Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Pttypang #13368 üzenetére

    Pár dologgal kiegészíteném a saját használati szokásaimat:

    - Jellemzően 7" alatt, tehát a mobilomon nem szoktam, netezni, mert kicsi, és ott a teljes nézet a mobiloshoz képest is szívás lenne az állandó zoomolás miatt. Volt már persze rá példa, hogy a táblagépet itthon hagytam, mert fix időpontom volt a fogorvoshoz, örültem, hogy időre odaértem, aztán amikor megérkeztem, kiderült, hogy nem lett volna baj ha kések sem, mert a légkondit csinálják, és 1+ óráig tolódik mindenki... és hát akkor mobiltelefonon böngésztem, meg Youtube videókat néztem.

    - A másik pedig az, hogy a táblagép ha itthon vagyok, akkor igazán komfortos, mert dokkolón van, Bluetooth-os fizikai billentyűzet+ egér (ez utóbbi ebből a szempontól a fontosabb a precizitás okán), tehát nem kell nagyítgatnom az ujjaimmal és azzal célba találni.

    - Bizonyos esetekben pedig a Google Chrome-ot használom, mert ott állítgatás nélkül elindul a gamepodra beágyazott video a Youtube applikációban, ellentétben az Operával, ami természetesen asztali körülmények között nyitná meg, és ami itt kevésbé szerencsés megoldás.

    - No és vannak olyan egyéb esetek is, amikor egy adott funkciót vagy weboldalt, célszerűbb csak asztali formában megjeleníteni, mert például bizonyos funkciók hiányoznak, vagy mert egyszerűen az eszköz felültére (például a saját MiFi routerem) belépni, csak asztali módban lehet, hogy elolvassam azon SMS-eket, amiket a T-küld, biztonsági szempontból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák