Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • alteran95

  senior tag

  Az a baj, hogy sokan nem tudjátok, hogy minek és hogy kellene lenni, na már egy normális társadalomban, de így igazából nem is csodálkozom, hogy itt tartunk.
  Igen, van egy nyilvános prohardver lapcsalád, melynek a használatára tényleg nem kötelez semmi és senki, viszont ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztőknek ilyen nagyon minimálisan kell fejleszteni, na meg arról nem is beszélve, hogy nyilván nem maguknak csinálták, hanem a felhasználóknak, ellenkező esetben ...
  Na már most én anno nem is tudom hány éve fogadtam el a felhasználási feltételeket, abban nem volt benne, hogy minden funkcióval lassan majd szívni kell, de bizonyára rosszul emlékszem és ott volt valahol az is, bár nem hiszem, mert akkor nem lennék itt.
  A tulajdonos, illetve a fejlesztő között pedig van némi különbség, na már ha még személyben nem is, de legalább jogi értelemben igen, szóval nem kellene összekeverni a kettőt.
  Egyébként meg bár a politikai helyzet eléggé diktatórikus az országban, azért ez a lapcsalád nem az (még). arról meg nem is beszélve, hogy egyrészt anno nem kellett semmilyen engedély, másrészt amúgy sem ingyen vagyok itt, mert már csak azt is megengedem, hogy a reklámok megjelenjenek, így elvárható lenne érte cserébe a normális és stabil működés, bár szerintem egy jóravaló fejlesztő ezt magától is elvárná, ami meg a stílusos részt illeti, légyszíves olvasd el az ide vonatkozó részt amit írtam.

Hozzászólok Aktív témák