Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • imibogyo

  veterán

  Lehet félreérthető voltam a törlés nem egyenesági következménye kellene legyen a "privátra nem válaszolásnak", csak az "eltűnésnek". De általában üzletelésről van szó, így a nem válaszolás minimum bunkóság, de többször pénzem is múlt rajta. Nem tudom, te mennyire örülnél neki. Az ilyen emberekre nincs szükség, főleg HA-n nem. Lehet nem a törlés a megoldás, de valamit tenni kell ellenük.

  djculture: Nem kell hülyének nézni a másikat. Köszi. Ezen emberek legtöbbje volt belépve, garis, pénzes, stb. ügyekben nem lehetett őket utolérni, ami igencsak fontos, sokszor határidős dolog. Gondoltam egyértelmű, hogy nem a "bocsi 4 hétre elmentem nyaralni" típusú emberekről van szó. Az ilyen "rossz" embereket eddig is lehetett jelenteni, csak most lenne hozzá egy dedikált gomb.

  Amúgy meg írtam is (ha elolvasod): (kétlem, hogy a 50-ből egy sem tudott volna gépközelben lenni).

  A felvázolt megoldás pedig lehet, hogy neked nettó hülyeség, a gyakorlatban mégis működik. És nem jelentgetési lázban égek, de aki fontos beszélgetésben van, de nem fog/tud nethez jutni azért a jelenkorban megtudja oldani, hogy valamilyen úton-módon jelezzen, lehet te nem, az emberek legtöbbje azonban igen. Érdekes módon csak a "problémás" emberek nem tudják megoldani, a többiek általában igen. Ez minimum gyanús. ;)

  [ Szerkesztve ]

  Eladó lakás a József Attila lakótelepen (3. emelet - 52 m2 - 1,5 szobás (különnyíló) - lodgia - azonnal költözhető) - iá.: 32m Ft

Hozzászólok Aktív témák