a telefon. Lévén amint elmondtam az olvasó rossz volt stb. Én leírás alapján meg próbáltam javitani ,kevesebb sikerrel. Lenyeg ami lenyeg hogy sikerült viszonylag olcsón helyre hozatni a telefont(még nem 100) mivel tisztesseges embernek vallom magam ezt elmondtam.
  De!gattsu kollega bűnei továbbra is:rosz volt az sd olvasó, sd is rosz,2sd volt meg beszélve nem egy darab, illetőleg csak fenyegetés hatására küldte a telefont. Mikor kapott egy hetet rámirt és persze tagadta az egészet. Mondtam neki hogy legalább javittatásba száljon be ha már átvert, azóta se válaszolt.pedig fellépett azóta.valszeg az ügyből nem lesz semmi , és mivel csal 12ezer forintal röviditett még meg, rátok bizm mi legyen vele. Vagy repül, vagy fekete, de fekete mindenképpen jár neki.bár lehet a reptetése is jogos lenne.

  [ Szerkesztve ]

  "A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

Hozzászólok Aktív témák