Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
A szabályzatban ez áll:
Pár nappal ezelőtt a negyedik pont fényében töröltem a régi nevemet. Tehát már nem létezett felhasználóm napok óta, mikor is ma ezt a jelenlegit leregisztráltam. Így tehát ennek fényében nem sérült az egy felhasználó 1 nic szabály. Az ok a váltásra az volt, hogy jobbnak láttam új néven megjelenni, sima Nick váltásnál, mert ott látszik mindenki számára, hogy ki voltam előzőleg. Amit viszont nem szerettem volna, sokan zargattak privátban is stb... a kérdés, hogy maradhat e így a Nick vagy angolosan távozzak?
Ha az utóbbi távozok magamtól.
-
törölt tag
Nos én úgy akartam - és úgyis csináltam -, hogy lezártam az előző Nicket teljesen a törlése végbement, majd pár nappal később regisztráltam le ezt - azaz ma. Így sosem volt egyszerre egyidőben két Nickem. Sőt az elmúlt 10+ évben ez most a második. Kellett már a frissítés.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #15941 üzenetére
Nem játszunk ilyet :)
-
törölt tag
- egyébként amik saját szerverről mennek azok általában átcsúsznak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha letiltok egy felhasználót, hogy ne tudjon nekem privát üzenetet küldeni, az feltűnik neki, vagy a rendszer úgy jelzi ki, hogy továbbra is megkaptam?! Csak mert nem teljesen mindegy, hogy abban a hitben él, hogy nem tudok rá reagálni, vagy pedig abban a tudatban, hogy le van ejtve
Megtalált egy szánalmas régi rajongóm
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #19100 üzenetére
Ha azt a téves konklúziót vonja le, hogy de jól leosztott, hogy még vissza sem tudok szólni, akkor nem feltétlen
Pl felbátoríthatja, és elkezdhet trollkodni a fórumon (bár akkor már lehet moderátornak szólni).
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] [misi111:] 2017 macbook air
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- [Re:] Újabb rövid trailert kapott a Returnal (PS5)
- [Re:] FiiO M9 DAP (hibátlan, magyar gari, DSD, TIDAL MQA)
- Házimozi haladó szinten
- nVidia kártyát mindenkinek!
- DIGI internet
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z Neo RGB 2x16GB 3600Mhz CL16-16-16-36 szett, AMD Ryzen X570, B550-hez újszerű
- Zotac Twin Edge 3070 és MSI Ventus 3x 3070 /TÖBB DARAB/ /BONTATLAN/ /27%ÁFÁS SZÁMLA - GARANCIA/
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest