Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • rolii21

  aktív tag

  Igy van. netesfiu val megbeszeltuk. Egyenlore fuggesszuk fel a szankciokat.

  Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'

 • #97716736

  törölt tag

  Közben sikerült dűlőre jutni, és elnézést kért hogy így került hozzám a kártya, szörnyen szégyeli magát, úgyhogy vissza veszi a csomagot, csak én voltam nagyon indulatos, úgyhogy elnézést kértünk egymástól.
  Így már tárgytalan az esett, és minden rendben van! :K

  [ Módosította: Oczu ]

 • Dee-Jay

  csendes tag

  Hát a ezek része (kijelző) engem is meglepetés ként ért.
  Kissógórnőm hasznélta a gépet megelégedettséggel. Majd 15" váltás miatt eladtuk.
  Ő sem és én sem tapasztaltam az általa jelzett lila foltokat a kijelzőn.
  Mindíg letesztelem a gépeket mielőtt eladásra mennek (több százat adtam már el itt és a "egy aukciós "oldalon is.
  1 . billentyűzet kiosztása (magyarral megegyező) de nem magyar volt, ami látszott is a képeken amit küldtem.
  2. 1 db apró horpadás volt a fedlapon ami annyira jelentéktelen volt hogy még a fényképeken sem látszik.
  3. Sztem ár alatt adtam el, (egyéni vélemény) így nem hiszem , hogy ezek fényében bármi nemű kompenzációról kellene tárgyalni.
  4. szállítás során bekövetkezhetett esetleges sérülésekért meg nem tudok felelőséget vállalni.

  DELL Latitude E6520 i5-2540vPro /PC ASUS Maximus IV Ext, i7 2600K 8GB Kingston HyperX , ASUS GTX560

 • xxxbmx

  tag

  Tsiztelt oczu!

  Szeretnék hirdetni!a felfüggesztésem megszünt?erre hivatkozvaredharlow utolso véleménye
  köszi

  ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D

 • #15446016

  törölt tag

  Ozcu:

  Először is, nem gondolom hogy itt vagytok non stop és elnézést, hogy sürgettem az adminokat, de most tényleg s.o.s a dolog. Nem akarom őket bántani, mert tudom, hogy sok a dolguk és a teendőjük.

  Viszont, kinek írtál? A felhasználónak, vagy valamelyik adminnak? Csak, mert a felhasználónak teljesen felesleges, nem fog belépni ide, de már a fb profilját is inaktívvá tette, telefont nem veszi fel, stb. Címe megvan, de önbíráskodni nem fogok, mert ez a rendőrök dolga. SMS-ben már az összes létező válfaját kimerítettem a fenyegetésnek, semmi haszna. Fel kellene dobnotok az IP-jét a zsaruknál, mert mire Ők keresnek meg Titeket, az egy örökkévalóság lesz. Bár remélem, hogy a hardveraprónak van valami gyorsabb eljárási szála a szerveknél ilyen ügyekben. :R

  És köszönöm előre is a segítséget.

  Ha még esetleg nem jöttél volna rá, én is admin vagyok, minek írjak másikaknak? Amennyiben a rendőrök kérik az IP-t, ki lesz nekik adva. Mi nem nyomozunk, ez csupán egy hirdetőfelület és mindenki saját felelősségére üzletel itt.

  [ Módosította: Oczu ]

 • benceisa

  csendes tag

  Kedves drtimot,

  Sms-ben nem szerettem volna leírni a vásárlástól való elállásomat. Az igazság az, hogy képtelen vagyok megállni, hogy ne keresgéljek a neten kütyük után és vegyem meg őket. Naszóval:
  Ha 5 kor találkoztunk volna Újpest központnál ahogy először megbeszéltük, megvettem volna szó nélkül.
  Viszont útközben mivel át lett téve a találka számolgattam magamban és uralkodtam magamon és elhatároztam magam, hogy ezt most akármennyire akarom sem tudom megvenni, ugyanis akkor fontosabb dolgoktól vonom el a pénzt. (Ezeket nem részletezhetem)
  Nagyon sajnálom, hogy később kaptad meg az üzenetem és ha számít akkor lelkiismeret furdalással küldtem el. Úgy gondoltam, hogy munkából jössz és azért nem érsz oda 5 re Újpest központhoz, mert tovább vagy benn és ezért ha 17.06-kor írok, akkor még talán nem leszel mérges rám.
  Elnézésedet kérem, hogy ilyen módon problémát okoztam neked. Remélem sikerül azért majd még eladnod a digitalizálót.
  Tényleg bocs.

  További kellemes hétvégét.

  Üdv.:
  Bence

 • drtimot

  aktív tag

  Kedves benceisa,

  Köszönöm a válaszodat, az elnézésemet természetesen megkapod, nem haragszom, a hozzászólásommal kiírtam magamból a bosszúságot még aznap. Csak egy hosszú és fáradtságos nap végén, ami ráadásul evvel a csalódással végződött, ennyire mindenképp szükségem volt.

  Teljesen megértem, ha nem akarsz ennyi pénzt kiadni a dologra, még az impulzív vásárlást is (én is szoktam), csak azt javaslom, ezeket a köröket a saját lelkiismereteddel azelőtt rendezd el a jövőben, hogy valakivel megbeszéled (és nap közben többször megerősíted és pontosítod) a találkát. (Ha 17:06-kor kapom meg az sms-ed, már az is késői lett volna.) Más dolog egy boltba tartva út közben meggondolni magad, és visszafordulni, mint dobni egy sms-t annak, aki a találkahelyre személyesen szállítja az általad "megrendelt" terméket.

  Remélem, te sem érzed méltatlannak, hogy (és ahogy) megírtam a történetet. Több sikert kívánok a későbbi üzleteidhez, és neked is kellemes hétvégét!

  Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/drtimot#aprohirdetesei

 • kill3r23

  csendes tag

  A kérdéses garancialevél postázva, a fekete pont kérése napján még uton volt a levél, remélem azóta megkapta és megerősiti! üdv :)

 • Seelaard

  tag

  Nem nagy dolog és nem is tudom hogy ebben a fórumban van-e a helye, de azért leírom.
  nvkjns felhasználóval privátban megegyeztem az árban. Az utolsó üzenete az volt, hogy rendben küldi az erősítőt. A következő üzenetében közölte, hogy meggondolta magát és mégsem adja oda ennyiért, hanem ötezerrel drágábban. Azért ez jelez egyfajta hozzáállást szerintem. :U

  Szilárd

 • .:Kristian:.

  addikt

  Donbalazs fórumozóval vigyázzatok, csaló! Ez az alaplap volt az üzlet tárgya, amit előreutalással vásároltam 4ezerért, postával, és amit elvileg előző hét pénteken feladott, de amikor ezen a héten szerdán kérdeztem hol a csomag, azt a választ kaptam, idézem: "épp ma írt egy másik vevőm, neki videókártyát adtam fel. Az a történet hogy egyszerre adtam fel a kettőt és a postás 2nap múlva nekem hozta vissza, hogy összekeverték a két címet és majdnem elküldték neked a másikat... "
  Ezután jött az ígéret, hogy már fel is adta postán.

  Ma valóban jött tőle egy csomag, de átvételkor 17ezret kért a postás, ami szerencsére nem történt meg, ugyanis pont az ebédszünetembe hozták, de ha nem vagyok otthon, szüleim gondolkozás nélkül kifizetik és átveszik, tudván, hogy szoktam rendelgetni netről.

  Kedd reggelig kapott határidőt, hogy rendezze a tartozását, ha addig nem sikerül már csak azért is feljelentem. Neve, számlaszáma megvan, elbújni nem tud.
  Persze az a mobilszám ami az adatainál van megadva, nem él, legutóbbi privátomra nem válaszol, pedig volt belépve. Vigyázzatok vele!

 • Graphics

  félisten

  Üdv!

  Egy kedves régi/új ismerősről lenne szó.

  Boltfelszámolás indoklással hirdette termékeit, sajnos saját magát keverte ellentmondásba, mikor azt állította, hogy egy kecskeméti üzlet felszámolásából maradt dolgokat árul, mert Pestre megy.

  A megnevezett üzlet: Lingvin Computer Kecskemét,

  Egyeztettem velük, mert vásárolni akartam tőlük, bezárásról szó se volt náluk
  Érdekes módon egy másik fórumtársnak megnevezte a szintén kecskeméti PC-Doki KFT.

  Na ők sem akarnak bezárni.. Aztán a két cég üzleti kapcsolatait is szóba hozta, de ez nem létező állítás.

  Majd megbeszéltünk egy találkozót, a PC-Doki KFT előtt, ahol természetesen ő nem jelent meg.
  Saját magával került ellentmondásba... azóta nem ír.

  Azt tudom, hogy IP-egyezés nincs intel_pass és PQ.d-Extreme felhasználókkal ,de a stílusa elárulta őt. Sejtésem szerint mobilnetre váltott a kis aljas.

  Fekete mehet, az üzemanyag pénzbe került :)

  Már rég kitiltva

  [ Módosította: Oczu ]

 • Donbalazs

  tag

  Ügyünk rendezése érdekében, illetve bizonyítékomként szolgáljon, hogy nem vagyok csaló, vissza utalom neki a pénzt..

  "Na, álljon csak meg a menet!
  Én után vétellel küldtem a csomagodat barátom, mert azt mondták, hogy levélként (amit te állítottál, hogy 800-900 Ft) úgy nem lehet feladni..
  És ebben az a pláne, hogy még nekem is kellett ráfizessek, hogy feladjam, úgyhogy engem ne fenyegess feljelentéssel!
  Illetve megkérdezhetem, hogy milyen csomagot kaptál, jó csomagot?... (az alaplapot?)
  Az lehetséges lehet, hogy a másik csomag árán kaptad meg? Mert az egy 15.000 Ft-os videókártya volt, amire rászámolom a költséget akkor az kijön 17.000 Ft-ra..
  Őszintén nemtudom, mi történhetett.. kikérem magamnak, hogy csalónak nevezz, rengeteg üzletet kötöttem már itt tisztességessen, be is tudom bizonyítani a vevőkkel!
  Vissza utalom akkor a pénzedet, de remélem amit feladtam vissza kerül hozzám és nem kallódik el..
  Sajnálom akkor az üzletet, de így többet szívok, ugyanis lehet a másik vevő meg szépen átvette 4000 Ft-ért a 15.000 Ft-os videókártyát."

  Ez volt a válaszom az imént kapott üzenetre..

  Én kérek elnézést a Magyar Posta nevében is..

  Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com

 • .:Kristian:.

  addikt

  Akkor ide is megírom:

  "Én után vétellel küldtem a csomagodat barátom, mert azt mondták, hogy levélként (amit te állítottál, hogy 800-900 Ft) úgy nem lehet feladni.."

  Ki a fenével egyeztél meg utánvétellel? Ugyan mitől ne lehetne feladni levélként? Ne etess már, minden héten adok fel csomagot, egy alaplaptól jóval nehezebbeket is, nehogy ne férjen már bele a 2kg-os súlyhatárba.
  A másik: Amikor írtad, hogy feladtad, mi a büdös fenéért nem közölted, hogy utánvétellel küldted? Nem mintha amúgy átvettem volna 17ezer forintért, de az ilyeneket előre jelezni kéne, elvégre két emberen alapul egy üzlet. Sőt, ha te utánvétellel küldtél csomagot, akkor eleve kellett megjelölnöd egy összeget amit kifizetek a postásnak amikor kézbesítik a csomagot. Ezt hívják utánvétnek. Utánvétellel, utánvételi összeg megjelölése nélkül nem is engednek csomagot feladni, hisz az már nem utánvét. Érted amit mondok? Ellentmondásba keveredsz saját magaddal.

  A csomagot nem vettem át így fel sem lett bontva, ezért nem tudhatom mi volt benne, de a postás meg gondolom nem tréfából kért 17ezer x száz forintot, hiába próbálod őket hibáztatni. Feladónak egyértelműen a te neved volt a dobozon, a címzett résznél pedig a sajátom. Aláírtam, hogy nem kérem majd visszavitte a postás.

  Ha valóban van valamennyi igazságtartalma, hogy a fenébe lehet úgy feladni egy csomagot, hogy vmi fecnit ráragasztasz??? Ok, értem, hogy nem volt kedved vagy időd bemenni a postára, na de normálisan, tisztességesen megcímezni is lusta voltál?

  Ha rendezed a sarad, részemről lezárva a dolog, ettől függetlenül szeretném ha a hozzászólásaim megmaradnának, de ezt a moderátorok majd eldöntik.

  Logoutra pedig lehet nem kéne kitenni a teljes privát üzeneteimet, szerintem nem az a megfelelő hely neki. [link]

 • Shkiz0

  veterán

  Sziasztok

  Nem szokásom panaszkodni, most mégis megteszem.

  Igazából nem szeretnék még fekete pontot kérni, de azért megemlítem, hogy figyeljetek oda rá üzletelés során.
  Az illető akiről szó van az V.Dave.
  Megkeresett, hogy VGA-t szeretne venni, majd az árajánlatom után rá is bólintott egy MSI 7870 HAWK 2GB-os kártyára.
  Még meg is kérdezte, hogy előre utalva mennyi is lenne akkor a pontos összeg amit fizetni kellene érte, majd közölte, hogy 1-2 napon belül tud utalni, ha megjön a fizuja. Ez volt 11.12-én.
  Majd mikor tisztáztuk, hogy akkor pontosan mennyi is lesz szállítással a végösszeg (68500) akkor hozzátettem neki, hogy feltétlen jelezzen ha aktuális mert 1-2 nap mire beszerzem.
  Erre rögtön válaszüzenetben egyértelműen azt mondta kell neki a kártya, idézném:
  rendben akkor én igényt tartanék egyre, holnap elintézem a dolgot
  Ezt követően még rá is kérdezett, hogy akkor a futárnak kell fizetnie, vagy nekem számlára.
  Közöltem, hogy nekem számlára kell utalni, és megadtam az adatokat az utaláshoz.
  Ezzel párhuzamosan a kártyát megrendeltem, majd vártam.
  Aztán idő közben a kártya megjött az utalás viszont nem. Ezt jeleztem felé, de még csak annyira sem volt gerinces, hogy válaszra méltasson. pedig járt fenn az oldalon.
  Vártam 2 napot, továbbra sem kaptam választ, hogy mi is van most, így megírtam neki, hogy megemlítem a nevét a megfelelő helyen. Nos erre már kaptam választ, ami annyi volt, hogy nem várt költség jött, és így nem tudja kifizetni.

  Itt lett elegem a dologból, mert rendben van természetes dolog, bármikor jöhet váratlan kiadás, de ettől még gerinces maradhat az illető adott esetben. Máskor is előfordult már, hogy valaki nem tudta megvenni még sem a megrendelt terméket, de legalább jelezte, és bár kellemetlen dolog, de nem csináltam belőle soha sem ügyet.
  De esetünkben semmilyen visszajelzést nem kaptam az illetőtől, így most ezért keletkezett ez a bejegyzés.
  Fekete pontot csupán azért nem kérek, mert anyagi kár egyelőre még nem ért, és valószínüleg eltudom majd adni másnak a kártyát, hiszen bontatlan, de gondoltam azért leírom a történteket.

  Új I7-9700K BOX 115K | Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 160K | Sapphire RX 5700 XT Pulse 150K | MSI RX 5700 XT GamingX 154K

 • sanzi007

  csendes tag

  A tesztelésed, mint írtad pixelhibára történt, mivel ez nem pixelhiba, ezért figyelmesebbnek kellett volna lenned, észre kellett, hogy vegyed a foltokat!
  A több száz eladott terméked után ez már hanyagság.

  1. és 2. pontra válaszolva, ezeket nem csak illett volna, hanem kötelességed lenne leírnod egy hirdetésbe, mert ez igencsak megtévesztő! Nehogy már nekem kelljen, a képekről kibogarászni mindent!

  Az ára, teljesen megfelelt volna, ha nem lenne hibás, de te lehet ezért adtad, ilyen jó árban, ár alatt! Nekem hibásan egyéni véleményem szerint 50e sem ér!

  4. pontra válaszolva, az a legegyszerűbb, ha postára fogjuk és mossuk kezeinket. A laptop tökéletesen be volt csomagolva és mikor át lett véve, akkor a dobozon semmilyen nemű sérülés nem volt!

  A képeket látva el lehet hinteni bárkivel, hogy alig látható horpadás lenne rajta.
  A problémám vele az, hogy az 1. képet küldted + még 2db-ot ebből az igen csak „jó” minőségű képből.
  A 2. képedet nem tudom honnan szedted, de ez nekem is új, nem tudom mikor készülhetett, de ezen még a te általad mondott horpadás sem látszik. Mivel tudjuk ugye, nem nehéz erről a laptopról olyan képet készíteni, amin nem látszanak a horpadások, csak megfelelő szög és fény. Íme az én képeim:

  Csináltam olyat is, amin láthatóak a horpadások, de élőben az igazi…

  Lenyeltem volna, a horpadásokat, a billentyűzetet, de a kijelzőt már nem!

  Leszűrve, amiket írtál, te nem fogsz kompenzálni semmivel, vissza sem fogod venni a laptopot, ezért kérném a fekete pont mellet a kitiltásodat is, a félrevezetésekért, a jóhiszemű vásárló megvezetésért, aki megbízott benned és azok nevében, akiket a jövőben ugyan így megkárosítanál!

  [ Szerkesztve ]

 • asradiel

  újonc

  Sajnos én is ugyan abban a cipőben vagyok! soadtg felhasználó ugyan új palira vett. Én csak az összeg felét utaltam át neki, de ez így is felháborító.
  Hol jársz az ügyben? Megy a PÜ a részletek miatt.

 • Flaser

  csendes tag

  Egyelőre óvva intek bárkit attól, hogy [Esua]-val üzleteljen, link, megbízhatatlan alak!

  Már szerdán megbeszéltük, hogy a hétvégén - konkrétan szombaton - felutazom Nyíregyházára, hogy személyesen vehessek át egy processzort tőle. Mivel a városban nem vagyok ismerős így rá hagytam, hogy mondja ő meg hol találkozzunk. Annyiban maradtunk, hogy majd telefonon hív ha megérkeztem... ezt azóta is várhatnám.

  Két órát dekkoltam a pályaudvaron, még a helyi kocsma Internet elérését is igénybe vettem, hátha vlm. rendkívüli jött közbe s akárhol (e-mail, MSN, prohardver) üzenetet hagyott nekem... mindhiába.

  "Jelentős", anyagi kár nem ért, de hiába ültem a vonaton oda-vissza 8 órát és a jegyem ára (~5000 Ft) is ugrott.

  Mehet neki a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • Dee-Jay

  csendes tag

  Elégedetlen vevők és megbízhatatlan eladók

  Honnan tudjam hogy nem te firkáltál a kijelzőre, vagy te cseszted el vmivel (ez nem vádaskodás), vagy csak egyszerűen meggondoltad magad. Ezt utólag már nem lehet bizonyítani.
  1.Pixeltesztelővel teszteltem: IGEN és ott is látnom kellett volna az általad leírt jelenségeket, mivel azon is van fekete háttér. ott kibukott volna a dolog...Ha elviszem személyes átadásra (több helyen is volt hirdetve)és ha nem te vetted volna meg, akkor is kibukott volna, így nem is látom miért tagadnám ha a hiba fennált volna.

  Mellesleg az általad említett kompenzáció mértékéről sem esett szó (mennyi lenne az annyi)
  gondolom a részedről 30-40e Ft-os "ÚJ" kijelző ár lenne a megfelelő kompenzáció. írd meg pri-ben mire gondoltál)

  2. a 2. kép otthon készült jóminőségű, de amikor kérded a képeket a melóhelyen voltam, így azt mobillal lőttem.
  Ha már postán kérted, miért nem kértél jobb minőségű képeket is mielőtt megvásároltad volna akkor ez a vita fel sem merült volna.

  3. De még a mobilon is látszik a billentyűzet nyelvi mivolta. lehet nem említettem (hibáztam sorry), hogy nem magyar, mivel rengeteg laptopot hozok kintről. De ha már itt tartunk te sem kérdezted.

  4.Nem szoktam átverni senkit,sem hitegetni/valótlan dolgokat állítani. Több száz terméket adtam már el, használt, új, újszerű dolgokat. Volt köztük nem működő alkatrésznek való is. De senki eddig még nem mondta rám hogy csaló vagyok! Vaterán is több millió Ft értékben adtam már el dolgokat.

  5. Nem tudom milyen jogon kéred a kitiltásomat. (ennyi erővel a társaság 75 %-át ki lehetne tiltani, mivel mindenkivel előfordulhatnak az adásvételből eredő viták/hibák. De ha az adminok így döntenek akkor elfogadom. Bár nem hiszem hogy etikus lenne úgy dönteni mint ahogy te, hogy több száz pozitív adás-vétel mellé VALAKINÉL becsúszik egy elégedetlen vásárló, (ez mindegyikünkel előfordul) akkor ki kell TILTANI.

  DELL Latitude E6520 i5-2540vPro /PC ASUS Maximus IV Ext, i7 2600K 8GB Kingston HyperX , ASUS GTX560

 • Donbalazs

  tag

  Vissza utaltam neki a pénzét a bankszámlájára, szerintem így rendeződött az ügy!

  Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com

 • lavor14

  tag

  Sziasztok.
  Nem igazán szeretnék ide írni de inkább mint hogy más is igy járjon ezzel a felhasználóval.

  Szóval.
  A hét elején vásároltam oliver186 felhasználótól egy sata2 500gb-os laptop merevlemezt.
  Elküldte előre kipróbáltam minden rendben volt.
  Természetesen egyből utaltam a pénzt.
  Eddig nagyon korrekt volt minden.
  Csakhogy 2 nap múlva a merevlemez teljesen meghalt.

  oliver186 VÁLLAT EGY HÉT GARANCIÁT RÁ.
  hA KELL BEILLESZTEM A BESZÉLGETÉSÜNKET IS HOGY BEBIZONYÍTSAM.
  mEGÍRTAM EGYBŐL A PROBLÉMÁT MELLÉKELTEM KÉPET A HIBÁRÓL IS.
  Én azóta többször is írtam neki Ő még válaszra sem méltatott.
  Szóval egyértelmű hogy szándékában sincs vissza téríteni az árat.

  Ezért arra kérnék mindenkit hogy nagyon vigyázzon ezzel a felhasználóval.

  Remélem ennek marad valami nyoma majd.
  Köszöntem a lehetőséget.
  Üdv.lavor14

  ment neki privát

  [ Módosította: Oczu ]

 • sanzi007

  csendes tag

  Ez már szánalmas...
  Egyébként nem várom el, hogy 30-40e forint értékben kárpótolj, írd meg te privibe mennyire gondoltál!

  Egy dologban azonban nagyot hibáztam, beismerem, vettem tőled egy laptopot!

  Ha bármi mondanivalód lenne hozzám kérlek ide írjad!

  ui.: egy Vatera linket, azért küldhetnél, bizonyítva több száz pozitív és milliós értékű adásvételeidet!

 • cAby

  tag

  Sziasztok!
  Szeretném felhívni a figyelmeteket egy csalóra: edzol

  Szeptemberben vettem tőle 28ezerért egy Sony Tipo telefont. Rákérdeztem itt is privát üzenetben és személyesen is, hogy ki van-e fizetve, nem fogják-e letiltani a készüléket. Állította, hogy minden rendben, ő vette, ki van fizetve.

  Erre nemrég letiltották a telefont. Írtam neki, hogy mi a helyzet, erre bekamuzott egy olyat, hogy ezt a telefont ő beszámította valamibe, úgy került hozzá. (Már ekkor gyanús volt, mert nem egyezett azzal, hogy ő vette a telefont.) Már ekkor gyanús volt, de adtam neki egy esélyt, mondtam, hogy járjon utána nagyon gyorsan. Hát azóta is utánajár a dolgoknak......
  Több PÜ-t írtam neki, láttam, hogy csomószor volt fenn az oldalon azóta és nem válaszol.
  Felvázoltam neki is, hogy tudom, hogy az történt h megvette pár ezerért előfizusan és most nem fizeti, ezért tiltották le.

  Igazából hibáztam, hogy nem írtunk adás-vételit, de nem gondoltam volna, hogy ilyen árkategóriában is csal valaki. Főleg, hogy erről az oldalról elég sok mindent vettem, köztük 5 telefont is és soha nem volt semmilyen probléma.

  Gondolom adásvételi nélkül hiába is jelenteném fel, csak az időm menne el rá, meg gondolom az nem ingyen van. Megkeresni épp meglehetne, de nem vagyok az erőszak híve és a végén még én szívnám meg, hogy feljelent. :D

  Egy a baj, hiába írtam meg, hogy ez a féreg mit művel.. beregisztrál új néven és meg is van oldva a dolog. :\

  De hátha valaki épp tőle akarna venni valamit és időben szóltam. :)

  1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

 • Nyugis

  aktív tag

  sziasztok!

  az egyik hirdetésből vásároltam és becsaptak.

  az illető: nagyt92

  a hirdetése: http://hardverapro.hu/apro/ragnaros_figyelem_world_of_warcfraft_havi_feltolte/hsz_1-50.html

  kifizettem a pénz adott egy feltöltést majd 24 óra múlva le is tiltottak! azóta hiába keresem nem válaszol! fent van a megadott skyp-néven de nem reagál semmit se.

  a hirdetése pedig fent van továbbra is! ha csak mindenkitől 1000ft-ot szed be az nem kevés pénz.
  és mivel nem válaszol hétfőn elmegyek a rendőrségre is feljelentést tenni!
  aki hasonlóan járt a taggal kérem keressen meg PM-be.

  Felfüggesztve

  [ Módosította: Oczu ]

 • baderoli

  tag

  Sajnálatos módon fekete pontot szeretnék kérni Ghost79-nek ezért az ügyletért.
  A történet a következő. Megállapodtunk a vételárban, elutaltam a pénzt, a csomag megjött csak hiányosan,kimaradt a memória kártya.
  Ezt jeleztem részére,meg is ígérte ,hogy utánanéz ,mert idézem " Akkor kimaradt körbekutatok és megy holnap a gép után ne haragudj kapkodtam a csomagokkal kihagyhattam " , gondoltam milyen rendes, és vártam, de nem jelentkezett. Közben azért kipróbáltam a gépet, és olvasó hiba lévén, egy softmod kártyával próbálkoztam, amitől folyton újra indult a gép. Erre ,bevallom őszintén, bepipultam, és lehúzása szagot éreztem,(hisz még a vétel előtt, arról volt szó hogy az olvasó fej hibája, előtt működött) írtam egy privátot hogy szeretném vissza kérni a pénzem, és a saját költségemen vissza küldöm neki a gépet. Erre a válasz az volt, hogy nem használhatónak hirdette, hanem alkatrésznek árulta és én akarom lehúzni egy memória kártyával és nem hülye emlékszik hogy belerakta, meg hogy a chip-elt gépek nem mindig mennek együtt a softmod kártyával. stb.. Elismertem ,hogy nem volt egyértelmű a dolog és elállok a pénz vissza fizetéstől, de a memó karit nem hagyom, azt szeretném megkapni.
  Innentől kezdve nem válaszolt egyetlen levelemre se. Voltam a postán is ahol ,próbáltam kerestetni a kártyát, mert eléggé hanyagul volt becsomagolva. Én nem vádaskodom, nem voltam ott ,amikor becsomagolta. A feketét a hanyag csomagolásra és a les...om stilusra kérem. (a fizetés előtt, nagyon kedves és készséges volt.)

  Kapott egy hetet

  [ Módosította: Oczu ]

 • baderoli

  tag

  Még annyit hozzá tennék,hogy azért telt el ilyen hosszú idő, mert elsőre rossz helyre írtam.

 • lorinczatti

  csendes tag

  Szia,

  csak jelzem, hogy daniking nem intézte a folyó ügyeit velem, és még mindig fenn van az a hirdetése is, ahonnan a jelzett előlapot vettem... továbbá nem is váltatok meg tőle, ahogy írtad a hozzászólásom módosításában...
  Köszi!

  Kitiltva

  [ Módosította: Oczu ]

 • anevemearl

  aktív tag

  Kaptál azóta privátot, amiben a számlaszámod kértem.
  Hétfőn kapom a pénzt, ha megjön, ha nem, megy a pénz.

  Csak ahelyett hogy írtál volna, inkább ide írtál...

  A számlaszámot persze nem kaptam meg azóta sem.

  Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

 • Ghost79

  tag

  Ahogy írod a gépet alaktrésznek hibásként árultam és ennek tudatában vetted meg.A memokarit meg tudom hogy beletettem a csomagba ami nem hanyag csomagolás volt mert zsír új dobozba tettem a gépet.A memóriakártya pedig biztos hogy benne volt,a dualshock kar alá tettem be,ki sem tudott esni mert jól leragasztottam.Erről ennyi,az hogy a posta mit csinált vele,vagy te mit csináltál a kártyával az nem érdekel,a vevő felelősségére élett postázva,én annyit tehettem hogy jól becsomagoltam,de neked úgy látom páncélszekrénybe kellett volna.

 • nagyszegi

  tag

  Nem szívesen írok ide de muszály. "Kedves" HUMárk felhasználótól vettem ezt a három vinyót 30K ért és vállalt rá egy hét garit. Namost itthon kipróbáltam az üzletet pár napot követően és mind a három kivétel nélkül működésképtelen állapotban volt. Jeleztem h ez így nagyon nincsen rendben és kérem vissza a pénzemet, azóta a PH! környékére sem nézett, ami lassan már két hónapja volt. Valószínűleg szándékosan erre az átverésre hozott létre egy felhasználónevet mert az adásvételt megelőzően pár nappal regisztrált (sajnos ez csak utólag tűnt fel). Csak azt tudom elképzelni h ha pénz kell neki akkor létrehoz egy új felhasználónevet és átveri a kedves érdeklődőt, így mindenkit arra intek h ha olyan felhasználóval van dolgod aki nemrégiben volt regisztrálva megfelelő körültekintés mellett köss üzletet vele!

  Kitiltva

  [ Módosította: Oczu ]

 • baderoli

  tag

  Én nem vádoltalak meg semmivel, veled ellentétben. Nekem nincs feketém. Nem bizonygatom az igazam. Nem mondok ellent magamnak. korábban: "Amint írtam a gép alá tettem,ahogy le volt ragasztva zörgött benne." később: "A memóriakártya pedig biztos hogy benne volt,a dualshock kar alá tettem be". Egy percig sem vádoltalak azzal hogy nem raktad bele, de te egyből azzal jöttél ,hogy én hazudok. Hogy is szól a közmodás :U Elhiszem, hogy beleraktad ,de hogy trehányul csomagoltad be az tuti. Mint ahogy te 33éves létedre nem xarakodsz 1000ft-al, úgy 40 évesen én sem teszem,. Egyszerűen arról van szó, hogy kapkodva betetted egy "vadi új" dobozba,majd "gondosan" leragasztottad. Lássuk miről is van szó:
  Képek:
  1 2 3 5 6

  bocs de ezt én nem nevezném csomagolásnak!

  Nem kell semmi tőled, de remélem legközelebb jobban odafigyelsz arra, amit feladsz postán.
  Én részemről lezárom a dolgot, döntsenek a moderátorok.

  [ Szerkesztve ]

 • danika0670

  tag

  Sziasztok!

  Segítségeteket szeretném kérni! A héten hétfőn (2012.11.12.-én) vásároltam ponthun kollégától egy asus 9800gt típusú videókártyát. XIX. kerületben találkoztunk a Köki Terminálban. Nah most a probléma az hogy természetesen a kolléga tökéletesen működőnek vallotta a kártyát ami igaz is hogy működött pár napig (bár már az első bekapcsolásnál észleltem egy kis csíkozást de utána restart és ment). A gépnek semmi baja nincsen. Tápom az egy 750wattos thermaltake toughpower szerintem ez elég lenne a 9800gt-nek. Magyarul egy hibás kártyát vettem 10ezer magyar ft-ért. A kolléga mint a hirdetésben is látszik: hirdetés
  két hét pénzvisszafizetési garanciát vállalt. Egyenlőre pü-t irtam neki amire nem válaszolt illetve sms-t ha nem válaszol a mai napon délután 4.-ig akkor feltelefonálom hátha felveszi egyáltalán bár valószinüleg másik számról keresem. Kérdezném hogyha nem történik meg a pénzvisszafizetés akkor feljelenthetem-e a rendőrségen? Sajnos a nevét nemtudom mivel nem arra voltam figyelmes a találkozáskor sem hanem a külső nyomokat kerestem egyből a kártyán, de tudjuk a ramhibát nem igazán látni külső szemmel.

  A probléma pedig így néz ki leírva irtam már más topicban is. vga hiba hsz

  Segítségeteket kérem!

  Előre is köszönöm!
  Molnár Dániel. (danika0670)

  1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

  06hetven701O656

 • gyula666

  csendes tag

  Sziasztok!
  Vettem egy 9600gt videó kártyát amit kifogástalan állapotúnak hirdettek és garanciával tartozékokkal ami egyáltalán nem fedi a valóságot és még megvádolt hogy nem értünk hozzá így nem áll módjában visszavenni a kártyát mert leégettük!
  Kértem egy szakvéleményt saját költségre ahol leírták hogy nem beszerelésből származik a hiba és ráadásul hibás alkatrész van a kártyán! A csomagolásnál egyáltalán nem tartotta be az ESD védelmet egy sütőpapírba csomagolta majd áttekerte műanyag fóliával ezt követően berakta egy postai buborékos borítékba!
  7500ft volt a kártya utalásban kért előre 9500ft a borítékon szereplő postai költség 915ft volt ha jól számolok 8415 ft a végösszeg és nem 9500ft
  Nem is a posta a gond hanem az hogy még megvádolt hogy nem érünk hozzá!
  Telefont a legelejétől nem volt hajlandó felvenni és a kérdésekre is nehezére esett válaszolni, amióta kiderült hogy rossz a kártya válaszra sem méltat!

  Erről a hirdetésről lenne szó!

  http://hardverapro.hu/apro/9600gt_1gb_256bit_ddr3_jegelve/hsz_1-50.html

  1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

 • oliver186

  csendes tag

  Én már irtam neked, kértem a bankszámla számodat és nem kaptam még választ. sőt a privát üzeneteim közt meg se talállak, ez hogy is van???
  amugy meg a laptop garanciás vissza teszem a vinyót és visszaviszem hogy elromlott benne és kapok egy másikat.
  bankszámlaszámot ír már le akkor, és ezért tök fölöslegesen küldesz nekem fekete pontot...

 • danika0670

  tag

  ponthun kolléga közben jelentkezett sajnálja a dolgot nála működött a kari és visszafogja venni a kártyát sőt még a javítást is állta volna de inkább az árát kértem és gyűjtögetek tovább!!

  06hetven701O656

 • Ghost79

  tag

  Hát ne haragudj ez a doboz rohadtul nem így nézett ki mikor én ebbe a gépet beletettem.Egy szendvicssütő doboza amit vadiújan vásároltunk 2 hete ez a posta sara.De ha ilyen volt mikor átvetted miért nem mondtad a postán hogy salátának néz ki a csomi?

 • sanyee17

  csendes tag

  Anemearl taggal megoldódott a probléma,én kérek elnézést tőle is és az oldaltól is,hogy kapkodtam...stb..köszönöm!

 • anevemearl

  aktív tag

  Semmi gond, szintén megoldva!

  üdv. anevemearl

  Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

Hozzászólok Aktív témák