Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Szoftveres kérdések tartják távol az AMD-t a hibrid többmagos iránytól
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- nVidia kártyát mindenkinek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Módosítások elé néz az Intel útiterve
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Hozzászólok Aktív témák
-
lajosx
őstag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy amit feladtam aprohirdetést,és utána érvénytelenitettem mert elkelt,azt hogy tudom törölni pl googléból?mert még decemberbe adtam el és a mai napig hivnak,érdeklödnek felöle,igaz ott van hogy lejárt hirdetés de azért hivnak,,elfog tünni valamikor végleg a hirdetés?
Köszi..
-
lajosx
őstag
köszönöm a válaszokat,,bár ezt nemigazán értem Egyébként az UP kikerülése tiltott, ezért valószínűleg szólni fognak az apródok valamit rosszul csináltam vagy kérdeztem?
Üdv.Lajos.
-
lajosx
őstag
igy már értem köszi,, egyébként a 4 böl 3x az volt hogy megveszik azért töröltem és raktam ujra,1x meg azért meg már nagyon hátul vol.
Nem tudom én csinálok e valamit rosszul?de nekem nem mükszik egyébként ez a lista elejére hozás dolog,,de lehet én vagyok lámaköszi a választ..
ki is probáltam most mind a 2 lehetöséget ellöttem de maradt a hirdetésem ott ahol volt,vagy én értelmezem rosszul és nem azt jelenti hogy elsö helyre kerül a hirdetésem mint pl amikor feladom?
[ Szerkesztve ]
-
lajosx
őstag
köszi a választ,de nekemm most idörendben csökkenöre van állitva.Igy látom legelöl a legfrissebb hirdetéseket ami nekem fontosabb mint hogy az up-olt kerüljön elöre,
igy hagyom inkább hogy hátul legyen a hirdetésem
Valahogy másképp volna jo ha müködne ez az elöre hozás,bár gondolom attol függ ki mire állitja nem?pl ha én up-olsára állitom,de pl egy másik user idörendben csökkenöre akkor ő nem fogja látni hiába hozom elöre nem?épp ugy mint hogy most nekem időrendben csökkenöre van rakva, gondolom akinek up-ra van az se látja elöl a hirdetésem hiába új hirdetés?vagy nem jol gondolom?[ Szerkesztve ]
-
lajosx
őstag
Sziasztok! Valaki mondja már el telefonról miért nem tudok képet feltőlteni? Kiválasztom a képet,és azt irja nem adtál meg megfelelő képet.Mi lehet a baj? Egy sima képernyőmentést sem tudok feltölteni. Pc ről jó. S20 ultra a telefon. A képet átméreteztem,hátha az a baj hogy nagy de semmi.Átváltottam asztali nézetre hátha a mobilos verzio nem jó de semmi.Azért idegesit egy bánat képet nem tudok a csoportba megmutatni.Nagyon rég így van már nekem,mindegy milyen telefonnal próbáltam.A képtáram tök öres.Próbáltam is már segitséget kérni,de nem lett válasz.Ha valaki járt így kérem segitsen.Köszönöm szépen😊
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Honor Watch Magic - elvarázsolt idő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- FIFA 21
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy