Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • localhost

    Közösségépítő

    válasz puttputt #7043 üzenetére

    "a másik baj pedig - és ezért nem kéne nagyon leoltani például engem -, hogy egy-egy ilyen csalós ügy nekünk komoly munka. mivel elég sok van, az elég sok munka. amihez a programozó kell. aki elég drága. miközben nincs gyakorlatilag semmi pénz az aprós rendszerből. ja, azt nem is mondom, hogy üdülési csekkek hirdetéséért állandóan csesztet minket az üdülési csekk alapítvány elnöke, holott marha jópofa dolog elvárni, hogy ne kerülhessen fel ilyen hirdetés, soha (nonszensz). meg is intett már minket a fogy.véd. egyszer emiatt. szóval, marha nagy szívás az aprós izélés, és ha nem termeli ki a saját költségeit, előbb-utóbb be fogom zárni. vagy fizetőssé teszem az egészet (= a bezárással)."

    Erre van az előremenekülés terv!

    Amikor egy kisvállalkozás eléri azt a megrendelésmennyiséget, hogy már nem bírja kiszolgálni, akkor felvesz még egy embert = beruházás!

    Ha a programozó nem győzi a feladatot, bármilyen drága is, veszek mellé még egyet, ha a feladat megéri a ráfordítást, ha meg nem, akkor a feladatot, funkciót kell lelőni.

    Én magyarázzam ?

    ¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Új hozzászólás Aktív témák