Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    válasz lezso6 #18055 üzenetére

    PCGamer.com-ról ismerős ez a dizájn, nem mintha azt annyira látogatnám, csak múltkor feldobott az FB valami érdekesebb cikket és megnéztem.

    Nekem egyáltalán nem tetszik ez a kialakítás, egyszerűen zavaró az, hogy jobb fele kell néznem ha a friss infókat akarom olvasni, amik ráadásul rövid, tömörített blokkokban vannak kialakítva, miközben a kiemelt cikkek meg úgy ki vannak emelve, hogy odavonzza a szemet, ahova egyébként is néznék (balra), kb. mint mindenhol alapesetben.
    Ráadásul pont emiatt zavaró is, mert gyakorlatilag koncentrálnom kell arra, hogy a híreket nézzem és ne a kiemeltre ugorjon a szemem.

    Ez kicsit olyan mint amikor az FB megújította a vállalati Workplace felületét és kitalálták, hogy a bal és jobb oldali infósávot (csoportok, chat, online emberek) megcserélik. Hurrá, jól elcseszett egy ötlet volt az is.

    Azt kellene megérteni, hogy nem a ráncfelvarrással van baj, hanem azzal amikor a gyerekkel együtt öntitek ki a fürdővizet, mert ti éppen meg akartok újulni.
    Nem kell mindent átvariálni, pont az a lényeg, hogy ami működik azt tartsd meg.

    Másik meg, hogy az emberek alapvetően irtóznak a hirtelen változástól, főleg hogyha kénytelenek átszokni egy előzővel ellentétes dologra, akár jó az, akár nem.
    Az információtovábbítás hiánya (azért egy információs oldalon ez vicces), a változások előzetes közlése, kb. azt mutatja, hogy titeket rohadtul nem érdekel mit gondolnak a fórumozók, ti változtatni akartatok, olyanra amilyenre és pont.
    Takarózni mással felesleges.
    Nyugodtan kiírhatnátok, hogy ez van gyerekek vagy megszokjátok vagy nem, de ez így fog maradni, a többi minket nem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák