Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Arnold2

  őstag

  Talán ógy müködhetne /hangsúlyozom: TALÁN/, ha az egészet ranghoz ill eltöltött naphoz kötnénk. Mert akik már itt vannak egy ideje azoknak sokkal jobb a rálátásuk mondjuk a MOD-ok ténykeidéseire.
  -=CSak egy ötlet=-

 • Arnold2

  őstag

  Üdv!

  Nekem lenne egy javaslatom. Az ''Adatlapon'' lehessen kiválasztani hogy látszódjon az e-mail cím vagy ne. Eddig nem nagyon izgatott,hogy ott van,de pont most kaptam egy reklámlevelet aminek a végére beleírták konkrétan hogy innen van az emil címem. Most egy e-mailbe nem fogok belehalni,de nem szeretném ha rendszeres lenne.

  Az e-mail:

  Üdvözöljük!

  Ha egy otthont szeretne magának, vagy csak szeretne egy hétvégi házat a Körös folyó mellet, akkor egy ajánlatunk van az Ön számára!!  Szelevényen egy családi ház (3 szoba +konyha, +2 helység) eladó!

  Irányár: 1,6M Ft

  Részletek: 20/547-02-91  Az email címét a(z) http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=14589 webcímen találtuk

 • Arnold2

  őstag

  Hidd el a cím nem elrettentő.Fél perc alatt regelek egyet bárhol.
  Lásd a notoriussá vált RGB és társait.
  Ha valakit át akarnak verni azt igy vagy úgy de megteszik.Én ha bizniszelek itt.előszőr utánaolvasok az illetőről (ill 'híresebb' emberektől veszek pl.Gianni, Deicide).
  Szóval nem lenne rossz,ha lenne egy olyan opcíó,hogy ne látszódjon az emil címem.
  A spames eset után egyébként minden infót levettem az adatlapomrol, biztos ami biztos.

 • Arnold2

  őstag

  Nem tudom, felvetették-e már,de van egy ötletem.
  Néha benézek a 2 arcképes topicba, kinek milyen lesz az új arca (kiváncsiságból). S most látom,hogy elkezdődött a következő dolog: "nekem van megrovás a számlámon/adatlapomon?"
  Ezért azt javasolnám,hogy a tagok adatlapján lehessen látni, ha esetleg kapott-e megrovást pl.: 2007.12.12 - alapelvek megsértése (esetleg zárójelben,hogy hogyan) - a moderátor neve aki adta a fekete pontot
  Ezzel meg lehetne előzni sok kérdést és munkát (legyártatja az arcképét, s kiderül,hogy meg sem kaphatja), másrészről jópáran nem is tudják hogy van e megrovás a számlájukon.
  Ha jól tudom a modrátoroknak (és a még egyenlőebbeknek) már amúgy is van joguk ezt az adatot látni.
  Nem tudom mennyire esne ez bármilyen adatvédelem alá,de esetleg akkor meg lehetne oldani,hogy csak az illető lássa rossz cselekedeteinek eredményét.
  Ha volt már akkor bocsi :B

 • Arnold2

  őstag

  Egy javaslat:
  Akarva akaratlanul belefutottam egy figyelmeztetésbe :S (szakmai topicban kerestem egy terméket megvételre, nem akartam aprót nyitni neki, továbbá úgy véltem, hogy a szakmai topicban jobban szem előtt van, mit utóbb kiderült hibásan).

  Az Alapelvekből:
  - a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni

  Sanszos hogy csak nekem nem egyértelmű a fenti passzus. Esetleg egy fél mondattal kiegészíteni, szájbarágóssá tenni, hogy több hasonló gondolkodású ember (mint én) ne fusson bele egy ilyenbe. (valami hasonló pl: "A fórumban ne hirdess (keres és kínál) és még csak ne is linkelj, erre ott van az apró.")

  Vagy jól van úgy ahogy van és Arnold leülhet, egyes?

Hozzászólok Aktív témák