Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liksoft

    nagyúr

    válasz Kalandor #2673 üzenetére

    Köszönöm a válaszodat, kimerítő. Csak az az egy gondom van vele, hogy új program. Ha mindenre új progit kell feltenni, (pedig lenne más egyszerű megoldás ami többfunkciós is lenne) akkor a gépem a munkára lenne alkalmatlan, vagy nincs olyan erőforrás amit pluszba bele nem kéne nyomni az új és új oprendszerekkel, állandó verziófrissítésekkel. Én munkára használom. Mail, net, szövegszerkesztés, skype (munkatársam 25km-re tőlem, tehát munkaeszköz) - vírusirtók, tűzfal, és ... sokáig gondolkoztam, de más nem jut az eszembe.

    Tehát munka és nem önki...gítés az új programok és verzióik miatt. Ráadásul nem érek rá havonta új rendszert telepíteni, mert egy új változat összefost@. Szerintem eléggé érthető okok. Talán van így más is, ezért lenne jó egyszerűsége miatt. Ezért ajánlottam anno, és írtam le legutoljára az ellenérveket, ahogy Válaszoltál.

    De a dolog egyszerű. Akinek kellek, majd telefonál, nem nekem van gondom, hanem Neki. Ja, hogy így nehezebb lesz a lényeget kiszűrni a hozzászólások közül mert sokan nem akarnak telefonálni? Több munkátok lesz? Ti választottátok. Ez olyan mint a házasság. Ott is magunknak szakítottuk párunkat. Hát.....

    Csak válasz, nem morgás. Egy-két szempont csak a részemről. Talán segítség.

    Szerk: Utálik chat-elni. Beszélni más mint személytelenül kloffolni a billentyűzetet. De már többször szerettem volna rövid üzenetet küldeni a tagok közül egy-két embernek, és nem a véletlenre bízni, hogy betoppan-e egy topikba, elolvassa, vagy nézi-e a mail-jeit. Erre lenne jó. Kapcsolatfelvételre. Azután hogy hogyan folytatják, már egyedi. Lehet időlimitet is betenni, így nem chat, hanem kapcsolatfelvételre alkalmas üzenő !!!!!

    [Szerkesztve]

    Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Új hozzászólás Aktív témák