Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Jorus #12811 üzenetére

    A reszponzív dizájn manapság eléggé elvárható lenne főleg a mobilon történő böngészés miatt, ÉS erre NEM válasz az, hogy "de meg akarjuk mutatni a reklámokat is a felhasználónak, ezért nem tervezzük okosítani a mobilfelületet", ez volt ugye eddig a hivatkozási alap, de ez nettó baromság, mivel ugye rengeteg olyan oldalt látni, ahol a mobilra optimalizált felületen is meg van oldva, hogy kapj reklámot az arcodba, és át tudsz görgetni rajta, nagy dolog.
    DE ezzel együtt azért felmerül a kérdés, hogy a "csíkfórum" helyett milyen lenne az optimális felület? Például egy 1920×1080-as felbontáson lapuljon ki teljesen minden hozzászólás a teljes ablakfelületre? Az úgy meglehetősen olvashatatlanná tenné az egészet, úgy már egyszerűen szemmel nehezen tudnád követni a sorokat, hogy hol is tartasz (ami egy hosszú hozzászólás esetén igen kellemetlen). Ha viszont nem így kéne, akkor hogyan máshogyan, ez esetben mekkora legyen a maximális szélesség egy hozzászólás esetén?
    Ami most van, az azért egész gyorsan olvashatóvá tesz egy hozzászólást (ahogy írtam, a nagyon széles sorok már nehezen követhetők lennének) - ezen egész biztosan lehetne még javítani, de szimpla anyázások helyett konstruktív javaslatokat nem igazán szoktam látni. Szóval azt is leírhatnátok ilyenkor, hogy kb. milyen elrendezést találnátok megfelelőnek, akkor lehet, hogy abból ki is tudnának indulni a házigazdák, jó ötletadó lenne, nem csak azt látnák, hogy megint megy a szarozás, ugorjunk.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák