Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    Ma reggel néztem rá mobilról. Már most leírom, hogy WP és alap böngésző, szóval lehet nálam van a hiba, nem várom el egy leállított és piacon szinte nem is létező rendszerre az optimalizálást, de ha ezek Anroidon és szifonon is ilyenek akkor azért rá kéne nézni.

    -Eddig a nagyítás az duplakopp hsz tartalma és felhasznólók feje, még egy duplakopp csak a hsz tartalma. Most csak egyszer van duplakopp amiben benne van a felhasználók feje is, a további nagyítás csak széthúzással megy.

    -Nagyon erős a tördelés pivot módban a nagy betűk miatt. 720 széles a kijelző és 3-4 szó fér csak ki egy sorban, mert 90 éves rövidlátóknak méretezettek a betűk. Ez így nagyon durván rossz.

    -Ha rányomok a válasz gombra kijelentkezve, kéri a belépést és beléptetett akkor nem dob oda a válasz írásához hanem újra oda kell mennem, ezt régen tudta. Sőt még a billentyűzetet is feldobta egyből, most meg ahhoz is külön újra rá kell nyomnom a szövegdobozra.

    -Ha nem fér el a kijelzőn amit írok akkor a nem látszó szavakba az elején (mivel görgeti felfele) már nem tudok belejavítani, mert ha lehúzom a szöveget és ráklikkelek az elején lévő szóra amit javítani szeretnék akkor visszaugrik az utolsó szóhoz.

    Még egyszer leírom, csak amelyik hiba megvan Andoridon és szifonon azzal foglalkozzatok.

Új hozzászólás Aktív témák