Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gyikfej

  tag

  Azt a képet meg kérném levenni amin a cimem van,mert ilyet nem lehet nyilvánosságra hozni a bele egyezésem nélkül.
  Meg a cimhez senkinek semmi köze.

  Megtörtént

  [ Módosította: Oczu ]

 • rupyb563

  tag

  Üdv Mindenkinek !

  A történetünk a következő :

  A Silverstone házat, a hirdetésben is hibásként árultam, a konfig részeként, de végül Gorcsev kollégával megállapodtunk a házra, mivel az IMON részt nem tudtam életre kelteni, ezért NYOMOTT áron került értékesitésre.

  Gorcsev kollélgával folyamatosan leveleztünk - kb 60 levélváltás - és az elejétől kezdve az IMON nem volt lényeges számára : 'Nekem nem lesz rajta windows, ezért biztos nem okoz problémát az imon hiánya.'

  Majd az eredeti árnál 7 000 Ft-al alacsonyabb áron MEGÁLLAPODTUNK, 12 000 Ft-ban : 'De az ár miatt az IMON-ra nem tudok garanciát vállalni.' kijelentést teljes mértékben elfogadta.

  Maga a ház makulátlan karcmentes … HIBÁTLAN.

  Van 3 gyermekem, volt 7 hete egy szemműtétem, gyermekem 2x volt kórházban ebben az időszakban, és 5 hete munka nélkül vagyok - de ezt egyáltalán nem értem, mi köze bármihez is ? EZEK SEM HAZUGSÁGOK !

  A távirányítóval kapcsolatban : gyermekeim gyakran elrakják a dolgainkat olyan helyekre, hogy még ők sem tudják, HOL LEHET.

  Szóban a ház átvételénél, ami nem volt 2 hét sem, a megállapodás után, és Gorcsev kollégának csak a hétvége volt megfelelő – az első hétvégén szombaton nekem, vasárnap neki volt programja, ezért a 2. hétvége lett a megfelelő, jeleztem Gorcsev kollégának, hogy nem találom (fentebb említett okok – gyermekeim eltüntették), amint meglesz, el tudom postázni neki, ezért BÁNATPÉNZ gyanánt adtam a házhoz kiegészítőként, extraként egy Sony blue-ray előlapot, bontatlan hátlapi USB kivezetést, és ha jól emlékszem még usb kábelt is – melyeket elfogadott.

  2-3 hét elteltével jeleztem kollégának, hogy sikerült elpostázni, de sajnálatos módon Ő nem kapta meg. Én jeleztem, hogy nem ajánlva adtam fel, ezért MEGÁLLAPODTUNK, hogy visszautalok 1 500 Ft-ot, amit ő is elismer, hogy meg is kapott. Úgy érzem, itt az üzletkötés TELJES folyamata lezárult.

  Számomra is érthetetlen okok miatt, a távirányító visszajött az én címemre, mint cimzett nem található. Vagy rosszul adta meg kolléga a cimet, amit kétlek, vagy a posta elcseszett valami – nem tudom, ez had ne legyen az én felelősségem, de visszajött.

  A fent leírtak után, nem volt képem jelentkezni Gorcsev kollégánál, hogy figyelj már, ha kell a távirányító, akkor gyere érte, és vidd el, a visszautalt pénz ellenében, itt elismerem nagyot hibáztam.

  Ezek után meghirdettem a távirányítót – lehet, hogy ez is hiba volt – de nem szándékos ÁTVERÉS.

  ÜZLETRONTÓ magatartás, SZÁNDÉKOS CSALÁS – ÁTVERÉS – részemről B I Z T O S A N nem történt.

  Viszont, Gorcsev kolléga ezek után – JOGOSNAK VÉLT sértettsége ürügyén – hirdetéseimet HITELRONTO magatartást tanúsitó megjegyzésekkel látta el, melyeket moderáltattam.

  Vétlen, és véletlen hiba, hibázás történt a részemről – ezért ELNÉZÉST kérek.

  Látható az ő hirdetéseinél is, hogy én nem voltam hasonlóan ROSSZAKARÓ, én csak egy privát üzenetet küldtem neki, amiben a fent részletezetteket leirtam neki, és a termékéhez / hirdetéséhez fűzött hozzászólásomban CSAK A PRIVÁT ÜZENET érkezését közöltem, udvariasan.

  Úgy gondolom, hogy mint magánszemély - a lehetőségekhez mérten, a körülményeket figyelembe véte - MEGFELELŐ udvariassággal és tisztelettel jártam el az ügybe, ezért az alábbi kijelentést teszem :

  Megteszek mindent annak érdekében, hogy hasonló – vétlen – hiba a jövőben ne forduljon elő.

  Üdvözlettel:
  rupyb563

  +36-30-274-7553

 • Dominó85

  veterán

  Azért a képért elnézést kérek, de kettünk közül egyedül TE vagy itt a gerinctelen alak.
  Röviden:

  Kértem képet vásárlás előtt, felháborodtál, nem kaptam.
  Előreutaltam neked, feladtad, megjött. Ez eddig stimmel.
  Csakhogy a hirdetésedben egy szó nem esett arról, hogy hibás, reszelt, vagy éppen törött lenne a termék. Amúgy meg nem értem, hogy hogyan függ össze a korrektség, megbízhatóság azzal, hogy nem küldesz nekem képet. körül belül 4 perc egy-két kép készítése. A hirdetésben ugyan jelezted, hogy az egyik venti NEM ledes. De ember ez nem azt jelenti, hogy ki van buzerálva belőle a led... Erről például szerinted nem kellett volna szólnod, ha már vered a mellényed milyen megbízható és korrekt vagy? Csupa ellentmondás amit a privátokba is firkálsz. Elég ha valaki figyelmesen végigolvassa a priviket. Ne féld közzé is teszem őket, a személyes infókat kisatírozva. Kapásból amikor megjött a csomag, kibontottam és lefotóztam a hibákat. Biztos azt a 2 percet közte azzal töltöttem, hogy széttörtdeljem a HAF912+ házba szánt ventiket... Tudod tróger gyerekenek HAF-juk van és nem Codegen kuckó, mint a gazdagoknak. (csak hogy érezd az iróniát). Szerinted azért veszek 20-as ventiket a HAF-ba, hogy megérkezésük után kapásból szétbarmoljam őket? Bakker nézzed már meg a Google+ albumaimban a HAF-ról készült képeket... Pont azért vettem a te ventijeidet, mert fehér lapátosak és fekete keretesek, min a Matterhornomon csücsülő AC F12 PWM, illetve a hátsó 12-es Sharkoon "golf" Silent Eagle. No comment...

  Amikor megírtam neked a hibákat, akkor úgy felkaptad a vizet, és rögtön engem gyanúsítottál meg. Itt jegyzem meg, hogy ha egy 2010-ben gyártott kívül már kicsit elszineződött fekete műanyagból letörsz egy darabot, akkor az belül sötétebb színű, ugyanis nem éri közvetlen fény és levegő. De te bakker még ezt sem vágod. A fotókon tisztán látszik, hogy a tört/reszelt rész is ki van fakulva. No comment...

  Komolyan hülyének nézel? 60 feletti pozitív visszajelzésem van. Ajánlott olvasmány neked.

  Aztán jösz azzal hogy a letört rögzítőfül. Nos az említett 20-as venti bajai:
  - a keretből hiányzik egy méretes darab (masszivitás csökkent)
  - a ledek ki vannak szedve belelő (persze ezzel is engem gyanúsítottál meg)
  - a kitört rész folytatásával megegyező vonalban volt a fül letörve

  Ergó a szép kis reszelésnek és barkácsmunkának köszönhetően az anyag elgyengült. Nos ha szerinted ezek használt, de hibátlan termékek, akkor megeszem a kalapom. :C Talán a rejtett vagy látható hibákról tájékoztatni kellett volna a vevőt (jelen esetbe engem) Az hogy a fül a dobozban a posta miatt tört-e le vagy már le volt törve, nem lényeges. Az viszont igen, hogy nincs a helyén és így csak egyik irányból tehető be fixebben. Apropó cipős doboz, semmi bélés, ráadásul a 20-as ventik feszültek benne rendesen. Én ugyan be nem szerelem őket, majd szépen visszautalod a pénzem, postaköltséggel együtt, vagy visszautalod az összeg egy részét és a ventik nálam maradnak. Szerintem jobban jársz ha a teljes összeget választod pk-val.

  A rágalmazásokat meg fejezd be, továbbá az alaptalan lejáratókampányt is amit itt és priviben folytatsz. Most elmegyek ebédelni, aztán megosztom a privát beszélgetésünket.

  Az itteni hozzászólásaidra is röviden reagálnék. Én azt mondtam, hogy ha nyugodt szívvel megengeded a modiknak, hogy elolvassák a privátjainkat, akkor nincsen mitől tartanod, de ha mégsem engeded meg akkor azzal igazolod saját hazugságaidat kapásból. Nos engedted ugyan a privik nyilvánosságra hozatalát, de abból egyértelműen látszódni fog, ki volt a hibás.

  üdv

  [ Szerkesztve ]

  * Péter - 06302461862 *

 • Dominó85

  veterán

  Itt van a privát levelezés, mindkét fél beleegyezésével:
  [link]
  [link]
  Az ügy rendeződése után a fájlokat kérésre törlöm. A személyes adatokat bizalommal kezeltem és kimaszkoltam.
  üdv

  * Péter - 06302461862 *

 • Gyikfej

  tag

  Mi köze van a dolgunkhoz,hogy milyen házad van?
  Kit érdekel ez?
  Szerintem senkit.
  Én nyugodt szivvel belementem abba is,hogy megnézhessék az üzenetváltásunkat,de te azt irtad,hogy nem mentem bele.
  Hazudozó vagy,de ez már kiderült...
  Irj rá a kollégára kitől vannak és majd ő felvilágositást ad,hogy mi volt szar,meg mi volt jó.
  Devin92devin a neve.
  Még ő szerelte ki a házból.
  Ha én nem lennék megbizható,akkor ő biztosan az.
  Az első üzenetedben mégse irtad le a törést csak a hiányzó darabot.
  Te törted le,hogy vissza kelljen venni,mert úgy gondoltad,hogy veszel inkább újat.
  Ebből a 4000ft-ból nem fogok meggazdagodni,nem te vagyok.
  100.000ft árú és az feletti termékeket árulok nap mint nap...
  Te rágalmazol,én teljesen nyugodt vagyok.
  Nem én mondom,hogy gerinctelen,csaló.

 • Dominó85

  veterán

  Nem irritál téged, hogy ugyanazt szajkózod? Értelmezési gondjaid is akadnak bőven. De ez már nem az én bajom. Eleve a hirdetésed nem volt elég alapos. Nem írtál le semmi konkrétumot azzal, hogy az egyik ledes. Tudod vannak ledes és nem ledes ventik, illetve van az olyan NEM ledes venti, amiből kiszedted te vagy ez a dev92dev nevű egyén. Sehol sem tüntetted fel, hogy a ventik külsőre hibásak, vagy legalábbis az egyik 20-as. Nem vagy képes egyszerűen felfogni, hogy átvertél engem. Eleve az hogy nem volt képed fotókat készíteni a ventikről. Ha dev92dev gépéből vannak a ventik, akkor ő nyilván szólt, no meg csak láttad már hogy milyen ventiket "csomagolsz" be nekem. Már itt megdőlt a szavahihetőséged a privátok alapján. Az meg hogy milyen házam van és abban hogyan vannak elrendezve a dolgok, milyen minőségi vagy igénytelen, mutatja az embert magát is. Hát a ventik tükrözik a te énedet. Az meg hogy 6 éve vagy itt szintén senkit sem érdekel. Én is kb 6 éve nézem a PH-t egyik barátomnak hála, mégis csak 2 éve regisztráltam. Ez tök irreleváns, nem mutat semmit, max a regisztrációd óta eltelt napok számát. Nem beszélve arról, hogy én nem csak regisztráltam ide, hanem része lettem ennek a közösségnek. Nem offolgatásokkal szereztem a rangomat és a phiros pontjaimat sem. Te sehol sem vagy ahhoz hogy engem becsméreljél. A továbbiakban az érvek nélküli ismételgetős hsz-eidet tartogasd a vita fórumba, de oda el kell hogy keserítselek, nem követlek. Maradj magadnak.

  * Péter - 06302461862 *

 • Gyikfej

  tag

  És az kit érdekel,hogy minek vagy a része?
  Szerintem senkit...
  Nem voltak hibásak,egyik ventiből hiányzik 5cm-es darab.
  De attól hűt,zajtalan,és nem is látszódik ha normálisan felcsavarozod,bár nem hinném,hogy képes lennél rá,mert még letöröd a másik felfogatót is. :(
  Azt az egy ventit visszaveszem,de a többit nem.
  Szerinted ha szándékosan át akartalak verni,akkor megadtam volna az elérhetőségemet,telefonszámomat?
  Szerintem nem.

 • Dominó85

  veterán

  "És az kit érdekel,hogy minek vagy a része?
  Szerintem senkit..."
  - ezzel most biztosan beloptad magadat a modik szívébe. :U

  Tényleg nem érted? :F
  Fizikailag sérült terméket hibátlanként adtál el nekem. Az hogy feltüntetted hogy az egyik 20-as venti nem ledes, az tudod mit takar? Azt, hogy gyárilag led nélküli, nem azt hogy valamelyikőtök kiszedte belőle. Tudod ha megkérdeznénk 10 PH-s emebrt arról, vajon fél oldalfal nélküli 20-as ventit merne-e tenni egy 15.000 forintos cpu hűtés fölé, igen meglepő lenne az eredmény. No meg esztétikailag szerinted EZ, vagy EZ, talán EZ korrekt? Szépérzéked se nagyon lehet. Az amúgy általad 5cm van 10 is, ráadásul közel 2cm mély is. Az semmit nem jelent, hogy megadtad a nevedet és telefonszámodat. A bankszámlaszám pedig nem is a tiéd, hanem a barátnődé. Majd a moderátorok eldöntik a sorsod.

  * Péter - 06302461862 *

 • Gyikfej

  tag

  Mondom,azt a ventit visszaveszem,de a másikat nem.
  A harmadikat ajándékba adtam.
  A bankszámlaszám meg nem a barátnőmé,hanem a páromé akivel már jó pár éve együtt vagyunk,tehát ezt se kellene felhánytorgatnod,meg nem is tartozik senkire.
  Nem tudsz már más érveket,az a te bajod szerintem. :K

 • asvald

  senior tag

  Ezzel az üggyel kapcsolatban érdeklődnék,hogy ellesz távolítva a feketém vagy nem ?
  Én rendeztem az "adósságot" ,és megerősítést is adtak róla LINK link
  Még annyit, hogy ez a valószerű felállás az üggyel kapcsolatba !
  Előre is köszi ;)

  A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!

 • drtimot

  aktív tag

  Fekete pontot kérek Rolci fórumozónak, aki az erre a csomagra előre megbeszélt átvételen nem jelent meg, persze értesítés nélkül.

  Különösen bosszantó a dolog, hogy miután én a hétfőt és a szerdát ajánlottam fel, ő külön kérte a keddet és a 7 órát. Ma ott voltam a megbeszélt helyszínen 15 perccel korábban, ahol 40 percig várakoztam a kellemes pesti hidegben, hiába. Tudta a telefonszámomat (nekem nem adta meg az övét - talán már itt gyanakodnom kellett volna), de se ott, se PÜ-ben nem kaptam jelzést arról, hogy mégsem tudna/akarna eljönni, még mostanáig sem.

  Mehet neki a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

  Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/drtimot#aprohirdetesei

 • viktorka22

  csendes tag

  Szeretném bejelenteni Mr.Kilmister tagot

  Oka:

  Megbeszéltünk egy mai átvételt vidékröl jöttem föl budapestre, ott voltam a megbeszélt helyen ahova hívott
  és hiába hivtam telefonon nem vette fel sött kinyomott sms re se volt képes vállaszolni,és elégg sok pénzembe került az út és potyára tettem meg ,nem ajánlom senkinek a vele valo üzletelést .

 • maxrad1580

  aktív tag

  Még mindig nem kaptam vissza egy forintot sem.[link]

  http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.

 • maxrad1580

  aktív tag

  Ez pedig gyanús [link]

  http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.

 • DeathAdder

  veterán

  Fekete pontot Gajda(Eger) felhasználónak, aki egy teljesen rossz HDD-t adott el postai úton. 10.000 Ft + postaköltségembe fájt!

  Csak a hirdetés címéből idézzek: "még 2 év gari van rá! 100%-os, 10.000RMP +ajándék Coolink winyó hűtő!! "

  Jelentem:

  1. semmilyen garit nem kaptam vele, egyetlen számlát látok ami több mint 1 éve lett kiállítva.
  2. Véletlenül sem 100%-os mivel több szervízt is megjárva egyöntetű választ kaptam -> ROSSZ
  3. Semmilyen +ajándék hűtőt nem kaptam vele

  You'll Never Walk Alone

 • roland_17

  tag

  Helló !!
  Gondoltam , írok mielőtt kitiltanak engem . :(
  Nézd én sajnos nekem nem adatott meg , hogy olyan családi viszonyba nőjek fel , ahol napi szinten 100 ezreket keressek nekem 1ezer forintért meg kell szenvednem .
  Nézd tényleg komolyan mondom , hogy ki akarom fizetni az egész dolgot tényleg !
  És ki is fogom , fizetni amint lesz 9 ezer forintom , de most nincsen a héten még egy utolsó haladékot hagy kapjak vasárnapig létszives szépen kérlek ha van benned egy kis együtt értés akkor adsz nekem
  Ne vedd el a számból a pénzt mert evvel keresem a kenyeremet , Létszives szépen kérlek Vasárnapig bezárolag hagy bizonyitsak neked ,hogy kifizettem
  Türelmedet előre is nagyon szépen meg köszöném ,
  Várom vissza jelzésed

  --> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

 • Oczu

  senior tag

  Olvasgatom mar egy ideje ezt a vitat,de nem fer a fejembe, hogy a vevo miert szedte volna ki a ledeket es miert torte ki a venti vazat? Ehhez mminimum csoros fogo kell, veletlen ilyet nem tud tenni.

 • Dominó85

  veterán

  Én semmit sem tettem a ventikkel, nem vagyok saját magam ellensége. Az eladó í fenti hozzászólásában ígéretet tett, hogy visszaveszi a rossz 20-ast. Én pedig a másik 20-ast eladom, mert mint kiderült nem is kompatibilis a házammal. Az NZXT szerint 200mm, de a HAF912+-ba nem egyeznek a furattávolságok és a venti átmérője is csupán 190mm. NZXT... :U

  A kérdés az ügyben már csupán annyi, hogy mikor, meddig és mennyit kell utalnia Gyikfej-nek. A posta neki se volt és nekem se lesz ingyen. :( Sajnálom hogy így alakult a dolog, nem szeretek belefutni ilyen emberekbe. Azért az is mutatja, hogy melyikünk volt korrektebb a másiknál, ha megnézzük az ő hirdetését és az enyémet, amit most tettem ki nemrég. :B

  * Péter - 06302461862 *

 • dtamas81

  csendes tag

  Csabyh nevezetű emberkével üzleteltem...
  egy samsung galaxy minit vettem tőle postán keresztül
  írtam neki, hogy nem kell semmi extra tartozék, csak maga a telefon meg a hálózati töltő
  1 fényképet készített a telefonról, azok alapján szépnek ítéltem meg
  mikor megkaptam a csomagot: telefon középrésze össze-vissza verve, teló csontra lemerülve, töltő sehol a csomagban :S
  mikor írtam neki, hogy mi a helyzet, hogy a töltőjét egy sima borítékban dobja már nekem fel postára, azóta nem hajlandó reagálni...
  és akkor a sérüléseket a telefonról nem is említettem neki...

  Szóval nem árt a figurával óvatosnak lenni!

 • Gyikfej

  tag

  Tehát itt van a kutya elásva.
  Nem passzoltak a ventik.
  A rögitőfül törött ventit nem vagyok hajlandó átvenni,mert azt te törted le.
  A letört fület becsomagolom a venti mellé a dobozba...
  Ne nézzél már hülyének.
  Ezért kellett megrongálnod,hogy vissza kelljen vennem?
  És még te vagy a rendes ember.

 • Dominó85

  veterán

  Nem értelek. Egyedül a 20-as venti van romos állapotban és mint említettem a füle a posta miatt is letörhetett szállítás közben, mivel semmivel sem bélelted a cipős dobozt, amibe a 20-as ventik feszülve fértek csak el. Tehát a másik két venti állapota műszakilag és esztétikailag (tisztítás után) kifogástalan. Semmiféle kutya nincsen elásva, az inkompatibilitás meg szívás, ami az "ez van" kategóriába tartozik. Fogom és eladom a 19-20cm-es ventit amelyik hibátlan, a másikat pedig visszapostázom, ha korrekt összegben állapodunk meg, amit elutalsz nekem. Kettőnk közül egyedül te nézed hülyének mind az oldal üzemeltetőit és tagjait, mind engem. Amikor az ember felad egy hirdetést, hogy xy terméket keres azt azért teszi, mert szüksége van rá. ínemm azért, hogy megérkezés után tönkre tegye. Az inkompatibilitás pedig csak tegnap derült ki és mint mondtam ez nem ide tartozik. Mivel a másik 20-as ventit, ami hibátlan, sem tudom beszerelni, így azt eladom. Már rendeltem helyette egy CM MegaFlow-t. A 12-es ajándék venti meg tartaléknak jó lesz, vagy felkerül az oldallapra.

  Egyedül a hibás (reszelt részű, törött fülű) 20-ast küldöm vissza. Ennyi. Én rendes ember vagyok és ezt senki sem kérdőjelezheti meg jogtalanul, főleg úgy hogy nem is látott és beszélt velem élőben. Elhiszem, hogy te is rendes ember lehetsz, csak nehezen ismered be, hogy a 20-as venti állapotáról nem adtál tájékoztatást nekem és ebből lettek a bonyodalmak. Minden megelőzhető lett volna azzal, ha küldesz egy képet a hirdetés tárgyáról. :K

  * Péter - 06302461862 *

 • Gyikfej

  tag

  Oké.
  Mint mondtam,visszaveszem azt az egyet.
  2 feltétellel.
  Innen törölve lesz a nevem,mert aki itt rám keres,neked hála látni fogja,neked hála.
  Nekem számit ez is.
  A másik,hogy amit azért adtam ajándékba ventit,hogy elvitted mind a kettőt küld vissza a nagy mellé.
  Mivel viszaküldöd ezért az se jár.
  Ha részedről oké a dolog,akkor a postát neked kell állnod,mivel az oda postát én álltam.
  És amint megérkeznek a ventik,utalok neked 2500ft-ot.
  Szerintem ez igy korrekt.

 • Dominó85

  veterán

  Még te kötöd feltételekhez a dolgot? :W Igenis lássák csak az emberek, hogy velem nem voltál korrekt. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy ezek után még én adjam fel előre a ventit, álljam a postaköltséget és te majd "esetleg" méltóztatsz kompenzálni valamikor.

  Nálam szerintem jogosan telt be a pohár.
  Kérem a srácnak a fekete pontot, amennyiben péntek reggelig nem utal 2,5k+postaköltséget (mondjuk 3k egyben). A privátok és az itteni beszélgetés törléséhez én nem járulok hozzá. Maradjon csak nyoma.

  Attix82, Sanyi2007 pontosan. Amikor képet kértem tőle, már ott gyanússá vált a dolog, hogy rögtön kikérte magának... Annyit kellett volna írnia miután észrevettem a turpisságot, hogy "bocsi, postafordultával ha nálad a pénz visszaveszem". Főleg hogy rögtön jeleztem a problémát a csomag kézhezvétele után.

  [ Szerkesztve ]

  * Péter - 06302461862 *

 • Gorcsev

  tag

  Egy kis kiegészítést fűznék a válasz fényében az üzletelésünkhöz alapvetően csak az objektív tényeknél maradva :

  Az eredeti hirdetésben, amiben egy félkonfig részeként árulta a házat rupyb563 kolléga, nem volt szó arról, hogy a ház bármilyen hibában szenved. Annyit tartalmazott, de ezt is csak a hozzászólásokban, hogy karcok vannak rajta. Arra pedig egyáltalán semmi utalás nem történt, hogy a ház Imon fogadórésze szenvedne hibában. Ezt megerősíti a privát levelezésünk is, ami annyiban foglalható össze, hogy XP alatt működött (2-3 hete lett újratelepítve), win 7 és 8 alatt nem. Ezzel szemben a ház beépítésekor azzal találtam szemben magam, hogy egy - a leírás szerint az Imonhoz tartozó – vezeték csupasz, csatlakozó nélküli volt… Amikor erre rákérdeztem a kolléga egyik válaszában azt írta, hogy „lehet, hogy hiányzik egy drót”. Nem tudom ennek fényében, hogy értelmezhető az, hogy 2-3 hete Xp alatt még működött …
  Azt még hozzátenném, hogy az eredeti elképzelésem egy nas építése volt, amit a nappalimban akartam elhelyezni, ezért az ár mellett a méret és a kinézet is fontos szerepet játszott. Miután nem találtam megfelelő új házat, keresgélni kezdtem a használtak között, így jöttek képbe a Silverstone htpc házai. Kezdetben nem volt fontos számomra, hogy ez több, mint egy átlagos ház. A levelezésünk előrehaladtával azonban felmerült, hogy egy nas/htpc kombót állítsak össze, ha már egy ilyen házat veszek. Ennyit arról, hogy miért nem érdekelt kezdetben az Imon. Ugyanakkor azonban én egy működő Imont tartalmazó házat vettem meg a levelezésünk szerint, ezért úgy gondolom lényegtelen az, hogy a vételi szándékom legelején az Imon fontos volt-e vagy sem.

  A vásárlás távirányítóval kapcsolatos részéhez:
  Hosszas levelezés után, 4 hét múlva került csak feladásra a távirányító. Nem ajánlva, tértivevény nélkül, egyszerű postai küldeményként. A címemet jól adtam meg és hozzáteszem egy viszonylag kis településen lakom, ahol, ha a levél megérkezik rossz cím esetén is megtaláltak eddig már a küldemények. Őszintén megmondva és ez a szubjektív véleményem, hogy bár volt már itt jó néhány adásvételem, de nekem még az életbe nem hozta vissza a posta a feladott levelem, pedig mindig ráírom a feladót.
  Ezen előzmények után úgy gondolom talán érthető, hogy felháborodva reagáltam arra hirdetésre, amelyben a kolléga a nekem állítólag feladott távirányítóját árulja.

  A magam részéről nem kívánok többet hozzáfűzni. Az ügyet lezártam és nem fogom többet zavarni a hirdetéseit.

 • kaktusz2

  csendes tag

  redboy2009 kollégával üzleteltem ezt Champ1 [link]
  Elöre utalás után megérkezet a telefon eddig tökéletes volt minden!!
  csak amikor a kártyámat nem fogadta a készülék akkor derült ki
  hogy gebasz van!vagyis a készülék nem volt független mint a hirdetés állította!!
  jeleztem az eladó felé erre ö fel ajánlotta a másik készüléket!De mint kiderült
  az sem független:( volt 1-2 üzenet váltás próbálkozás részemröl is a
  függetlenitésre ha már igy jártam?de csak a próbákozások száma csökkent!
  ezért ugy döntöttem hagyom és profira bizom!Persze közben ha jól emlékszem a volt tulaj
  jelezte küldjem vissza!!De gondoltam hogy ujra vissza küldeni ujabb posta koltség stb...addig is telo nélkül leszek!igy utánna néztem mennyi lenne a függetlenités költsége?2500ft igy nem xaroztam elküldtem a telot
  1 napra hogy ki üssék!ezt jeleztem a volt tulajnak aki igérte hogy beleszál az ujabb kölségbe!De azóta is kapom a kompenzációt!!Szóval vissza gondolva lehet ha a telot vissza küldöm akkor most rosszabb helyzetbe lennék!Mivel feltételezem hogy se telo se pénz nem lenne??
  Nem minösitem a tagot de az igérgetés megvolt söt már kórház baleset minden kifogás elöjött
  és hogy ez ér e ?FEKETÉT döntse el a mod !a lefojtatott pü ket megnézheti
  Ha lenne egyéb kérdés ami kétséges az ügyben szivesen segitek
  a türelmem végtelen!!De nem határtalan:)

  Mehet neki a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • Terminator_

  aktív tag

  mpeter555

  A kedves fórumtárs megkeresett itt az oldalon hogy lenne neki eladó hibás monitorja,mint mindig most is megkérdeztem az előéletét.A válasz az volt hogy kikapcsolt és azóta se kép se hang.Szerelőhöz nem vitte,nem volt beletúrva stb.Láss csodát a monitort szétszedték profi módon hogy nem is lehetett észrevenni az utcán csak itthon amikor nekiálltam hogy szétkapom.A kijelzője kuka mert valami barbár idióta össze vissza forraszgatott rajta mindent és még a fóliát is leszakította,a tápjában szintén ugyan ez.Erre csak annyi ugye ha szeméttelepi hulladékot akarok akkor elmegyek az égetőbe és a kupac tetején kapírgálok.Totál átverés volt az egész!Nagy vonalakban ennyi.Nagy FEKETÉT érdemel és vigyázzatok a vele való üzletelésnél.Köszönöm a figyelmet.

  Mehet a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

  Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .

 • Dominó85

  veterán

  Kapóra jött, hogy 3db fekete keretes fehér lapátos, ráadásul az egyik ledes ventiket hirdetett. Amikor nézegettem a bolti 20-asok még 3,5 alatt nem igen voltak. De ma vettem 2,8k-ért egy CM MegaFlow-t, legalább annak az árát a jogos kompenzáció majd fedezni fogja. Nekem akkor kényelmesebbnek tűnt , mint boltból. :)

  No de már valamelyik Modi csak szólt a delikvensnek, hogy csipkedje magát a pénzzel. ;)

  [ Szerkesztve ]

  * Péter - 06302461862 *

 • baderoli

  tag

  Szia Oczu!

  Azt lehet tudni,hogy mire kapott egy hetet és az mikor jár le?

  Köszi!
  Üdv!

  Arra, hogy rendezze az adósságát, ellenkező esetben kitiltom örökre. Az 1 hét a figyelmeztetéstől indult, ami kedden volt.

  [ Módosította: Oczu ]

 • baderoli

  tag

  Köszönöm a közbenjárást! Nem reménykedem semmiben,de hátha. Üdv! :R

 • Statiszta18

  csendes tag

  emilek -kolléga számomra elég sértő "idegesitő" dolgot csinált.
  Az a gond hogy lebeszéltük hogy megyek a gépért 100%-ra megveszem az időpont ezen a héten 11.23. án pénteken mentem volna érte és ő ezt irta "oké mehetek de előtte hivjam fel hogy otthon legyen". És ő ezen a mai napon 11.21-én eladta a laptopot. De nem nekem. Szerintem ez gusztustalan amit csinált. Én jó ideje kerestem laptopot és ez a gép tökéletes volt mivel garanciás is volt meg tudásilag is elég jó volt számomra. Nem gondolom hogy számára megerőltető lett volna még 1-2 napot várni? Ezek után hogy lebeszéltük hogy megyek a gépért én már nem is kerestem tovább. Az ő gépe volt de ha egyszer valamit lebeszéltünk tartsuk magunkat ahhoz ennyi tartás lehetne már azért az emberekbe. Szeretném ha Privát üzenetben értesitenének hogy milyen döntést hoznak az "ügyben".

  Ide is mehet egy fekete

  [ Módosította: Oczu ]

  Ha privátot írsz kérlek hogy ird bele, hogy mivel kapcsolatos.

 • Gajda(Eger)

  csendes tag

  A számla a garancia, ezt is megbeszéltük. Sajnálom, hogy elromlott, de pont ezért van kitalálva a garancia. A legtöbb bolt nem fog külön gari papírt kiállítani, a névre szóló számla a garancia. 3 év bolti garancia van a winyóra. Van még ebből 2 év hátra. Élj vele!
  Erre kb 1000:1-hez a volt az esély, belefutottunk.
  Hibásan nem adnám el, előző este nekem tökéletesen működött. Ha hibás lett volna nekm, akkor kicseréltetem, újra, és zsír újként több pénzért adom el..

  Fekete pontot vállalom.

  Cserélni is cserélek, főleg befektetési arany ill ezüst érdekel. Hogy te mennyit tudsz fizetni senkit sem érdekel. A tescos eladót sem érdekli, hogy én mennyit tudok fizetni. Alkudni a helyszínen c meló.

 • Gyikfej

  tag

  Nem,te törted el a rögzitő fület a ventin és még neked áll feljebb?
  Ha te tartod ehhez magad,akkor azt csinálsz amit akarsz.
  Főleg egy ilyen csalónak nem utalok előre.
  Nem tetszik a venti és rongálod,hogy mindenképpen vissza keljen vennem.
  Hát kösz,de nem...
  Nem,hogy örülnél,hogy vissza veszem azt az egy ventit,amit elb.sztál.
  Én megmondtam,hogy küld előre,megérkezik a 2 venti és utalom a pénzt.
  Máshogyan biztosan nem.
  2500ft-on szarakodsz,mint egy kisgyerek...
  És még a postaköltséget is én álljam megint?
  Az oda költséget is én álltam.
  Nevetséges vagy. :K

 • Gyikfej

  tag

  Hát jó lenne már valamiben megállapodni,mert semmi kedvem itt hülyéskedni.
  Engem nem az a 2-3000ft érdekel,csak az,hogy azt hiszi ki tudja mennyi hozzászólása volt és mit tudom én milyen tag,neki mindent lehet.
  De hát itt fog csalódni,mert nem.
  Kapott ajándékot a vásárlásnál,a postát is én álltam.
  Nem tudom mit akar még,de nem is érdekel.
  Amit mondtam megmondtam és ebből nem engedek akárki akármit mond. :R
  Azért köszi,hogy próbálsz segiteni. :K

 • Dominó85

  veterán

  Egyre szánalmasabb amit művelsz. Jogtalan rágalmazás, más renoméjának rongálása és csalónak való beállítása. Ezért remélem végleges tiltást fogsz kapni. Kezd nagyon elegem lenni belőled. Itt lovagolsz azon a letört fülön, amikor amellett ugyanaz a 20-as venti általad vagy a másik PH-s által rongálva lett. Ezt sem a hirdetésben, sem privátokban nem jelezted felém. Azaz hibátlanként eladtál nekem 2+1 ventit, amiből az egyik egy hulladék. Az ajándék meg tudod azért ajándék, mert INGYEN adod mellé, nem pedig valamiféle, "nah akkor ez majd kompenzálja a szar ventit" dolog. Azok után, hogy én vagyok a megkárosított fél, még én utaljak előre és fizessem a postaköltséget? Hol ebben a logika? Szerinted megbízok egy ilyen gerinctelen alakban, mint te... Nem ment el az eszem. Hja és te mondod, hogy jó lenne már megállapodni? Akkor miért nem utalod azt a rohadt 3.000 forintot és adom fel utána a ventit. Idézlek: Engem nem az a 2-3000ft érdekel...

  Akkor hajrá, utalj és az ügy el lesz rendezve, de itt semmiféle topik hozzászólások törlése nem lesz. A vádaskodó, semmit nem mondó hozzászólásaid csak az én igazamat mutatják. :K

  * Péter - 06302461862 *

 • Csaszykj

  aktív tag

  Hát, az én sztorym se semmi éppen, nem nagy tétel, nem is izgat annyira hogy napjába többször írjak ide be, de ahogy látom, a fontosabb ügyek nem pörögnek, ellentétben a kisebb tételekkel...

 • apacuka11

  csendes tag

  Én egy lezárt esetet raknák ide , tanulság okán...!
  hirdetés, a csaló: children(szívesen elküldöm kérésre a debreceni csaló adatait, akár fényképet is róla)...!
  Másfél év után a bíróság meghozta az ítéletet, a pénzt visszafizette a gyerek, meg kapott ejnye bejnyét, meg 10 000ft pénzbüntit...
  Tudjátok mivel védekezett...? Hogy az oldalon ki van írva, ne utalj előre...!
  Utána meg azzal, hogy nem találta a címemet...! 3-szor beszéltem vele telón, iwiwen, facén megadtam neki az elérhetőséget, hát ennyit az erkölcséről...!
  Azért, is írtam, hogy az adatlapját tüntesse el az illetékes...!

  Kiraktam

  [ Módosította: Oczu ]

 • #15446016

  törölt tag

  Durva, nekem pont egy ilyen ügyem van folyamatban. Másfél év egy ilyen eljárás? Mindegy, jól fog jönni akkor is az az 58.000 forintom. A csavar az én ügyemben, hogy egy másik srác is pórul járt, szintén ugyanezzel az ügylettel. Így remélem, hogy gyorsabb lefolyású lesz az ügy, tekintve, hogy több sértett van.

  Kitettem

  [ Módosította: Oczu ]

Hozzászólok Aktív témák