Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gargouille

  aktív tag

  Bocsánat ha írta már más vagy nem ide való, de egészen egyszerűen nem tudom olvasni a lapcsaládot, az IT-Cafe és a Prohardver új oldala egyszerűen áttekinthetetlen. Értelmetlenül hatalmas képek és szöveg meg elvétve, összefolyik az egész és ráadásul annyira keskeny, hogy ha kihúzom olyan szélesre, hogy legalább kitöltse a képernyő felét akkor az elméretezett képek miatt semmi nem fér a képernyőre.

  Olyan az egész mintha egy könyvet úgy kéne olvasnod, hogy minden lapon van egyetlen bazinagy betű és ahhoz, hogy egy mondatot elolvass kellene lapoznod 15-öt és mire a végére értél már azt se tudod mik voltak az első betűk lapokkal korábban.

  Emiatt egy ideje már csak a fórumot szoktam olvasni, magát a főoldalakat nem is látogatom, pedig érdekelnének a cikkek, de feladtam a végtelen scrollozást. Tudom, biztos sok munka van benne és nem fikázni akarok, de nem lehetne ezt valahogy felülvizsgálni és találni valami olyan megoldást, ami nem a használhatóság rovására megy?

 • Gargouille

  aktív tag

  Pont attól lesz "rosszabb", hogy a nagy képek elveszik a helyet a tartalomtól, ami sokkal szegényebb és keresgetni kell a képek közt. :)

  Egy fotós oldalon érthető ha ennyire a képek és a design uralják a felületet, de ide főképp informálódni járnak a népek, ezért volna jó ha javulna a kép/szöveges címlap tartalom, ez utóbbi javára.

  Két javaslat:
  - kisebb képek és kicsit több szöveg.
  - egységesebb, hasábszerű megjelenés, mert most azt is nehéz kivenni, hogy hol végződik egyik cikk, hol kezdődik a másik. Összefolyik nagyon.

  Szerintem az arányok hangolásáva ti is nyernétek ám.

Hozzászólok Aktív témák