Hirdetés

2019. augusztus 22., csütörtök

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 14:44:12

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12022) mrbikerider


mrbikerider
(tag)

Sziasztok.

Szeretném figyelmetekbe ajánlani imper nevű felhasználót. A történet úgy kezdődött hogy egy nvidia 460gtx-et akartam venni, ok felvettem a kapcsolatot vele minden frankón ment eleinte, aztán elkezdtek kavarodni a szálak miszerint a kártya nem tőle jön hanem az unoka testvérétől meg stb. mondom ok csak legyen itt. 2 hét múlva jött egy használhatatlan szar kártya 460gtx-néven (ezredforduló körüli hulladék ), sajnos ott csesztem el hogy nem én vettem át a csomagot hanem anyám aki jó hiszeműen ki is fizette a 22k-t :W .
következő kör, írok neki hogy ez nem az erre jaj véletlen nem azt küldték amit kellett volna és a többi. Rendben adtam még 1 esélyt (mellesleg a csomag gyöngyösről jött miközben azt mondta Újszászról jön.).
Persze azóta sem történt semmi még ő is áldozat meg minden, azonban a tények azt mutatják hogy kidobtam az ablakon 22k-t semmit nem látok belőle, hogy ő is meg szívta vagy nem azt én nem tudom és nem is érdekel.Se a címe sem a neve nincs meg egyedül a feladóé van aki lehet ő lehet nem.
10 hó 29.-e óta húzódik az ügy így gondoltam már lépek az ügyben, legalább zárják ki bár gondolom újra regisztrál.
Üdv Bence

DrSebi

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.