Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Parci

  HÁZIGAZDA

  Nehéz kérdés ez, mert közben meg egy kiadó valahol pont ezt is szeretné, hogy a user figyelmét hatékonyan (eredményesen, statisztikákban kimutathatóan) hívja fel az ilyen-olyan tartalmaira. Ha egy címlap egy RSS lista, amit 10 mp alatt átfut a user, akkor lehet, hogy ennél több időt nem is tölt az oldaladon -- ő örül, mert neki ennél hatékonyabb nincs, a kiadó kevésbé, mert mondjuk ennyi idő alatt egy reklámot sem lehet észrevenni.

  Ezzel csak egy picit árnyalni akartam a "címlap borzalmas, mert áttekinthetetlen (= nehezebb áttekinteni, mint a régit)" dolgot, ami a user szemszögéből akár igaz is lehet, de a kiadónak egyéb szempontoknak is meg kell felelnie, ha életben akar maradni. Egy másik ilyen szempont, hogy nem lehet 2019-ben egy RSS lista, ha akar még nagyobb piaci szereplőktől megrendelést kapni. Ezért is divat mindig valami, ha kiadóként túltolod az ellenállást a divatnak, te szívod meg (azért elég sokáig ellenálltunk, 9 éves volt az előző).

  Azok számára, akik nincsenek teljesen befeszülve a címlaptól, a moderációtól, a világmindenségtől: magyarán nem is annyira bug, kicsit feature :DDD (tudom, tudom, egyes, leülök magamtól)

  "Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Hozzászólok Aktív témák